Denssan

Tannalöst leende

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Natten har inte varit någon höjdare. Har haft vår lilla tös intill mig och det är inte klokt vad en sån liten människa kan böka! Hon snurrar och vrider sig och tappar nappen. När hon tappar nappen gör hon ifrån sig ett speciellt ljud så att mamma ska stoppa in den i munnen igen. Sen drömmer hon och "pratar" i sömnen. Det är jäkligt gulligt men ingen höjdare att inte få sin skönhetssömn.
När natten har gått och vår ängel vaknar runt kl 8 och man vänder sig emot henne och hon ger en världens vackraste tannalösa leende då glömmer man den besvärliga natten.
Det är en kärlek som man aldrig kan förklara. En kärlek som man aldrig känt innan och som är helt fantastiskt underbar.
Ibland kan man undra om det verkligen var någonting som betydde någonting innan man fick detta lilla liv. Man har nästan glömt det livet man hade. Jag verkligen älskar mitt nya liv med vår vackra prinsessa <3
Mamma älskar dig!
/Denise

Rallylydnad

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ikväll är det dags för mig att sätta igång med hundkurser tillsammans med Annika. Som det ser ut nu så blir det regn, men jag hoppas verkligen inte det!
Det är Rallylydnad som vi ska sätta igång med, jag har saknat våra kurser, det ska bli superskoj =)
Vår lilla prinsessa är verkligen inte liten längre. Hon ska inte ligga ner utan bara stå men helst sitta. I vagnen får man palla upp henne med kuddar så att hon sitter, funderar på att ta fram sittvagnen nu, men det är kanske för tidigt? Hon är bara 4,5 månad det lilla busfröet.
Nu när jag skriver så sitter hon i sin gåstol sidan om mig och hon verkligen älskar det! Även om hon inte når ner så ska hon stå i den, lillfisen <3
Annars händer här inte så mycket. Det är lugnt och skönt och jag älskar det =)
Jo förresten jag har börjat på LCHF dieten. Har varit riktigt duktig måste jag säga, inte fuskat än i alla fall =) Jag ska ner de få kilon som jag har kvar, jag vill komma i mina underbara jeans, som jag saknar dem!
//Denise

Dags att röra på fläsket

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem en sväng på lunchen. Det är så mysigt att få träffa honom en snabbis mitt på dagen och Hollie blir alltid så lycklig när han kommer hem =)
Det är inte klokt vad vår prinsessa har blivit stor! När jag tittar på henne nu när hon ligger och vilar på vår säng så kan jag inte förstå att hon blivit så stor! När hon ligger i sin vagn så tar hon numera upp nästan hela vagnen. Tiden går för fort, jag hinner inte med!
Men jag är så oerhört stolt över vår flicka. Hon är så otroligt snäll och alltid glad. Hon är verkligen det finaste som finns <3
Min älskade mamma och vår prinsessa Hollie <3
Nu ska jag snart iväg och gå en långpromenad med födelsedags grisen Malin, Vi ska ta en svng på Bulltofta, där är supermysigt att gå =)
Förresten! Var det någon av er som såg det engelska Livet på BB igår? Såg ni hon 20-åriga tjejen som fick barn, hon hade inte en enda hel tand i munnen! Det var fruktansvärt! Hon var så otroligt söt med munnen stängd men såg helt förfärlig ut när hon öppnade den! Det är inte klokt att man kan låta sig själv förfalla redan vid 20-års ålder!!
//Denise

Cardinals Car Club Junkyard Jamboree 2011 #4

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det party på Hammarlunda skrot. Det är grabbarna i Cardinals som har bilträff (min Marcus).
Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra. Funderar på att åka ut där i eftermiddag med vår prinsessa och hoppas att det inte regnar. Man vill ju åka dit en stund i alla fall och träffa alla trevliga människor!  Sen så är det grymt bra band med! Min underbara vän Camilla (Pat C Miller) ska sjunga och hennes röst är helt underbar! Jag brukar stå längst fram och dansa när hon sjunger. Blir dock lite svårt i år då jag får hålla mig en bit ifrån med Hollie men jag vill verkligen inte missa henne!
Sen är det The Domestic Bumblebees också och det är riktigt bra! Får helt enkelt se hur det går med lillan =)
Vår prinsessa blir 4 månader idag! Hon äter gröt som om hon aldrig gjort något annat och smakar på alla smakprover mamma erbjuder. Palsternacka är verkligen ingen höjdare! men smaka ska man göra =)
Nej nu får jag ta mig i kragen och komma fram till vad som händer och fötter idag ;)
//Denise

Ingen dans på rosor

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är inte alltid en dans på rosor att vara mammaledig.
Inte nog med att man får så jäkla lite betalt man får knappt någon sömn heller.
Denna natten har varit fruktansvärd! Somande runt kl 23 igår. Fick sova fram tills 01.30 då lillan vaknar och vill ha mat. Inget problem med det, de är man ju van vid. Hinner somna om i 20 min sen kommer hunden i panik och vill ut. Så det är bara till att resa pås ig och ta första plaggen som ligger i rummet och ut med hunden. Hon är väldigt dålig i magen vilket jag visste innan (hade kräkt 2 gånger under kvällen). Väl hemma igen och bäddar ner mig och somnar om. Blir väckt kl 3 igen av hunden men denna gången ber jag Marcus att gå ut med henne vilket han snällt gör. Somnar inte om från efter han kommit tillbaka. Då hade hunden kräkt igen, typiskt! Men jag somnar i alla fall om och får sova fram till 4 då lillan är hungrig igen! Upp och fixa mat och ger den lilla undrerbaringen. Somnar om och sen vaknar lillan igen halv 6. Hungrig igen! Hon måste vara inne i en växtperiod, men inget annat att göra än att fixa mat. Får sova fram till 7 sen har jag en glad tös intill mig. Men jag vägrade att gå upp, har lekt med henne i sängen fram tills nu och nu sover hon gottigt men jag kan inte somna. Får väl börja dagen och sätta på mig ett leende, det gör det hela mycket lättare =)
/Denise

Hokus Pokus

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är ganska så roligt att se att det finns folk kvar som läser min blogg, men lite kommentarer ifrån er hade varit super ;)
Hade en trevlig dag igår på Ikea med 3 andra mammor och deras små liv. Det är så härligt att träffa andra mammor och få snacka av sig om allt möjligt =) Det v ar nog min billigaste runda på Ikea, jag spenderade hela 82 kr, bra gjort Denise! Man har verkligen fått bli ekonomisk nu när man är mammaledig, man kan inte leva lyxliv precis!
Men lite måste vi unna oss, som igår fick vi hem vår nya bil! Det är en supersnygg Honda -03! Äntligen får vi plats med både barnvagn och hund där bak, är riktigt nöjd! Ska bara lära mig att fickparkera med den ;)
Idag ska jag köra hem till min älskade syster och mina älskade gullungar! Det blir till att slappa i solen och bara njuta! Väntar bara på att min prinsessa ska vakna sen ska jag sätta igång.
Förhoppningsvis så ska vi iväg och handla en Hokus Pokus stol till prinsessan idag med, det blev ju lite pengar på dopet och de ska gå till denna skönheten:

 

Vi har inte valt färg än, får titta vad de har först =)

 

 

/Denise

Det bästa jag har

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

/Denise

Just det, jag har ju en blogg!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är ledsen att jag har glömt bort dig, men så är det!
Kan försöka att vara duktig på att uppdatera från och med nu, men jag kan inte lova något, Sen beror det på om jag har läsare kvar ;)
Jag njuter av mammalivet. Även om vi haft en gnällig tös nu i några dagar, undrar om det är tänder på g?
Har börjat med flaska till vår lilla loppa, ja hon vill helt enkelt inte amma längre. Det är faktiskt ganska sorgligt på ett sett. Jag tyckte det var så mysigt på nätterna att ha henne så nära men nej nu blir hon bara förbannad. Bäst att lyssna på vår bestämda lilla dam ;)
I lördags hade vi ett underbart fint dop för vår prinsessa! Allt var verkligen perfekt!
Världens bästa Camilla sjöng så oerhört vackert så mina tårar kom direkt!
Min underbara syster hade gjort så goda tårtor och hon var verkligen världens vackraste gudmor!
Min mamma och min svärmor hjälpte till med väldigt mycket hela dagen!
Tack för att ni gjorde vår dag helt perfekt!
Tack även till släkt och vänner för att ni kom och delade denna dagen med oss.
Ni är alla helt underbara <3
Idag blir det lugnt här hemma. Orkar inte så mycket.
Men solen skiner så jag ska ut och njuta av en långpromenad lite senare!
Har lite kilon kvar som MÅSTE bort!
/Denise