Denssan

Underbar start på en underbar fredag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var jag och Jenny på middag hos Camilla. Riktigt gott och trevligt sällskap. Vi måste träffas snart igen!
Var hemma runt 10 tiden, in i duschen titta på tv och kela lite med älsklingen. Han visade sina nyinköpta kläder, riktigt snyggt, han kan om han bara vill.. ;)
Somnade runt 11 helt slut!

Har sovit som en stock i natt och ville inte gå upp när klockan ringde. Men inget val, det var bara till att resa på sig, fixa håret och ta på sig. Gick en promenad med Shishi och sedan satte jag mig i bilen. Tryckte igång radion och där spelades en av världens bästa låtar Meat Loaf - I Would Do Anything For Love! Höjde volymen på max och sjöng med högt och tydligt och bara njöt, kan dagen börja bättre?? =)

Nu sitter jag på jobb och om 10 minuter är det dags att äta frukost, jag håller på att dö av hunger!
Har ett antal timmar kvar att jobba idag, sen ska jag köra hem en sväng till min syster och busa med mina små troll. Jag har även fixat låtsas tatueringar till Vince som jag vet att han har velat ha länge men syster har inte hittat några, men det har moster Densie. =) Han kommer att bli glad mosters lilla prins!

Sen ska jag och älsklingen hem till mina söta morföräldrar och äta middag och spela kort.. Det var längesedan nu och det ska bli rikrigt skoj.. =).. Så idag blir det en lugn och skön fredag.. =)

Imorgon blir det partaj hos min syster och jag ser väldigt mycket farmemot detta! Ska bli super skoj och jag hoppas att Shira kan vara i Skegire så att även jag kan dricka och följa med ut och skaka på de lurviga.. =)

Ha en trevlig helg alla!


/Denise

Dessa pinsamma anonyma besökare..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Haha jag kan inte annat är skratta åt dessa patetiska anonyma inläggen, kan man inte vara ärlig att stå för vem man är?? Är du rädd för sanningen eller, för sanning är det enda jag skriver i min blogg, jag är inte rädd för att säga sannningen och jag vågar stå för vad jag tycker och tänker!
Jag har ju mina misstankar om vem personen är och denna personen vet mycket väl hela sanningen men som det står i ett av mina inlägg så vågar vissa människor inte stå för vad de har gjort eller sagt. Pinsamt!

/Denise

Middag med Cardinetts..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag efter jobb bär det av till Klippan med Jenny, ska hem till vår tredje part i Cardinetts, Camilla alias Pat C. Vi försöker träffas så ofta som möjligt vi tre, äta gott och snacka om saker som händer i vårt liv. Vi har alltid lika trevligt och har alltid mycket att snacka om.. =).. Jag längtar redan till sommaren när vi kan gå runt i våra vackra klänningar, kjolar och våra snygga Cardinetts tröjor, jag vill ha sommar nu! Men under vintern får vi helt enkelt njuta av god mat och varandras sällskap.. =)
Jag hoppas att dagen på jobb idag går snabbt..!!

Ska iväg till vetrinären idag med min lilla Shishi. Hon har fått en konstig knuta på ena benet, den ser inte alls bra ut. Hon har en fettknuta på andra benet med denna "nya" är röd och hård. Jag hoppas verkligen inte att det är något, jag tror heller inte att det är något farligt. Men jag tar hellre det säkra före det osäkra och kollar upp det, allt för min Shira!

/Denise

Svar till Anneli:

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


Jag är så fruktansvärt trött på allt skitsnack och att de försöker förstöra för alla andra. Jag har gått vidare, har startat upp något eget för att slippa allt skit man har fått ifrån klubben. Skönt är det! Men jag kommer fortfarande att vara medlem och hoppas på en förändring.
Jag tycker att det är sjukt lågt ifrån styrelsen att göra en sån sak emot Jenny som absolut inte har med det hela att göra, men allt går ut över henne eftersom de vet att de inte kan komma åt min mamma eller mig. Det är lågt i mina ögon. Man gör inte så emot en människa som kämpat på en utbildning i ett år sen fälla henne på mållinjen, det är vad jag kan kalla elakt!
Sen att inte svara på mail och skylla på att man inte har fått dem och gå bakom ryggen, det är lågt!
Jag hoppas att ni andra kommer att inse hur vissa personer är och jag tror att ni någon dag kommer att göra det!
Jag kan inte säga annat än att jag tycker att det är synd att det har blivit såhär, men jag kan säga att jag inte tänker ta mer skit ifrån dem.

/Denise

Patetiska inkompetenta människor!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag var på möte igår på TBK. TBK har varit en stor del av mitt liv innan, jag spenderade mycket av min lediga tid där, höll kurser, tränade min egen hund och satt i styrelsen. Eftersom jag kände att jag inte hade mycket tid så ”hoppade” jag av styrelsen i februari och det tillsattes en helt ny styrelse. Sedan dag ett så har de vänt upp och ner på allt, gjort saker på sätt som man egentligen inte kan/får, gått emot en massa regler och den nya ordföranden tror verkligen att hon har blivit något och har växt flera centimeter och går med näsan i vädret.

Det blev såklart tjafs på klubben och jag tog tillslut mitt pick och pack tackade för mig och startade upp egna kurser eftersom det är kurser som jag vill hålla. Såklart så satte skitsnacket igång på TBK om både det ena och det andra, jag har träffat på folk på andra klubbar som vet om vad som hänt på klubben och som har fått höra en massa skitsnack om mig och min nya ”partner” på Ryttaregården.

Sen så tar de och stoppar Jennys utbildning som hon har kämpat för i över 1 år och har 6 gånger kvar att gå, nej då ska de sätta stopp för henne, de har inte grunder att gå på utan enbart för att jävlas med mig och de andra som lämnat klubben. Men är ni så dumma i huvudet så att ni släpper en så bra instruktör ifrån er och rakt i armarna på oss så kan jag inte göra annat än tacka och ta emot. Hennes utbildning har redan blivit betald så det är enbart ni som förlorar stort på detta! Hon kommer att få sin utbildning färdig och då är det ni som kan stå där med huvudet i sanden!

Både Jenny och Annika har skickat ett antal mail till både ordföranden och en del andra ifrån styrelsen men inte fått några svar alls. Så eftersom de inte vågar svara på våra frågor så fick vi ta och bege oss till Klubbmötet igår, eftersom vi fortfarande är medlemmar och kommer att fortsätta att vara det så har vi all rätt till att veta vad som händer på klubben. Vi blev inte trevligt bemötta, inte ens ett Hej kunde de klämma fram.

När vi var framme på punkten Övriga frågor så reste Jenny sig upp och ifrågasatte på vilka grunder de stängt av henne ifrån utbildningen, men ordförande kunde inte svara direkt på frågan utan svamlade om en massa annat och pratade runt frågan. Hon inte bara ljög en gång utan flera gånger. Ska man inte stå för sanningen om man är ordförande? Ja i vilket fall som helst så fick Jenny inget svar på sin fråga.

Efter det var det Annika som ifrågasatte varför de inte kontaktat henne som de står i ett tidigare protokoll att de skulle göra. Även här kunde ordförande inte svara rakt ut, hon hade helt enkelt inte svar på denna fråga heller. Det enda svar till varför hon inte svarat på vare sig Annikas eller Jennys mail var ”då har jag nog inte fått de mailen”. Haha pinsamt!

Vi hade fler frågor angående hur man blir bemött på klubben och varför de snackar skit och gör tecken bakom ens rygg, men de vågade inte stå för någonting! Det enda de kunde var att ljuga och inte våga erkänna vad de gjort/sagt, där är inte stake i någon av dem!

Jag har alltid trott att TBK är en klubb där alla människor är välkomna men så är det tyvärr inte. Tydligen så är just nu klubben enbart till för styrelsemedlemmar!

Jag hoppas på att det snart inom de närmsta kommer att tillsättas en annan ordförande och då är jag väldigt villig till att sätta igång med kurser på TBK igen. För jag måste erkänna att jag har haft jäkligt skoj där ute och har många bra minnen. Men så länge där sitter en inkompetent, patetisk och oärlig styrelse så nej tack!  


/Denise

En massa frågor!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


Frågor om förhållanden

Är du singel? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Helt klart!
Kärlek eller sex? Sex med sin kärlek ;)
Har du varit kär i någon? Är lyckligt kär just nu
Finns det någon för dig just nu? Ja


F
rågor om dig själv

Ditt namn? Denise
När fyller du år? 1 Juli
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? Tatueringar (5 st och fler på gång)
Vilken årstid är bäst? Sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv?  Mina ögon
Vad är du bra på? Oj det är många saker =)
Vem älskar du mest på denna jorden? Alla mina nära!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Helt klart tillsammans med Marcus


Frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän? Jenny & Linda
Vem vet allt om dig? Samma som frågan innan =)
Vem är roligast av dina vänner? Oj har många roliga vänner
Vem är snyggast av dina vänner? Räknas Marcus?
Vem är mest partyprisse? Jag själv när jag väl sätter igång.. ;)
Vem är den du helst har filmkväll med ? Marcus


Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Hela min familj
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? Det beror på vad saken gäller
Vem ser roligast ut i din familj? Alla är lika vackar.. =)
Vem är coolast? Helt klart jag själv.. =)
Har ni något husdjur? Shira..


Frågor om idag

Vad har du gjort? Jobbat
Har du varit glad idag? Ja
Har du varit ledsen idag? Nej
Har du gjort något bra idag? Mitt jobb gör jag alltid bra
Vad ska du göra nu? Ska hem på lunch
Har du gjort något dåligt idag? Nej
Vad har du ätit idag? Fruksot och snart är det dags för fil och flingor
Har du duschat idag? Nej, det gjorde jag igår kväll
Är du trött nu? Nej
Vad händer imorgon? Jobb hela dagen och kvällen med mina ungdomar =) 


Telefon/Mobil

Vem ringde du senast? Marcus
Vem ringde dig senast?  Mamma
Vem sms:a till dig senast? Caroline
Vem sms:a du till senast? Marcus 


Övrigt

Är du hungrig just nu? JA!
Vad är klockan nu? 12:45
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen, Facebook
Hur länge sen var det du träffa din morsa? Alldeles för längesedan! Men ska träffa henne idag!
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Förra vecka.. =( 


Musik

Lyssnar du på musik just nu? Nej
I så fall, vilken låt för tillfället?   ...
Vad gillar du för musik? Allt möjligt

 
Kärlek

Har du kysst någon idag? Ja
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja
Har du ett förhållande?  Ja
När går gränsen vid otrohet? Kyss
Är du romantisk? Jag försöker.. =)
Är du svårflörtad? Det är inte ens lönt att försöka =)
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?  Ja
Har du nångång slagit någon? Ja
Har du lekt med någons känslor? Nej inte vad jag vet
Länge höll ditt längsta förhållande? Har snart 2,5 år med Marcus <3
Hur länge var ditt kortaste? Haha räknas några dagar?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Ha förhållande såklart annars hade jag inte haft det.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Är du en bra pojk/flickvän? Jag hoppas det!
Vem sov du senast bredvid? Marcus
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Hemligt..=)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Titta på Marcus så ser du.. =)


Kanske du fick reda på något om mig som du inte visste innan, haha.. =)


/Denise

Lugn och skön morgon..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Som vissa av mina läsare vet så jobbar jag på Kyrkan i Trelleborg. Ja jag vet att jag inte ser ut som någon "kyrklig" person eller att jag är som en super kristen människa. Men det är jag inte i heller, jag är helt enkelt bara mig själv. Jag har ett bra jobb och jag tycker verkligen om mitt jobb. Jag har en hel del papper att hålla reda på, jag träffar nya människor dagligen och dagarna ser inte alltid likadana ut.
Som nu på tisdagar så har vi först morgonbön i kyrkan och sedan frukost för de som varit på morgonbönen. Jag brukar aldrig gå dit, jo på frukosten men inte i kyrkan. Men idag gjorde jag det. Det var en ny tjej som skulle hålla i bönen och det var 3 av mina favorit psalmer och ja jag tyckte det var riktigt mysigt och jag kände att jag fick ett visst lugn. Även om jag inte är den kristna typen så tycker jag väldigt mycket om att gå i kyrkan ibland, det finsn nog inget annat ställe som ger en det speciella lugnet som man får inne i en kyrka.
Så idag tycker jag att min dag började riktigt bra, det är inte ofta mina dagar startar lugnt och skönt. =)

Annars idag så är det jobb i ett X antal timmar till!
Ska hem på lunch vid 13-tiden och träffa Jenny som sitter hemma och pluggar! Du är duktigt du! =)

Dags att gå igenom mina papper.. =)

Marcus - Du är det bästa jag har!


/Denise

Fredag = Myspys

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Äntligen fredag, jag har längtat! Men egentligen så vet jag inte riktigt var veckan har tagit vägen, men men jag älskar fredagar!
Har precis njutit av lite sushi och om 50 min ska jag till frisören och bara sitta och bli fin, jag älskar att gå till frisören.. =)
Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt än, jag och älskling har för ovanlighetens skull inte planerat in något alls, and i like it! Känns skönt att kunan göra vad vi vill denna kvällen, så vi får se var den slutar, i soffan sovandes kl 9 kanske.. ;)

Imorgon ska vi träna sen ska vi titta på lägenhet, ska bli skoj.. =).. Har faktiskt inte orkat planera kvällen imorgon helelr, tar också den som den kommer. Har en del alternativ att välja mella, hem till Theres, följa med föräldrarna till Drane cruisers eller bara vara hemma.. Så vi får se vad det blir.. =)

Söndag ska jag spendera hela dagen på auktionen i cafeterian, men det är skojigt.. =).. Träffar alltid någon trevlig filur.. =)

Nu ska jag titta vidare på hemnet.. =)

TREVLIG HELG!


/Denise

Jävla svin till människa!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hur kan vissa människor sjunka så lågt! Pinsamt är vad det är! Gå på en minderåring på det sättet och hota honom till livet! Hur mycket kan denna personen ha innanför pannbenet????
Jag vet att vi kommer att få reda på vem/vilka du/ni är och jag kan lova att ni kommer att få stå till svars för vad ni har gjort/sagt och hotat och de kommer ni att få göra i rätten! Att någon kan sjunka så lågt kan jag inte förstå! Man kan inte vara helt frisk i huvudet och då kan man undra vad denna människa gör utan tillsyn på våra gator, vad gör han nästa gång??

Jag blir så jäkla förbannad, hota någon som står mig nära på det sättet! Jag hoppas att du inte kan sova på nätterna och att du har fruktansvärt ångest för vad du har gjort!


Förutom att jag är förbannad så mår jag väldigt bra idag. =). Känner att jag verkligen måste åka till gymmet och få ut min ilska på maskinerna, haha..=)


/Denise

Världens bästa!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Min Marcus är bäst i hela världen!
Igår köpte han mig ett årskort på Friskis & Svettis!
Kan man få någon bättre pojkvän?
Han är mitt allt!
Älskar dig!

Jag vill hitta mitt hem!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag och min älskling har satt igång att leta lägenhet för fullt. Vi har några som vi ska iväg och titta på i helgen, det är så spännande! Vi har bestämt oss för att köpa något tillsammans och börja leva vårt liv tillsammans på riktigt. Åhh vad jag längtar tills den dagen då vi har hittat rätt, då vi har hittat något som är vårt!
Vi letar i malmö såklart, får aldrig Marcus till Trelleborg. =).. Men jag har börjat att tycka om malmö mer och mer, känner mig hemma där och har lärt mig att hitta en del, det känns tryggt!
Jag vill bara ha någonstans att bo, ett ställe som jag kan kalla mitt eget, med mina saker och där mina kläder kan få plats i garderoben, härligt! Just nu har jag mina saker överallt och ingenstans, jag hatar det! Jag har inget ställe som jag kan kalla mitt eget, min lägenhet är mer Jennys eftersom jag aldrig är hemma =)
Åhh vad jag längtar, vill ha vår lägenhet nu!! =)


/Denise

Underbar fredags med töserna!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vill börja med att tacka alla underbara töser ifrån fredags! Jag hade en underbart trevlig kväll med mycket snack och dansande.. =).. Vi måste verkligen ta och göra om det snart igen!
Min fredag var grymt bra, vi var 14 st töser, erotic party, dricka, singstar och sedan dans, kan det bli bättre?? =)


Tyvärr kom inte Therese med på bilden, någon var ju tvungen att ta fotot..

Vaknade tidigt i lördags, som alltid! La mig på soffan för att inte väcka Jenny och såg tv. Vid 11 tiden kom vi iväg på frukost på Palmblads, gottigt! Vid 13 tiden kom älskling in och vi hämtade upp Vince, Åkte till Mc Donalds och sedna på bio för att se Alfons Åberg, han är så duktig min lilla prins. Satt tyst och fint under hela filmen och bara njöt.. =).. Han var verkligen sötast i världen när han sa att han skulle betala för godiset innan bion och lade upp en krona helt nöjd, naww världens sötaste!
Sen stannade vi hos min syster ett tag, åt i Skegire sedan hem och göra sig iordning inför kvällen. Vi var bjudna hem till Fille och Pillan och som vanligt är där alltid riktigt trevligt, tackar för en super trevlig kväll! Ses snart igen hoppas jag!

Söndagen spenderade jag hemma hos min syster och mina två älsklingar. Det blev mycket mys framför tv:n och mycket bus! Moster älskar er mest i världen!

Idag har vi avslutning på våran kurs, ska bli skoj.. =).. Vi har planerat lite tipsrunda och andra roliga saker.. Men jag tror att vi alla kommer att ses igen i början på nästa år.. =)

Dags att jobba!

/Denise

Marcus är min kärlek!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3Tillsammans klarar vi allt!
Du är mitt liv och utan dig är jag inget!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Får man lov att hata?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Får man verkligen hata sig själv ibland? För igår hatade jag mig själv! Hata är ett starkt ord, men igår passade det bra in på mig!

Men idag är det en ny dag med nya möjligheter! Det är fredag och just denna fredagen har jag sett framemot väldigt länge! För idag ska jag träffa alla mina underbara töser! Jag tror att det kommer att bli mycket skitsnack om allt och inget, god dricka, singstar och allt annat trevligt som händer när töser träffas.. =).. Jag hoppas på en underbar kväll, det behöver jag!


/Denise

Det kan gå så jäkla snabbt!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag när jag var påväg till jobb så ringde Jenny mig. Hon sa att det stod 2 ambulanser utanför mitt jobb. Jag får lite smått panik och tänker igenom vilka som är på jobbet så tidigt. Försöker att ringa runt till de som ska vara där men inget svar.. När jag väl kommer till jobb så får jag reda på att det är en byggarna här på jobb som fått hjärtstillestånd. Så jädrans hemskt! Han hade bara fallit ihop vid bordet och ingen förstod riktigt vad som hände. Men de lyckades få igång hjärtat tack och lov. Jag hoppas att allt blir bra med honom!
Det konstiga är att just idag så skulle ajg på utbildning för att lära mig Hjärt & Lugnräddning så händer detta, hur konstigt kan det inte bli!
På utbildningen fick jag lära mig hur man ska göra när någon sätter i halsen, 3 olika sätt, känns faktiskt väldigt bra att ha lärt sig detta. Sen fick jag lära mig att lägga någon i frammåtstupande sidoläge och hur man ska göra när någon får hjärtstillestånd. Jag kan utan tvekan säga att jag verkligen behövde denna kursen och jag känner mig riktigt nöjd och det känns som att om det skulle behövas någon gång så vet jag hur man kan rädda liv. För det kan gå så snabbt, helt plötsligt så kan någon behöva din hjälp och om du inte vet hur man gör så kanske personen inte klarar sig tills ambulansen kommer. Det är en viktig sak som jag tycker att alal ska lära sig, alla kan vi rädda liv!

Idag är jag grymt hungrig, eftersom jag var på utbildning så missade jag frukosten på jobb. Nu bara jag längtar tills jobbet är slut så jag kan gå hem och äta, kanske även vila en stund. Sen är det dags för mina ungdomar, trevligt.. =).. Jag hoppas på att det blir något spel idag, känner verkligen för att vinna lite.. ;)/Denise

Ni är bäst!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag kan inte säga annat än att jag har haft en underbar helg.
Jag måste verkligen ha världens bästa vänner, familj och pojkvän!
Ni är helt underbara och för mig betyder ni allt!
Tack för att ni finns och för att ni förgyller min dag!/Denise

FREDAG FREDAG FREDAG!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredag idag och jag har en underbar helg framför mig.. =)
Idag blir det myspys med Jenny och Marcus, äta gott och hyra film, kan det bli bättre på en fredag?? =)
Imorgon ska vi fira svärmor med en massa skojiga saker, vad säger jag inte ftersom hon kanske tjuvläser.. ;)..
Söndag ska jag och penny åka till Ullared, dags att påbörja julshoppingen.. =)

Detta är min helg och jag längtar tills jag kan påbörja den, bara några timmar kvar.. =)


Vad tycks om min nya frisyr?? =)


/Denise

Mattes lilla Shishi!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

 
Jag är matte till världens finaste Shira, världens vackraste vovve! <3 <3 <3


/Denise

Underbart på Tottomässan.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har haft en underbar helg (precis som jag brukar ha)
Vi har varit på mässan alla 3 dagarna, haha.. =).. Trevligt trevligt! I fredags att vi först hemma hos Dr Dam sen åkte vi till mässan, träffade min söta Jenny.. =). Det blev en lugn fredag, shoppade lite nya kläder (det behövs alltid) och tittade runt på mässan i lugn och ro. .=).. Vi var hemma redan vid kl 1, skönt!

Vi vaknade lite senare än planerat i lördags, var meningen att vi skulle upp i tid och hinna träna, men det sket sig. Vi åkte in till mässan och var där redan vid kl 12.30. Marcus hade bestämt sig för att sätta en uggla på sin kropp, snyggt blev det! Det var ahns första tatto på benen, det var på tiden..  Han måste ju matcha resten av kroppen.. Efter Marcus var det Jockes tur, det blev ett snyggt ansikte på underarmen, han såg lite plågad ut medans de höll på, men det ska kännas när man gör sig fin.. ;).. Vi mötte upp Danne och Camilla runt 6 tiden och åkte till Syltan för att få i oss lite mat, gottigt! Sen blev det snabbt hem, byta om och ta på sig den nyinköpta klänningen, grymt fin! (Det blev 2 nya klänningar, det behövde jag verkligen).
Träffade resten av gänget, det blev en del cider.. =).. Träffade förrestem Elly under dagen med, trevligt trevligt! Det var meningen att vi skulle partaja denna dage, men när klockan var halv 12 satt Marcus nästan och somnade och frågade om vi inte kunde åka hem. Jag tror aldrig att detta har hänt innan, Marcus ville åka hem innan mig! Så det blev Taxi hem och sen somnade vi båda två innan vi la huvudet på kudden.

Söndag vaknade vi tidigt och stack iväg och tränade, har en jäkla träningsvärk idag, skönt.. =).. Sen stack vi till mässan igen och denna gången var det Jennys tur att smycka sin kropp.. =).. Det blev en grymt snygg dolk, riktugt snyggt.. =). .Den ska du visa upp med glädje snäckan.. =)..
Så alla fick nya fina saker på kroppen förutom lilla jag. Jag väntar faktiskt till mina fötter är färdiga, vill inte göra något annat som inte passar in till de jag ska ha där. Så jag får vänta snällt till januari.. =).. Har kommit på fler ideér nu, så antagligen kommer jag att sno en tid ifrån älski med, hihi.. ;)

Idag är det tråk måndag, Usch hatar måndagar! Jobb hela dagen, hem snabbt och äta sen är det dags för hundkurs. Är hemma sent, kommer hem lagom till Hollywoodfruar, alltid skojigt att titta på.. =)

/Denise

Idag är det fredagsmys och jag älskar det!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag verkligen älskar fredagar, det är den bästa dagen på hela vecka, då har man hela helgen att se framemot..=)
Idag ska jag lämna Shishi i Skegrie, det är hennes andra hem. ;). Sen ska jag och ölski åka och träna. efter det har vi faktiskt inget bokat, vi får se vad vi hittar på.. =). Det blir nog en lång dag imorgon så ska nog bara ta det lugnt, skönt..!!

Igår hade jag och Jenny en härlig dag efter jobb. Först till Skopunkten där vi köpte vars 2 par skor (ett par likadana som vanligt) Efter det körde vi hem och gick en sväng med Shishi, stannade på Googreen och köpte sallad, den är mycket god där! Sen hem och påbörja vår bakning och den blev väldigt lyckad måste jag säa, så nu har vi bestämt oss för att baka lite oftare, skoj var det.. =).. Marcus tog med sig en stor bit äppelpaj och äppelkaka till jobb, han såg nöjd ut.. =)

Nu ska jag fixa med den röda pärmen som ska användas i kyrkan på söndag, sedan fixa lite med fakturorna, skoj.. =)


/Denise

Redan oktober!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det gick upp för mig precis nu att det redan är nu månad, var har heal september tagit vägen? kallt och ruggigt har det blivit ute och jag tycker inte om det! Det känns inte som det var längesedan man kunde gå i sommarklänning och njuta av värmen, nu får man ställa in sig på tjockar och varma kläder, usch jag hatar verkligen det! Men man har inget val, bara får tänka positivt så känns det lite bättre. Snart är det ju jul och allt och julen den älskar jag!

Idag är det torsdag, skönt, snart helg! Dagen idag är väl planerad med min underbara Jenny.. =). .Direkt efter jobb ska vi mötas på Skopunkten och se vad de har för skoj.. Sen blir det långpromenad med Shishi, mat och efter det ska vi baka, mums! Ska bli skoj, var evigheter sedan jag bakade sist. Gottigt ska det bli!
Så denna dagen kommer nog att springa iväg, precis som alla andra dagar.

Imorgon börjar Tattomässan i Malmö, skojigt! Jag vet inte om vi ska dit imorgon eller vi håller oss till lördag. Ska träffa PatC och Danne på lördag, jag hoppas på att Pat ska sjunga, hon är helöt klart bäst! Sen ska vi ut och äta och ja jag ska antagligen gadda mig med, om jag nu bestämt mig för något.. =)
Jag tror att det kommer att bli en underbar helg!

/Denise