Denssan

Jäkla app!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Den jäkla bloggappen fungerar ju inte! Kan inte skriva i min blogg lika lätt, irriterande! Kan inte lägga upp bilder heller, skit!

Idag är jag och lille hos bästa Linda, Jonatan och Charlie. Myspys! Sen ikväll ska jag hjälpa systeryster med förberedelser inför imorgon :) Trevligt :)

Ullared med bästa!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vi har börjat att fixa här hemma med vårt och lillens sovrum, allt måste vara klart till vi får besök av stockholmarna i juli :) Ska bli grymt skoj!

Idag ska vi hem till de bästa och äta o mysa! Vi ska stanna över tills imorgon då jag och Linda ska ta en liten tripp till Ullared, utan barn och män! Vi har egentligen inte så grymt mycket med pengar men det är bara skönt att komma iväg lite och släppa tankarna och koncentrera sig på shopping :)

Så nu ska jag packa vår väska och Marcus ska vattna gräsmattan sen bär det av till Furulund :)

Inget fungerar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det en sån jäkla dag då ingenting fungerar! Kläderna sitter hemskt, håret vill inte det jag vill, inger man gör blir som man tänkt sig! Det är alltså inte min dag idag! Hade jag kunnat så hade jag lagt mig i sängen med täcket över huvudet och stannat för hela dagen!
Hoppas ni har det bättre!

Tunga dagar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vet att Shira har det bra där hon nu är, men det är jobbigt i alla fall. Alla dessa rutiner som man haft i 8 år som är så inövat och som man inte tänker på. Matrester som man nu behöver slänga, inga promenader, inga blöta pussar när man kommer hem, inget buffande! Som idag när jag skulle åka till min syster så sitter jag i bilen och tittar i backspegeln för att se så att Shira inte är för varm, då slår det plötsligt till att hon inte är där! Det är då det gör som mest ont och då kommer tårarna! Man får gråta och det måste man göra!

Ligger i solen hos syster nu. Våra prinsessor sover i vagnarna och vi listar oss, skönt! Vet inte alls vad som händer idag, blir lugnt och skönt :)

Vi var på student igår, hos Marcus kusin. Det vet riktigt trevligt och supergod mat :) Fick komplimanger för mins kläder och mitt hår, inte helt fel ;)

Fint avslut

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter i soffan hemma hos min vackra mamma. Det är en tung kväll med oerhört mycket tårar! Fy fan vad jag kommer sakna min Shira!
Men hon fick ett underbart fint slut! Vi valde att åka till ett ställe där hon inte varit för. Gamlegårds djurklinik utanför Skuvarp. Det ligger på en gård, väldigt fint ställe. Hon var pigg och glad, fick springa och busa med mig och husse, skälla ut fåren och åt riktigt mycket godis. Sen gick hon först in till vetrinären och in i rummet med levande ljus. Hon var så duktig mitt hjärta! Jag låg sidan om henne hela tiden och berättade hur mycket hon betytt för oss. Hon var lycklig in i det sista!
Det är blandade känslor. Det är en lättnad att hon inte har ont längre och att hon nu får springa på himlens ängar! Men det gör så fruktansvärt jäkla ont i mig! Det är någon som saknas här intill oss! Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan min bästa vän! Me. hon har det bra nu. Min stora kärlek och bästa vän Shira <3
Tack alla för era ord och er kärlek!
Tack mamma, älskling, syster och Jenny för idag!
Tack för att ni finns här för mig nu när jag verkligen behöver er <3

8 år av kärlek

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Dagen har nu kommit då jag måste säga förväl av min trognaste livskamrat! Tårarna vill inte sluta rinna!
Jag höll dig i mina händer då du kom till världen och nu ska jag hålla om dig då du lämnar oss och flyger till hundhimlen <3
Du har gett mig mycket styrka och glädje alla dessa år och jag kommer alltid att bära dig med mig! Vi kommer aldrig att lämna varandra, vår kärlek är för stark <3
Du har många som väntar på dig på andra sidan och jag vet att du kommer att vänta på mig! Vi får nu en ny skyddsängel som alltid vakar över oss och jag kommer att känna mig trygg. Du har alltid fått mig att känna mig trygg tillsammans ned dig min älskade lilla vovvse!
Nu ligger du på gräset och njuter. Jag tror att du vet vad som väntar och jag tror att du liksom jag vet att det är rätt beslut. Du ser nöjd och tacksam ut!

Tack för allt min älskade Shira, mitt störobjekt <3

Min Pappis <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Grattis till världens bästa pappa idag! Älskar dig mest!