Denssan

Syskonkärlek

Kategori:

Jag hade rätt, febern kom smygandes på dottern. Idag är det VAB som gäller och då passar denna tokiga mamman på att städa och fixa, störd som man är. Tack vare dundermedicinen Alvedon så blir det mycket bus för mina små busungar. Det är faktiskt mysigt att få vara hemma med mina två mirake, även om det är gnälligt och febrigt ❤️Envisa förkylning från helvetet!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så nu har man börjat att nysa och nära har börjat rinna igen! Är grymt trött på förkylningar då jag har haft det sedan innan jul. Att jag har blivit veroende av nässpray gör inte hela saken bättre. Men jag har ju för bövelen inget val! Det är en fruktansvärd känsla när man inte kan andas! Åhh försvinn nu din jäkla förkylning!

Måndag igen vilket innebär ny arbetsvecka. Fullt ös som vanligt med jobb, barn, matlagning, städning mm. Så som mitt liv ser ut helt enkelt, men ja jag gillar det ;)
Det känns som att det snart kommer att komma en sjukdomsperiod för barnen, känner det på mig. Har ju haft turen att klara oss ifrån alla sjukdomar under vintern, tack och lov! Jag hoppas ju att vi klarar oss, men jag tvekar att det blir så.

Påsken börjar närma sig med STORA steg vilket betyder att det snart är dags för mig att planera kommande födelsedagar för våra små grym! Snart 4 och 2 år, jag kan inte riktigt förstå det <3

Söndagsmorgon

Kategori:

När man bara inte orkar resa på sig! Sätter på en film till barnen och hoppas på att man får sova en stund till, men det kan man glömma ;)
Dags att fixa frukost och njuta av söndagen som spenderas med de bästa och sen bio med damerna :)


Tankar på framtiden kan göra en mamma väldigt rädd

Kategori:

Jag som är mamma till två helt fantastiska barn blir ofta rädd när jag tänker på hur framtiden ser ut för de två små liven. Alla krav som kommer att ställas om hur de ska vara, hur de ska se ut, vad de ska tycka/tänka och jag är fruktansvärd rädd för att något hemska ska hända. Med tanke på allt våld som händer runt omkring med mord, krig och hemskheter! Det gör mig fruktansvärt rädd.

Jag är rädd för att de en dag helt plötsligt inte tycker om sig själva eller inte tycker att de själv passar in. I dagens samhälle är det så fruktansvärt höga krav på hur man ska se ut. Jag vill lära mina barn att vi är alla lika och värda lika mycket, Hur du än ser ut, längd, vikt, färg, utseende så är vi alla lika mycket värda! Både jag och Marcus har ett utseende som sticker ut lite med våra tatueringar och jag med mina färger och ändringar av hår och i mina kläder. Jag hoppas att barnen lär sig lite av vårt val att se ut och att det inte är "farligt" att sticka ut ifrån mängden.

"Varför vara som alla andra när man helt är fantastisk som man själv är"

Idag är vi med och "Rockar sockarna"

 

Söndagskvällen är här

Kategori:

Sitter och njuter i lugnet. Barnen sover gott efter en dag med mys och lek med bästa vänner. Det är så skönt när söndagen flyter på med lek, god middag och fantastiskt sällskap. Känns lite jobbigt när kvällen kommer och den tidiga måndagsmorgonen kommer smygandes. 
Men ny vecka och nya möjligheter. Livet rullar på i full fart och man ska ta vara på varenda dag och njuta till fullo! Tack bästaste Linda och Linda för att ni förgyller mina och min familjs dagar!

Den där känslan...

Kategori:

När jeansen helt plötsligt går på efter 2 graviditeter, det är en fantastisk känsla! 

Idag är den äntligen fredag! Det blir god middag och besök av bästaste Linda! Våra fredagar är något alldeles extra ;) 


Annars består helgen mest av att vi ska ta det lugnt och mysa med barnen. En perfekt helg enligt mig ;)