Denssan

Onsdagsmys

Kategori:

Nu är middagen äten och barnen busar i badkaret. Blir alldeles strax hämtas för en sväng in till kusinen i Malmö. Lite onsdagsmys är aldrig fel! Barnen och herren stannar hemma och myser så får jag lite "egentid". Det behövs ibland!
Hoppas ni har en fantastisk onsdag! 


View master

Kategori:


Jag fick lite Flashback när jag gick förbi denna view master på en loppis i lördags! När jag var liten så hade min farmor en sån hemma. Jag älskade att titta och bläddra i bilderna! Barnen blev överlyckliga när jag kom hem med den och den har bjudit oss på många härliga skratt när vi bläddrar igenom bilderna på mupparna, Hollie älskar den! Utan tvekan värd sina 20kr ;) Så nu är jag på jakt på fler bilder, letar som en tok på Tradera ;) 

Nattning

Kategori:

Jag erkänner, jag är ingen höjdare på nattning av barnen. Kan jag så lämnar jag gärna över det till Marcus då han fixar det grymt mycket bättre än mig!
Så nu sitter jag i soffan och lyssnar. Det börjar bli tyst i barnens rum så om jag får gissa så sover de alldeles strax! Det dröjer nog inte så länge innan jag själv somnar här på soffan ;) Men först ska jag njuta av jordgubbar och zero, mums ;)

Imorgon är det onsdag vilket betyder sovmorgon till kl 9, det är inte helt fel ;)

Mammas 4-åriga prinsessa

Kategori:

För 4 år sedan kom du till oss. Som vi väntat och längtat i 9 månader då du röjde runt i min mage. Du bestämde dig för att titta ut en vecka före beräknad dag. Det var jag, din pappa och din moster som såg dig för allra första gången. Din stora blåa ögon och din höga fina stämma.
Den kärlek jag kände när jag för första gången fick upp dig på mitt bröst, är något jag aldrig känt innan och den fick jag uppleva igen den dagen din älskade lillebror föddes.
Jag tror inte vi visste riktigt hur det skulle bli när vi nu var 3, men det är inte klokt vad du förgyllde vårt liv. Du gjorde dagarna så mycket mer värdefulla. Att få vakna upp och titta på dig gjorde livet helt enkelt miljoner gånger bättre än vad det var innan.
Du har under dina 4 år förgyllt våra dagar med skratt, kärlek, lek, skrik och sura miner <3 Dina underbart fina smilegropar gör din mamma svag för vad du än ber om. Du är något av det vackraste vi skapat och något som jag och din pappa älskar mer än du själv förstår.
Grattis min älskade prinsessa Hollie på din dag!
 
Din mamma älskar dig till månen och tillbaka gånger miljoner!