Denssan

Världens roligaste fredag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det hade jag verkligen i fredags! Jag, Jenny och Elizabeth bestämde oss i sista sekund att vi kände för utgång. Vi träffades hemma os mig, drack lite goda drinkar sen blev det sing star så klart =)
Eftersom att vi inte orkar åka in till Malmö så h¨ller vi oss till Trelle, och vad blir det då om inte Lyktan. Så vi gick ner tidigt, villa dricka lite gottigt där med =) Jag måste säga att  det var grymt konstiga människor där i fredags, bara gamlingar och de som precis fyllt 18. Men vad gör det, så länge vi tre har varandra så klarar vi oss galant =) Det tog inte lång tid innan vi stod på dansgolvet och skakade på rumporna, haha. =). Liza som länge har spanat in sångaren i bandet (som förövrigt alltid spelar när vi är där) lyckades få in stöten denna kvällen. Bandets "manager" en helt underbar gubbe, bjöd oss sedan påa ltl vi ville ha, drinkar, öl, cider. Sen kom han in med en hel flaska Champange till oss töser, hur kärt var inte det? Haha, ja som ni förstår så blev det en hel del dricka i fredags, men ja jäkel vad roligt vi hade! Vi dansade som aldrig förr och musiken var som vanligt perfekt =) Jag vill tacka mina underbara vänner för denna kvällen, som ni vet så behövde jag den verkligen! Ni är underbara!
Sen igår var jag helt slut! Orkade inte göra ett skit. Fick åka bussen in till malmö (minns inte när jag gjorde det sist) in till min älsking. Sen blev det Sushi hemma hos Danne, men jag orkade inte vara där så länge. Tog Shira och gick hem, lade mig i sängen och bara mös =)
Älskling jag vet att vi haft en jobbig period nu, men jag hoppas att vi kan lägga den bakom oss och bara sikta framåt nu. Det är du och jag emot världen! Du är mitt allt! Love you!

/Denise

Kommentarer


Kommentera inlägget här: