Denssan

Torsdag

Kategori:

Känner mig otroligt tung idag! Det ska bli oerhört skönt att hoppa i poolen sen i eftermiddag och känna sig lite lättare!
Håller på att rensa lite på jobb, min ersättare börjar imorgon och ska gå sidan om mig. Det är något av det värsta jag vet. Att behöva förklara ständigt och inte få jobba i min egen takt! Blää! Men men har inte så mycket val! Bara några veckor till :)

Rynkorna anfaller!

Kategori:

Det är väl dags att börja inse att rynkorna börjar komma! Har fått såna "snygga" vid ögonen. Nej! Det känns inte riktigt bra, PANIK! Är ju inte ens 30 år och REDAN rynkor! Vad har hänt?
Ja men det är väl bara till att acceptera läget helt enkelt, välkommen din fula äckliga rynka!

VABuari

Kategori:

Det kan man lugnt säga!
Lille passade på som vabligt att bli sjuk till helgen. Fredag efter dagis fick hon feber, stackaren! Så det var bara till att ställa in alla helgens planer och bädda ner oss tidigt i säng. Men först blev det god middag med levande ljus som min älskling gjort! Sen bäddade vi ner oss och tittade på Hypnotisören med min favorit Persbrandt. Filmen var enlig mig riktigt bra! Men man är inte van vid att se Persbrandt i en så lugn roll. Spännande som tusan var den =)
 
Lördagen vaknade vi tidigt alla 3. Det blev en del städning (sånt man får göra på helgen) och en massa mys. Vi trotsade även febern och tog oss ut en sväng för att mata ankorna, eller Annika som lille säger <3
Sen blev det pizza hos moster och ja vi fick se Melodifestivalen med. Jag säger bara Army of Lovers, kom igen! Er tid är ute för länge sedan, det spelar ingen roll hur nakna eller att ni hånglar på scen, ni är passé helt enkelt!
Jag tyckte det var rätt osm gick till final!
 
Igår blev det loppis (OVANLIGT) Men det blev mest shopping till lille, leksaker mm. Men alltid skoj att göra fynd =)
Sen blev det middag och mys med nära och kära <3
 
Idag fick herren stanna hemma med lille. Men det tog emot att gå hemifrån då lille bara ville vara med sin mamma!
 
Förresten har glömt att berätta att min kärlek har fåt nytt jobb, börjar på fredag =) Spännande! Inte en enda dag arbetslös, du är bäst älskling!
 
 

Drugstore Rock 'n' Roll

Kategori:

 
Lite underbar musim såhär en måndagsmorgon ;)

My Boy Elvis

Kategori:

 

Ett litet hjärta!

Kategori:

Sitter på Livets Barnmorkegrupp. Har fått dricka den "goda" glukosbelastningen. Den smakar inte mumma direkt :/ Men det är viktigt för att kolla graviditetsdiabetes, vilket jag verkligen hoppas att jag slipper!
Har även fått väga mig, den siffran var inte rolig att se! Och nej jag nämner inte den här ;) Mätte magen med, den ligger fortfarande på kurvan, men inte så länge till! Men det är inget jag kan styra över, det beror mycket på hur min kropp är byggd och att jag har ett litet liv! Det absolut bästa med morgonen är att jag fick höra det lilla livets hjärtslag, det bästa ljudet som finns <3
 
Går in i en ny vecka idag! Det är verkligen inte lång tid kvar egentligen! 

Hihi =)

Kategori:

Flodhäst i bikini

Kategori:

Igår hade vi en riktigt mysig onsdag tillsammans med bästa Herr och Fru Ekenstierna. Det var god middag, mycket efterrätt och som vanligt mycket att prata om. Tack bästa ni! Ses snart igen =)
 
Att hitta på något med nära och kära mitt i veckan gör att arbetsveckan känns mycket roligare! Det uppskattas till 1000!
 
Idag är det gravidvattengympa för denna flodhästen som gäller ;) Jag älskade det verkligen förra veckan och hoppas på samma upplevelse idag. Men fy för vad tung man kände sig när man gick upp ifrån vattnet. Har aldrig upplevt det innan! och den avslapningen vi har efter passet då vi bara fick flyta omkring och njuta var fantastiskt härlig. Den blir nog veckans höjdpunkt denna veckan med =)
 
 

Rosett

Kategori:

Idag har jag en liten söt rosett i mitt hår, gjord av mitt eget hår ;) Lite gulligt tycker jag ;)

...

Kategori:

Dagens Denise

Kategori:

Lite frågar/svar

Kategori:

Hur ser ditt liv ut om 10 år? Bra fråga! Jag hoppas på att vi bor kvar i vårt underbara hus, att allt är fixat på det sätt som jag/vi vill ha det. Vi har våra två små gullungar som närmar sig tonåren och vi har bra jobb och en god ekonomi. En eller kanske två vackra Amerikanare på uppfarten hade varit ett stort plus i kanten ;)
 
 

Vilka favoritband/favoritartister har du? Denna frågan är väldigt svår att svara på! Eftersom jag lever med en musiktokig man så lyssnar vi på en hel del olika artister. Jag är inte enbart fast i en artist utan lyssnar på det mesta ifrån 50-60 tale, sen kan det helt plötsligt komma något nytt ifrån hörlurarna med =)

Vad gör du helst en fredagkväll? Fredagar i min familj är nog ganska heliga ;) Då tycker vi om att komma hem ifrån jobb, vila en timme, äta något gott och mysa med de vi håller nära eller bara vi 3 i familjen.

Hur/var bor du? Vi bor i ett hus i lilla Skegrie ifrån 1967. Det är verkligen perfekt för oss med stora ytor och bra antal rum. Trädgården är fantastisk på sommaren med grönt gräs och en massa frukt och bär. Eftersom jag är ett loppis och auktions freak så består större delen av vår hem av 50-60 tals möbler. Jag älskar mia möbler, d gör mitt hem till något speciellt och något som passar oss perfekt =)

 

 
 

Vem är din största förebild? Jag har nog ingen direkt förebild. Jag kör nog mitt eget race och det trivs jag med =) Fast min mamma är någon som jag ser mycket upp till och som kämpar på i vått och torrt. Hon är en stor stjärna i mitt liv <3

 

 

 

En tjock James Dean

Kategori:

Dagens Denise!

Short Girls!

Kategori:

 
 
Jag var tvungen att låna denna ifrån Cherriegirls blogg ( http://cherriegirl.bloggo.nu/ ) då jag tycker att detta är en fantastisk t-shirt ;)
 
 

81 dagar till BF

Kategori:

Jag är inte alltid så bra på det här med bloggen. Ibland springer dagarna iväg och man hinner helt enkelt inte. Ja jag ska skärpa mig, försöka i alla fall ;)
 
Vi har haft en enligt mig oerfekt hel! Vi har ätit gott, träffat alla underbara, firat världens bästa Alice och sovit mycket! Jag älskar helgerna! Hade jag fått bestämma så hade helgen varit längre, i alla fall en eller två dagar till. Tänk så perfekt det hade varit =)
Jag röstar helt klart på längre helg åt folket!
 
Det blev förresten en sväng på Loppis i lördags med. Jag har ju slarvat väldigt mycket med att lägga in min loppisfynd, vilket har blivit en hel del den senaste tiden! Ja jag ska skärpa mig där med ;)
 
Har börjat att känna av den jobbiga delen av graviditeten nu. Igår kunde jag knappt stå på benen när kvällen närmade sig. Det är nu all vätska kommer och ja jag smalar på mig väldigt mycket vätska, speciellt då i benen och fötterna. Det är ett helvete så nu är det stödstrumpor som gäller varje dag!
Ja allt är inte en dans på rosor när man väntar smått, men det är smällar man får ta ;)
Har idag 81 dagar kvar till beräknad förlossning. Hoppas dagarna går fort!!
 
 

Min kärlek

Kategori:

Kom hem igår efter ett underbart vattengympapass till min kärlek! Han hade lagat middag, tänt en massa ljus och där stod blommor och paket på bordet!
Jag blev riktigt överraskad! Min kärlek, jag älskar dig!

Mosters älskling <3

Kategori:

Det är inte klokt vad tiden går!
Idag blir min prinsessa Alice 5 år!
Det känns inte som att det gått så lång tid sedan jag höll dig första gången i min famn, då var du inte ens en dag gammal. Så liten och söt, du stal din mosters hjärta direkt!
När man träffar dig så förgyller du ens dag med skratt, kramar och pussar. Du avgudar din lilla kusin till tusen och ibland har du lite svårt att tygla din kärlek <3
Du är en fantastisk tös med så mycket kärlek i ditt hjärta!
Moster älskar dig till månen och tillbaka * 1000!
 
 
 
Jag blev överraskad av min prinsessa på jobbet med!
Världens sötaste Alice kom in till mig en en ros!
Tack mosters älskling <3
 
 
 
Idag ska jag på Vattengympa för gravida. Det ser jag verkligen framemot, nja jag är en aning nerväs faktiskt. Hur ska jag orka röra mig i vattnet med denna stora tunga kroppen. Har redan ont överallt änns det som.
Men jag tror det kommer att bli skitskoj!
Något annat som var mindre skoj var när jag provade mina bikini igårkväll!
Jag har som de flesta andra små söta bikinis, men när jag tog på mig dem nu så lixom försvann de, haha ;)
Jag kunde inget annat än att skratta åt mig själv!
Men till sist så hittade jag en fin i garderoben, tack och lov ;)
 
Hoppas ni alla får en underbar Alla <3 Dag!
Kramar till er!

Mammas hjärtegull

Kategori:

Ibland smälter ens mammahjärta lite mer än vanligt.
Igår när jag gick in i lilles rum medans hon satt och lekte, så tittade mitt lilla hjärta på mig och sa med ett leende på läpparne "Hej lilla gumman" Mammas lilla älskling <3
Det kommer nya ord varje dag, hon gör verkligen sin mamma stolt!
 
 
Att barn kan ge en så mycket glädje och skratt i livet trodde man inte. De förgyller verkligen ens vardag med så mycket kärlek! Jag längtar verkligen till vår prins kommer, då är vår lilla familj hel <3
 
Snygg bild på mig idag (Eller inte)
 
 
 

Tillbaka efter sjuktider

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Äntligen så kunde lille gå på dagis idag. Hon blev kycklig över att få äntligen komma dit. Det är inte roligt att vara kräksjuk och hemma i flera dagar. Men vi har fått mysa tillsammans framför Pippi Långstrump och det är aldrig fel med mor/dotter tid. Jag passar på att njuta så länge jag kan av min lilla prinsessa. Snart kommer det en liten prins med och dela mamma med. Hur ska det gå?
Jag hoppas verkligen inte att lille blir svartsjuk, jag hoppas att hon vill delt i allt som vi gör med prinsen, men det tror jag. Hon älskar andra barn och är nyfiken på små bebisar, så jag tror att hon kommer att bli världens bästa storasyster <3

Muffins

Kategori:

Man måste sysselsätta sig lite när man är hemma med sjukt barn. Än så länge har det blivit städning, fixat lunch och bakning. Nu är det Pippi Långstrump i sängen som gäller. Min rygg skäller på mig då jag ansträngt mig för mycket, ajabaja!

Det blir till att bli hemma imorgon också då jag inte får lämna lille på dagis pga smittorisk. Får se vad det blir för skoj vi hittar på då :)

Redo

Kategori:

För partaj! Allt är fixat nu är det bara svärmor som fattas ;)

Jag tävlar om en VIMPEL

Kategori:

 
Jag är med om och tävlar om dessa underbart fina vimplar!
Denna i rosa och grönt med lilles namn på skulle bli underbart fint på lilles rum!
Håller tummar och tår att jag vinner =)))
 
 
Länk till tävlingen:
 
 
 

Födelsedagsfirande!

Kategori:

Idag fyller svärfar 60 år! Det ska vi fira med buller och bång ;)
Nej det blir en mysig kväll med bara Ersson familjen. Lugnt, skönt och en massa god mat!
Födelsedagsgrisen vet ingenting, han har ingen aning om våra planer ;)
Men först ska han få skämmas bort hos bästaste kusin med att bli snygg i håret, det behövs!
Sen blir det middag med presenter mm.
Denna damen står för efterrätten som kommer att bli en marrängtårta och en ananaspaj, mums!
Ja inga nyttigheter idag inte (inte några andra dagar heller för den delen)
 
Jag har fixat ett fins födelsedagskort, tror han blir nöjd ;)
 

Svärmor

Kategori:

Tack bästa svärmor! Du har räddat min dag ;)

Onsdagsmys!

Kategori:

Igår hade vi onsdagsmys, även kallat lill-lördga ;)
Det blev en enkel middag och lite vila direkt efter jobb. Sen tog jag på mig varmt, såg ut som en riktigt tjockis, gick och mötte min söta moster.
Sen kom även svärmor och svärfar och vi mös till det med våfflor, mums!
Sen blev det Farmen och lite snack. Jag somnade gott lite över 21, en helt perfekt onsdag med andra ord ;)
 
Idag är det avslutning på gravidyogan. Nästa vecka är det gravid vattengymnastik som gäller, spännande! JAg testade inget sånt när jag väntade lille men nu tänkte jag testa allt ;)
Det är jobbigt att röra på sig, men det är så jäkla skönt efteråt!
 
Förresten jag har många läsare, men ni är jäkligt dåliga på att kommentera, SKÄRPNING!

Kommentar nr 2

Kategori:

Kommentarerna haglar in idag ifrån arbetskamraterna =)
Nu liknar jag Cleopatra!
Ja det är nog inte helt fel det heller ;)
 

Morticia Addams?

Kategori:

Fick en kommentar idag ifrån en på jobb.
Han tyckte att jag liknade Morticia Addams i Familjen Addams.
Jag kan inget annat än att ta detta som en fin komplimang då jag kan tycka att hon är vacker när hon spelar Morticia. Så nu är det röda läppar som gäller för min del lite oftare ;)
 

Mitt graviditetsberoende:

Kategori:

är utan tvekan nässpray! Jag minns att det var likadant när jag väntade Hollie. Jag kunde inte leva utan mitt nässpray, då kunde jag inte andas. Nu är det samma sak igen. Jag hatar det! Jag hatar att inte kunna andas och att vara täppt. Men det är ganska milt om man jämnför vad många andra har för komplikationer så ja jag ska nog inte gnälla egentligen, men ibland måste man få göra det ;)
 
 
Mitt andra beroende är mat/godis. Jag kan trycka hur mycket som helst och hur ofta som helst. Vaknar till och med hungrig!
Var ska detta sluta?
Men jag har nog en hungrig liten pojke i magen. Man måste ha något att skylla på ;)
 
 
 
Idag ska jag nog om jag orkar göra en god äpplepaj till erferätt, mm vad gott det ska bli!

Luggen är tillbaka!

Kategori:

Tack bästaste kusin <3

Förbannad!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är så förbannad så jag håller mig ifrån bloggen. Vill inte skriva här då det gäller jobb mm. Det tycker jag är lite för privat. Så för att jag inte ska skriva av min ilska så håller jag mig ifrån bloggen istället.
Hatar att vara förbannad, men ibland så rinner bägaren över och det har den gjort nu!

Söndagen är här!

Kategori:

Nya bryn

Kategori:

Bästa kusin har fixat mina bryn idag! Tack! Nu känner jag mig vacker igen ;)

Barn är för kära!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har om dagen när jag hämtade lille på dagis och vi var påväg till bilen så blev vi stannade av ett par töser, runt 5-6 åldern. De stannade framför oss och log och sa
- Jag tycker du är så snygg utan glasögon, vill du ta av dem och visa min kompis?
Jag blev lite förvånad och frågade
- Vill du att jag ska ta av dem nu?
- Ja log flickan
Så jag tog av glasögonen och tittade på flickorna.
Titta där ser du, sa flickan och såg lycklig ut =)

Sötnosar <3

Mamman som var med skämmdes nog lite och ursäktade sig med att säga - Ja barn säger vad som helst

Men jag tyckte det var en härlig komplimang!
Det är kanske tur att jag nästan bara har på mig glasögonen på jobb ;)

V 27

Kategori:

Går in i v 27. Vilket betyder 98 dagar kvar! Det är inte klokt vad tiden går snabbt! Snart har vi en liten bevis hos oss <3