Denssan

FREDAG FREDAG FREDAG

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag verkligen älskar fredagar! De gör så att man får ny energi och det behöver jag verkligen nu. I natt är nog första natten på ja jag vet inte hur länge, som jag sovit hela natten utan att vakna en enda gång! Så jäkla skönt! känner mig faktiskt utvilad idag! En av anledningarna till att jag sov extra gottigt inatt är nog för att jag sov med älskling, har sovit utan honom i 2 nätter nu.
Igår vad jag hemma en sväng hos mina två änglar, Vince och Alice. Det blev en hel del bus och de 101 dalmatinerna fick man stå ut med att titta på 2 gånger. Men vad gör man inte för sina små älsklingar. De har blivit så stora! Prinsessan Alice fyller hela 1 år nu den 14 februari, tänk 1 år! Hon går ju själv nu och allt, mosters lilla hjärta <3 Sen har vi prinsen Vince, fyller 3 år 25 april. Var har dessa 3 åren tagit vägen? Han är stora killen nu ju. Jag kan nog inte beskriva med ord hur mycket de små liven betyder för sin moster, de har tagit mosters hjärta med storm! <3
Idag åkte syster och änglarna till Egypten, ja jag är grymt avis! Jag vill också bada och sola, skulle behövt det nu! Men en annan får nöja sig med en kall öl och ett sooarium istället, men nja det fungerar ganska bra det med =)

Idag blir det en myskväll med älski, orkar nog inte göra något annat, Imorgon är det kalas för Marcus kusin, lilla Axel =). Sen efter det så blir det partaj.. =) En hel del sprit kommer det nog att bli imorgon, det känns som det och det känns jäkligt bra ;) Ska vara med älsklingen, Jenny och Bettan, kan det bli bättre? Plus en hel del andra filuren, men dessa 3 är de viktigaste =) sen bär det av till Streetarna, åhh längtar ;)



/Denise

- Ingen är immun mot att bli förföljd eller bli förföljare - om omständigheterna är de rätta.

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var jag och lyssnade på Stefan Zablocki, en överlevare av Förintelsen. Jag och Jenny satt längst fram och under de nästan 2 timmarna som Stefan pratade satt vi som förstenade och bara lyssnade. Lite då och då kände man att tårnarna var på väg.

- Förintelse är ett så kliniskt ord. Det verkliga ordet är industriellt genomfört massmord, inledde Stefan Zablocki med anledning av minnesdagen för förintelsen.

Massmord är precis vad det var som Nazisterna gjorde under kriget. Deras ledare som alla vet namnet på, var enligt min mening en riktig psykopat och mes. Det var som Stefan själv sa när kriget var på väg att förloras då skickade han ut unga tyska pojkar i kriget medans han själv gömde sig i en bunker. När han sedan insåg att kriget var förlorat, tog han det då som en man? Nej han begick självmord!
Det som Stefan berättade och som man har läst i en hel del böcker eller tidingar känns så overkligt för oss som inte upplevt det. Jag kan inte förstå att en man kan få ett helt folk till att göra en sån här sak. Men det är väl som de säger " antingen dö eller döda". Men att de gjorde det på ett så omänskligt sätt som de gjorde, de behandlade människor värre än ohyra! Hur kan en människa bara skjuta ett litet barn utan att visa några känslor? Hur lyckas en enda människa hjärntvätta ett helt folk?
När Stefan kom till Sverige som 15-åring, var han 128 cm lång och vägde 25 kilo. Varför just han överlevde kan man undra, men han var väldigt smart. Han lyckades undkomma döden ett flertal gånger, han måste helt enkelt ha varit utvald att överleva detta. För att berätta hans historia för så många människor han bara kan för att förhindra att detta någonting kommer att hända igen.

- Jag levde inte för dagen, jag levde för timmen. Jag hade alltid ont i solar plexus och lite längre ner hade jag en dov smärta för att jag var så hungrig.

Mitt i alla fruktansvärda beskrivningar ville Stefan Zablocki förmedla en förståelse för mekanismerna bakom nazisternas välde:

- Ingen är immun mot att bli förföljd eller bli förföljare - om omständigheterna är de rätta.


/Denise

Ego...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ont i halsen.. =/

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är tantan på jobb sjuk. Antagligen influensan. Jag hoppas verkligen inte att hon har smittat mig, jag har inte tid att vara sjuk. Men det värsta är att jag börjar att ha lite ont i halsen, men jag får försöka låtsas att det inte är något, så försvinner det säkert. =)
Idag är det tisdag, en av veckans tråkigaste dagar. Men dagen idag är väl planerad och det händer bara roliga saker. Direkt efter jobb så kommer Jennypenny hem till mig. Ska gå en lååång promenad med Shishi, sen ska vi hem och laga något gott att äta. Efter det ska vi bege oss till Församlingshemmet och lyssna på en som överlevt Förintelsen. Det ska bli välsigt intressant. Man fick ju lyssna på sånt när man gick i skolan, tror att det var i högstadiet, men ärligt vem sitter fint och lyssnar på en äldre dam elelr herre då? Det har man ju inte tid till, då sysselsatte man sig med en massa annat. Men idag är det frivilligt att gå dit och jag tycker att det är väldigt intressant.
Sen är man inte hemma från sent, och antagligen missar jag Top Model, sattan också. Men får se imotgon vem som åkt ut, man kan ju inte göra allt samtidigt, tyvärr så är det så. Hade jag kunnat dela på mig så hade jag gjort det för länge sedan!


/Denise

Kärlekar i mitt liv =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3






Helgen..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Trött och sliten efter en lugn och skötn helg =)
I fredags var jag på Elyseé med tre av mina favoriter, Jenny, Bettan och Bettan. Det var grymt gott, åt så att jag nästan sprack (ja det är sant). Underbart sällskap, tiden bara sprang iväg! Sen när vi ätit både Fondue och efterrätt så blev vi lite sugna på en god drink. Gick till Pickwick Pub som ligger typ 50 meter ifrån Elyseé och dit kom även min älskling och Jimmy. Väldigt speciella människor fanns där på denna baren, väldigt roligt att bara studera dem. Den ena såg värre ut än den tredje, haha. =)
I lördags blev det först en väldigt trevlig shoppingtur med Bettan här i Trelleborg. Vi fick shoppat en hel del för en billig peng och det tycker vi om =) Det är ju dags att förnya garderoben nu inför våren som kommer snart hoppas jag, jag vill ha vår nu!! =)
Sen på lördagskvällen var jag och älski hemma hos mina föräldrar, älsklings föräldrar kom också dit. Vi åt pizza och spelade poker och Geni. Första omgången poker vann älskling =) Sen spelade jag, älski och pappa 3 omgångar till, då vann jag 2 och pappis en, vilket resulterar i att jag var bäst eftersom att jag vann 2 gånger ;)
I går hade jag en väldigt trevlig söndag med min bästastebästis Jenny =) Vi var på Skopunkten, B&W och Mobilia. Det var meningen att vi skulle köpa nya skor, men det blev inga skor alls utan en hel del annat i stället så som väskor, kjolar, strumpor och sånt skoj. =) Sen var vi en sväng i Lund på Hepcat där blev både jag och Jenny väldigt förälskade i de grymt snygga DePalma jackorna! Så det kommer inom en snar framtid att hänga en sådan hemma i min garderob för det är bara ett måst =)
Sen mös älski och jag hemma framför tv:n. Hyrde en film men det var grymt dålig så vi såg bara i 20 min på sen slog vi över till Miami Ink, mycket bättre.. =)

Nu sitter man här på jobb igen, känner sig gry,t sliten även om jag bara har tagit det lugnt. Men det är nog för att det är januari, det är ju en grymt tråkig månad! 

/Denise 

Härliga torsdag!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Underbart att det redan är torsdag, vilket innebär FREDAG imorgon.. =)
Igår hade jag en faktiskt hel underbar dag. Dagen på jobb var väldigt bra (det var nog bara för att tantan gick hem till lunch). Sen blev det kinamat med min sessa Jenny, hur perfekt är det inte med god mat och underbart sällskap? Sen skulle vi bara gå en snabb sväng på Gina, det slutade med lite shopping. Det blev 2 linnen, en klänning och ett par leggings till mig, det var precis vad jag behövde ;)
Efter det mötte jag mina underbara KU:are utanför kyrkan. Fick en rundtur upp i kyrktornet, jäkel vilken fin utsikt där var! Skulle kunna stå där i evigheter och bara titta ut, grymt mysigt. Tog en titt på klockorna med, sattan vad de var stora! Alltid intressant när Gustaf berättar historia, ja han kan verkligen allt! Sen bar det av till Kryptan. Det blev lite spel som vanligt, Skippbo och Yatzy. En hel del skitsnack med, vilket alltid är trevligt =) Top Model tvingade jag även mina söta "ungdomar" att titta på, men de var inte svårflörtade. =). Tack för en trevlig onsdagskväll alla underbaringa ;)

Idag händer nog inte så mycket, Ska träffa min älskling i alla fall. Åka och handla lite mat. eftersom Marcus kylskå gick sönder förra veckan så har vi inget hemma. Måste åka och shoppa lite mat =)

Imogon har jag bokat på på Elyseé, ska dit med 3 av mina favvisar, Jenny, Bettan och Bettan. Kommer att bli helt underbart gott och grymt trevligt kan jag tänka mig =)

/ Denise

Jag i mitt "nya" hår.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ont som sattan..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Inatt måste jag har sovit på något konstigt sätt. Vaknade under natten och hade så grymt ont i nacken, visste inte riktigt hur jag skulle lägga huvudet för att det skulle göra mindre ont. Sen när jag vaknade så hade jag grymt ont i axlen vilket jag har fortfarande. Jag undrar vilken konstig ställning jag har sovit i inatt. Jag ska i alla fall försöka att undvika den hädanefter. =)
Igår hade jag en trevlig kväll tillsammans med min älskling och DDR. Vi åt fiskpinnar, potatis, ärtor och sås, det var faktiskt riktigt gottigt måste jag säga.. =).. Sen hade vi hyrt film, 21 hette den. Grymt bra =) Det blev lite godis också (ja jag vet jenny att jag fuskade) Men ibland så får man göra det, jag kan ju alltid skylla på att jag haft en förjävlig dag för det hade jag verkligen!
Idag är det styrelsemöte på klubben som gäller, det sista för i år och det sista för mig. Har bestämt mig för att säga Tack och Hej nu, orkar inte med det mer. Har årsmöte i februari, måste gå på det också, sen är det slut på ett tag i alla fall. =) Skönt ska det bli!

/ Denise

Är så jäkla förbannad!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag på morgonen när jag varit ute på morgonpromenaden med Shira och är på väg till bilen, så ser jag en massa glassplitter på gatan. Undrar vad det är för en jäkla idiot som slängt en flaska eller något som inte tänker på djuren. Men när jag kommer närmare och tittar upp så ser jag att det är min bilruta som de har slagit in! Åhh jag blir bara så jäkla förbannad! Tittar snabbt in i bilen och inser att de har tagit en påse med kläder i (eftersom jag tränar hund lite då och då är det alltid bra med lite extra kläder i bilen). Men det värsta är att jag inte kommer ihåg exakt vad det har legat i påsen, vilket är jäkligt surt! Där kan lika bra ha legat ett par av mina underbara pumps, men det hoppas jag verkligen inte! Antagligen är det en uteliggare som har gjort det, vem annars går snabbt förbi och snor en påse med kläder? Antagligen behöver han/hon det mer än vad jag gör, men det hjälper inte jag är ändå grymt förbannad! Det är ju min bil och jag har rätt att ha vad jag vill ha i bilen utan att någon ska ta det! Det är jag som själv har jobbat ihop mina pengar och köpt det jag vill ha och behöver, det är så surt att någon tycker att de har "rätt" att ta det för att de behöver det. Men ingen har någonsin "rätt" att ta någonting ifrån någon annan.
Jaja men det är bara till att fixa till rutan, sen blir det väl bra igen. Vet i alla fall att jag aldrig ska parkera min bil utmed den stora vägen mer. =). Pratade med min älskling precis, han hade varit på skroten och fixat en nya ruta. Tur i oturen så hade de en Skoda på skroten och den rutan passade perfekt till min bil. Så pappa och älski ska fixa den idag, vad hade jag gjort utan dem?? =)

/ Denise

Frisören idag.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredag igen då.. Underbart skönt. =)
Idag ska jag vara hos frisören kl 3, ska bli lika spännande som vanligt. Vet inte riktigt vad det blir men någon förändring blir det i alla fall. Måste nu, ser hemsk ut!
Sen ikväll så kommer söta Bettan och André hem till mig och älski. De var sugna på Pizzerian nedanför Marcus, så det blir det nog. Sen kanske en god öl på krogen? Det är aldrig helt fel =)
imorgon ska jag passa min absoluta favvsi, Vince.  Vad vi ska hitta på det har jag inte bestämmt än men något blir det. Mysa ska vi i alla fall =)
Imorgon kväll ska vi bara hem till mian föräldrar, äta god middag och slappa. Känner att jag behöver det denna helgen. Orkar inget annat och ekonomin tillåter inte något dyrt, tur att det är löning på fredag! =)

/ Denise

Tanya Tucker - min nya idol!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Onsdag idag, skönt. Det närmar sig helgen. =). Men det bästa är att den jobbigaste delen av veckan är över, när min arbetskamrat inte jobbar hela dagarna. Det är så grymt skönt när hon går hem vid lunchtid, att bara slippa att ha hennes ögon i nacken, det är helt underbart =) torsdagar är iofs ännu bättre, då slipper jag henne helt och hållet, det är perfekt. Det är nästan så att man kans äga att jag har "semester" på torsdagar =)
Igår var jag hemma hos min älskling, vi lagade mat och bara mös framför tv:n. Det var grymt härligt, kändes faktiskt som evigheter sen vi gjorde det. Bara låg där och inte gjorde någonting. Det är helt underbart =)
Men hans frys gick i sönder igår, det var mindre roligt. Så idag får vi bjuda hem lite vänner på god mat, tyvärr så får man inte plast så många runt Marcus storarumsbord =) Men det blir i alla fall vi två och Danne. Kanske Jimmy och Jenny, om de inte har annat för sig. =) Gos mat blir det i alla fall, vi får ju steka upp det vi hade i frysen, lövbiff, oxfilé och kycklingfile. Gottigt gottigt gottigt.. =)
Annars händer det nog inte så mycket idag. Förutom min långpromenad med hunden ikväll så ska jag inte anstränga mig mycket, titta på Top Model är det som jag har inplanerat =)


I´ve been cheated, been mistreated
When will I be loved?
I´ve been pushed down, I´ve been pushed round.
When will I be loved?
When I find a new man that I want for mine
He always breaks my heart in two, it happens every time.
I´ve been lied to, I´ve been made blue
When will I be loved?
When I find a new man that I want for mine
He always breaks my heart in two, it happens every time.
I´ve been cheated, been mistreated
When will I be loved?
When will I be loved?
When will I be loved?
I´ve been cheated, been mistreated
When will I be loved?
I´ve been lied to, I´ve been made blue
When will I be loved?



/ Denise

Avstämning...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jaha, som vanligt springer bara helgen förbi. Nu är man tillbaka här på jobb och ska fixa med avstämning,det är verkligen det tråkigaste på hela månaden! Tur att man bara gör det en gång i månaden, det är alltid något som klyddar, dessa siffror säger jag bara!
Annars har jag haft en bra helg. I fredags fick vi ett ryck och åkte till Köpenhamn till någon bar. Såg J-tex and the volenteers (tror jag att de hette). Där var GRYMT mycket med folk, man kunde knappt röra på sig. Men som tur var så hittade vi en liten trappa där jag och Jenny fick plats, sen rörde vi inte på oss från det var dags att åka hem. =). Men det var väldigt trevligt, de spelade grymt bra måste jag säga. =) Sen kunde man bara sitta och titta på de människor som var där, alltid lika skoj =) Sen blev det nattamat på pizzerian =) Grymt goda pizzor och hamburgare måste jag säga =)
Sen blev det direkt sängen när vi kom hem, helt slut!
I lördags var det till att gå upp vid 9. Mamma och pappa kom och hämtade oss sen bar det av till Jönköping. Stannade någon gång på vägen, fick köpa lite godis så vi hade något att sysselsätta oss med, haha. =). Väl uppe så gick dopet väldigt snabbt, Sean Douglas blev det. =) åt smötgåstårta och prtade lite med släkten. Fick reda på att mina söta morfar är lite dålig, hoppas verkligen att han piggnar till snart <3
Sen bar det av hem igen, var hemma vid lite innan 21. Då var jag och älski grymt hungriga så vi åkte till Hemköp, köpte lövbiff, potatis och grönsaker. =) Så vid 22.30 stod älski och fixade med middagen, sen la vi oss i soffan och tittade på film. Jag somnade gottigt =)
Igår var det en slappedag. Åt brunch med älski, riktigt gott. Sen åjkte vi en sväng till garaget och älski hjälpte Danne. Efter det var det adsg att hämta Shira. Som vanligt bjöd Monica på supergod mat =)
Jag orkade till och med se en hel film i sängen igårkväll utan att somna. Det är kryss i taket =) Men det var nog bara för att den var så spännande, Cleaner hette den =)

Nej nu ska jag börja med avstämningen!
Ha en underbar måndag!

/Denise

Den bästa dagen på hela veckan!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredag fredag fredag! Härligt härligt härligt =)
Pratade med min älskling precis, vi planerade lite inför kvällen. Det blir någon god middag, sen kanske biljard eller bowling, det är alltid trevligt.. =).. Men det får inte bli många cider idag, ska ju åka bil till Jönköping imorgon, då är det ingen höjdare att vara bakis. =). Ska på dop till mina söta lilla kusin Douglas. Känns lite konstigt att ha en sån liten kusin nu, det var ju längesedan  =) Men det är mysigt med bebisar, så länge man kan passa dem när de är glada och har ren blöja, haha =)
Så morgondagen kommer jag att spendera mest i bilen, fram och tillbaka. Som tur är så har jag trevligt sällskap, mina underbara föräldrar och min älskade, söta, gulliga pojkvän Marcus. Så jag ska nog klara mig. Ska jag vara helt ärlig så kommer jag nog att sova mestadels av tiden, det räcker att jag tittar på en bil så somnar jag, haha. =)
Sen när vi kommer hem imorgon vet jag inte, så hur kvällen ser ut får vi se, något mysigt blir det säkert.. =)


/ Denise

....

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

På torsdag äts det ärtsoppa =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Men det blir det nog inte för mig idag. Vet faktiskt inte alls vad jag är sugen på, får se vad det bliver. =). Igår lagade faktiskt denna damen mat till Jenny och älski =) Det har nog aldrig hänt innan, haha.  Men jag gjorde det lätt för mig, det blev taccos =) Men det är då gott så det blev faktiskt riktigt bra! Eftersom både jag och Jenny har ett nyårslöfte om att gå ner i vikt så blev det ingen efterrätt =) Men när det var dags för tv-tittande så åkte poppisarna och nötterna fram, kändes lite nyttigare =) Tack för en trevlig kväll igår mina underbaringar!
Idag är det möte på klubben som gäller, men jag vet inte hur det blir med det. Är grymt trött och just nu orkar jag inte med någonting alls. Vill bara vara hemma, känner inte för någonting. Så vi får se hur det blir ikväll, även om jag vet att jag måste dit. Men om jag ska vara ärlig så är jag ganska trött på allt som har med klubben att göra just nu, vill inte alls vara där. Det blev nog för mycket förra året, tillsist orkar man faktiskt inte bry sig mer om hur det blir där. Men men det kanske känns bättre snart igen.. =)

/ Denise

Underbara dagar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så, nu är man tillbaka i verkligheten. Alla jullediga dagar är över, nu är det slut på det roliga =/  Nu sitter man här igen på jobb och pysslar med en hel del papper. Får lyssna på tantan, åhh hennes röst är bara så irriterande ibland! I morse hade inte målaren kommit till jobb, hon sprang runt och frågade alla om de sett honom, jag menar låt honom komma när han vill, han kommer när han kommer. Nej då måste hon ha koll på när han kommer så hon kan sladdra vidare tiden sen. Hur drygt är inte det? Kan hon inte bara ha koll på sig själv? För det har hon inte, hon är en riktigt slarvpotta! Idag retar jag mig grymt mycket på henne, tur att hon slutar tidigt idag, annars hade nog denna dagen slutat med bråk.
I måndags hade jag en underbart härlig kväll. =) Jag, älski, Jenny, DDR och jimmy tog tåget till Helsingborg och titta på Grapestompers. När vi kom fram träffade vi det gulliga paret Andre och Bettan. Vi hittade de perfekta platserna, härliga fåtöljer på 2:a våningen och man så ut över hela lokalen. Det var verkligen perfekt, man kunde spana in alla människor därifrån =) Så det blev en del cider, och duktog som jag var inte en enda cigg! Jag har bestämt mig för att lägga av med den skiten helt och hållet, det luktar ju fan! Bandet började inte att spela från halv 11, lite drygt eftersom DJ:n som spelade inte var den bästa. Men man kunde lätt roa sig i alla fall, där var så mycket folk att titta på =)
Bandet var lika bra som de andra gångerna jag har sett dem =) Man vill bara upp och dansa, svänga på de lurviga ;)
Sen när det var dags att röra på oss till det sista tåger hem, så började det "spåra" ur lite. Haha Danne och Marcus är bara som de är, ibland förvandlas de till små söta barn som ska hitta på en massa hyss =) Danne sprang med "sälen" ute nästan hela vägen till tåget. Haha som tur var så precis när han taigt in "sälen" igen då blir han stoppad av polisen som frågar vad han sysslar med. Och om de ser honom stå och kissa någonannan stans sen så tar de med honom. Haha =)  Sen väl inne på stationen så var det inte slut lekt. Marcus och Danne var tvungna att teste rulltrapporna lite, lägga sig uppe på banden och snurra runt och kasa hela vägen ner i så snabb fart som möjligt, haha =) Ja vad säger man? Små barn måste få leka av sig ;) Men det var grymt skoj att titta på, haha =)
När vi äntligen var framma i malmö efter byte av tåg och sånt skoj, så var vi alla väldigt hungriga. Så det blev en Taxi ner till Orvars korvar, gottigt =)
Sen somnade man gott när man kom hem. En helt underbar kväll, tack alla!

Igår spenderade jag dagen tillsammans med mina små änglar, Vince och Alice. Jag och Vince åkte skridskor på Falningen, han var så duktig. Sen var vi hemma och mös lite, de är så söta, sötast i hela världen. Mosters små hjärtan <3

Sen var jag med min älski under kvällen, alltid lika mysigt! Han är min ögonsten och jag älskar honom över allt annat! Marcus <3


/Denise

Världens roligaste fredag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det hade jag verkligen i fredags! Jag, Jenny och Elizabeth bestämde oss i sista sekund att vi kände för utgång. Vi träffades hemma os mig, drack lite goda drinkar sen blev det sing star så klart =)
Eftersom att vi inte orkar åka in till Malmö så h¨ller vi oss till Trelle, och vad blir det då om inte Lyktan. Så vi gick ner tidigt, villa dricka lite gottigt där med =) Jag måste säga att  det var grymt konstiga människor där i fredags, bara gamlingar och de som precis fyllt 18. Men vad gör det, så länge vi tre har varandra så klarar vi oss galant =) Det tog inte lång tid innan vi stod på dansgolvet och skakade på rumporna, haha. =). Liza som länge har spanat in sångaren i bandet (som förövrigt alltid spelar när vi är där) lyckades få in stöten denna kvällen. Bandets "manager" en helt underbar gubbe, bjöd oss sedan påa ltl vi ville ha, drinkar, öl, cider. Sen kom han in med en hel flaska Champange till oss töser, hur kärt var inte det? Haha, ja som ni förstår så blev det en hel del dricka i fredags, men ja jäkel vad roligt vi hade! Vi dansade som aldrig förr och musiken var som vanligt perfekt =) Jag vill tacka mina underbara vänner för denna kvällen, som ni vet så behövde jag den verkligen! Ni är underbara!
Sen igår var jag helt slut! Orkade inte göra ett skit. Fick åka bussen in till malmö (minns inte när jag gjorde det sist) in till min älsking. Sen blev det Sushi hemma hos Danne, men jag orkade inte vara där så länge. Tog Shira och gick hem, lade mig i sängen och bara mös =)
Älskling jag vet att vi haft en jobbig period nu, men jag hoppas att vi kan lägga den bakom oss och bara sikta framåt nu. Det är du och jag emot världen! Du är mitt allt! Love you!

/Denise