Denssan

Nothing`s gonna change my love for you

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh, so clearly
I might have been in love before
But it never felt this strong

Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you.

Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love.

Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
The world may change my whole life through but nothing's gonna change my
love for you.

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us like a guiding star
I'll be there for you if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are.

So come with me and share this view
I'll help you see forever too
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you.

/Denise

Tänk vad tiden går!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag firar jag 2 år med min kärlek!
Det är inte klokt, var har dessa 2 åren tagit vägen? Men det är väl som man säger "tiden går fort när man är lycklig"
Lycklig är precis det jag är med dig. Du lyser upp mina dagar, du ger mitt liv värme! Utan dig lever inte jag, du är mitt allt!

Det var många som blev förvånade när vi två började träffas. En del sa att det aldrig skulle hålla. Men vi bevisade för dem hur fel de hade om oss båda två. Vår kärlek växer allt starkare med dagarna som går.
Jag vill aldrig vara utan dig, det är du och jag emot resten av världen! Det är dig jag vill leva med resten av livet, det är dig jag vill uppleva allt med! Jag vill gifta mig, jag vill ha hus, jag vill ha barn och allt det där vill jag ha med dig. Du är min framtid!
Jag älskar dig mer än jag kan skriva med ord!


Så länge jag lever. Så länge jag finns kvar på denna jord. Så länge mitt hjärta slår, vill jag leva, leva för dig!

Du är mitt allt!


/Denise

Jävla försäljare!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter på jobb och är förbannad på de idioterna till försäljare på Sydsvenskan! Nu är det trejde gången som jag får hit en faktura ifrån Sydsvenskan som är fel! De har faktuerat andra församlingar som jag inte har med att göra. Tre olika församlingar på tre fakturor, tror de inte att jag har annat att göra än att sitta i telefonkö till dem? Stackars den killen som sitter och svarar där han fick precis en rejäl utskällning ifrån mig! Jag blir så jäkla förbannad, hur jäkla svårt kan det vara att skicka fakturor? Jag som jobbar med fakturor dagligen kan ju hur man gör, bör inte de som antagligen har en hel del mer fakturor än mig kunna det också? Åhh idioter!! Men jag fick ut den mesta av min ilska på killen som svarade, han kände igen min röst och visste vad det gällde. Så nu skulle han fixa det till mig, han vågade nog inte koppla mig vidare, haha.. =)

Idag är det onsdag.. =)
Ska till frisören idag, ska faktiskt till min kusin, det var längesedan jag var där så det ska bli spännande.. =) Jag vill ha en gråare nyans på håret, typ silvergrått, så nu ska Bella testa och se om det går, spännande!
Annars så är det KU som gäller idag, alltid lika trevligt.. =).. Snart dags för vår resa till Prag, jag längtar! Jag tror att det kommer att bli en underbar resa, jag fyller ju 25 år när vi är iväg och det ska vi fira!! =)

Imorgon har jag och min kärlek 2 år..=)
Det ska vi fira med att gå ut och äta. Sen spenderar vi hela helgen i Stockholm tillsammans.. =)..

/Denise

Vad skulle mitt liv vara utan dig?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag kan inte ha levt innan jag träffade dig.
Du är solen i mitt liv, du lyser upp mina dagar.
Du är den sista pusselbiten jag saknade.
Du ger mitt liv skratt och glädje.
Du är mitt liv, du är mitt allt.
Utan dig är jag inget, jag behöver dig för att fungera.

Jag älskar dig mest i hela världen <3
/Denise

Vad kan man mer begära av livet?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var det måndag igen. Jag hatar verkligen måndagar!
Men man får tänka positivt, så går dagen snabbare.. =)

Jag har som vanligt haft en underbar helg. I fredags blev det en myspys dag hemma hos älsklingen tillsammans med Jenny och Jocke. Det är de som är skönt med fredagar att bara sitta i soffan, äta god mat och njuta av vänners sällskap. Det blev lite kortspel och Jocke lyckades fan ta mig vinna! Hur gick det till? Jag tror att det var fusk, vad annars?? ;) Det blev tidigt sängen för min del, helt slut!
I lördags sov vi länge, skönt.. =).. Sen blev det en tur in till Trelle. Gick en sväng på Valen och gick in på DNA där min lilla kusin jobbar. Jag hittade 3 underbart fina skor, jag blev förälskad! Nu kan jag bara inte bestämma mig vilka skor jag ska köpa. Om jag känner mig rätt så kommer det att bli alla tre, haha.. =).. Men blir man förälskad så blir man.. =)
Körde en sväng till min älskade syster och världens sötaste barn <3 Busade och pussade mina två favoriter <3
Jag och älsklingen åkte sedan hem och vilade oss i en timme, skönt! Sen bar det ibäg till Klagstorp. Middag med världens bästa föräldrar och svärföräldrar! Superduper god mat, busade med lilla Betty och sen åkte korten fram, haha.. =).. Men inte vann jag nu i heller utan det gjorde min älskling, kryss i taket! För det var första gången! Men han är duktig min älskling!
Sen ringde Jocke och ville att vi skulle komma hem till honom, de satt och grillade några stycken. Så vi satte oss i bilen och körde till Höllviken (jag fick köra såklart). Det var en väldigt trevlig kväll, satt ute faktiskt och kvällens medelpunkt var helt klart Shira.. =).. När klockan närmade sig halv 3 så fick jag tvinga med mig Marcus till bilen, kan ju inte sitta uppe hela natten, haha.. =).. Så väl hemma kvart över 3 så somnade vi både två som stockar, härligt.. =)..
Söndagen spenderades mest i sängen. Sen fick jag och älsklingen för oss att gå en sväng på Bulltofta, men när vi kom ner till bilen så regnade det, så ingen promenad.. =/.. Men det blev frukostbuffé, mumsigt! kl 5 kom Jenny och Jocke. Åt suchi och hyrde film, perfekt söndag.. =)

Nu är det måndag så sitter på jobb..
Ska hem till Annika och planera idag, snart dags att köra igång, skoj!! =)


/Denise

Sommarpresent.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår hade jag en super mysig dag. Först stod jag, Jenny, Brian och sålde likte saker på en loppis. Min underbara syster stod sidan om och min söta kusin var också där.. =).. Det var en mysig dag, underbart väder.. =).. Även om jag inte fick sålt så mycket som jag hade hoppats på så var det lyckat.. =)..
På kvällen blev det middag hemma hos världens bästa svärföräldrar.. Det var fullt hus.. =).. Jag, Marcus, Mats, Monica, Malin, Brian, Jenny och Jocke.. Grymt god mat och underbart sällskap.. Det blev lite kortspel (inte så ovanlig) och Mats lyckades att vinna med 3 poöng över mig, hur nu det gick till.. Men men han kan få vinna ibland han med.. ;)
Tack för en underbar kväll ni underbara <3

Idag när jag kom på jobb fick jag en fin sommarpresent, en sån här:

Världens finaste iPod eller vad?? ;)
Jag måste helt enkelt vara mycket omtyckt på mitt jobb..=)

Idag är här lugnt och skönt, bara jag och en av diakonissorna som jobbar, kan det bli bättre?? =).. Shira är med mig, just nu ligger hon sidan om mig och snarkar, världens tröttaste hund! =)


Idag vet jag inte alls vad som händer, får se vad vi orkar.. =).. Jag ska i alla fall vara med mina älskade pojkvän, det är i alla fall det bästa jag vet.. <3


Dags att jobba lite.. =)

/Denise

Våra framtida barn.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag var inne på en hemsida där man kunde se hur sina framtida barn kommer att se ut, här är resultatet:
Ganska söta faktiskt.. =)


/Denise

Kärleken är det bästa vi har...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vad är man egentligen utan kärlek?
Om jag hade varit utan kärleken ifrån mina föräldrar, syskon, vänner, pojkvän och djuren, vad hade jag varit då? Jag tror inte att jag hade överlevt utan kärleken. Det är kärleken som får en att leva och njuta. Att bara känna kärlek i form av blickar, kramar, pussar eller en lätt smekning, finns det egentligen något bättre? Att veta att någon tycker om dig för den personen som du är. Det är en underbar känsla!
Vart vill jag komma med detta inlägget då? Det vet jag egentligen inte, eller jo jag vet men allt behöver jag ju inte berätta.. =).. Men jag vill säga till min underbara vän att kärlek får man inte enbart ifrån en pojkvän, du kan få minst lika mycket kärlek ifrån dina vänner. Jag vet att det känns jobbigt nu, men om några dagar kommer du att inse att det var de bästa som kunde hända dig. Du vet att jag finns här för dig när du än behöver mig, jag lämnar inte din sida. Min famn är öppen och mina axlar är beredda att ta emot dina tårar. Jag kommer aldrig att lämna din sida <3

Ibland så tänker man tillbaka i tiden, tillbaka på sitt liv genom åren. Tänk så lätt man tyckte allting var när man var 15 år. Man hade hela livet framför sig och man skulle bli något stort. Man skulle bli rik och gifta sig med den snyggaste killen i hela världen. Man gjorde vad man tyckte och tänkte, man hade inte så mycket tankar på att man kanske drack för mycket ena kvällen, träffade fel killar eller kanske sårade någon annan. Ibland så skulle man bara vilja komam tillbaka till den tiden när man inte hade några bekymmer. Men samtidigt så skulle jag verkligen inte vilja vara 15 år idag. Man visste inte var man hade sig själva och man visste inte vad livet hade att erbjuda.
Jag hade en väldigt rolig tonårstid med mycket vänner och mycket partaj. Jag kan ofta sitta och tänka tillbaka och verkligen sakna det man hade då. Det är många av de gamla vännerna man inte ens pratar med, vissa man inte ens hälsar på. Varför blir det egentligen så?
Men jag är grymt nöjd över hur mitt liv är idag. Jag har mina underbara vänner, världens bästa pojkvän, min älskade familj, Shira och jag har ett bra jobb. Kan det egentligen bli bättre för min del? Jag hoppas och jag vill att denna lyckan ska vara för evigt!

/Denise

Vissa kan reta sig på allt!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Haha fick höra att jag var väldigt frispråkig på min blogg, intressant. Är det inte det som är meningen med en blogg, att man ska skriva vad man tycker och tänker?
Men men vissa människor kan störa sig på precis allt, men det är ju inte mitt problem. Sluta att läsa och koncentrera er på det ni ska göra istället för att störa er på mig.. Inte dags att växa upp??
 


/Denise

Livet går upp och ner...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det en underbar dag, i alla fall om man tittar ut genom fönstret. Jag vill inte jobba idag. Känner mig på något sätt väldigt nere idag, gjorde det redan när jag vaknade. Undrar om jag drömt något hemskt i natt, varför skulle jag annars känna mig så här? Mitt liv är inget annat än på topp nu, jag har inget alls att oroa mig för eller vara ledsen för. Men idag är det ingen bra dag för mig. Men jag hoppas att det går över under dagen, jag vill inte vara nere, jag vill vara den glada Denise som jag egentligen är.
Men jag tror ändå att denna dagen kommer att bli bra, det brukar alltid blir så. Speciellt efter att jag jobbat hela dagen och sen kommer hem till min älskling. Idag ska vi laga god mat och bara njuta av varandra, det finns inget bättre. Bara jag är i närheten av mitt hjärta så är allt bara bra. Han är allt jag vill ha, utan honom hade jag aldrig klarat mig.
Satt och tittade på Cityakuten igår, där hände det en hel del som vanligt. Det var riktigt spännande igår och jag satt som förstenad framför tv:n. Det var en av personerna som blev skjuten, precis träffat kärleken och allt var på topp, just då blir hon skjuten av någon kriminell man. Det får mig att tänka på hur glad man ska vara för det man har idag för imorgon vet du inte om du har det kvar. Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag förlorade någon som står mig nära, skulle jag kunna ta igenom mig det? Jag tror iofs att alla människor är stakare än vad man tror att man är, men hur klarar man sig igenom att tex förlora sin livs kärlek? Hur ska man klara sig igenom det vanliga livet med ett stor hål i hjärtat? Jag tror inte att jag skulle klarat av det.
Jag förstår egentligen inte varför man får så konstiga tankar ibland, varför ska man gå runt och tänka att man kan förlora någon? Är man inte bara dum emot sig själv då? Men idag har jag en sån dag när tankara springer iväg i mitt huvud.

Annars är allt på topp med mig. Jag och älsklingen har börjat med att gå ut och gå långpromenader på kvällarna efter maten. Det är helt underbart att bara få komma ut och röra på sig och sen somnar man gott när det är dags för sängen. Idag blir det också god mat och promenad, sen är det Desperata Hemmafruar.. =).
Imorgon är det onsdag och halva arbetsveckan har gått. Skönt.. =).. Men man är ledig på torsdag, då ska jag stå på Loppis i Tommarp och sälja en massa gamla kläder, behöver rensa i källaren, hoppas att jag får sålt något i alla fall.. =)

/Denise

Jag hatar verkligen måndagar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Åhh jag vill inte ha måndag. Jag vill inte behöva slita mig ifrån min älsklings famn kl 06.20, åhh jag vill bata inte. Jag vill bara bädda ner mig intill mitt allt och somna om. Hur underbart är inte det? Men livet är inte så enkelt alltid tyvärr. Man måste ta sig i kragen, gå upp och göra det man måste. Så nu sitter man på jobb, eller jag har redan varit här i en timme. Sitter med blicken på mig ifrån kärringen, men vad gör det`Jag har börjat bli van, haha.. =)

Jag har som alltid annars haft en underbar helg! I fredags blev det bara mys med mina två favvisar, Jenny och Marcus. Jocke kom förbi en sväng med, det är en kär pojke det..=). Men jag var inte så social sen på kvällen, jag är helt slut på fredagar! Jag somnar tidigt på soffan, men det är skönt.. =). .De andra 3 klarade sig finfint utan mig.. =)
Vaknade tidigt i lördags som alltid annars.. Jag förstår inte det där, men man har en inbyggd klocka så alltid vid 07.20 vaknar jag. Låg och pratade med älsklingen och Jocke (som sovit på vår soffa) ett tag sen somnade älsklingen om igen och Jocke tog bussen hem.
Kl 11 var det dags att möta en del av Cardinals och bege oss till Eslöv. Mamma och pappa var också med, de hade med sig den nya familjemedlemen Betty (en 8 veckors gammal dvärgschnaser) vilken underbar söting! Man blev helt förälskad! Shira var inte så intresserad, bara luktade och tittade. Men om några veckor kommer det att vara fullt busande.. =) Vi stannade inte så länge efrtersom vädret inte var någon höjdare! Så vi satte oss i våra underbara bilar och körde till Flyinge hem till Eddie och Pia. Det blev grillning och en hel del dricka (mest för grabbarna). Jag kan inte säga något annat än att jag hade en grymt trevlig kväll med underbart sällskap. Man fick sig många goa skratt och jag älskar verkligen att skratta.. =).. Det blev inte någon sen kväll, jag och älsklingen var hemma igen vid 23 tiden. Killarna satt och somnade i soffan så jag och Jenny insåg att det var dags att bege oss hemmåt, haha.. =) Ett stort tack till Eddie och Pia för god mat och trevligt sällskap.. =)

Igår var jag och älski duktiga.. =).. Vi gick upp vid 11 och körde till Bulltofta, gick en sväng på nästan 5 km, helt underbart väder! Körde och handlade på Coop, sen körde vi hem och vilade en stund. Det blev lyxmat (Burger King) och sen var det dags att fixa med tvätten, som tur var så hade vi bara 2 maskiner tvätt så det gick snabbt.. =).. Sen blev det en promenad till på 2,5 km och sen var det tv-dags, Nip Tuck.. Underbart undebar söndag tillsammans med min älskling, finns inget bättre!!

Nu har vi även bokat vår lilla tripp till Stockholm sista helgen i Maj, myspysigt!

/Denise

Ge mig!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har hittat vad jag vill ha, världens sötaste Sphynxar!!!
Åhh GE MIG DEM!!!!

De är helt bedårand underbart söta, helt hudiga och mysiga.
Jag har bestämt mig, jag ska ha en!!!

/Denise

Jag nöjer mig med det bästa.. ;)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3
Jag är en person med enkla krav, jag nöjer mig med det bästa! ;)

För er som vill göra något roligt tillsammans med er hund!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland orkar man bara inte...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Insåg just nu att det var ett par dagar sedan jag skrev i min blogg. Inte alls bra, men jag känner inte för det faktiskt. Jag är helt enkelt inte på så bra humör, känner mig allmänt nere idag. Jag behöver inte helt och hållet gå in på varför, men det jag kan säga är att jag saknar att ha den vännen jag hade för en månad sedan.  Vad är det egentligen som har hänt? Hur kan jag helt plötsligt inte vara så viktig längre?
Ibland undrar jag hur människor tänker, vad anser man är viktigast i sitt liv? I mitt liv  står min familj högst på listan, utan min familj är jag inget! Mina föräldrar och syskon är de som i hela mitt liv har funnits vid min sida. De har aldrig svikit och utan dem skulle jag aldrig ha varit den personen som jag är idag. Jag har haft en väldigt tur att just jag hamnade i min familj, jag har haft en bra uppväxt och har varit bortskämd med kärlek. Skulle det gå en dag utan att jag pratat i telefon med min mamma eller syster så skulle kan få panik. Mina föräldrar, mina syskon och mina syskonbarn jag älskar er mer än vad jag kan beskriva!
Min älskade pojkvän Marcus och mina vänner delar plats med mina föräldrar och syskon. Jag vet inte hur jag har klarat mig innan jag träffade Marcus, han var den sista pusselbiten jag saknade i mitt liv. Han förgyller mina dagar och jag vill aldrig vara utan honom. Han är mitt livs kärlek!
Mina vänner har jag alltid värderat högt, hur skulle livet se ut utan vänner? Men jag är en person som inte behöver ha många vänner, det räker med några få som står en riktigt nära. Med mina vänner delar jag allt, jag pratar av mig och jag lyssnar. Jag tycker själv inte att jag kräver mycket av mina vänner, mer än att man träffas då och då och har lite egentid. Det behövs för att vännskapen ska hålla igång. Jag har alltid ställt upp för mina vänner till 100 % och jag lever efter talesättet " Så som du behandlar andra, blir du själv behandlad" Jag hoppas att det är så i alla fall, det vet man aldrig från man är i de situationer som man verkligen behöver en vän.
Sen är jag glad att jag har Shira i mitt liv, hon ger mig mycket glädje.. =).. Även om det är jobbigt ibland och man måste planera för att få det att gå ihop så ångrar jag inte en sekund att hon kom in i mitt liv. När vi sover ensamma om onsdagarna och hon får ligga under täcket tätt intill mig och mysa hela natten, det är bevis på kärlek det! "En hund är den enda på jorden som älskar dig mer än vad han/hon älskar sig själv"

Jag vet egentligen inte var jag ville komma med detta inlägget, jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite, man behöver det ibland. Hoppas jag inte tråkat ut er allt för mycket.. ;)

/Denise

Idag känner jag för att vara ego... =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


Lite bilder ifrån mitt underbara liv.. =).. Jag kan inte säga annat än att jag verkligen älskar mitt liv och alla underbaringar som jag har!! Livet är på topp nu, alla bitar är på plats.. Jag bara njuter och hoppas på att det kommer att vara såhär i evigheter <3


/Denise

Äntligen är det dags!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Äntligen är det dags för oss att sätta igång med våra hundkurser.. =)
Duktiga Annika har nu även fixat en hemsida, gå in och ta en titt... =)


http://web.telia.com/~u47502860/hundcenter/


Hatar att köa på ICA...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag hatar verkligen att stå i kö, speciellt när man redan är försenad tillbaka till jobb efter lunchen. Jag vet hur det är att vara ny på ett jobb, man tar det lugnt och försiktigt, men varför ska just jag ALLTID hamna i den kassan!! Åhh jag hatar det!!
Jag skulle bara ner en snabbis på stan för att köpa en liten present till älski =) Men det slutade med att jag "fick" två klänningar, ett linne och hårblommor med mig hem också. Jag har blivit helt besatt av hårblommor, jag älskar det! Klänningar ska vi inte snacka om, jag har så grymt mycket klänningar, många som jag aldrig har haft på mig, men man kan helt enkelt inte få för många klänningar... =).. Snart är ju sommarvärmen (förhoppningsvis) här och då är det klänningsdags, lääängtar!!
Nu är det inte många timmar kvar på jobb, snart hemma hos min älskling! Hoppas att han inte jobbar allt för länge idag bara, jag vill laga god mat och mysa <3

Pratade med min söta mormor precis, det blir en kortkväll där hemma imorgon, det var evigheter sedan sist! Hon ska även göra min favvisrätt kålpudding, det är bara så grymt jäkla gottigt!! =)


/Denise

Idag älskar jag verkligen livet <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår fick jag många steg.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Onsdag idag, bara halva veckan kvar, härligt! Det känns alltid lika underbart när man känner att helgen närmar sig, jag älskar verkligen när helgen kommer.. =)
Men först så är det KU ikväll, ska träffa mina söta ungdomar, inte helt fel det heller. Jag undrar vad det blir för snack idag, alltid något intressant i alla fall =) Annars händer det inte så mycket idag. Det blir väl en långpromenad med Shira, måste få många steg nu när vi tävlar på jobb. Ska antagligen sola med, var ett bra tag sedan och det behövs verkligen!

Igår hade jag en myspys kväll med mitt hjärta <3 Jag åkte och handlade mat efter jobb, gick en promenad med Shishi sen åkte jag hem och började så smått med maten. Älsklingen kom inte hem från kl var 19, så det blev sen middag, men jäkel vad gott det var! Fick även en lunchlåda med mig till idag, tack älski!
Sen tog jag och älski oss i kragen och gick ut en promenad längst kanalen. Det var ett bra väder att promenera i och det känns bra att älskligen äntligen har insett att det är skönt att komma ut och gå.. =)..
Sen var det tv som gällde, desperata hemmafruar, det är så spännande nu, undrar vad som händer nästa gång (vill ha tisdag igen) =)

Nej dags att jobba lite.. =)


/Denise

Helvetes jävlar....

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår lyckades jag bita en en bit av min tand, sattan också! Det betyder att idag bär det av till tandläkaren och bli en hel del fattigare. För det första så hatar jag verkligen att gå till tandläkaren (har tandläkarskräck) och för det andra så är det så in i helskotta dyrt! Det är inte alls bra för min ekonomi, åhh hatar! Men men jag har inget val, gör jag inte det nu och tanden går mer i sönder så blir det bara ännu dyrare och det vill jag inte!

Dagen igår var helt okey, ganska seg dag på jobbet bara. Men jag överlevde.. =).. Efter det så blev det en sväng in om min "medarbetare" till hundkurserna. Så nu är allt nästan fixat. Vi har bestämt datum och allt, så nu är det dags att sätta upp all reklam. Är du eller känner du någon som är intresserad av att gå Rally, valpkurs eller vardagslydnad? Sugen på att hitta på något roligt tillsammans med din hund så har vi det som passar dig. =).. Rally är favoriten för mig och Shira, roligare kan man nästan inte få det. Det spelar ingen roll hur mycket ni kan sedan innan, vi lär ut efter din takt och hur mycket du och din hund kan. Hör bara av dig,.. =)

Sen körde jag hem till älsklingen, eller intejag för jag samåkte med Jenny, väldigt trevligt,, =)

Idag blir det inget speciellt mer än tandläkaren kl 11.15 (åhh jag vill inte) sen blir det raka vägen hem till mitt hjärta, längtar <3


/Denise

Underbart är verkligen kort...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var man tillbaka efter lite ledighet, helt underbart har det varit. Jag ville verkligen inte vakna i morse, jag ville inte resa mig ifrån sängen, göra vid mig och åka till jobb. Jag önskade verkligen att det var som jag drömde när klockan ringde, tänk så skönt det hade varit!
Nu var man lite extra ledig, härligt =) Man hinner vänjka sig så snabbt vid ledigheten och man vill inte att den ska ta slut, men allt lyckligt har sitt slut tyvärr..
Jag minns inte ens exakt allt roligt jag har gjort dessa dagarna, mycket och roligt har det varit i alla fall.. =)
I torsdags slutade jag så tidigt jag bara kunde.. =).. Sen gick jag hem och la mig i sängen en stund innan Shira tittade med stora ögon och ville gå ut.. Bara till att ta på sig och gå en långpromenad.. =).. Kl 19 träffades vi på torget, dags för cruising.. =).. Jag, älski, Jenny, lillebror och Shira i en bil.. =).. Mamma, pappa, svärföräldrarna i en annan.. Vi körde inte med hela cruisingen utan vi stannade till hos Dream cruisers en stund innan det var dags att gå ut och äta på Istanbul.
Väldigt trevligt var det som vanligt.. =).. Sen efter maten var jag helt slut! Jenny åkte hem och jag gick hem till mig. Älsklingen ville upp en sväng till Huggarna men jag orkade inte. Så han fick åka med lillebror.. =).. Jag somnade som en stock! Sen vaknade jag av att Shira var nldig, fick gå ut en snabb sväng sen kunde jag inte somna om, låg och väntade på min älskling.  När han väl kom hem somnade jag gottigt intill honom.. =)

Trodde att jag skulle sova länge i fredags, men icke! kl 7 vaknade jag pigg och utvilad. För att inte väcka älsklingen så satte jag på tv på låg volym och tittade på något skit. Sen gick jag upp och duschade och vid halv 10 väckte jag min sömntuta.. =)..
Dagen spenderades sedan med Jenny och Danne på Entré medans älsklingen var på bilträff. Sen träffade jag älsklingen hemma i några timmar innan han skulle iväg och träffa grabbarna. Så jag åkte hem till svärföräldrarna, åt underbart god mat och tittade på Så ska det låta ocg Singing Bee, underbara program.. =)
Kl 11 sov jag som en stock, härligt.. =)

I lördags var det till att gå upp tidigt, jenny ringde mig halv 7 och kollade så att jag var på G.. =).. Men jag kunde sova en stund till och kl halv 9 var Jenny i malmö med Myran för att hämta mig och Shira.. =).. Sedan körde vi till Ylleröd, dags att testa på Viltspår. Väl där så var vi sammanlagt 15 st ridgebackar, grymt skoj! Shira var inte så intresserad i spåret bara, medans Myran var riktigt grym.. =).. Det avr en trevlig dag med massa trevliga människor och jag hoppas verkligen på att det kommer att bli fler trevliga ridgbeack träffar.. =)..
På kvällen var det Vårmönstringen på Mobilia, så det var bara till att göra sig snygg och försöka se pigg ut.. =).. Vi körde inte med cruisingen denna gången heller, utan vi hade bestämmt oss för att köra till Helsingborg. Efter många om och men, mosätande, hämtande av Jimmy och Nina så var vi på plats vid ca 23 tiden. Vilket trevligt ställe.. =).. Jag fick även buggat 3 gånger, grymt skoj! Även om jag inte är så himla duktig så var det riktigt roligt.. =)..
Var hemma vid 3 tiden, gissa om jag somnade som en stock?? =).. Men det var en härlig dag, Tack jenny för att du ville följa med mig på äventyr.. ;)

Söndagen spenderades hemma hos min syster, mosters älskade Vince hade födelsedags kalas, så hela tjocka släkten var där, faktiskt väldigt trevligt.. =).. God mat och härligt sällskap. Kl 18 satt Marcus nästan upp och sov, dags att åka hem.. =)

Tack alla mina underbaringar för ännu en underbar helg!

Nu är det måndag igen, snart lunch och jag längtar bara tills denna dagen är över så att vi närmar oss ytterligare en helg, längtar!! =)


/Denise