Denssan

Snart dags för sängen..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har precis kommit hem ifrån en mysig kväll hos min syster. Åt god mat och busat med Vince och Alice. Jag kan bara säga att jag verkligen älskar att jag är moster till de två sötaste barnen i hela världen! Moster älskar er över allt annat! När Vince kallar på "mutter" så blir jag helt rörd i hela kroppen och kärleken är obeskrivlig.. =)

Nu sitter jag bara och väntar på att Marcus ska komma hem. Han är iväg på partaj, jag orkade inte följa med, måste vila inför imorgon. Bara längtar tills han kommer innanför dörren och kryper ner i min säng. Då kan jag sova, sover inte lika bra utan honom.
Sen blir det upp ganska tidigt imorgon, har en del vi måste fixa. Åka och handla lite på maxi så vi kan göra pajerna vi ska ha med oss. Köpa läppstift måste jag, åhh kommer säkert att glömma, mitt minne är inte så bra. Eller ju det är bra men det är kort.. ;)

Sov gott!

/Denise

Äntligen fredag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var det fredag! Härligt =)..
Får gå en timme tidigare idag också, kan det bli bättre? Direkt efter jobb ska jag och Jenny träna, haha det ska bli roligt att se hur mycket vi orkar. Tänk så snygg kropp vi kommer ha till sommaren, riktiga pinglor.. ;)

Sen ska jag hjälpa min syster ikväll med saker till partajet imorgon. Men jag känner mig själv, så jag kommer mest att busa och pussa på Vince och Alice, mosters älsklingar <3
Marcus ska iväg på partaj idag, men jag orkar inte. Vill inte lämna bort Shira 2 dagar heller, utan jag stannar hemma och vilar upp mig inför imorgon. Var på Butteriks igår och shoppade kläder till imorgon, vad det blir avslöjar jag inte från efter helgen, då kan jag lägga in en fin bild på mig.. ;). Det ska bli så jäkla roligt imorgon och se alla utklädda, lääängtar! Äta gott och dricka gott, åhh vill ha lördag nu.. =)

Har en del pappersarbete att fixa nu inför helgen, men det går ganska snabbt. Har jag tur så är jag färdig till lunch, det hade inte varit hel fel. Måste hinna ner till stan innan vi ska träna med, måste ju införskaffa mig snygga träningskläder ;)
Måste fixa rött läppstift också, knall rött, sexigt.. ;)

/Denise

Ont...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Åhh ont i magen har jag nu! Alltid efter lunch så kommer smärtan =/.. Den jäka doktorn har inte ringt heller, hur jäkla svårt kan det vara? Något fel måste det vara på min mage, men inte en jäkel kan säga vad! Åhh förbannad!!!

Skönt att det bara är 2 timmar kvar på jobb nu, sen ska jag få träffa min Marcus. Har varit utan dig i 6 timmar nu, det är för lång tid.. =).. Sen när vi har fixat våra ärende, då blir det bara mys farmför tv:n, finns det något bättre? God mat ska vi äta också, jag vet inte vad än, men något gott blir det i alla fall. Är grymt sugen på Sushi, så jag tror att det blir det, mums!

Riktigt tråkigt väder det är ute idag, det blev bara en snabb promenad med Shira nu på lunchen, hon vill ju inte vara ute när det regnar, inte jag heller för den delen. Det är en klok hund jag har. =)

/Denise

Jobb jobb och åter jobb..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då sitter man här igen, eller rättare sagt har suttit här redan 2 timmar (kl 09.30). Trött och sliten känner man sig idag, men det är väl inte konstigt när man jobbade från 7.30 till 22.00 igår?? Men det var som alltid lika trevligt på jobb igår, mina söta Ku:are är alltid lika roliga. Så det blev en del Skippo, jag vann då i alla fall första gången, vilket är den som är den viktigaste, Jenny du måste träna lite Skippo hemma så du har en chans nästa gång.. ;)
Idag är det då torsdag, snart FREDAG, det är den bästa dagen på hela veckan! Men idag måste jag fixa kläder till Halloween festen på lördag, alltid ute i sista minuten! Vad ska jag klä ut mig till? Jag har i alla fall fixat en svar peruk, riktig snygging blev jag i den. ;)

Som vanligt när man är själv på jobb så är det något som ska klydda. Idag är det begravningarna som inte vill som jag vill, haha. Men duktig som man är så löser man det mesta och gör det bästa av situationen. Det finns lösningar på allt. =) Får hoppas på att det inte blir allt för många begravningar den närmsta veckorna. Blir det så då löser duktiga Denise det i alla fall.. ;)

Jenny och jag kom fram till här om dagen att vi verkligen måste sätta igång att träna. Så igår fick vi tummarna loss och ringde upp det gym vi tänkt börja på. Så imorgon innan kl 14 ska vi vara där och få info. Det bästa av allt är att vi får egna nycklar så vi kan åka dit och träna när vi vill. Det är verkligen perfekt för en fullbokad kvinna som mig.. ;) Då kan jag träna när jag har en lucka över, så jag hinner bli smal och fin tills det är bikini dags. Ja det går snabbt, julen är snart över då kommer påsken. Sen helt plötsligt så står man där med midsommarkransen runt huvudet och sommaren är på ingång. Åhh vad jag längtar! Vill ha sommar nu nu nu nu!!

/ Denise                                                                            

Onsdag..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jaha då var det redan onsdag igen, det är inte klokt! Var tar tiden vägen? Man rusar bara upp i åldern, nästa år är man ju 25 år, närmare 30 än 20. Då är man ju gammal! Men man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen och njuta av livet =)

Idag ska jag jobba med mina söta ungdomar, alltid lika trevligt. Det blir väl en del spel, mycket snack och Efterlyst, det kan man inte missa. =) Men först ska jag jobba några timmar till här på expeditionen, har inte så mycket att göra idag vilket är skönt. Helt plötsligt så har man fullt upp över öronen! Tvätta färdigt måste jag ockås göra, finns det något tråkigare? Att behöva springa upp och ner i trapporna fram och tillbaka hela dagen för att få rena kläder. Tur att man har mycket kläder så att man slipper tvätta så ofta, haha.. =)
3 timmar kvar till lunch nu, vet inte om det blir lunch med älski, annars blir det en härlig promenad med Shira, det är inte helt fel det heller. Det är ju skönt väder ute idag, kallt men skönt.
Hoppas även att söta Jenny kommer ner till mitt jobb idag. Förlåt om jag inte haft så mycket tid till dig de senaste veckorna, men jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Jag försöker! Men du vet att vad som än händer så har du mig, du kan ringa dag som natt, jag finns där för dig alltid! 

                                                                        Min pärla Jenny och jag på A-Bombers 08


Men det bästa av allt som händer idag är att min älskling kommer till mig! Han ska vara med mig på jobb ikväll. Bara han är i närheten så känner jag mig bättre, då är jag hel! Jag vill aldrig vara utan dig Marcus <3

                                                                        Jag och min kärlek Marcus Varberg 08


Fick mail ifrån min snäcka Linda idag, det är alltid lika roligt. Saknar dig här hemma! Men nu är det 1,5 månad kvar tills du kommer hem och hälsar på, då blir det partaj och mycket skvaller ;)

                                                                      Puss på min underbara Linda. Miss you!



Mosters små änglar Vince och Alice <3



Välkommen till min blogg!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans!
Har aldrig haft blogg innan, men nu tyckte jag att det var på tiden att börja skriva lite om mitt liv. Jag hoppas att det i alla fall finns någon där ute som tycker att det är intressant.. =)



Kan börja med att presentera mig lite.. =)
Denise heter jag och jag är en helt vanlig tös på 24 år. Är bosatt i en liten stad vid namn Trelleborg och har har jag i stort sett bott hela livet. Snart dags för en förändring kanske?



 Jag jobbar heltid på Pastorsexpeditionen i Trelleborg, vilket är ett väldigt intressant jobb.
"Att jobba med döden får en att inse meningen med livet"
De timmar jag är ledig ifrån jobb spenderar jag på Trelleborgs Brukshundklubb. Är utbildad instruktör och har precis startat upp med Rallylydnad på klubben. Har du hund och vill göra något roligt och givande, då kan jag rekommendera rally! Som du säkert insett så är jag hundägare till världens vackraste Blomsterängens Her Highness Shira. Hon är en Rhodesian Ridgeback på 4 år och hon förgyller min vardag!
Jag kan utan att tveka säga att jag har världens bästa pojkvän, min älskade Marcus! Han är mitt allt i livet, den underbaraste som finns!
Min syster är min ängel, hon är det vackraste som finns och hennes barn Vince och Alice har fångat mosters hjärta med storm <3
Min älskade familj och mina härliga vänner, utan er är jag inget!



Ja detta var lite om mig, mer lär komma. =).. Men man får ju börja någonstans, eller hur?? =)
Dags att få undan lite mer papper innan det är dags att gå på lunch. Ha en fortsatt underbar dag!

/ Denise