Denssan

5 år tillsammans

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Mitt i all min sorg så har jag glömt att visa vilka fina blommor jag fick av min kärlek häromdagen då vi hade vår 5 års dag!
Tillsammans för evigt älskling!

 

Datum är satt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har vi bokat. Det är med sorg i hjärtat! Om en vecka har jag inte min bästa vän här, min riddare i nöden, min stora kärlek, min Shira! Hon kommer alltid att finnas med mig då hon har hjälpt mig väldigt mycket under en jobbig tid i mitt liv.
Det är svårt att få andra att förstå sin kärlek till sin hund. Men den är obeskrivlig!
Jag kommer bära med mig ett underbart minne av vår tid tillsammans. Jag hade hoppats på fler år med dig vid min sida <3
Denna veckan ska du få göra precis vad du vill och äta precis vad du vill? Det är du värd!

Hundhimlen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har vi bestäm oss. Jag vill inte att hon ska lida och ha ont. Att göra operationen ger inga garantier för att hon blir bra. Det är lång rehabilitering och jag tycker inte det blir värdigt för henne. Inte som det är nu. Hon har tappat livsgnistan lite, hon är inte Shira längre, världens bästa Shira <3
Så imorgon bokas dagen då världens vackraste ska få flyga till hundhimlen, till sin mamma och sin bästa vän Frida. Många som väntar på fina Shishi!
Men det är ett jäkla beslut och jag har gråtit hela dagen. Mina ögon är svullna och svider. Min allra bästa vän Shira <3

Mattes Shira <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter i bilen, ska snart in med Shira till sjukgymnasten. Hon är inte alls bra i sitt ben nu. Igår trillade hon två gånger och efter andra fallet så skrek hon riktigt högt och gick sen omkring och bara pep. Min första tanke var, nu har korsbandet gått av, nu går det inte längre jag måste låta henne gå vidare! Men mitt hjärta och hjärna säger att det inte är dags än, hon måste få vara kvar hos mig lite till! Jag kan inte släppa taget på min bästa vän än! Hon är värd att få stanna längre med mig!
Usch det är ett jäkligt svårt beslut! Min älskade Shishi <3

Min garderob

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu börjar det likna något, några kartonger kvar som ska packas upp :)

I Love Leopard!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag och bästaste Linda tig en shoppingtur igår och vi kom hem med vars ett par grymt snygga skor, leopard såklart :) Vi är lika tokiga båda två, som de kärringarna vi är ;)

Nu sitter jag i bilen och ska till Ikea ned mammis, svärmor och moster! Vilket gäng va :) Underbart! Jag ska shoppa saker till min garderob så jag kan få upp mina kläder och underbara skor!

Det är min tös det

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Klart att det är min tös som hoppar i poolen ned kläderna på! Man blir stolt :)

Grattis Sverige!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då vann äntligen Sverige! Det var på tiden :) Men jag ska ärligt säga att jag inte är så förtjust i varken låten eller Loreen! Det är inte min kopp av te om jag säger så ;)
Men jag är oerhört stolt över att vårt land vann! Bra jobbat :)

Nu sitter jag med de bästa i Furulund och myser. Barnen leker och vi större bara snackar skit :) Kunde inte haft en bättre söndag :)

Känner mig duktig!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag hunnit med mycket tycker jag! Tvättat, hängt ut tvätt, besökt dagis, varit hos mormor o morfar, gjort supergod rabarberkräm, promenerat och nu sitter jag hos svärmor och ska fixa lite jobb på datorn :)
Sen ska jag njuta av Revenge på tv, kan inte sluta dagen bättre :)

Imorgon har jag än så länge inga planer, men om jag känner mig själv rätt så händer det säkert något :)

Tisdagsmys

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag tisdagsmys med bästa kusinen! Vi har tagit en lång härlig promenad och nu sitter jag med färg i brynen som kusinen precis noppat, härligt :)
Som vanligt är det Desperata Hemmafruar men innan är det Outsiders som handlar om människor som gör allt nakna! Härligt liv ;)

Har spenderar se senaste dagarna i solen och det är riktigt underbart, känns så härligt att sommaren är här! Vad jag ska njuta 2 månader till sen är det dags för jobb, mindre roligt!

De ringde ifrån lillens dagis idag! Kan inte riktigt förstå att hon ska börja dagis och att jag inte får spendera hela dagarna med min favorit. Blir lite ledsen när jag tänker på det faktiskt! Hur ska jag överleva??!!
Nu ska jag bara göra ett val om var hon ska gå. I en stor grupp på 16 barn eller en liten på 6 barn, svårt val :/

Hässleholm

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Barnledig idag igen :) Men denna dagen spenderas i Hässleholm med bästa kusinen och Buddha, för utställning! Vädret är på topp och nu håller vi tummar och tår för Buddha!!

Barnlediga!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag blir det fullt ös på Bakken

Desperata Hemmafruar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter hemma hos svärföräldrarna utan barn och herre och tittar på tv eftersom vi inte har de kanalerna :)
Tittade först på Outsiders som handlade om äldre damer som åker till Gambia och köper "kärlek" eller rättare sagt sex med mycket yngre män. Typ som äldre män åker till Thailand. Jag kan på ett sätt förstå dessa damer, de har kanske ingenting här hemma. Sitter ensamma i sina hem medans där nere är de eftertraktade. Klart att de trivs! Så länge båda är med på det så är det deras problem. Men på ett sätt tycker jag att det är riktigt räligt! Men men det finns värre saker i världen!

Nu tittar jag spänt på Desperata Hemmafruar, det är bara bäst :)
Det är lite sorgligt att det bara är typ 2 avsnitt kvar!

Imorgon ska jag plocka ihop massa saker till loppisen på torsdag, hoppas jag får mycket sålt! Vill få ihop pengar till lillens sandlåda så hon slipper gräva i rabatten :)

Inget internet

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har inget internet nu i vårt underbara hus! Inte ens mobilinternetet fungerar! Det är ganska så surt men det ska vi ju fixa till när vi kan =)
Vi håller på för kung och fosterland i huset med uppackning och att få i ordning på allt. Marcus har börjat riva ner tapeter i vårt sovrum och lite sånt skoj. Det är ju en del vi ska fixa men vi tar det lugnt, inget stress utan vi ska bara njuta =)

De senaste dagarna har vi haft huset fullt vilket vi älskar! Det är de vi har saknat i lägenheten att de helt plötsligt ringer på dörren och någon vill ha kaffe, känns riktigt bra!
Allt känns verkligen bra med huset, vi kände oss hemma direkt och jag skanar inte lägenheten alls! Ska dit i helgen och städa det sista sen är det Hejsvej med den. Trode inte att det skulle kännas så lätt, men det gör det =)

Men jhag fick en jäkla ågren i går när jag packade upp lite av mina kläder, allt som inte passar mig efter graviditeten! Det känns så jäkla jobbigt att jag n måste ta tag i detta problemet och börja banta eller något. Sluta med socker och röra mig mer hjälper nog. Jag MÅSTE få på mig mina kläder, annars kommer jag att må skit! Nu när jag har så stor och fin garderob där allt får plats så kommer jag att se dessa kläderna varje dag, det kanske hjälper mig på traven? Hoppas!! =)

Nej nu ska jag stänga ner svärmors dator och gå hem och göra lite nytta =)
Bilder får komma när vi skaffat internet =)

Ha det underbart!

Som fisken i vattnet

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har vi flyttat och jag älskar det! Håller på och fixar å donar här hemma :) Har fått så mycket hjälp av nära och kära, ni är bäst!
Det är helt otroligt med trädgård och med ett stort hus som rymmer en massa folk och barn!

Bilder kommer senare :)

Nervös

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Kom på mig själv precis, jag är jäkligt nervös över att flytta imorgon! Jag märkte det efter min andra macka med massor av ost värmd i mikron (låter äckligt med det är grymt gott) ;) Ja jag brukar trycka i mig extra mycket av allt när jag är nervös!
Undrar om jag kan sova i natt! Kommer nog att gå här hemma och packa det lilla jag har kvar!
Jag måste faktiskt ge mig själv en stor guldstjärna som i det de senaste dagarna har packat, tvättat, fixat mat, städat, lekt med lillen och hittat på saker med henne och haft hunden. Allt har jag fixat själv medans herren har jobbat! En stor klapp på min rygg!!

Det är vårt!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är papperna skrivna och vi har nycklarna i våra händer, känns helt sjukt med jäkligt underbart! Imorgon är det hej då Malmö och hej Skegrie!! Håller tummarna för fint väder nästa vecka så jag kan sitta i MIN trädgård och njuta!!

Vi har firat!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag åkte vi till Syltan och åt världens godaste planka! Det tyckte vi att vi var förtjänta av och gör att fira att vi fr.o.m. imorgon kväll är husägare! Det är helt sjukt!
Jag hoppas vi får många gäster som kommer och hälsar på oss, ni är välkomna precis när ni vill ;)
Det kommer kännas skit konstigt nästa vecka då jag och Hollie är själv i huset, men vi kommer ha mycket att göra! Ska gå igenom allt och kolla vad jag kan sälja på loppis nästa torsdag i Tommarp! Då får ni komma och fynda!

Kan det inte ta slut snart?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Är så trött på att packa nu! Hur mycket saker har man egentligen? Fet tar evigheter! Sen underlättar det iofs inte att man har en gnällig tös som vill att mamma ska bära hela tiden! Men det är gulligt i alla fall :)
Men på fredag går flyttlasset vilket varken jag eller älskling kan förstå! Fr.o.m. imorgon så är vi husägare! Helt sjukt när man tänker efter, med det ska bli helt underbart! Längtar som tusan efter helgen!

Skönt att komma ifrån

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu känns det extra skönt att flytta ifrån denna stan! Detta hände precis utanför vårt fönster, bara precis över gatan! Ja jag älskar stan men det finns för många idioter här! Nu längtar jag efter att få komma här ifrån!

Vilken söndag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har haft en underbar söndag med familjen Larsson/Magnusson i Furulund! Att spendera tiden med er är helt fantastiskt! Barnen har lekt, badat och ätit ostbågar tillsammans och man ser att de njuter i varandras sällskap!
Vi vuxna har också ätit gott! Vindruvor, jordgubbar, ballerina, grillat och rabarberpaj!
Att spendera en hel dag i Lindas sällskap är så lätt, man bara finns Nixon. Snackar skit och kollar saker på nätet och trycker i sig en massa gottigheter! Kan en söndag bli bättre?

Vi var inne på Loppis med och gjorde fina fynd!
Jag köpte servettringar och en grymt fräck fruktkorg som man kan ändra till massa olika former, det tar nog tid innan man lärt sig alla de finesserna :) Men ja jag är förälskad i den :)

Tivoli och grillat

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår spenderade jag och min lilla familj hela dagen tillsammans med mina svärföräldrar, Malin och Lo.
Det blev en tur till det lilla Tivolit i Trelleborg där det blev lite karuseller, lottdragning och min absoluta favorit, klon man tar gossedjur i! Jag tycker den är så grymt rolig och jag brukar lyckad bra :) Så med lite nya gossedjur med oss hem då kände vi oss helnöjda :)
Sen blev det grillning i trädgården med en massa gottigheter! Till efterrätt rabarber/jordgubbspaj med nougat och kokos, riktigt gott!
Sen blev det sängen tidigt för familjen Ersson/Ahlbeck :)

Vi köpte förresten tapeter till vårt sovrum och till lillans rum igår! Hittade så himla fina och perfekta till oss :) Bilder kommer när de sitter på plats :)

Idag ska jag och lillan spendera dagen med underbaraste Linda och Charlie! Tror nog att Jonatan är med på ett hörn med ;)

Fredagsmys med de bästa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är vi färdiga för fredagsmys med Petra och Marcus! Alltid lika trevligt!

Vår lilla sessa är så otroligt söt när hon har sitt "långa" hår uppsatt! Mammas älskling!

 

Packa packa packa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag hatar att packa! Det är så jäkla tråkigt och jag får lite smått panik av att ha saker överallt och ingenstans! Men jag måste intala mig att det bara är en vecka jag måste leva såhär, då överlever jag nog!

Torsdagsmys

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter och myser med gottigheter i soffan och tittar på Revenge. Har verkligen haft en perfekt dag i det underbara vädret!
Tror att jag fick lite färg i solen med, inte helt fel!

Loppisfynd!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Lyckades hitta två söta tantklänningar till mig idag, glad!! Bilder kommer senare :)

Nu sitter jag i min mosters trädgård och bara myser, kan livet bli mycket bättre än vad det är nu? Tror inte det :)

 

Jobb närmar sig!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är redan maj månad och jag har börjar inse att jag snart ska börja jobba! Känns lite jobbigt måste jag erkänna! Men 3 månaders ledighet har jag kvar och jag ska njuta!
Känns ännu mer konstigt när jag tänker på jobb då hon jag jobbar tillsammans med har gått i pension och min chef har slutat! Kommer att komma tillbaka helt själv känns det som! Men men det blir nog bra :)

Håller på att packa, tvätta och busa med lillan idag. Fullt upp med andra ord ;)

Bus tredje dagen på rad

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag träffade Hollie sina favvisgrabbar Sixten och Miller för 3:e dagen på rad! Hon var verkligen glad när vidbrättades. De busade och vi mammor snackade om allt möjligt!
Tack Therese och Bettan för en perfekt dag, ses snart igen hoppas jag :)

När jag kom hem hade jag tänkt att packa, men så blev det inte. Kände inte alla för det! Men jag måste ta tag i det, men nja jag har en och en halv vecka på mig ;)
Nu njuter jag i soffan med en kopp te i h tittar på Desperata Hemmafruar :) Härligt avslut på denna dagen!

Imorgon bär det av till banken för upplägg på de nya lånen :)

Ha en trevlig kväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_200816370.jpg" class="image">