Denssan

Dagarna springer iväg

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har verkligen inte tid till denna bloggen mer känner jag. Det gör faktiskt lite ont i mitt hjärta men jag har inte tid och jag orkar inte sitta vid datorn. All min underbara tid vill jag spendera med vår prinsessa!
Jag är verkligen glad över hur livet har blivit och allt det nya som jag har fått via Hollie. Hon har fått mig att lära mig att älska någon på ett sätt som jag inte trodde var möjligt! Hon har fått mig att inse vad som är det viktiga i livet, familjen och vännerna. Tack vare henne har jag fått underbara nya vänner som redan har fått en stor plats i mitt hjärta!
Jag (Vi) har verkligen fått världens bästa och underbaraste prinsessa och jag är så fruktansvärt lycklig!
Jag älskar min Marcus och vår Hollie <3
Ni är mitt allt!
/Denise

Livet är underbart!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Även om man inte får alla de timmars sömn som man önskar så är livet verkligen underbart!
Jag har nog aldrig mått så här bra som jag gör just nu! Även om min kropp har fått ta mycket stryk av graviditeten med en massa ränder och extra fett så älskar jag livet!
Just nu sitter jag halvt påklädd och väntar på att sötaste Bettan och Sixten ska komma in till mig. Vi ska ta oss en tur ner till stan och för min del blir det fönstershopping =) Jag är mest nöjd bara jag får komma ut och gå, det är så skönt att röra på sig =)
Annars händer det inte så mycket här. Eller jo det händer saker hela tiden och lillan växer mer och mer för varje dag som går, idag är hon hela 4 veckor gammal! Tiden bara springer iväg!
//Denise

I Love cupcakes

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vår älskade Hollie fick en underbart söt klänning ifrån Linda och Charlie:
Kan man vara sötare?? =)
//Denise

Jag njuter <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag verkligen njuter av livet tillsammans med vår prinsessa. Hon är det underbaraste som finns och vi är riktigt stolta!
Jag älskar att vara hemma och inte hinna med någonting =)
Det jag sattsar på nu är att gå ner i vikt, jag vill använda mina underbara kläder som ligger i garderoben och väntar på mig! Jag SKA komma i dem snart, jag bara MÅSTE!
Igår kom min älskade syster och min prins Vince in till oss. Vi syndade med kladdkaka och sen åkte vi till Bryggeriet så Marcus kunde lära Vince åka bräda. Så duktig han var vår prins! Han lärde sig snabbt och han såg så nöjd ut när vi åkte hem! Mosters älskling <3
Nu ska jag ta på mig kläder och ut och gå med min nya vän Linda och hennes underbara tös Charlie! Ska bli super trevligt!
/Denise