Denssan

Fredag är alltid lika underbart!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3




Idag är det fredagsmys! Vet faktiskt inte egentligen vad vi ska hitta på idag, ta det lugnt känner jag för i alla fall.. =).. Sen hoppas jag på att det blir en sväng hem till min underbara syster och mina små trollungar <3
Imorgon blir det fullt upp hela dagen!
Startar kl 11 hemma hos Annika då Ryttaregårdens hundcenter har öppet hus.. =).. Så det blir hundträning och en massa hundprat, hoppas det är många som kommer.
Slutar kl 13 där, så är väl hemma lagom till kl 14. Då är det bara till att packa saker inför kvällen och kl 15 är vi bortbjudna hemma hos systers vän. Då ska vi töser ha spa-dag, mysigt! Det blir lite ansiktsmask och antagligen byggnad av naglerna, äta tacos och dricka gott vin.. =)
När klockan närmar sig 21-22 då ska jag, Jenny och Therese träffa resten av vårt gäng och förfesta inför Streetarna.. =)
Söndag kommer jag vara helt slut, det blir nog en sväng till Julmarknaden, måste få lite julkänsla! =)

Så detta är hur min helg är planerad.. =)

/Denise

Mitt nya inköp!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag ska jag hämta min nya klänning på posten, jippieyy.. =)
Hoppas bara att den nu sitter snyggt, då vet jag vad jag ska ha på mig på lördag.. =)
Köpt på tradera.. =)


Idag är det torsdag. Har lugnt och skönt på jobb idag, det känns som jag är ensam på plats. Alla präster och diakoner är iväg med Biskopen så här sitter jag.. =).. Ska snart sätta på musik och pyssla med mina papper.. =)
Ska träffa söta Bella kl 13, hon fixade mitt hår grymt bra nu sist, hon är bäst <3 Ska luncha antagligen på Systrar och bönor, mumsigt.

Efter jobb ska jag köra hem till mina små älsklingar Alice och Vince, ska busa och pussa på dem!
Sen blir det raka vägen till malmö hem till min älskling och pussa lite på honom med.. ;)

Då ska man bli fin idag då.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tisdag idag då.
Idag sitter jag mest och tycker synd om mig själv. Är trött och känner mig inte alls på G. Men jag hoppas på att jag blir piggare till kvällen då ska jag och Jenny ut och äta kinamat mums! Först ska jag till min söta kusin bella och få håret fixat, det behövs! Ser helt hemsk ut just nu! Så jag tror att denna kvällen kommer att bli mysig och bra det behöver jag! Har så fruktansvärt ont mellan revbenen idag, tror att det är magmunnen som spökar.. =/.. Jobbigt!

Imorgon ska jag på utbildning hela dagen i Kristanstad, får se hur det går.. =)..

/Denise

Varför är inte helgen en dag längre??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Åhh vad jag önskar att helgen var i alla fall en dag längre! Idag ville jag inte gå upp, har sovit så jäkla dåligt i natt! Mina ögon väger tusen ton just nu och det är knappt att jag kan hålla dem uppe, men jag måste. Måste ju jobba!

Jag har haft en helt fantastisk helg! Fredagen spenderade vi tillsammans med svärföräldrarna och mina föräldrar. Helt underbar kväll med god mat och mycket skratt.. =). Ni är helt klart bäst <3 <3 <3

Lördagen började med en runda i stan med Jennypenny. Hittade inget roligt alls! Var är modet påväg?? Det är en jäkla tur att internet och tradera finns, där kan jag shoppa de kläder som jag vill ha, min stil är inte som alla andras, men jag älskar den.. =)
Sen åkte vi hem till Annika vid 2 tiden. Åkte in till malmö till Herbalife där vi gjorde ansiktstvätt och det var inte helt fel.. =).. Det var 2 väldigt trevliga timmar, så tack Annika för att vi fick följa med.. =)
Sen blev det rallyfart hem, hämta Theres och sen snabbt byta om och möta Liza lite över 6 på Casablanca, mumsigt med pizza! =).. Direkt hem till mig och där blev det en hel del sple och tjejsnack, det är helt underbart ibland att bara sitta töser och snacka om allt skit! Det blev en sväng ner till Lyktan, träffade lite nära och kära, dansade och hade en super kväll.. =).. Tyvärr så fick jag ont i mitt öra, vet inte vad problemet är , men hänaefter får jag gå ut med öronpropp på höger öra annars går det inte. Så jag och Jenny gick hem runt tjugo i 2, hem och satte oss i soffan och tittade på Dobidoo. Åt upp resten av chipsen och dippa.. =).. Sen somnade vi riktigt gott.. =)

Upp tidigt igår och jobba på auktionen. Där var mycket saker och den slutade inte fråns runt halv 6. Köpte mig ett par lampor, men de var inte godkända av Marcus så de får väl stå i källaren, synd för de var riktigt snygga!

Idag är jag helt slut, vill hem till sängen. Har bestämt mig för att inte träna, istället ska jag gå en långrunda med Shishi sen ska jag spendera resten av dagen på soffan, skönt ska det bli!


/Denise

Wohhooo...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Underbart med fredag.. =).. Solen skiner och bara några timmar kvar på jobb, kan det bli mycket bättre?? =)

Idag fick jag ett svar på mitt mail som jag skickade för några dagar sedan. Jag tänker inte ens kommenterar svaret, det är lika svarslöst som allt annat.

Idag får vi se vad vi hittar på, det lutar åt att åka hem till svärföräldrarna tillsammans med mina föräldrar, äta mat och spela Geni. Så det hoppas vi på.. =)
Imorgon blir det partaj med töserna, ser verkligen framemot det! Innan partajet ska jag och Jenny iväg tillsammans med Annika och få ansiktibehandlig och mysa, underbart.. =)

Söndagen kommer jag att spendera på auktionen.

/Denise

Då har denna dagen också försvunnit..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har torsdagen cokså snart sprungit förbi, skönt. Helgen närmar sig med stora steg!
Ska snart ta och gå hem ifrån jobb, hämta Shishi och sticka och träna. Det behövs! Har inte hunnit träna en enda dag denna veckan, skärpning Denise!

Idag har jag även syndat, jag har varit inne på tradera och lagt en massa bud.. =).. Det var säkert 1 månad sedan jag var där sist så jag har mycket att ta igen, haha.. =)

/Denise

Svar till Torgny..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag lägger inte ut kommentarer när jag inte vet vem som ligger bakom dem. Jag tycker att skriver man en kommentar så ska man vara tillräkligt ärlig att skriva ut vem man är och inte gömma sig bakom falskt namn eller vara anonym. Stå för vem du är istället och lämna din mail eller blogg så jag vet vem du är som skriver.
Jag tycker det är bra att få kommentarer men stå för vem du är!


/Denise

Nyfikna eller vad??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Många nyfikna hade jag har inne och snokade igår, men de är så fega att de inte vågar svara på mitt mail eller skriva här. Ni är som tysta små möss som gömmer er och går bakom ryggen på männsikor istället för att stå för era egna åskiter, eller ni har kanske inga egna åsikter utan tänker i grupp? Eller ni kan kanske inte ljuga mer än vad ni redan har gjort? Pinsamt!

Idag är det onsdag, härligt.. =)-- Halva dagen har gått och snart är det lunch för min del. Hem och prata med sjuklingen Jenny och sedan tillbax till jobb.
Ikväll är det jobb med mina ungdomar så det blir som vanligt skipo och efterlyst.. =)


/Denise

Nu får ni fan ta och ge er!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har fått reda på att klubben har skrivit ut mina inlägg satt upp de på en anslagstavla tillsammans med min bild! Hur sjukt är inte detta? Hur lågt kan TBK egentligen sjunka? Är det inte dags att inse att ni är vuxna männsikor? Vill ni mig något så gör ta det för fan med mig och inte med hela klubben. Eller är ni så rädda att ni inte vågar stå för vad ni själv tycker så att ni gömmer er bakom varandra, finns där ingen stake i någon av er??
Jag vågar i alla fall stå för sanningen och är ärlig och säger rakt ut vad jag tycker och tänker. Men ni är så jäkla fega! Jag har aldrig träffat någon som kan ljuga och slicka r*v som vissa där ute. De ljuger fan så att de tror sig själv!
Men okey är det på det sättet ni vill ha det så kan jag göra samma sak emot er. Jag kan nog också skriva ut era mail och sätta ut bilder på er, inga problem det ska ni se. Är det på denna nivån ni vill vara så kommer jag att bemöta er på samma sätt. Är det så här omogna ni vill vara? Som sagt innan, de som kommer att få stå med huvudet i sanden är i alla fall inte jag. De som kommer bli mest lidande är ni på klubben. Sen vet jag att sanningen kommer alltid fram tillsist, på det ena eller andra sättet!

Förresten så är det ganska så smickrande att de lägger ner så mycket tid på mig, någonting måste det ju betyda? Ja antagligen är man ett stort hot eftersom sanningen kommer härifrån, eller vad ska man tro?


/Denise

En prinsessa är född..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

I natt föddes en liten prinsessa. Marcus har nu blivit morbror och han är grymt stolt! =)
Nu bara vi längtar tills vi får hålla och pussa på den lilla tösen! Tänk vad dessa månaderna har gått snabbt och att det redan var dags för den lilla att komma till världen.. Grattsi Malin och Brian!
Jag pratade med Monica för ett tag sedan och jag hörde lyckan i hennes röst att äntligen få bli mormor! Så grattis till Monica och Mats (mormor och morfar)!

Helgen har som vanligt bara sprungit iväg! I fredags åkte hvi hem till svärföräldrarna, åt super god mat och spelade Geni. Hade riktigt trevligt och klockan blev över halv 3 innan vi var hemma.

I lördags gick vi upp vid 9, sen åte vi till IKEA och åt frukost. Fick shoppat lite smått och gott till lägenheten. Sen en sväng in till Mobilia, fick shoppat även om jag inte skulle, haha.. =)
När vi kom hem la sig Marcus och vilade medans jag satte igång med städandet. Med iPoden på så gick det väldigt bra och snyggt fick vi i vår lägenhet, färglad är den nu och jag älskar det.. =)
Kl 5 kom syster, Johan, Jenny och Ekan. Åt lite snacks och sedan begav vi oss till Big Bowl där vi mötte upp Tommy och Nina. Åt buffé, mimsigt! Sen blev det några goda drinkar innan det var dags att bowla. Jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick, men skoj var det, haha. =)
sen gick vi hem till mig och Marcus, snackade skit och helt plötsligt var klockan 12. Vi beställde taxi och några av oss åkte till Debaser. Vi betalde, gick in sen var vi lika nabbt ute. Gick hem till Tommy och Nina, fick klättra över staket och jag hatar det! Men jag fick hjälp över, haha.. =)
Väl hemma hos Tommy och Nina blev det lite drinkar till och snapps sen var det fullt ös, mycket dans och sång, underbart skoj!
Jag och älskling var hemam vid 4 och då somnade vi som stockar. .=)

Igår gick vi upp kl 1, har inte sovit så länge på evigheter! Mötte upp Monica och Malin och gick en promenad med vovvsarna. Sen blev det soffan restan av dagen, förutom när jag fick springa ner i tvättsugan.
Innan vi gick och la oss fick vi reda på att Malin hade pkt in till BB. Så ingen av oss har kunnat sova bra i natt. Shira har också varit konstig och inte kommit till ro. Hon väckte mig kvart över 2 och skulle tvunget gå ut och var helt tosig. Marcus offrade sig och tog en promenad, men hon var inte speciellt nödig. Sen fick vi reda på i morse att Malin fått lilla tösen, och vet ni vilken tid? Jo kvar över 2!! Det är väldigt skumt det där! Shira brukar aldrig väcka en på natten och vara stirrig, kan hon ha kännt detta på sig?

Nej dags att jobba!

/Denise

Nu jävlar.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu känns det mycket bättre i armen, huvdvärken och illamåendet är borta, perfekt! Då kan min helg starta!
Eller ja den startar om ca 3 timmar, skönt! =)



Det blir nog myspys med älski idag, kanske Jenny vill umgås med oss med.. =)

Saknar min söta Linda!
Hoppas allt är bra med dig snäckan!!


/Denise

Känner mig inte alls på topp.. =/

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Känner av biverkningar ifrån sprutan igår. Har fruktansvärt ont i min arm, har knappt kunnat sova i natt. Har en jäkla huvudvärk som inte vill slippa, illamående och är grymt trött! Jag vill bara hem till min säng och bli liggandes där. Men icke, jag måste jobba!
Skönt att det är fredag i alla fall, även om veckan har gått alldeles för snabbt, jag hinner inte med! Men det är alltid lika underbar när det är fredag.. =)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jag känner inte för att göra någonting alls! Men vi får se, det blir alltid något skoj.. =)
Imorgon ska vi ut och bowla, fira min underbara syster! Hon kommer att bli superglad för sina presenter.. =)
Ska äta buffé och bowla på Big Bowl, grymt skoj ska det bli! =)

Dags att jobba vidare!


/Denise

Då var man vaccinerad.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så då var man vaccinerad emot svininfluensan, skönt.. =).. Jag tycker att det är de bästa man kan göra, inte bara emot sig själv utan emot alla andra som du kan smitta. De jag tänker mest på är mina små troll Vince och Alice. Vince har fått sprutan men inte lilla Alice hon är för liten. Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag smittat henne och hon blev riktigt sjuk, nej jag tar mitt ansvar och tar sprutan. Det tog bara sammanlagt 20 min, 15 minuter var man tvungen att sitta kvar efter sprutan, snabbt och enkelt.. =)
Nu hoppas jag bara på att jag inte får någar biverkningar, det känns lite nu i armen men det går över hoppas jag.. =)

Idag blir det nog ingen träning med älski, han kommer hem senare. Så jag åker och handlar efter jobb, vet inte riktigt avd jag är sugen på idag men något gott blir det.. =)
Sen ska vi gå ut och gå en långrunda med Shira, skönt.. Hoppas bara att det inte börjar regna eller något sånt tråkigt!
Sen är det tv som gäller, kan inte missa Lyxfällan.. =)


/Denise

Då var man kändis i TA.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag fick ringa Trelleborgs Allehanda igår och göra en insändare, så nu vet alla Trelleborgare att jag jobbar på Trelleborgs församling, trevligt..=)

http://trelleborgsallehanda.se/trelleborg/article565701/Kyrkan-varnar-for-falsk-insamlare.html


Idag är ajg och 2 andra på jobb bjudna på lunch och tårta inne i Lund, så vi ska vara där kl 12 så det blir kort arbetsdag idag.. Hoppas på att middagen är god.. =)
Kommer väl hem i vanlig tid, ska ner en snabbis till stan och fixa en sak. Hem och äta sen är det dags för jobb nr 2 med mina söta ungdomar.. =)
Kommer nog att somna som en stock idag, härligt =)

Helgen närmar sig med stora steg, underbart!

/Denise

Världens vackraste fyller år idag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Grattis min älskade syster på din dag!
Du är den finaste som finns och min vackra ängel!
Jag hoppas att din dag blir underbar!
Älskar dig och din underbara familj!




Igår fick jag bokat biljetter till min favvis, Brolle, så den 6 februari ska jag, min syster och min kusin titta på Buddy Holly, jag längtar!! =)

/Denise

Myspys med alla valpisar...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är jag pigg. Det är väldigt ovanligt för att vara mig, men jäkligt skönt.. =)
Har en hel del att göra på jobb idag, ska påbörja avstämningen och det tar några timmar men det är faktiskt egentligen ganska så roligt.. =).. Man blir mer och mer siffernörd känner jag, haha.. =)
Så idag ska jag fixa med mina siffror och alla papper. Timmarna kommer att springa iväg och snart slutar jobbet för idag. Då ska jag snabbt hämta upp min älskade Shishi och köra rally till malmö för min andra älskling villa tt vi ska träna boxning idag och det börjar kl 17 och jag slutar 16, hur ska jag hinna?? =/

Jag har haft en superduper bra helg.. =)
I fredags var vi och firade min söta bror som har blivit stor.. =).. År god mat, busade med barnen och bara njöt av att få vara nära min familj! Var hemam runt halv 1 och då somade både jag och älskling som stockar!
Vi hade tänkt att gå upp tidigt och träna kl 9, men det sket sig.. =).. Vi steg inte upp från klockan var halv 11, skönt.. =)
Så det blev ingen träning för min del. Jenny hämtade mig kl 2, åkte och fixade det sista till Liza.. =)
Sen åkte vi och köpte mat på MC och glass, synda får man göra ibland.. =).. Hem och satte oss i soffan och på med en av världens bästa filmer Forest Gump =)
När filmer var slut var det bara till att göra sig fin inför kvällen. Eftersom det var glittertema fick jag och Jenny leta upp våra nyårsklänningar och snygga som sattan blev vi.. =)
Precis när vi kom ut och tyckte synd om oss själva eftersom vi skulle gå hela vägen hem till Liza och frysa så körde Lasse förbi, kan det bli bättre?? =).. Snäll som Lasse är så körde han oss dit så vi var tidiga.. =)
Grattade födelsedagsgrisen med lite presenter och en fin ballong.. =).. Åt super god mat, drack vin och snackade skit. Tyvärr kunde jag inte följa med ut eftersom jag skulle upp tidigt på söndagen. Så när klockan var ca halv 12 så tackade jag och Jenny för oss, jag åkte hem till sängen och Jenny tog en tur ner till Lyktan.

Kl 8 ringde min klocka igår. Upp tog på oss, handlade lite fika och hämtade Vince. Sen bar det av till Malmö Mässhallar och till alla söta valpar.. =).. Jag blev förälskad om och om igen.. Jag visade en nakenhund för Vince och satte honom intill och sa "Titta Vince där är en nakenfis", han tittade underligt sen sa han "Men så tosigt moster", haha, världens sötaste.. =).. Vince satt i perfekt höjd i vagnen för de flesta hundar så han fick många pussar, tur att han är van, han satt bara helt nöjd i vagnen och njöt.. =)
Efter vi gått omkrib i x antal timmar och klappat, pussat och kelat med alla sötnosar så var vi trötta i benen. Satte oss i bilen och stannade på Vellingeblomman påväg hem. Där tittade vi på åsnefölet och Vince tittade på alla tomtar och då menar jag ALLA.. =).. Han pillade på allt han såg och här njöt han även i fulla drag. Tillsist så hittade han en katt med tomteluva i porslin som fick följa med hem (och en chockladtomte).
Körde och lämnade en väldigt nöjd och trött Vince och sedan körde jag och Jenny hem och placerade oss på soffan framför A walk tom remember, underbar film.. =)
Kl 19 var vi innte i malmö och träffade älskling, svärföräldrarna och Malin. Åt på vårat favvis ställe Syltan och blev äckligt mätta.. =).. Hade en helt underbar dag och en helt kväll, kanske helt enkelt den bästa söndagen på evigheter!


/Denise

Fredag, världens bästa dag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det den bästa dagen! Fredag!
Det blir lugnt idag ska fira min söta lillebror som fyller 21 år, sattan han är vuxen nu! Det är inte klokt, min söta lillebror har blivit en man.. =).. Fast han kommer alltid att vara min söta lillebror, även om man numera säger stora lillebror för han är dubbeltupp av mig, men fortfarande lika söt! Love you lillebror!

Så det blir smörgåstårta hos föräldrarna idag, mums! Kanske lite spel och underbar sällskap =)

Imorgon fylle Liza 25 år och det ska firas med buller och bång! Jag hoppas bara att jag hittar min silvriga klänning, tror att den är hemma hos Marcus eller i källaren, får leta imorgon!
Men det blir nog ingen utgång för min del. Ska upp tidigt på söndag och titta på valpar.. =).. Det är den stora valputställningen i malmö och där är över 1200 valpar och det kan jag inte missa.. =) Jenny och Vince ska följa med, mysogt ska det bli!! =)


/Denise

Mattes bortskämda lilla Shishi...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Shira har varit otroligt störig i natt. Eftersom det var onsdag igår så sov jag hemma, slutar ju inte jobb från kl 22. Shira har fått för sig att hon ska sova tillsammans med mig dessa nätter, annars sover hon aldrig i sängen. Men onsdagar är hennes tur att spendera natten ensam med matte. Det är mysigt till en början när man ligger och småfryser och hon värmer en härligt under täcket. Men sen under natten när hon vaknar och täcker har trillat av henne, vad gör hon då? Jo hon pustar högt och tydligt och står och bara glor på mig, jag vaknar och lyfter upp täcket, då lägger hon sig till rätta igen, så gör hon ett X antal gånger per natt och i natt har hon säkert gjort det 15 gånger! När jag vaknade i morse var mina ögon helt svullna! Men vad gör man inte för sin bortskämda lilla prinsessa?? =)

Idag är det torsdag, skönt snart helg! Ska träna med älski direkt efter jobb sen ska vi bara hem och äta, spendera resten av kvällen framför tv:n, mysigt! =)



/Denise

Snö!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Åhh det snöar och jag verkligen hatar det!!
Ge mig sommar och värme igen!!!


Jag och min söta Penny i lördags! <3

 

 

/Denise

Mosters lilla hjärta!! <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag när jag kommit till jobb, startat datorn och satt igång och jobba. Då ringer min mobil, eftersom jag ser att det är min syster så svarar jag glatt. Då hör jag världens sötaste röst "Mutter jag är sjuk" "Jag har ont i magen och jag vill komma till dig", jag blir helt knäsvag! Jag säger "Men mutter jobbar hela dagen, men om du vill så kan du komma till mutter sen ikväll" Det ville han! Sen sa han hejdå ses sen, Love you! Fick prata med min syster och då säger hon att så fort han öppnat ögonen och vaknat så sa han att idag vill jag till min mutter, hur gulligt är inte det! Mosters lilla hjärta! När vi lagt på luren så ringde den igen efter 1 min. Då hör jag hans underbara röst igen "Är det sant?" "Får jag komma sen mutter".. Naww! =)
Så idag efter jobb ska jag träffa min lilla prins, vi ska äta gott och sen ska han följa med mig till KU och hälsa på mina ungdomar, mysigt!



/Denise

Haloween bara flög förbi!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tisdag nu igen, sattan jag hänger inte med!
Fredagen spenderade jag och älsklingen hemma hos mormor och morfar. Åt super god mat och spelade kort, jag vann STORT! Alltid lika trevligt att vara där.. =)

Lördagen spenderades först på soffan, skönt det var evigheter sedan! Sen hem och fixade till mig inför kvällen. Tog en drink med Jenny sen var det dags att gå till bussen. Där mötte vi upp Liza och Charlotte. Hem till min syster och där började partajet. Vilken underbart trevlig kväll, det var många härliga skratt och mycket skömt och dans, hade super skoj hela kvällen!
Sen tog vi taxi till Kristall och där blev det dans från det till vi kom dit tills vi begav oss hem, skojigt! Sov för första gången helt ensam i min lägenhet, utan Jenny och Shira, det kändes skumt!

I söndags vaknade jag tidigt, efter bara 4 timmars sömn. Låg och tyckte synd om mig i sängen, somnade om flera gånger, det har jag inte gjort de senaste måndarena, bara legat i sängen och inte rört mig på flera timmar. Sen kom Jenny hem med mat ifrån Sibylla, mumsigt.. =)
Låg i soffan ett X antal timamr sen blev vi hungriga igen, gick till Istanbul. Det spelar sattan ta mig ingen roll hur lite männsikor där är, tar alltid evigheter innan man får in maten.
Sedan körde Jenny mig in till malmö, tack hjärtat! Jag hatar att ta bussen!
Väl hemma i malmö såg jag och älsklingen 2 filmer, lagade mat (min 3:e middag för dagen) sen somande vi gottigt runt halv 12.

I går vaknade jag av ett sms ifårn Jenny kl 05.20. Då var hon påväg in till mig och det var dags för oss att åka till ullared. Var en hel månad sedan vi var där sist.. ;).. Måste förbereda inför julen med alla julklappar, skönt att ha en del fixat redan.. =)
Vå var framma kl 8 då de öppnar och kl 13 var det dasg att bege sig hem med fullpackad bil och lyckligt nöjda båda två.. =).. Nu har jag fixat färdigt julklapparna till mina små troll och fixat mer saker till den kommande bebisen (Marcus syster ska ha nu i november) fick fixat present till Lillebror som fyller år på lördag och present till Liza som occkså fyller år på lördag. Skönt att ha det gjort.. =)
Direkt när jag kom hem åkte jag och älski och tränade, gick faktiskt bra.. =). .Sen körde vi till Skegrie hämtade Shira och åt god mat.. =).. Sen somnade jag som en stock när vi kom hem!

Idag är jag super trött, längtar hem! Men det blir i alla fall träning efter jobb, sen hem och lägga mig på soffan. Kommer inte orka göra något alls idag!


/Denise