Denssan

Snart slut på 2008

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Snart slut på 2008. Vart har detta året tagit vägen?? Jag har inte hunnit med, det har gått för fort! Men det har varit ett väldigt bra år, till en början i alla fall. Min söta lilla prinsessa Alice kom till världen den 14 februari, på kärlekens dag =) en av de bästa dagarna <3
Jag fick nytt jobb vilket innebar mer pengar i kassan ;) Sen flyttade min söta Jenny ner till Trelleborg och in i min lilal etta tillsammans med mig =) Jag är så grymt glad att du gjorde det! Du kom som en vind och har kommit för att stanna (i alla fall de åren du går i skolan) Jag hoppas även på att du kommer att stanna efter det med, vad ska jag annars göra utan dig? =)
Sen kom sommaren och det var en helt UNDERBAR sommar. Balle, Roskilde, Uddevalla, Varberg, Palmträffen mm. Grymt skoj var allt och den sommaren som kommer snart(hoppas jag) kommer att bli minst lika rolig! Men det blir lite mer partaj den 1 juli, för då blir jag gammal, hela 25 år! Det är inte klokt, rena kärringen ;)
Sen har tiden efter sommaren gått så snabbt! Nu sitter man här i slutet av December och tänker tillbaka på allt roligt som man har gjort och bara längtar tillbaka! Men man kan ju inte vrida tillbaka klockan, utan man får njuta av minnena istället. Det gäller att leva livet så länge man orkar sen får man leva på minnet när man sitter där på hemmet =) Men det är måånga år kvar tills dess =)
Tyvärr slutar inte året så bra som det började. Men jag hoppas verkligen att jag kan fira in det nya året tillsammans med Marcus! Jag vill stå där när klockan blir 12 och hålla om dig och skåla in det nya året som kommer att bli vårt år. Jag hoppas att vi hittar en lägenhet som vi vill ha, flytta tillsammans och börja på vårt liv tillsammans. Det är de jag vill, leva med dig! Sen har jag 2 nyårslöften i år, vilka det är avslöjar jag inte än ;)

Nej dax att jobba vidare, sen är man ledig i 2 dagar, SKÖNT!

/Denise

Fy för vilken vecka!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ett tag sedan jag skrev sist. Jag har helt ärligt inte haft varken tid eller ork. Det här hänt så mycket, min kropp har helt enkelt inte orkat med någonting alls denna veckan. Marcus är fortfarande dålig, han ligger inne på Neurologen nu. Vi hade tur för han var frisk Lilla Julafton och Julafton så vi fick mysa med släkten, öppna julklappar, äta god mat och bara njuta av varandra.
Det var riktigt härligt och en underbart fin Jul. Jag är så nöjd med allt fint jag fått och jag hoppas att alla andra var nöjda med vad de fick. =).  Mosters lilla prins Vince var livrädd för tomten, naww.. =).. Han skickade fram mig för att hämta hans julklappar, så söt! Medans mosters lilla prinsessa Alice såg så nöjd ut och hon vågade till och med sitta i tomtens knä, sötnöt! Så mycket mys, lek och julklappsöppning blev det. Sen fick även vi vuxna leka lite, det blev julklappsspelet. Haha pappa gick och tjatade från det vi kom tills det var dags att spela, han är så söt min lilla pappa =) Det var en av de bästa Lilla julafton jag haft, det är så mysigt nu när det är barn med i bilden, mina små älsklingar <3
Julafton spenderade jag och Marcus med hans släkt. Det blev god mat, fina klappar och härligt sällskap. =) Vi spelade Plump och jag vann så klart ;) Det blev även en omgång Buzz och där vann jag med! Men sen när det var dags för julklpasspelet, så fick jag inte en enda! Marcus fabror Lennart tog alla ifrån mig, vilken taskis! Det var bara för att jag redan vunnit två spel under dagen, haha =) Men jag var grymt nöjd i alla fall. Julen var helt underbar!
sen var det slut på det underbara när min älskade Marcus blev dålig igen. =/. Så Juldagen spenderades på Akuten, bara vänta och vänta. Har spenderat resten av min lediga tid där. Som tur är så har han fått ett eget rum, så vi kan titta på film på datorn och sura på nätet, så dagen går ganska snabbt! men fy för vad det är jobbigt att se sin underbara pojkvän så dålig! Att han ligger och nästan skriker av smärta, fy för vad det känns i ens egen kropp! Man vill bara kunan hjälpa honom och ta bort det onda, men vad kan man göra? Ingenting utan bara vara där! Det är så jäkla fruktansvärt att jag inte ens kan förklara med ord! Var gång jag ska åka ifrån sjukhuset så tar det emot, jag vill bara stanna där och finnas där för honom. Jag vill inte lämna honom själv, samtidigt så vet jag om att jag måste tänka på mig själv med. Jag måste få mat och sömn annars blir jag själv sjuk tillsist och då blir allt bara värre. Men det tar emot, hela kroppen bara skriker och jag vill bara krypa ner där i sängen med Marcus och bara ligga still och bara vara, Men jag har ett jobb och jag har Shira att tänka på, jag kan tyvärr inte ge upp hela mitt liv för att vara där på sjukhuset hur mycket jag än skulle vilja det.
Jag är så jädrans glad över att jag har mina nära och kära! Vad skulle jag gjort utan ert stöd? Ni är värt allt och utan er alla är jag inget! Ni vet vem ni är och jag hoppas att ni vet hur mycket ni betyder för mig! Jag kan aldrig förklara hur mycket ni betyder för mig! Jag vill ge ett speciellt tack till Jenny som har hjälpa mig så mycket med Shira och sovit med mig var kväll! Du är min räddare i nöden ;) Sen min syster med familj, mina älskade föräldrar, Mats och Monica, Malin, Linda m.f. Ni är underbara!

Marcus - Du är mitt allt! Du kommer snart att bli bra igen älskling, de kommer att hitta några mediciner som hjälper! Älskar dig över allt annat <3

RIP Maya

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag när jag gick in och läste i gästboken för Blomsterängens kennel så fick jag reda på att Shiras underbara mamma Maya tyvärr inte finns med oss länge vilket är en STOR saknad! Jag saknar Ulla, Shiras uppfödare, väldigt mycket och jag önskar att både hon och Maya kunde finnas kvar här tillsammans med oss. Ulla gick bort hastigt och saknade av henne är stor! Jag är glad över vad både Ulla och Maya lämnat till oss här på jorden. Jag är även på ett sätt väldigt glad över att Maya är tillsammans med sin älskade matte igen och jag vet att de sitter där uppe tillsammans och tittar ner på oss. =)
Vila i Frid Maya och Ulla!
/Denise

Sista dagen på jobb inför julen!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så skönt! Idag ska jag fixa undan det sista jag har på jobb, en del papper. Sen ska jag hem till älski och bara slappa! Ledig i 9 dagar, det är helt underbart. Ska köpa de sista julklapparna, ja det är nog det enda som jag har planerat =) Sen ska vi ha kalas för älski imorgon=)

Igår hade vi avslutning på KU, med pizza och en hel dag snack. Riktigt trevlig kväll måste jag säga och jag kan säga till dig Lotta att jag har bestämt mig till 100% nu att följa med till Prag. Så det blir till att fira min 25 års dag där, den får vi göra minnesvärd ;) Sen när vi gjort vår resa så är det dags för mig att säga tack och hej till KU. Jag firar 10 års jubileum i år och känner att det nog får räcka. Jag orkar inte lägga ner så mycket energi på att lära känna de nya "ku:arna", även om de säkert är hur trevliga och kära som helst, men det känns som att det är dags att överlämna det till någon annan. Men jag kan ärlig säga att jag kommer att sakna det, eller rättare sagt jag kommer att sakna alla mina underbara ungdomar! Ni har ju alla blivit som mina syskon =) Men vi får helt enkelt fixa att vi kan träffas lite då och då, nu när ni alla har åldern inne så kan vi ju gå ut och ta en öl lite då och då ;) Snacka skit (bla om Vesslans betäckningstid) haha, internskämt ;)

Snart kommer mitt hjärta hit på jobb med frukost, får ju bjuda på det innan jag går på min semester =)

/Denise

GRATTIS MIN ÄLSKLING!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Grattis grattis min underbara älskling på 25-års dagen!
Eftersom jag inte kunde hålla mig igår så fick du ju presenten lite tidigare, jag hoppas verkligen att du tyckte om den! Jag gör det i alla fall och det blev väldigt fint på dig <3 Hoppas att du får en underbar dag, även om jag tyvärr inte kan spendera den med dig, men jag lovar att vi tar igen det, är ju snart ledig i 9 dagar =)
Men vi ses i alla fall ikväll hjärtat! Love you!! Marcus
/Denise

Jordskalv i lilla skåne!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fy för vad räligt det var att vakna av att hela sängen skaka! Jag trodde först att det var Shira som stod intill sängen och ryste sig, men när jag tittade upp så låg hon fint i sin korg. Sen väckte jag Marcus och frågade om det var han som låg och skakade, men icke. Sen låg jag kvar ett tag tills det slutade och trodde att jag kanske drömt. Men sen när jag satte mig i bilen och slog på radion så fick jag höra att det varit ett jordskalv. Ett jordskalv!! Här i lilla skåne, hur konstigt är inte det?? Man börjar ju att bli lite rädd för allt som händer nu för tiden! Vad händer här näst?? Hörde att det låg på 4,5 på ritcherskalan, inte för att jag vet hur mycket eller lite det är men det var i alla fall vad jag hörde. Ska faktiskt ta och kolla upp lite mer om det, det är ju ganska intressant =)

Idag är Marcus själv hemma, det är lite nervöst! Men jag hoppas verkligen att det går bra och att det aldrig kommer att komma tillbaka igen, men man är rädd. Vad händer nästa gång han får det? Jag vågar inte ens tänka på det, vill bara att han blir frisk! <3


/Denise

Myspys i Köpenhamn!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu på morgonen körde jag och lämnade älski på sjukhuset. Känns ganska så jobbigt att behöva lämna honom, men han har det bra där han är. Det är bättre att han är där än någon annanstans. Sen ska jag hem till honom ikväll. Men det blir ganska sent =/ Ska iväg till Köpenhamn idag med jobb, det ska faktiaskt bli trevligt. Jag tror att jag behöver komma bort lite och koppla av. Ska först äta julbord sen ska vi till tivolit, mysigt =)
Men mest av allt så skulle jag vilja göra detta med min älski!


/Denise

Skönt att vara hemma!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

De var helt underbara på jobb igår, ställde upp till 100%! Jag gick ifrån jobb redan vid 10-tiden, kände att jag inte kunde vara kvar, Lämnade Shira till lillebror (tack), sen åkte jag direkt in till Malmö till min älskling. Då låg han inne på Akutvårdsavdelningen. Det enda vi visste var att han hade fått ett virus i hjärnan, riktigt vad det är och det vet vi faktiskt inte än. Johan och Jenny kom in en sväng, Jenny följde med mig ut och åt, tack snäckan! Sen tillbax till sjukhuset och vänta på att Marcus skulle bli förflyttad till en annan avdelning.
Där satt jag tillsammans med min älskling hela dagen, i sällskapsrummet och tittade tv. Han hade fått dropp med antibiotika men kände sig väldigt pigg! Vi fick reda på att han ska stanna där till tidigast måndag då vi förhoppningsvis får alla svaren på proverna. Jag hoppas verkligen att de hittar något!
Marcus lyckades hamna i ett rum med en dement gammal gubbe. Han har varit på Marcus hela natten, dragit honom i tårna och benen, frågat när kaffet är klart och stört sig hela kvällen, stackars min lilla älskling!
Idag tod jag med min världens sötaste Vince till sjukhuset, han ville hälsa på Marcus hos doktorn. =). Vi var där i 3 timmar och Vince ville inte hem, han trivdes där =)
Nu ligger faktiskt Marcus i sängen här hemma, han fick permis under naten eftersom han inte kan sova med gubben, skönt är det! Men man är väldigt orolig för att det ska komma tillbaka. Då får jag köra snabbt till MAS, jag hoppas verkligen att det ite kommer så att han kan få sova gott inatt. Ska vara tillbax kl 9 imorgon. Ni får hålla tummarna så att allt blir bra!

Förresten, det var helt klart rätt att Kevin vann igår, han är grym =)

/Denise

Fy i helvete vad jag mår dåligt!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Marcus ligger inlagd. Satt med honom på akuten till 2 inatt, sen fick jag inte vara kvar längre. Precis pratat med doktorn och de tror att det är meningit (hjärnhinneinflammation). Jag mår så jäkla piss!!! Vad fan har han gjort för att få sånt skit? Att se honom ligga där och må så dåligt gör så jäkla ont! Så fort jag kan så ska jag köra in till honom och vara där hela tiden, inte lämna hans sida! Marcus jag älskar dig!!!!


/Denise

Orkar inte

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag känns det som att jag inte kan komma på något att skriva.. =/
Tråkigt men sant..

Bara 30 min kvar på jobb nu, SKÖNT!
Ska hem en sväng till systeryster sen ska jag köra in till min älskling!


/Denise

Julbord med Kyrkorådet

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Redan den 10 december idag och jag har inte ens börjat att få några julkänslor =/ Men kanske senare ikväll efter att jag varit på julbord med kyrkorådet och ätit en massa god mat =) Då kanske julkänslorna kommer, jag hoppas på det i alla fall. Jag älskar ju julen, men hur roligt är det när det inte känns som jul? Det är nog för att tiden går så fort, man hinner ju inte med. I mina tankat är jag fortfarande kvar i augusti-september månad. Har lixom fastnat i tiden, konstigt men sant. Sen när man kommer ut i kylan så inser man att det inte riktigt stämmer. Men solen skiner i alla fall idag, ska bli skönt att komma ut med Shira.
Har haft en jäkla morgon nu på jobb, bara en massa klydd ifrån begravningsbyrån och siffror som inte vill som jag vill. Förmiddagen har bara sprungit förbi och det känns inte som att jag har hunnit med att göra något, papperna tar ju aldrig slut! 

Igår var jag och älskling och lillebror hos Robban i Lund. Som vanligt så blev det en hel del shopping =) Jag köpte mig ett par grymt snygga hängsleskjorts i Dickies, så jäkla granna =) En Trophy Queen tröja som jag tittat på läängem, fick ett bar pris så jag slog till =) Sen hittade jag en snygg Depalma jacka till Jenny för en billg peng ;) Kan det bli bättre? Lillebor hittade ett par Vision skor och en Dickies keps, så nu är hans julklapp fixad. Den blev lite dyrare än det var tänkt, men det var det värt =)
Jag skulle kunna köpa allt som de har på HepCat men man får ta lite i taget =)
Sen var jag och älski hemma och tittade tv och mös. Lika underbart som vanligt!

Idag hoppas jag på att jag hinner träffa Jenny en liten stund innan jag ska iväg igen. Kanske ta en långpromenad med våra små hjärtan och snacka en massa skit, det kan vi behöva ;)


/Denise

Fy för för denna helgen!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så rädd som jag var i söndags då jag fick åka in till akuten med Marcus. När vi vaknade så sa han att han hade en fruktansvärd huvudvärk. Men jag tänkte inte mer på det. Sen efter en stund så domnade vänster ben bort, efter en stund så rörde domningarna sig upp i kroppen, ballen, sidan, armen (kunde inte dra ihop fingrarna), munnen, tungan och tänderna. Fick köra snabbt in till akuten. Väl där så hinner vi inte sitta och vänta mer än högt räknar 2 minuter innan de kallar in oss. Upp med Marcus på en bår, jag fick vänta i ett annat rum. Efter en stund kommer de utkörandes med Marcus och säger till mig att följa med. Vidare till ett annat rum. Nu finns där 5 personer som håller på med Marcus, tar prover och går igenom hela honom. Där sitter jag helt själv och vet inte vad jag ska göra, vad är det som händer med mitt hjärta?? Om jag ska vära ärlig så kan jag nog minnas mig att jag till och med bad gud om att inte ta honom ifrån mig. Vilket jag aldrig har gjort innan. Men vad gör man i en sån situation, jo man vänder sig till högre makter. Efter att de tagit 8 rör med blod och f¨rågat Marcus vad som hände,r så kör de snabbt iväg till akut röntgen för att magnetröntga hjärnan. De trodde att han fått en propp eller blödning. Jag har aldrig varit så nervös som jag var när jag satt utanför röntgen. Jag vet inte vad jag skulel gjort om det skulle ha hänt Marcus något, jag är ingenting utan honom!
De kom ut efter ett tag och sa att det så bra ut, då kände jag riktigt hur en sten föll ifrån min kropp. Nu kändes det i alla fall lite bättre, även om jag undrade vad som hänt.
De körde upp Marcus till Neuro avd 2. Där låg han i ett rum med övervakning hela tiden. Han hade fått tillbaka känslen i benet men inte i vä arm. Huvudvärken var nog värst. Han fick panodil men det hjälpte inte. Sen blev jag nerskickad till Apoteket för att köpa migräntabletter. Förvirrad som jag är, inget lokalsinne alls, så jag fick ringa till mina föräldrar och pappa fick förklara var jag skulle gå. Jag lyckades först hitta tillbaka till bilen, rasta Shira (som för övrigt fortfarande var dålig), lämna Shira och sedan lyckades jag hitta till Apoteket. Stolt över att jag lyckades faktiskt!
När jag kom tillbaka till Marcus så hade han fått en spruta Stesolid och var lugn och sov lite halvt. Satt där en stund sedan insåg jag att Shira hade suttit i bilen i över 4 timmar. Jag pussade på Marcus och sa att jag snart var tillbaka.
Jag körde så snabbt jag kunde hem till mina föräldrar, men ifrån malmö till ö Klagstorp är en bit och tar ca 45 min. Väl hemma hos föräldrarna så kom tårarna. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, min söta mamma och pappa kramade om mig sedan bäddade de ner mig i soffan. Jag vila en liten stund innan Lollo, Johan och barnen kom. Min söta syster kom in till mig med Alice, Alice var så glad och klappade på mig, så jag fick gå upp. Busade en stund med Vince och Alice, det kändes mycket bättre! Precis när jag skulle äta lite mat (inte ätit eller druckit på hela dagen) så ringde Marcus. Han hade panik och sa att han ville att jag skulle komma. Jag satte mig direkt i bilen och körde iväg. På väg till Trelleborg så insåg jag att jag hade Shira kvar i bilen. Fick ringa till underbara Jenny som så snällt hämtade Shira och körde henne till mina föräldrar. Sen körde jag snabbt till Malmö. Väl tillbaka till Marcus som var ledsen och svag. Jag satte mig hos honom och sa att jag inte skulle lämna honom nu, jag stannar så länge han var kvar.
Som tur var så fick han ett enkelrum, där vi kunde få lung och ro. Vi klämde ihop oss i den lilla sjukhussängen och låg så tätt vi bara kunde. Varannan timme kom de in och gjorde prover, hela natten med. Jag lämnade inte Marcus sida, han är ju mitt allt.
Hade ringt till jobb också och sagt till om att jag inte kom till jobb på måndagen, ville inte lämna Marcus. ´
Igår när vi vaknade igår så satt vi mest och väntade på att doktorn skulle komma. Vi tittade på tv och halvsov igenom hela förmiddagen. Men vid 11 tiden så kom de in och sa att Marcus kunde gå hem. Det var så SKÖNT!
Vi fick reda på att det var stressrelaterat och en grov migrän. Det var en sån lättnad! De sa till Marcus att han måste ta det lugnare, jag hoppas att han kommer att göra det med! Jag kan ärligt säga att jag nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Vad skulle jag gjort utan min älskling?? Marcus jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är mitt allt! Utan dig är jag inget!

Fy för för denna helgen, den vill jag inte uppleva igen!
Jag är fortfarande så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, och en massa papper att fixa på jobb! Men men det fixar jag! Jag ska inte stressa jag heller. Om bara några timmar så är jag hemma hos min älskling igen!!


/Denise

Stackars lilla Shira

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Min stackars lilla vovvse har åkt på någon magsjuka. Har varit ute med henne 4 gånger inatt och det sprutar ifrån alla håll. Trodde att det skulle gå över nu på dagen, men icke. Hon var fortfarande lika dålig i magen för 2 timmar sen och spydde. Tycker så synd om henne!
Lite synd är det faktiskt om mig med. Hade fixat hundvakt och allt. Hade planerat att sticka till Lund, ut och äta sen till Mejeriet, dricka gott och träffa trevliga människor. Men nä, lilla Denise får sitta hemma med stackars Shira och titta tv medans alla andra ska gå ut. Men men vad gör man inte för sitt lilla hjärta?

Igår var jag på Erotik party hos Kirsten, bjöd med mig Bettan och Bettan. Hade väldigt trevligt och Bettan bokade ett party i februari (Lotta du är medbjuden ;) )

Var i stan innan och köpte 2 par riktigt snygga Dickies byxor. Marcus köpte ett par till mig och en rosa sjukt snygg kjol. Tack älskling! Sen köpte jag det andra paret själv. Har prövat dem nu igen och riktigt nöjd är jag, de kommer jag att använda mycket!
Var nete på Handlaren och köpte lite tröst godis och läsk till mig nu ikväll, Jag hoppas bara att där är något bra på tv med, annars får jag underhålla mig med en bra bok./Denise

Slut för denna veckan

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu tänker jag smita iväg från jobb, orkar inte mer idag. Har gjort det jag ska och begravningsbyrån har inte mer besök. Hinner hem i lung och ro, kanske vila en timme. Sen måste jag göra mig i ordning och köra in till malmö.
Ha en underbar helg!


/Denise

Skitdag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Denna dagen har inte börjat bra. Dagen igår slutade skit. Har inte sovit mycket inatt, mina ögon är trötta och inget vill fungera. Jag vill bara hem till min säng, bädda ner mig och glömma allt. Drömma mig bort och vakna pigg med alla problem borta! Det hade varit så jäkla skönt, tänk om jag hade kunnat det! Nä istället får man sitta här på jobb och försöka se glad ut, gör en massa pappersarbete och hoppas på att dagen går fort. När jag slutar idag, vilket jag hoppas blir vid 15- tiden, så ska jag köra in till malmö och lämna Shira till älski.
Sen ska jag träffa Bettan och Bettan på A9 kl 17.00. Ska äta något gott innan vi ska iväg på Erotic party. Men innan jag sitter där kl 17 kommer dagen inte att bli lätt. Ibland är allt bara skit!


/Denise

Lunch

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Snart lunchdax med Liza, vet inte riktigt vad jag är sugen på idag, kanske soppa eller en god pastasallad? Hmm får fundera i hela 10 minuter till.. ;)
Annars är allt på topp idag. Hade en mysig kväll på jobb igår. Älski kom ner med mat, suchi, mums!! Sen blev det lite kort, Vesslan hade en jäkla tur och lyckades för en skull vinna, stolt som en tupp blev han! Lite godis och Efterlyst som vanligt, sen var man hemma lite över 22, helt slut och somnade gottigt i älsklingens famn <3
Idag är Marcus inte alls bra, jag tror att han har fått bihålinflammation eller något, men envis som han är så ringer han inte till någon doktor, men jag ska tjata på honom så att han till sist inte orkar höra på mig så att han ringer. Vill ju inte att han ska vara dålig, vill ha min glada och spralliga Marcus!
Idag händer det inte så mycket, skönt! Direkt efter jobb ska jag ta Shira på en lååång promenad vid havet hade jag tänkt (bara det inte börjar regna) Sen ska jag ta bilen in till Malmö och mysa med min lilla sjukling. Äta något gott och bara slappa framför tv:n.
Imorgon är det äntligen fredag! Det kommer att bli en underbart rolig kväll, men alla töser!

/Denise

Heminredningsparty

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår efter jobb så var jag bjuden på Heminredningsparty. Vilka fina saker där fanns. Tyvärr så kunde jag inte köpa något eftersom jag för tillfäller inte riktigt vet var jag bor eller var jag ska bo. Det är ganska så jobbigt att bo på två ställen, börjar att trötta på det nu. Man hittar inget av sina saker för jag vet ju inte om de är hemma i min lägenhet ellr hemma hos Marcus. Sen är jag aldrig hemma i min egen lägenhet, det känns inte som att det är där jag bor nu längre. Sover bara hemma om onsdagarna när jag jobbar till 22. Jag hoppas verkligen att vi hittar en bra lägenhet snart, för trött är jag på detta! Jag vill ha ett hem som känns som mitt hem, inte 2 olika hem där inget av de känns som hemma.
Men jag hittade i alla fall en julkapp till min söta Jennypenny, så nu är jag snart färdig med alla klappa. =). SKÖNT! Bara något litet kvar till Alice och Marcus, sen är allt fixat.

Denna dagen har verkligen gått fort, jag har haft fullt upp att göra, skickat ut minst 90 brev, vilket tog nästan hela förmiddagen. Men jag tycker om att ha mycket att göra =). Nu ska jag snart packa ihop och bege mig hem. Marcus kommer till mig idag, myspysigt <3 Sen ska jag jobba kl 18-22 med mina söta Ku:are, får se vad det blir för roligt spel idag då, något blir det alltid.. =)

/ Denise

Julänglarnas äventyr på Tippen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag smet jag iväg ifrån jobb en stund för att titta på julspelet vi har i kyrkan "Julänglarnas äventyr på Tippen". Så duktiga flickorna var som var med. Tänk om jag också hade kunnat sjunga så när jag var i den åldern. Men alla föds vi med olika talanger och sjunga var tyvärr inte min talang. Där var fullt med barn i kyrkan och det var så härligt att höra när de skrattade samtidigt, lät så härligt med en massa barnskratt. =). Satt sidan om två tanter som också var där och tittade. Där var en kille som var med i julspelet och när han kom ut och sjöng så vände sig den ena damen till mig och sa stolt "det där är min son". Man kände riktigt hur stolt hon var, så gulligt! Man fick lite mer julkänsla nu, men det behövs en hel del till. Har inte riktigt fått några "julkänslor", hoppas att de kommer snart. Har inte ens julpyntat där hemma, men det känns inte så lönt när jag bara sover hemma 1 dag i veckan. Försökte köpa en ljusstake här om dagen som ajg hade tänkt att sätta upp hemma hos Marcus, men nä det fick jag inte. Han tyckte att det räcker med hans julstjärna som han brukar ha hängandes året om. Snäll som jag är så gav jag med mig, men tänkte för mig själv "när vi flyttat ihop så har du ingen talan om julpyntet" ;) Jag älskar julpynt, allt glitter och alla söta tomtar och för att inte tala om julgranen! Den luktar så gott!
Idag efter jobb hade jag tänkt att gå en snabbis ner till stan, se om jag hittar några julklappar. Känner att kontot redan börjar att sina, men jag måste ju ha fler julklappar! Men jag har köpt några, har fixat det mesta till Vince, lite kvar till Alice, fixat till mammis och papps, nästan färdig med älski. Men det jag är mest glad över det är att jag fixat Marcus 25-års present! Den är betald och allt och nu väntar jag bara på att jag ska få hem den. Jag är faktiskt riktigt stolt över vad jag hittade på och jag hoppas av hela mitt hjärta att han kommer att tycka om den! Annars kommer jag att ta den själv =)

Ikväll så ska jag på heminredningsparty här på jobb. En av tanterna som har fixat det. Ska bli intessant att se vad de har för skojigt, kanske hittar något fint till mig själv eller till någon i juklapp. Har bjudit med Jenny och syster. Ska äta lite goda kakor och titta på alla fina saker. Så jag kommer inte att vara hemma från sent idag, tror inte att jag kommer att orka köra in till malmö. Men det betyder att jag ska sova själv hemma vilket jag verkligen hatar! Så om jag känner mig själv så kommer jag säker tatt sätta mig i bilen efter partyt och åka hem till älski <3

/Denise

Min helg

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ny vecka, nya bekymmer =)
Tillbaks på jobb nu. Trött som in i bomben! Ändå så slappade jag hela dagen igår, somnade tidigt och man tycker att man bör vara pigg.
Har haft en grymt bra helg. I fredags var jag och älski hemma hos min söta syster. Mina föräldrar var också där, vi köpte pizza och tittade på idol. ÄNTLIGEN åkte Johan ut! Det var på tiden. Han kan ju inte ta en ton rätt. Var ganska roligt att titta på alla 12 åringar som stod och grät, för Johan var deras största idol. Haha vad har han gjort för att bli en stor idol? Står och skriker som en stucken gris och får alla 14-isar på fall. Tyckte iofs ganska synd om den tösen som de tog upp på scenm hon höll ju på att dö, visste inte vart hon skulle ta vägen. Men det har nog gjort hennes liv roligare att leva, i alla fall de närmsta veckorna. =) Jag somnade tidigt på soffan, var helt slut!
I lördags hämtade Jenny mig 06.00 och vi körde hela vägen till Ullared. Jag kan nog säga att det aldrig har känts så snabbt att komma dit som det gjorde i lördags. Vi snackade hela tiden, hann inte tänka på att vi körde, haha. =), Sen helt plötsligt så var vi där! Jag säger bara en sak, fy fan vad där var folk! Det gick knappt att gå där, man fick ställa ifrån sig sin vagn och trycka sig förbi i alla gångar. Lite jobbigt faktiskt. Men efter 3 timmar så hade vi fått det som vi behövde, och mina inköp gick på 2300, eftersom jag hade planerat att handla för 4000 så var detta väldigt billigt och ändå fick jag vad jag skulle, riktigt nöjd var jag =)
Sen var jag och min älski bortbjudna till hans faster på kvällen. Vi åt julmat och spelade julklappasspelet, firade lite tidig jul eftersom de ska åka till Thailand nu i veckan och vara borta över julen. Samt att Marcus farmor fyller 80 år på självaste julafton. Vi hade en grymt trevlig kväll =)
Sen åkte jag och älski hem, bytade om och drack cider. Ringde en taxi, hämtade upp Jenny sen var vi på väg till Streetarna. Fy för vilken ´äclika människor där är, tjejerna ska vi inte snacka om! Den ena ska vara värre än den andra. De sitter i bh:n, kortkort kjol eller tröja, silikonbröst som pekar åt olika håll, drar upp tröjorna och visar sina äckliga bakdelar. Man kan sitta där en hel kväll och bara skratta åt dessa varelser, för det är just vad de är, varelser. Sen blev det en del slagsmål, jag och Jenny stod bara och skrattade. Vuxna män som tror de är något när de får lite sprit i kroppen, Jag vet inte hur många som blev utkastade, men det var rätt åt dem. Streetarna gjorde ett bra jobb =) Vid 02.20 var det dags att åka hem. Väl hemma var det bara till att hoppa in direkt i ducken, för fy för vad man stank rök! Sen hoppade jag och älski i säng och vi somnade snabbt!
Igår gick vi inte upp ifrån sängen från kl 12. Vi  gick ner till Casa Blanca och fick i oss vars en pizza, andra pizzan denna helgen. Men gottigt var det =) Sen gick vi hem och hann vila i en timme, sen stod mina föräldrar, syster med familj, Jenny och Marcus mamma nedanför och väntade på oss. Det var Julskyltning här i stan ju =) Man kan väl säga att när det är Julskyltning eller Mikaelimarknas så kommer hela Trelleborgs invånare ut, ganska roligt faktiskt. Man ser människor som man aldrig ser annars. Men det var inte mycket till Julskyltning, fanns ju ingenting. Men Vice fick i alla fall sin efterlängtande "blåa kisebebis" som han önskar sig i julklapp. Jag och Marcus var inne på Br med Vince, han hittade en gossedjurs katt, svart med blåaögon, den tog han och släppte inte taget. Så min söta älskling kunde inte låte bli att köpa den till honom <3
Sen åkte jag och min älski hem till malmö och år majskorvar, sen somnade jag på soffan kl 19. Helt slut i batterierna. Men jag såg nästan hela Wallander innan jag fick gå upp och stänga tv:n. Då sov min älski gott redan <3

Ja det var min helg det =)


/Denise