Denssan

Nu gäller det!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag gäller det, idag blir det verkligen av! Idag är den dagen då vi flyttar tillsammans in i vår helt underbara lägenhet! Äntligen, som jag har längtat! Allt är inte till 100% färdigt, men vi fixar det sista medans vi bor där! Jag är överlycklig att denna dagen äntligen har kommit! Tänk älskling, nu är det dags för oss att på allvar börja vår framtid! Om 15 veckor har vi vårt lilla hjärta här hos oss också och då är vi äntligen en riktigt familj!
Du gör mig lycklig!


/Denise

Att känna saknad

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det finns vissa stunder då jag verkligen inser att jag saknar dig. Men jag blir faktiskt förbannad på mig själv, varför saknar jag egentligen dig? Sen inser jag att vi gjorde så mycket tillsammans, gick igenom mycket, stöttade varandra, pratade i telefon 100 gånger om dagen och vi hittade på mycket skoj. Då är det egentligen inte så konstigt att jag saknar dig, eller?
Nu när jag går igenom den lyckliga perioden av mitt liv, bär ett liv i magen och hela mitt liv förändras, så saknar jag dig grymt! Jag saknar våra samtal, dina kramar och ditt skratt. Jag hade behövt dig nu!
Sen kommer jag på varför vi inte har varandra, vi gled åt olika håll. Var det rätt val av dig? Var det rätt val av mig?
Jag kommer nog alltid att undra och jag kommer nog aldrig att förstå varför du gjorde som du gjorde. Jag skulle väldigt gärna veta, så att jag hade kunnat förlåta och gå vidare, men jag tror inte att jag skulle klara av det. Inte efter det som hände sist.
Jag kommer alltid att tänka på dig och hur du mår. Jag kommer alltid att vara orolig för dig och bry mig om dig. Även om jag egentligen inte vill det, men det är inget jag kan hjälpa. Du dyker upp i mitt minne, på alla miljoner bilder jag har och saker som jag hittar på påminner mig om dig. Sen undrar jag om du ibland tänker på mig? Vad tänker du egentligen då? Saknar du vår vänskap, saknar du oss?

Usch ja alla dessa tankar!


/Denise

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig ja jag är lycklig hela långa veckan ut!
(Låt ifrån Pippi Långstrump)

Tyckte att den passade bra in på mig idag, för jag är LYCKLIG!
Vi har mycket att göra just nu, älskling jobbar mycket + jobbar extra, vi har fullt upp i lägenheten som vi ska flytta in i imorgon, ja vi har verkligen mycket att göra! Det sista ska packas ikväll och sen ska det packas upp i den nya. Tur att jag är ledig på fredag.
Men jag är lycklig =)
Vår prinsessa i magen rör sig mycket, jag bara växer (vilket iofs är ganska jobbigt) Men jag mår bra.
Jag är orolig över hur min kropp kommer att se ut sen, men det får jag ta när det kommer. Allt går att fixa till ;)


/Denise

Det gör ont i hjärtat

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3”Hon har aldrig fått någon kärlek”

Valpen Princess lider av en svår hudsjukdom och övergavs strax före jul.
Personalen på djurhemmet som räddade valpen säger att de aldrig varit med om en så sorgsen hund.
– Vi försökte göra henne gladare med leksaker, men hon var rädd för dem, säger Neil Martin vid Bleakholt Animal Sanctuary.

Sex månader gamla Princess hittades övergiven i Colne i Storbrittanien. Djurhemmet Bleakholt Animal Sanctuary tog sig genast an den sjuka valpen, rapporterar Daily Mail.
– När hon kom till oss stod det klart att hon aldrig fått någon kärlek, säger Neil Martin vid Bleakholt Animal Sanctuary till tidningen.
– Vi har aldrig sett någon hund som ser så ledsen ut.

Personalen berättar att Princess, som lider av en svår typ av skabb, inte ens visste hur hon skulle leka. När de försökte muntra upp henne med leksaker blev valpen rädd för dem.
– Vi är långt ifrån att ha en glad och förtroendefull valp som viftar på svansen och gör allt som en hund ska göra, säger Neil Martin.

Det kommer också att dröja innan Princess kan gå ut för att leka.
Skabben gör att valpens hud är så skör att den inte tål varken solljus, kyla eller hundtäcke som skydd.
– Det här är ett av de värsta fallen jag någonsin har sett, säger Neil Martin.
Nu genomgår Princess olika behandlingar för att huden ska förbättras.
Personalens mål är att Princess ska bli så frisk att hon kan placeras i ett kärleksfullt hem.


Stackars söta lilla valp! Hade jag kunnat så hade jag tagit hand om dig! Man ser verkligen i ögonen hur ledsen den lilla valpen är, det går rakt in i mitt hjärta!


/Denise

Man blir äcklad!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag fick jag en förfrågan ifrån en kille om han kunde få min msn. Han har precis sett bilden på mig och Alice och sett att jag är gravid, ändå har han mage att fråga efter min msn! Jag blir äcklad! Vad finns det för människor!
Ser du inte att jag har mitt på det torra? Att jag har världens bästa pojkvän och skulle ALDRIG byta ut honom emot någon!
Sen förresten så använder inte jag msn, har växt ifrån det ;)


/Denise

Magen bara växer

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Mosters vackra prinsessa är så nyfiken på sin kusin bebis. Hon ska klappa magen och pussa den så fort jag kommer, drar upp tröjan och ska vinka, hon är bara så söt <3 Fick en underbar bild i lördag:Vi fick världens bästa julklapp av min syster och hennes familj. En tvättbalja fylld med bebiskläder, nappar, blöjor, olja, leksaker mm. Jag behöver inte köpa någonting ;)

/Denise

God Jul

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vill önska alla mina läsare en riktigt God Jul!
Hoppas att ni äter gott med nära och kära och bara myser, för det ska jag göra!/Denise

Vecka 24 <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag går jag in i vecka 24 med vårt lilla hjärta!
Det är så spännande och tiden går verkligen fort, snart har vi vår lilla bebis här hos oss och jag bara längtar!


/Denise

Djurmisshandel

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag fick en kommentar i mitt inlägg "Vilka jäkla svin det finns" om att mannen som sparkade ihjäl en liten försvarslös valp fått straff. Detta gör mig GLAD! Jag avskyr människor som behandlar djur illa, de är inte mycket värda i mina ögon. Hur kan man bara ha ihjäl ett försvarslöst djur?? Jag förstår inte hur man som människa fungerar eller tänker. Jag hoppas även att rättssystemet blir hårdare för djurplågeri och får de äcklena som har sex med djur!
Tack för att du lämnade inlägget så jag fick se!


/Denise

Snön ligger fint

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det verkligene tt underbart väder, måste det bli storm imorgon?? =/


/Denise

Jul jul strålande jul...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har sovit sjukt dåligt i natt =/ Vaknade även med en förkylning, precis lagom till jul!
Men men inget att göra, bara till att se glad ut och njuta av julen =)

Jobbar tyvärr hela dagen idag och imorgon, så jag hinner inte förbereda mig speciellt mycket. Jag som måste köpa färdigt julklapparna och fixa det sista. Men det löser sig säkert (måste tänka positivt)

/Denise

Tillbaks!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är jag tillbaka igen =)
Har haft lite ledigt och det har varit grymt skönt! Tyvärr blev det ingen flytt som jag hoppats på, men snart! Bara det jäkla golvet på toaletten kunde bli färdigt snart så jag kan få komma HEM! Vi har städat i hallen, köket och sovrummet, satt möbler och det är supermysigt, ajg vill bara flytta! Men jag måste ha en toalett, ingen höjdare att vara gravid och springa upp på nätterna för att gå på toa och behöva gå ner i källaren, det fungerar INTE! Men nästa vecka så bor vi där, utan tvekan =)

Den här jäkla snön vill inte ge sig heller. Så mycket det kommit i natt, usch och blää! Även om det är välsigt fint att titta på så är det ingen höjdare att ge sig ut i trafiken, men man har inget val! Men iofs hade folk baar kört ordentlogt och inte som idioter så hade det inte hänt så mycket olyckor!

/Denise

Grattis ÄLSKLING!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det min älsklings födelsedag!
Grattis mitt hjärta, jag älskar dig!

/Denise

Långledig!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag går hem till lunch idag eftersom det snöar och blåser som bara den! Jag vill inte bli strandsatt i Trelle utan jag vill hem. Sen är jag ledig fre, lör, sön och mån! Så skönt! Fast jag ska packa, städa, packa upp och återigen städa =) Förhoppningsvis så bor vi i vår nya fina lägenhet på söndag, jag längtar!! Den är så fin!

/Denise

Vecka 23

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Graviditetsvecka 23

Håret kan kännas tjockare eftersom du slutat tappa hår.

Livmodern når nu några tvärfingrar över naveln.

    
Under graviditetens tre första månader ryms hela livmodern i lilla bäckenet och når blygdbenet i slutet av tredje månaden. Den når 4-5 cm över blygdbenet i slutet av fjärde månaden (16 veckor). Om du är smal kan du själv känna livmodern ungefär i graviditetsvecka 16.

 Mitt i graviditeten, vid 20 graviditetsveckor, når livmodern ungefär till naveln. Vid 36 graviditetsveckor står den som högst och når revbensbågen. Sista månaden sjunker den nedåt till 3-5 cm nedanför revbensbågen på grund av att huvudet tränger ner i bäckenet och på att fostret ligger mer böjt i ryggen.

Ju större magen blir desto mer påverkar den matsmältningen. Får du halsbränna kan den lindras genom att du äter många små mål. Försök också gå en liten  promenad efter måltiden, det hjälper matsmältningen.

Sedan vecka 13-14 har du förmodligen kunnat pressa ut lite mjölk från bröstvårtorna, råmjölk (kolostrum). Nu kan det av och till läcka en droppe av sig själv i behån.

Barnet

I vecka 23 är kroppslängden omkring 22 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 600 g.

Det finns många delar av nervsystemet som utvecklas i samspel med omgivningen. Ditt barn kan särskilja olika ljud, både inifrån som utifrån din kropp. Man har mätt ljudnivån i livmodern hos gravida kvinnor. Det har visat sig att fostrets omgivning, framför allt mammans pulsåder (aorta), producerar en ljudnivå på cirka 65 decibel. Detta är en hög nivå, men det verkar inte bekomma barnet. Vi vuxna skulle närmast betrakta en sådan ljudnivå som starkt buller.

Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulinet behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler. Läs mer om Fostrets utveckling!

Pappan

Även blivande pappor bör prata så mycket som möjligt med sitt ofödda barn. Det finns forskning som visar att ofödda barn lättare uppfattar djupare röster än ljusa.

Du stimulerar utvecklingen av barnets nervsystem genom att prata och kommunicera med små buffar och klappar på magen.

Det vänder snabbt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland löser sig saker och ting mycket snabbare än vad man trott. Tack gode gud säger jag bara!
En enorm sten har lättat ifrån mitt hjärta!


/Denise

Min syster

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vill bara skriva några meningar om min syster!
Jag tänker på dig hela tiden och jag hoppas att du snart blir bra!
Du är min ängel utan vingar, min klippa och den som jag alltid kan vända mig till.
Jag vill aldrig vara utan dig, min stjärna, min idol <3Du är min vackra prinsessa <3


Jag älskar dig!


/Denise

Livet är jobbigt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vissa dagar känns livet extra jobbigt. Igår och idag är det sådana dagar, vilket jag hatar. Jag vill vara lycklig hela tiden, springa på mina rosa moln och njuta av tiden som gravid, men inte idag. Nu känns allt tungt, allting kommer på en och samma gång. Jag hatar december månad från och med nu, det är inte min månad. Nu vill jag ha vpren så att lyckan kan komma med vår lilla och solsken!


/Denise

Självmordsbombare

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har jag hört mycket om detta på radion och nu tänkte jag skriva lite vad jag tycker och tänker om detta.
Jag tycker att det är rent ut sagt sjukt! Vart är vårt land på väg? Ska det verkligen börja med sånt skit här i Sverige nu också? Jag blir verkligen förbannad! Tror inte att jag egentligen ska skriva vad jag tycker och tänker, det kanske blir lite fel eller inte fel med det kan tolkas fel, men förjäkligt tycker jag att det är!

I natt vaknade jag av en hostattack. Gick ut i köket och tog ett glas vatten. När jag stod där så tittade jag ut genom köksfönstret. Där ser jag två grabbar/män som står och håller på vid dörren in till trappan intill oss. Det tar en stund innan jag kopplar att det är en kofot de har i handen och att de försöker att bryta sig in. Jag funderar om jag ska öppna fönstret och fråga vad fan de sysslar med, men eftersom jag inte har något på överkroppen så kallar jag på Marcus istället. Han kommer yrvaken och tittar ut. Öppnar fönstret och frågar vad de sysslar med och att de ska försvinna därifrån. Då går de till utgången och försvinner.
Det finns mycket uteliggare runt vår "gamla" lägenhet. Okey jag tycker synd om uteliggare, i alla fall de som inte har satt sig i den situationen själv, men jag vill inte ha dem i min trappuppgång. Det finns andra ställen de kan vända sig till och jag vill ha mina saker ifred!


/Denise

Lucia

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har lussat med kobb nu och jag fick "äran" att vara Lucia. En gravid lucia, alltid roligt =) Men det gick väldigt bra och vi var duktiga. Vår publik var väldigt nöjd =)


/Denise

Jäkla SKIIIIIITTT

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Varför kommer allt skit samtidigt??!!
Nu vill jag bara hem och bädda ner mig!!!


/Denise

Fullt upp

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har haft en superbra helg =)

Fredag: Åkte hem till svärföräldrarna tillsammans med mina föräldrar och min älskling. Tittade på Idol och jag blev riktitg glad över att Jay vann! Han har en underbar röst och jagt ror att han kan gå långt! Jag ringde till och med in och röstade =)

Lördag: Fick väggarna på toaletten i den nya lägenheten färdiga, supersnyggt! Jag tog en promenad på Entré och fick fixat älsklingens födelsedagspresenter och lite julklappar till barnen.
Sen till nya lägenheten, fixade med mina julstjärnor och mammis, pappis, Vince kom på besök =) Efter att de gått så kom svärmor, Malin och Lo. Jag passade på att åka med dem in till Trelle, hem till Calina. Här fick jag försöka göra mig vacker ;) Sen kl 19 var det tjejmiddag. God mat och trevligt sällskap blev det. Under kvällen kom det fler folk men runt halv 11 orkade inte lilla jag längre, då kom min älskling och hämtade mig =)

Söndag: Upp tidigt. Mötte min söta familj vis kyrkan. Vince och Alice gick Luica, de var så duktiga =) Sen blev det fika, pyssel och dans runt granen. När klockan var lite över 2 var vi lika tötta allihopa =)
Tog busen hem, åkte och handla sen hem till Malin för middag =)

Min helg har varit fullpackad men riktigt mysig <3


Erica: Har du någon blogg? =)


/DeniseVem vinner?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu ska jag snart packa ihop och åka hem till min älskling.
I dag ska vi bara mysa och titta på Idol, vem tror ni vinner?

Jag hoppas verkligen att Jay vinner!


/Denise

Någon som kan sy??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har länge velat lära mig att sy kläder. Eftersom jag inte tycker om det som alla andra tycker om så hade det underlättat mycket om man kunde sy själv. Så jag har tänkt att lära mig när jag går på mammaledighet, det är då jag kommer att ha tiden. Är det någon av er läsare som kan sy och som skulle vilja lära mig?? Jag hade blivit överlycklig =)
Om du inte kan så kanske vi ska lära oss tillsammans?
Kom igen,var inte blyga!


/Denise

Bilder på magen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Detta är det första bilden vi tog, tagen i vecka 10Senaste bilden tagen förra veckan, vecka 21/Denise


Coca-Cola

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har fått en underbar arbetskamrat (som tyvärr bara är här några månader). Efter gårdagens julbord med jobb så är man extra sliten idag. Det är dagar som denna som jag ÖNSKAR att jag drack kaffe eftersom vi har gott om kaffe här på jobb =) Men icke, det går bara inte ner, men nu kom min underbara arbetskamrat hit en en burk Cola till mig så att jag kan piggna till, det har gjort min dag!
/Denise

Saknar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag saknar verkligen mitt blonda hår! Det måste bli blont till våren igen!!


Puss på Calina <3


/Denise

Bara 18 veckor kvar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag går jag in i vecka 22, bara 18 veckor kvar! Det känns som evigheter, hela vintern ska vara över och våren ska komma innan vårt mirakel kommer till världen, jag verkligen längtar!
Kom att tänka på att jag kanske ska ta och lägga upp en bild på magen här, om ni är intresserade av att se =) Jag och älsklingen har fotograferat magen en gång i veckan sedan några veckor tillbaka, väldigt roligt att titta på. Som min kropp har förändrats! Men det är spännande, kroppen gör det den behöver och man får helt enkelt bara hänga med =)


/Denise

Sparken

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår kände Marcus den första sparken! Jag såg hur glädjen spred sig i hela hans kropp =) Det blir lite mer verkligt för honom när han får känna det som jag känner. Nu känner jag sparkar hela tiden och hur det rör sig runt i magen. Det är så spänannde =)


/Denise

Trött och sliten

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag känner jag mig hängig. Vill inte göra någonting, men jobbet flyter i alla fall på bra. Jag är duktig med mina papper och avstämningen flöt på perfekt, då känns det i alla fall mycket bättre =)
Men mina ögon gör ont. Varför har man egentligen ont i ögonen? Har inte haft det innan men nu gör det ont. Vill bara lägga mig ner och blunda. Men jag får vänta många timmar till! Ska bowla med arbetskamratera och hem till en som gått i pension och äta middag efter jobb, men jag vill hem. Får klistra på ett leende i alla fall, men mina tankar kommer att vara på mitt hem och min älskling!

Jag börjar känna mig tung i kroppen med. Idag när jag satt på bussen visste jag inte riktigt hur jag skulle sitta, magen kändes tung och det var nästan ansträngande att andas. Snart går jag in i vecka 22, över hälften har jag gått, skönt! Man kan nästan undra hur det hela ska sluta om jag känner såhär nu, hur ska jag orka de sista veckora på jobb? Jaja det löser sig säkert, det gäller helt enkelt att tänka positivt =)


/Denise

Jag och min kärlek

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Här kommer en ny bild på mig och min älskling =)Magen syns ordentligt nu <3


/Denise

PANIK!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vaknade i morse av att älsklingen fick sms. Låg och funderade en stund vem är idioten som skickar sms mitt i natten! Efter några minuter tänkte jag att nej jag får kolla så det inte är något viktigt. Tur var väl det! Klockan visade sig att den var 06.55, min buss går 07.00 och det var älsklingens kollega som skicade och fråga när vi kom, vilken jäkla tur! Annars vet man inte när vi hade vaknat =) Snabb som man är så satt jag på bussen 07.30 och kom bara 10 min försent till jobb =) Men den där paniken man har när man vaknar, man springer upp och vet inte någonting, men det var jäkligt skönt med en timmes sovmorgon =)

Har haft en bra helg =)
Fredag: Hade myskväll med Shira. Vår favorit var på julbord. Tittade på Idol och åt gottigt, halvsov några timmar och när jag gick och la mig för att fortsätta på min bok så kom älsklingen hem, vilken tajming =)

Lördag: Låg i sängen extra länge, skönt! Kunde inte lägga ifrån mig boken! Sen fick jag fart, upp och göra mig vacker inför kvällen. Det svåra är just nu att hitta någon klänning som jag kan ha! Efter många om och men så hittade jag en, kanske inte världens snygagste men den passade i alla fall =)
Var på Olearys redan halv 4. Maten kan jag verkligen INTE rekommendera! Den var riktitg värdelös! Men sällskapet var perfekt, alla ifrån Cardinals (Förutom favorit Camilla och Danne) med sällskap =) Sen blev det bowling. Ja jag är en värdelös bowlare! Först två raka i rännen följt av en strike och två i rännan igen, haha. Hur lyckas man =)
Sen körde vi till Lund, Retro Blaster Xmas Bash 2010. Där fick jag änsligen träffa Camilla! Hade mycket att prata om. Lyssnade på banden och smådansade (så mycket vi orkade). Åkte hem i tid jag och mitt hjärta <3
Fick mycket komplimanger för min mage och alla var så glada för vår skull =)

Söndag: Låg länge i sängen idag igen, skönt =) Läste ut boken, helt otroligt bra! Den kan jag verkligen rekommendera! Det gör ont i en när man läser, men man fastar och kan inte lägga ner den.
Sen tog vi en tur på Entré och sedan hem till svärföräldrarna.

Min helg har varit kanon, tacka vare min älskling. Han är bäst <3


/Denise

Varför gråter inte Emma?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har precis börjat att läsa boken och jag kan inte lägga ner den. Det gör ont i hela kroppen och tårarna rinner, men jag kan inte lägga ner den!/Denise

Myspys med systeryster

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag undrar verkligen hur denna vinterna ska sluta. Det bara snöar och snöar, folk blir insnöade och bilarna kör av vägen. Vi vet helt enkelt inte hur vi här nere i Skåne ska betee oss när snön kommer. Vi är itne vana att köra på hala vägar! Så är det bara =)

Idag ska jag hem till min underbara syster efter jobb. Jag ska pussa på mina små trollungar, äta middag och titta på Tupperwear produkter =) Om säljaren kan ta sig ut till Dalabadet, det får vi helt enkelt se. Sen ska jag sova där, hur nu det ska gå. Jag som inte tycker om att ligga ensam i en säng, jag kanske helt enkelt får fråga Vince om han vill dela med moster =)

Nyaste bilden på mina små trollungar:

Är de inte helt underbart söta?? =)


/Denise

Julen känns inte så långt bort

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Snön bara faller ner! Jag har nog inte sett så här mycket snö sedan jag var i Jukkasjärvi för något år sedan, helt sjukt! Varför kommer snön så här tidigt? Jag hoppas faktiskt inte att den ligger kvar till februari-mars, då får jag panik. Jag tycker det är mysigt med snö över julen men sen räcker det =)

Idag hoppas jag att jag kan ta mig hem ifrån jobb, jag vill hem till min älskling <3 Det blir en sväng till lägenheten sen hem och mysa i soffan. Jag tycker om att mysa, bara ligga i soffan och inte göra någonting. Men det börjar bli lite trångt i soffan, magen och jag får inte plats intill älsklingen längre, hur ska detta sluta?? =)


Jukkas 2008
/Denise