Denssan

Underbara dagar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så, nu är man tillbaka i verkligheten. Alla jullediga dagar är över, nu är det slut på det roliga =/  Nu sitter man här igen på jobb och pysslar med en hel del papper. Får lyssna på tantan, åhh hennes röst är bara så irriterande ibland! I morse hade inte målaren kommit till jobb, hon sprang runt och frågade alla om de sett honom, jag menar låt honom komma när han vill, han kommer när han kommer. Nej då måste hon ha koll på när han kommer så hon kan sladdra vidare tiden sen. Hur drygt är inte det? Kan hon inte bara ha koll på sig själv? För det har hon inte, hon är en riktigt slarvpotta! Idag retar jag mig grymt mycket på henne, tur att hon slutar tidigt idag, annars hade nog denna dagen slutat med bråk.
I måndags hade jag en underbart härlig kväll. =) Jag, älski, Jenny, DDR och jimmy tog tåget till Helsingborg och titta på Grapestompers. När vi kom fram träffade vi det gulliga paret Andre och Bettan. Vi hittade de perfekta platserna, härliga fåtöljer på 2:a våningen och man så ut över hela lokalen. Det var verkligen perfekt, man kunde spana in alla människor därifrån =) Så det blev en del cider, och duktog som jag var inte en enda cigg! Jag har bestämt mig för att lägga av med den skiten helt och hållet, det luktar ju fan! Bandet började inte att spela från halv 11, lite drygt eftersom DJ:n som spelade inte var den bästa. Men man kunde lätt roa sig i alla fall, där var så mycket folk att titta på =)
Bandet var lika bra som de andra gångerna jag har sett dem =) Man vill bara upp och dansa, svänga på de lurviga ;)
Sen när det var dags att röra på oss till det sista tåger hem, så började det "spåra" ur lite. Haha Danne och Marcus är bara som de är, ibland förvandlas de till små söta barn som ska hitta på en massa hyss =) Danne sprang med "sälen" ute nästan hela vägen till tåget. Haha som tur var så precis när han taigt in "sälen" igen då blir han stoppad av polisen som frågar vad han sysslar med. Och om de ser honom stå och kissa någonannan stans sen så tar de med honom. Haha =)  Sen väl inne på stationen så var det inte slut lekt. Marcus och Danne var tvungna att teste rulltrapporna lite, lägga sig uppe på banden och snurra runt och kasa hela vägen ner i så snabb fart som möjligt, haha =) Ja vad säger man? Små barn måste få leka av sig ;) Men det var grymt skoj att titta på, haha =)
När vi äntligen var framma i malmö efter byte av tåg och sånt skoj, så var vi alla väldigt hungriga. Så det blev en Taxi ner till Orvars korvar, gottigt =)
Sen somnade man gott när man kom hem. En helt underbar kväll, tack alla!

Igår spenderade jag dagen tillsammans med mina små änglar, Vince och Alice. Jag och Vince åkte skridskor på Falningen, han var så duktig. Sen var vi hemma och mös lite, de är så söta, sötast i hela världen. Mosters små hjärtan <3

Sen var jag med min älski under kvällen, alltid lika mysigt! Han är min ögonsten och jag älskar honom över allt annat! Marcus <3


/Denise

Kommentarer


Kommentera inlägget här: