Denssan

Pitbull bet sig fast...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Pitbull bet sig fast i hundvakt

Publicerad: 25 februari 2009, 22:33

Trelleborg (Uppdaterad 07.29) En 19-årig kvinna fick föras med ambulans till sjukhus efter att blivit biten av en hund på Corftiz-Beck-Friisgatan i Trelleborg vid 22-tiden på onsdagskvällen.
19-åringen satt hundvakt och beordrade hunden att sitta när någonting plötsligt hände.

- Då fick hunden spel och hoppade upp och bet sig fast i armen på henne, säger Stellan Andersson, inre befäl vid polisen i Ystad.

Med hunden hängande i armen lyckades den unga kvinnan slå larm till 112 och kunde på så vis få hjälp att "bända loss" hunden, enligt Andersson.

- Hon blev ju rejält biten i armen vilket föranlett att jag tagit beslut om att den här hunden ska omhändertas. Sedan kopplar vi naturligtvis in veterinär på det här för att ta reda på om det är något fel på hunden, säger Andersson.
Kvinnan blev omplåstrad på sjukhuset och fick därefter åka hem.

I väntan på veterinärens undersökning, som Andersson hoppas ska kunna ske redan under torsdagen, tas hunden om hand på ett hundpensionat.Detta stod i Trelleborgsallahanda idag, blir jag förvånad? Nej verkligen inte. Jag är faktiskt mer förvånad att det inte händer oftare, nu syftar jag inte enbart till att det är en pitbull. Men vart man än går idag så ser man många hundar som inte är uppfostrade. Det är allt ifrån små till stora hundar. Detta stör mig var gång jag ser det. För det första så är hundar fortfarande hundar! Det kan vi människor aldrig ändra på! Hur mycket vi än vill göra de till människor så går det aldrig! En hund måste ha en fast hand och en stark ledare, så är det bara! Men hur ska man få människor att förstå detta? Folk skaffar hundar till höger och vänster, de vet inget om rasen och tror att det bara är till att köpa hund, ungefär som att man köper en möbel. Sen lär de sig inte hur man ska uppfostra utan gör på sitt eget sätt vilket oftast inte slutar bra. Hunden får bestämma och blir ledaren, den får helt enkelt göra vad den vill när den är valp och unghund sen är det för sent för ägaren att ta tag i problemet. Jag blir så jäkla förbannad när jag tänker på det!
Det spelar ingen roll vart man går idag så ser man lösa hundar, väldigt mycket pitbullar överallt. Jag som själv är hundtränare har stor respekt för andras hundar och faktiskt speciellt för pitbull. Jag är inte rädd utan jag har respekt. Pitbullen har ett helt annat bett än vad andra raser har, när de väl har satt tänderna i en så kan de inte öppna upp käftarna, så är det bara, utan de sitter kvar. De har inte samma mentalitet som de andra raserna, de är inte uppavlade för att leva det livet i stan som de gör, men det förstår inte folk! De tror att de kan "omvandla" rasen, men tyvärr går inte det. Speciellt inte om man inte kan någonting om hundar, då är det helt omöjligt. kan man bli annat än förbannad på människor? Jag tycker helt klart att man måste ta ett "hundkort" innan man får skaffa hund, det hade gjort hela samhället mycket bättre och tryggare. Att inte vilken idiot som helst får skaffa hund! Något måste ju ändras det är det ingen tvekan om och det måste göras snart. Innan fler olyckor händer för att människor inte lär sig. Hundar är hundar och de lär alltid förbli djur!


/Denise

Har tvingat mig till jobb idag..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag verkligen tvingat mig själv till jobb. Har fortfarande magsmärtor så jag inte vet var jag ska ta vägen! Ska till doktorn idag 13.30 men jag vet vad de kommer att säga, det är stressmage och det finns inget man kan göra. Men för fan jag kan inte leva med dessa smärtor! Hur ska jag kunna leva ett normalt liv med smärtor som gör att man endast kan ligga ner med en kudde tryckt mot magen. Hur ska jag kunna jobba då? Nej detta fungerar inte, något måste de göra. Han måste skicka mig på undersökningar så att de kan hitta något, annars så får han ge mig smärtstillande. Jag vet inte vad jag gör annars! Jag orkar inte ha det så här längre! Ska även till frisören idag och fixa till utväxten, det behövs verkligen / Denise

Hatar dessa dagar...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag mår jag skit! Ja rent ut sagt skit! Igår innan jag skulle lägga mig så kom den jäkla magvärken. Har knappt kunnat sova i natt, bara vridit mig fram och tillbaka. Till sist tog jag en kudde, tryckte emot magen och la mig i fosterställning, men det hjälpte inte länge. När de sedan var tid till att gå upp hade magvärken fortfarande inte släppt, illamående kommit och jag kände mig helt yr och är kallsvettig. Men envis som en väggalus så ska jag till jobb, så är det bara! Jag gör mig i ordning, tar på mig kjol, fixar håret och sminkar mig. Marcus tjatar på mig att jag inte ska till jobb när jag mår så dåligt. Men som sagt envis som sattan är jag! Tar Shira och går den vanliga rundan, försöker se så "normal" ut som möjligt, men magvärken ger sig inte, den blir nästan bara värre. Väl i bilen så kör jag emot Trelleborg. Men där får jag ge mig, jag inser att jag inte kan jobba idag. Det går verkligen inte, när det gör så jäkla ont i magen så till och med tårarna kommer då får jag ge upp. Jag ringer chefen och min kollega och de håller med, jag ska stanna hemma.
Så det var bara raka vägen hem till sängen. Där har jag legat och rullat fram och tillbaka, gråtit av smärta och försökt att somna så att den kan försvinna, men icke.
Jag hörde att min granne Stefan kom hem och jag fick några Panodil som tyvärr inte hjälpte så mycket. Sen satta jag mig i bilen igen och nu sitter jag i Malmö, med om inte värre magvärk och en värmekudde på magen. Fy fan vad jag hatar dessa dagarna. När man inte vet vad det är som spökar. Jag har ont i magen var kväll, men det brukar släppa efter ett tag, men det har det inte gjort denna gången. Men nu har jag tagt mig i kragen och ringt doktorn, ska dit imorgonl Sen får han skicka mig så att det får göra några undersökningar. Kan ju inte leva med en sån jäkla smärta var dag, det är inte normalt! Men men det blir väl bra tillsist..

/Denise

Bort med extra kilona..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag glömde ju nämna att jag från och med idag har börjat att gå på diet. Efter förra veckans stora mängd godisintag har jag insett att jag måste ta tag i saken innan det är för sent. Snart är ju faktiskt våren och sommaren här och bikinisäsongen närmar sig med stora steg. Då vill jag inte gå runt och se ut som en stor badboll. Inte för att jag behöver gå ner mycket i vikt, jag tycker verkligen inte att det är snyggt att vara för smal, men några kilo hade inte varit helt fel. Så nu är det pulver som gäller, förutom på kvällen då jag ska äta varm mat. Annars är det pulver, grönsaker och frukter som står på lunchmenyn. Långa promenader med Jenny och Shira har jag också planerat, jag tror inte att min sessa är svårflörtad ;)


/Denise

Borta bra men hemma bäst!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var man tillbaka på jobb efter en veckas ledighet i Jukkasjärvi.
Det har faktiskt varit en härlig vecka och man har fått vila ut sig, läst bra böcker och bara myst. Fast jag saknade de gamla KU:arna en hel del. Även om det har varit roligt att lära känna de nya KU:arna men det blir ändå inte samma sak. De nya är inte vana vid att åka iväg och man vet ju själv hur det var när man var i den ålderna, man fnissade och hade sig, högt och tydligt. Men det har faktiskt gått väldigt bra och som sagt har det varit roligt att lära känna de nya. Sen att det varit en del skitsnack hit och dit har ju varit ganska så tråkigt, det finns de som har tagit riktigt illa vid sig och jag tycker verkligen synd om dem. Men jag vill att alla de ska veta att om det är något så är det bara till att komma till mig, jag finns där om det är något, bara så att ni vet. Jag hoppas att jag kommer att få träffa er nu på onsdagarna, det hade varit väldigt roligt. =)
Det blev ingen skoter för min del, det var så jädrans kallt den dagen. Jag och Mimmi passade istället på att kasta oss i soffan och sätta på en bra film, skönt var det! Det var grymt skoj att få träffa söta Kimberly med. Jag och Mimmi åkte in till Kiruna ena dagen med Kimberly, åt frukost på Scandic, grymt gott och trevlig! Det var en mysig dag med lite shopping (jag shoppade för hela 19 kronor) och trevligt sällskap =) Så härligt att se hur Kimberly trivs där uppe i kylan, jag beundrar henna som tagit ett så stort steg och flyttat, jag hade nog själv aldrig vågat ta ett så stort steg.
Det blev hundspann också, det är värt hela resan för att få åka hundspann tycker jag. Även om det var snäppet för kallt, tror det var -25 när vi åkte. Jag tyckte faktiskt synd om hundarna, de hade frost i pälsen och var helt frysna runt munnen, men de är vana. De enda de vill är att springa, det är deras liv. Jag åkte tillsammans med Lina och Mimmi. Mimmi förfrös kinden, inte alls roligt. Tyvärr kommer hon att ha problem med den kinden resten av livet, men som tur är så har vi aldrig så kallt här nere i skåne så jag tror inte att hon kommer att märka någon skillnad faktiskt.
Eftersom att det vissa dagar var över -30 grader så var jag inte ute så mycket som jag har varit de andra åren, jag var mest inne och mös, läste och njöt av ledigheten =) Jag behövde verkligen det, vila upp mig och inte tänka på något. Men jag saknade mina två älsklingar! Marcus och Shira, men jag visste att de hade det bra hemma, förutom att min älski varit sjuk. =/ Jag önskade att jag kunde vara hemma och pussa på honom och ta hand om honom, men då hade jag ju säkert själv blivit sjuk, så det slapp jag iofs. =)
Tågresan var ingen höjdare måste jag säga, att spendera 20 timmar på ett tåg är inget som jag skulle vilja göra ofta. Man sov dåligt, åt dålig mat och blev åksjuk. Ingen höjdare. Men man fick känna på hur långt upp vi var i Sverige, man kan inte tro att Sverige är så långt =)
Ja det har helt enkelt varit en bra resa, tack alla, speciellt tack till Mimmi och Kimberly, ni är några riktiga sötnosar =)

Lördagen spenderade jag med mina föräldrar och älski. Åt god mat och spelade spel. Sen fick jag köra hem i ett jäkla hemsk snöväder, jag hatar det! Jag körde Marcus bil och var livrädd, körde i 40 kilometer hela vägen hem och jag lovar att mitt hjörta var uppe i halsgropen och det slog värre än någonsin. När jag väl kom hem var jag överlycklig och ville bara gå och lägga mig!
Sen kom söndagen och vi åkte ut till föräldrarna igen. Så kom min underbaring Jenny, som jag saknat henne med! Det är tur att man har mobilen så att även om man är 200 mil ifrån varandra kan prata om allt och inget, vet inte om jag skulle kunna klara mig utan att prata med Jenny på en hel vecka.

När jag och älski kom hem igår så var det så skönt att bara lägga sig på soffan och slappa. Titta på tv och bara njuta av varandras sällskap. Han är mitt allt <3
Men sen kunde jag inte somna på kvällen, låg och vred mig fram och tillbaka, störigt! Men när klockan ringde i morse så gick jag utan problem upp, ganska skönt att vara tillbaka i verkligheten och följa rutiner.
Förresten har jag glömt att nämna en väldigt viktig sak! I lördags när jag kom hem så hade min älski köpt blommor till mig! Världens finaste, rosa och lila. Jag blev riktigt rörd och jag kan inte med ord beskriva hur glad jag blev! Tack min kärlek!

Nu har jag en del att fixa med papper på jobb, härligt ;)/ Denise

Jukkasjärvi..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu åker jag iväg en vecka, skönt ska det bli! Men jag kommer att sakna alla mina sötnötar! Men en vecka går snabbt, snart är jag hemma igen.. =)
Ska bara mysa i snön, köra hundspann och skoter, härligt=)

Ha en underbar vecka!!

Kramisar Denise

Kärlekens dag, finns det något underbarare???

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Underbart härliga fredag! som vanligt så känns livet mycket lättare när fredagen äntligen kommer och speciellt när det är så här helt underbart väder! Man vill bara ut och gå och inte tänka på något alls och bara finnas! Det ska jag i alla fall göra direkt efter jobb med Jenny. Då ska vi klä på oss ordentligt och bara gå. Det är helt underbart! Igår var vi duktiga och var ute i 1 timme, tiden gick så snabbt! Man känner sig så duktig när man kommer hem igen, känns som att man gått ner minst ett kilo, men tyvärr är inte det så lätt. =/ Sen blev det god mat hemma hos älsklingen. Jenny var också. Älsklingen gick sedan och mötte Dr Dan och hyrde film och köpte godis, mums! Filmen var tyvärr ingen höjdare, knappt halva tiden stod vi ut sen stängde vi av. Men godiset var grymt gott =)

Bara några timmar kvar nu på jobb, sen är det semester en hel vecka! Underbart skönt! Idag blir det lugnt tillsammans med min underbara pojkvän framför tv:n. Kommer nog att somna tidigt, jag gissar på kl 9. Imorgon är det Alla hjärtans Dag, jag älskar verkligen den dagen! Min systerdotter Alice fyller 1 år, stora flickan nu! Hon blev född på den fina dagen så hon är mosters lilla hjärtebarn <3 Ska dit på kalas och fira prinsessan. Köpte även lite presenter till underbaraste Vince, han måste också få något fint på Alla hjärtans dag. Igår på jobb fixade jag även andra små saker till nära och kära som de ska få imorgon, jag älskar att pyssla <3 Jag tycker att man ska visa andra att man uppskattar dem och vad de betyder för en. För mig är det väldigt viktigt att få höra att någon tycker om mig och bryr sig om mig. Jag tycker att man ska visa sina känslor, varför gå och dölja något som är så underbart som kärlek? Jag säger ofta till de som står mig nära att jag älskar dem för det gör jag ju. Hur underbart är det inte att få höra ifrån sin syster, mamma, pappa, pojkvän, lillebror, kompis mf att de älskar en? Det värmer hela hjärtat och man känner sig som en bra person. Älska är ett underbart ord som borde användas mer! Älska mer helt enkelt ;)

Några av mina älsklingar:/ Denise

Jag ser det snöar...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fy för vilket väder det är idag! Jag hatar verkligen när det snöar här hemma, det lägger lixom inte sig. Det blir bara halt och slaskigt och är bara jäkligt störigt! Man får köra som en snigel och gå som en gammal pensionär, åhh hatar! Lite skumt att jagh säger att jag hatar snön nör jag nu på måndag ska åka till Kiruna, eller rättare sagt Jukkasjärvi. Jag ska åka med KU, inte det foklket som jag brukar åka med annars. Jo några av de äldre, men mest nu små stör ;) Min lilla kusin är en av dem, det ska iofs bli skoj att åka iväg med honom, då blir det mycket hyss. =) det ska faktiskt bli grymt skönt att komma iväg och vila upp sig lite, jag tror verkligen att jag behöver det, är trött som ett helt ålderdomshem! När man väl kommer upp till Jukkas så kan man verkligen koppla av och inte göra någonting, förutom att passa upp ungdomarna, men de klarar sig ganska så bra själv. Detta lär nog bli den sista gången jag följer med upp så jag ska njuta extra mycket när jag åker hundspann, kör skoter och tittar på Ishotellet. =)

Idag är det onsdag vilket betyder KU och en massa godis ;) Jag tycker om onsdagar när jag kommer ner där och träffar alla mina sötnötar och jag hoppas att Jennypenny kan följa med ner =)
Jag måste ner i källaren idag under de 2 timmarna jag är ledig, måste rota fram en massa varma kläder! Eftersom det var -26 gradera häromdagen i Kiruna så lutar det åt att det är kallt där nästa vecka med, så det är bara till att packa varmt! Men jag ska försöka att inte packa med så mycket kläder, man använder ändå inte allt. Det är bara jobbigt att asa på det nu när vi ska åka tåg.
Annars händer det nog inte så mycket idag, skönt,.

Gårdagen spenderade jag först på Arkivkurs, eftersom jag och min chef ska ta och rensa i det stora arkivet till sommaren så måste vi veta allt som måste sparas och vilket som kan gallras. Det är mycket man ska veta om gamla papper!
Sen var jag hemma hos älsklingen, lika mysigt som vanligt. Jag gick och la mig redan kl 9, jävla mageont! Jag hatar verkligen min mage! Hade jag kunnat så hade jag tagit bort den helt och hållet, men hur snygg hade man varit då? Haha, nej jag får helt enkelt lära mig att leva med min idiot till mage..

Ishotellet 2008


/Denise

En del sprit och massa hundskit..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Måndag måndag måndag.. Usch hur tråkigt är det inte med måndagar? Bara man vaknar på morgonen så känns det bläää, jag vill inte! Men jag vaknade tillsammans med mitt hjärta idag och det är de bästa jag vet, det gör hela min dag så mycket bättre. Marcus är verkligen min stora kärlek, utan dig är jag inget! Jag förstår dig på ett sätt som ingen annan gör, precis som du gör med mig! Tillsammans klarar vi av allt, så länge vi bara har varandra. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Jag har som vanligt haft en underbar helg! I fredags var vi ute och år tillsammans med Mats, Monica, Malin och Jenny. Jag kan ju säga att jag hade nog aldrig kunnat få bättre "svärföräldrar", de är helt underbara! Tack för en trevlig kväll. =) Synd bara att min jäkla mage inte vill någonting alls just nu. Jag kunde inte ens äta halva plankan vilket var väldigt irriterande, för det var den godaste plankan jag någonsin ätit! Men efter två tuggor så kom smärtan, den går inte att förklara med ord! Men nu de senaste dagarna har de inte varit samma smärta som jag haft innan, jag kan inte förklara det. Men så fort jag äter så kommer den, ja jag får helt enkelt sluta att äta, men hur kul är det?? Nä jag skulle inte klara mig utan mat i 2 dagar, jag är ju en riktigt gottegris ;)

I lördags åkte jag hem till mina underbaraste änglar! De var så bruna och fina och det var skönt att de var hemma igen. Ska dit idag igen och busa med världens sötaste Vince och Alice.
Sen åkte jag och hämtade Jenny och åkte ut till klubben för årsmötet, det drog ut lite på tiden så vi fick gå precis innan det slutade, började att få lite bråttom. Så lite över 4 var vi hemma hos Jenny, kl 6 skulle vi vara på Green Mango med älskling och Denne, men snabba som vi är så kom vi i lagom tid och det var som vanligt gry,t god mat. Sen bar det av hem till Fille och Pillan, Där var lika trevligt som det brukar, fullt ös medvetslös ungefär ;)
Sen var det egentligen meningen att vi skulle åka hem men alla andra skulle åka till Deep och då ville älsklingen också dit. Så vi åkte med, men jäkel vilken kö där var! Så när vi stått i kön i 30 minuter och den inte hade rört på sig alls, så insåg vi att vi lika bra kunde ta och åka hem. Så det blev en snabb visit på Burger King, mums =)
När vi äntligen kom hem, så skulle älsklingen som vanligt jävlas lite ;) Så han tar och kastar ner mig på sängen, men det slutade inte så där väldigt bra. När jag sätter mig upp så ser jag att det kommit en massa skit i sängen, ja skit rent ut sagt! Jag hade inte hunnit att ta av mig skorna än och tydligen så hade jag lyckats med att trampa i hundskit som nu låg så fint i sängen! Haha, romantiskt va? Så älsklingen fick ställa sig och bädda rent medans jag fick tvätta skorna. Men ganska tur i oturen att vi såg det då, fy för vad det hade luktat i lägenheten annars dagen efter, haha. =)

Igår kom Jenny och Danne med frukost, som vanligt kunde jag knappt äta men jag fick i mig 1 bulle i alla fall. Sen efter lite småbråk med mitt hjärta så begav jag och jenny oss iväg till Skegrie för att hämta Shira. Sen gick vi en härlig långpromenad och busade med Shira en del, det var grymt skönt. Vad skulle jag gjort utan dig Jenny? Du finns där för mig alltid och för mig betyder du så mycket att jag inte ens kan beskriva det. Jag är så jäkla glad att jag har fått dig som min vän och jag lovar att jag aldrig ska göra dig besviken, jag finns för dig alltid, när du än behöver mig! Du är en ängel utan vingar <3
Sen på kvällen så fixade älskling och Danne grymt god mat. Jag somnade gott på soffan direkt efter att Jenny och Danne åkt hem, helt slut! Tack alla mina underbaringar för en som vanligt underbar helg!


/ Denise 

Underbara underbaraste fredag =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Underbara underbara fredag! Jag blir lika glad var gång jag vaknar och jag inser att idag är det FREDAG! Att jag vaknar tillsammans med min älskling gör hela fredagen grymt mycket bättre. Att bara en enda person kan göra en så lycklig, det är inte klokt egentligen. Men han är ju helt underbar, han är mitt allt <3
Ja nog tjatat om min underbara älskling ;)
Idag är det som sagt fredag och dagen är redan fullt planerad. Idag efter jobb hade jag tänkt att gå en lång härlig promenad med Shira, både jag och hon behöver det. Ska försöka att få med mig min sötnos Jenny med =) Sen efter det är det raka vägen hem till malmö, duscha och göra sig fin. Sen ska vi ut och äta med älskligens familj, hans pappa Mats fyller nämligen år. Det blir nog lika trevlig som det alltid annars brukar vara =) Jenny ska såklart också med, hon tillhör ju min familj =) Jag tror inte att det blir så sent idag, fredagar brukar man alltid vara så trött. I morgon hoppas jag att jag får sova länge, att älskligen inte vaknar kl halv 8 som förra lördagen, jag vill sova ut =)
Under dagen imorgon hade jag tänk att åka hem till mina små änglar och pussa på dem, nu har jag varit utan dem i en hel vecka! Kommer att pussa i sönder dem <3 På lördagskväll är vi hembjudna till Fille och Pillan, ska bli väldigt roligt, lite alkohol och trevligt sällskap =)
Vad söndagen bjuder på det får jag se, alltid blir det något i alla fall =)

Igår blev det en underbart härlig lång promenad med Shira och Jenny. När vi är ute och går så tycker jag inte att vi hinner gå ut förrens vi är hemma igen, ändå går vi i ungefär 1 timme. Det är inte klokt vad tiden går snabbt när man går och pratar om allt mellan himel och jord, men så blir det väl när man har mycket att prata om. De gånger vi träffas (så ofta som vi kan) så springer tiden bara iväg för vi har så mycket att prata om. Jenny är min underbaring <3

Dags att fixa lite saker på jobb, hungrig är jag så jag hoppas att klockan springer fram till halv 10 så att jag kan få frukost! =)


/Denise 

Släppte bomben igår..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår tog jag mig i kragen och gick in till min chef, Drog upp armen på tröjan och visade vad jag gjort. Hon tittade ett tag sen sa hon "Ja men det är ju så som du är som person", det var så jäkla skönt att höra! Hon har verkligen förstått hur jag är som person och vad jag tycker om. Hon sa till och med att den var väldigt fin även fast jag vet vad hon tycker om tatueringar. Så nu är det gjort, skönt som sattan! Nu kan jag visa upp min tatuering hur mycket jag vill (förutom när politikerna är här, då kanske jag får dölja den med ett stora armband eller nåt) men det kan jag ta. Jag vet ju hur folk som är i 60-års åldern tycker och tänker. Ska de acceptera mig så får jag ju acceptera dem så är det bara, =)

Igår vad det som sagt KU. Alltid lika trevligt. Stefan kom och frågade om jag var intresserad av att åka med till Jukkasjärvi nu den 16:e februari. Åhh jag kan verkligen inte bestämma mig! Jag vet att det hade varit grymt skönt att komma bort i några dagar, till den härliga kylan, härliga människorna och underbara naturen! Men ändå kan jag inte bestämma mig! Det jag drar mig för är att det blir tågresa hela vägen dit och det kan bli jäkligt drygt. Men när jag väl är där så är det ju helt underbart. Ja jag får ta mig en funderare, sen måste jag först höra med tantan på jobb imorgon, för hon pratar om att ta en sista minuten resa nu någon gång, vi kan ju inte åka samtidigt. Så vi får se hur det blir.. =)

Idag har jag grymt ont i min nacke, vet inte var jag ska ta vägen! Måste ha sovit konstigt nu igen =/ Får be älskligen att massera mig sen ikväll.

/Denise

Min underbart vackra tattoo.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

God och glad, kexchoklad.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Åhh vad det hade varit gottigt med ett kexchoklad nu.. =/.. Men nää inget sånt nu mitt i veckan. Det är bara på onsdagar man får lov att äta godis, det är bestämt så.. ;)
Idag är det en grymt tråkig tisdag. Har en del att göra på jobbet, men det är inte alls skoj idag faktiskt, men det måste göras. Tantan är iväg hos frisören just nu, så jag njuter bara av att vara själv =). Har inte berättat för de på jobb om min vackra tattoo än, jag vet ärligt inte hur de kommer att reagera. Antagligen inte bra. Vi har haft en del diskussioner på jobb innan om tattoos och det är bara jag av alla på jobb som tycker om det. Men sen är de ju alla här nästan 55 + så det är inte så konstigt. För när de var unga så var det bara speciella människor som hade tattoos, men kolla på alla ungdomar idag, det är ju mer ovanligt att inte ha någon. Okey jag hade kunnat förstå dem om jag hade tattat in en döskalle med massa blod och knivar, men detta är en grymt fin blomma. Det är ju ett konstvärk =) Så det ska bli spännande när jag väl släpper bomben, vem vet jag kanske inte får ha mitt jobb kvar då? Haha.. Nä jag tror inte att de klarar sig utan mig här nu, inte när tantan har sagt att hon inte kommer att vara kvar så länge till. Sen har de skickat mig på en massa utbildningar, så jobbet kommer nog att stanna kvar. Jag får väl ha en stort armband eller något på mig sen när sommaren kommer, men den tiden den sorgen ;)

Idag är det bara mys med älski som gäller, jag orkar nog inget annat! Äta god mat och slappa framför tv:n, åhh vad jag längtar tills ikväll.. =)
/Denise

I love my life <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag måste bara säga att just nu älskar jag ALLT med mitt liv! Jag har en underbar pojkvän, världens bästa vänner, kärleksfull familj, världens vackraste hund och ett bra jobb!
Den helgen jag haft nu har varit en av de bästa på länge! I fredags hade jag myspys min min absoluta favorit, Marcus. Vi åt god mat (suchi och Thai), godis och såg på 2 filmer. Gick och la oss kl 22.15, helt underbart! Sen väckte älsklingen mig 07.20. Då fick ajg inte sova längre. För att jag skulle vakna började han skaka på mig och rulla runt i sängen, ja sötnöt det ska du få igen för, jag lovar.. ;).. Så kl 08.00 var jag, älskling och Shira ute på långpromenad och handlade bullar.
Sen fick jag ett lite ryck och kl 09.00 ringde jag till min sötaste Jenny och frågade om hon skulle följa med till tatueraren och klockan 09.45 var hon inne i Malmö (snabb som en vind). Så kl 10.00 stod vi utanför Oldbones och väntade. Eftersom de har Drop in på lördagar och öppnar kl 12.00 så är det bästa att vara i tid. Vi var så klart först =) Så när de öppnade kl 12 var där mååånga i kö men vi fick nummer 1 och 2. Jenny som inte har någon tattoo sen innan började att bli liite nervös, men när hon väl låg där så tyckte hon att det inte kändes allt. Jag själv var lite pjalligare. Men fy för vad snyggt det blev! Så nu har jag en ros på insidan av handleden, ganska stor faktiskt, har fortfarande ont med bara jag tittar på den så inser jag att det är värt den smärtan, den är helt underbart vacker =) Jenny gjorde körsbärsblommor, grymt snyggt! Så nu kommer Jenny att bli beroende ;) Men men man blir ju som man umgås ;)
Var inte hemma från nästan 15.30. Det var snabbt upp i älsklingens lägenhet, hämta saker inför kvällen. Sen bar det av till Skegrie för att lämna Shishi hos pojkvännen. Var hemma i min lägenhet kl 17.00, eftersom vi skulle vara på kalas kl 18.oo hos Marcus kusin så var det bara till att göra sig fin snabbt. Det var ett väldigt trevligt kalas, god mat och härliga människor. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge så 20.30 var vi i bilen påväg hem till Rickar för förfest inför Streetarna. Alla mina underbaringar var där och vi hade sjukt ball rent ut sagt. =)
Jag vet inte riktigt vad klockan var när vi åkte iväg till Streetarna. Vi slapp att ta Taxi, skönt! (Tack Emma). Sen väl inne på Streetarna var det fullt ös medvetslös(ja det var nog inte långt ifrån för min del) Eftersom det är så billig alkolhol så blev det några cider för mycket, men tur i oturen så tappade jag minst två cider och gav några till lillebror. Spillde en del cider över min nya tatto, men men alkohol dödar väl bakterier?? Det var så jäkla roligt att min älskade lillebror, kusin, Chumpa och Dahl kom, det gjord ehela kvällen extra rolig. =) Det blev sjukt mycket dans, ja vi ägde som vanligt på dansgolvet ;)
Jag tror att vi var hemma ungefär 03.00, då blev det duschen direkt! De får ju röka inne på Streetarna så jag bgeöver inte säga hur mycket man luktade med inte var det hallon i alla fall.
Igår när jag vaknade så insåg jag hur mycket alkohol det hade blivit, haha. Men men den smällen får man hel enkelt ta. Jag tvingade mig upp ur sängen vid 10.30. Ringde till Jenny (eftersom jag visste att jag inte skulle få upp älsklingen så här tidigt) ocf frågade om hon ville gå en sväng med mig så att jag kunde nyktra till. =) Men fy för vad kallt det var! Höll ju på att dö! Men tillsist så hamnade vi hemma hos Jenny med vars en Coca-Cola. Men där fick vi inte sitta så länge för kl 12.00 hade vi bokat med älsklinge, Bettan och André på Istanbul, så det var bara att ta sig i kragen och ut i kylan igen. Jag kände att det inte kunde bli någon pizza för mig, min mage hade inte klarat av det, så det fick bli en bakpotatis, men det var inte helt fel det heller. Kunde dessvärre inte äta så mycket, men lite fick jag i min i alla fall.
Sen var det sängen som gällde. Jag och älskling låg där till kl 17.00 sen fick det vara nog. Körde en svän på Willys sen hämtade vi Shishi och körde hem. Fixade lite röda pölser, gottigt =) Sen blev det soffa resten av dagen.

Tack alla mina underbaringar för en helt underbar helg!

/Denise