Denssan

Vilken trevlig kväll..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår hade jag en supertrevlig kväll hemma hos Annika. Träffade nya härliga människor, åt underbar mat och snackade en massa skit. Jag hoppas på en till tjejträff snart och den gången ska jag också dricka vin =)

Nu sitter jag hemma hos svärföräldrarna och bara myser. Marcus kommer snart och då bär det av hem till mina föräldrar <3 Idag ska vi planera inför vår resa, var vi ska, var vi ska bo och allt man behöver med sig. Dagen närmar sig med STORA steg och jag bara längtar. Ska bli skönt att komma ifrån allt!

Hoppas ni alla har en underbar helg!


/Denise

Jag behöver lugn och ro!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Snart är det dags för mig att gå till frisören (min underbara kusin). Det ska bli skönt! Jag behöver verkligen lugna mina nerver och bara tänk på mig själv i en stund. Jag måste rensa mitt huvud lite!
Tack min kära svärmor för att du passar Shira under tiden, vad skulle jag gjort utan dig <3

Efter jag varis hos Bellis så ska jag på tjejkväll hemma hos Annika, mysigt! Min älskling är snäll och kör och hämtar Shira där så jag slipper stressa in till malmö och tillbaka, tack älskling!

Jag hoppas att det är slut med allt elände nu, jag orkar inte mer. Min kropp har reda sagt till så nu är det skärpning som gäller!


/Denise

Tack min underbara Linda!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tack för att du orkade lyssna på mig igår, du är underbar!
Även om vi är många mil ifrån varandra så vet vi båda två var vi ska vända oss när vi mår dåligt och behöver en tröstande röst!
Vår vänskap har varat i så många år, 20 år snart faktiskt och jag vill aldrig släppa dig ifrån mig!
Hade du varit här nu så hade jag gett dig en STOR kram. Men jag vet att du läsermin blogg så jag ger dig den här igenom istället *Krrrrraaaaammmmaaaarrrr*/Denise

Vem kan man egentligen lita på??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är en fråga som jag ofta kan ställa mig. Vem är det som jag verkligen innerstinne kan lite på till 100%? Jag vet att jag kan lite på min älskling, annars hade jag inte kunnat spendera mitt liv med honom.
Mina föräldrar och syskon, svärföräldrar och släkt vet jag också att jag kan lita på.
Men vem kan man lita på som är ens vän? Som finns där när man behöver och står med öppna famnar och kramar om när man är ledsen?
Jag vet att det är många mer än jag som under årens lopp har blivit svikna av en vän. Det har hänt mig några gånger och var gång så gör det så jäkla ont! Det skär in i kroppen och man blir grymt ledsen och besviken.
Det är därför som jag inte släpper in många i mitt liv, jag kan lika bra vara utan en ytlig vän, det vill jag inte ha. Jag behöver någon som finns där till 110%, precis som jag finns för den personen.
Jag kan ärligt säga att jag är en människa som ställer upp på mina vänner till 110%. Jag gör allt för att personen ska må bra, släpper in dem i mitt liv och i min familj. Det är därför vem som helst inte blir insläppt på mitt liv, jag vill inte bli sviken igen!
Jag står i en jobbig situation just nu och jag verkligen hatar det! Vilken ben ska jag egentligen stå på? Vad ska jag göra?
Denna veckan har varit en helvetesvecka, jag hatar verkligen denna veckan. Jag vill aldrig uppleva den igen!


/Denise

Sötnötar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag hittade en helt underbar bild på små bebisar!
Helt underbart söta!
Man vill bara ta dem i sin famn och gosa!


/Denise

Det fick bli en tur till..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja det fick bli en tur till till vetrinären. Shira dricker inte tillräckligt med vatten så det är bäst att hon får mer dropp. Eftersom de kan fixa så att försäkringen betalar direkt så blir det inte så dyrt för mig, som tur är! =)
men förhoppningsvis är allt bra snart, hon börjar att bli mycket piggare i alla fall.. =)


/Denise

Idag känns allt mycket bättre..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Shira är på bättringsvägen! Känns riktigt skönt! Droppet igår gjorde susen och nu hoppas jag bara att hon vill dricka vatten under dagen så vi slipper dropp igen. Hon är med mig på jobb idag, piper nästan inget alls men däremot fiser hon sattan och det STINKER! Men det gör inget, hon är ändå världen sötaste vovve <3
Ska ringa till vet när de öppnar kl 12 och höra vad de säger idag. Antagligen får jag komma och hämta med smärtlindring så hon inte behöver ha ont över dagen.
Jag måste även säga att jag inte förstår de som inte har sina djur försäkrade! Jag är grymt glad att jag har Shira försäkrad, denna gången har de hjälpt mig med över 4000 kr och det är inte fy skam! De har betalt lite mer än hälften och det känns riktigt skönt. Utan deras hjälp skulle jag blivit minst 7000 kr fattigare. Ja det är dyrt att ha djur med de är värda varje öre!

Idag ska jag ÄNTLIGEn träna. Jag har kännt för att träna hela veckan men jag har inte haft hjärta att lämna Shira själv i bilen. Men jag tror att det inte är några problem idag =) Kommer kännas rikigt skönt när jag väl tränat färdigt. Sen ska jag bara hem och mysa med mina två älsklingar <3

/Denise

För att få sig själv på bra humör..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då får man ta sig i kragen och tänka på något roligt.
Jag tänkte att jag och älsklingen var värda att göra något roligt så jag gick in på ticnet och bokade biljetter till Magnus Betnér - Livets ord. Han är helt underbart rolig.. =)
Så helgen efter vi kommit hem ifrån USA så ska vi skratta sattan.. ;)


Nu ska jag packa ihop och gå till vet och hämta min älskade Shira som har uppfört sig exemplariskt, har man en underbar hund eller vad?
Jag hoppas att jag slipper lämna henne där imorgon igen men jag får höra vad vet säger. Jag gör allt som behövs!


/Denise

Mitt hjärta blöder...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

De som inte har egena djur vet nog inte smärtan man känner den dagen de blir sjuka. Det är många som inte kan förstå ens känslor. Det är som när man har små barn och de blir sjuka, det är lika jobbigt.
Idag har jag lämnat Shira för att hon ska få dropp, de ska även ta nya prover och jag hoppas att de visar sig vara bättre idag.
Jag mår fruktansvärt dåligt och jag vet inte om jag orkar om hon blir värre. Men jag måste, jag gör allt för min lilla bebis. Hon har funnits vid min sida sedan hon var 9 veckor och hon har aldrig lämnat mig. Vad skulle jag göra utan min lilla Shishi? Även om det är ganska jobbigt ibland, man måste planera så fort man ska iväg, så har hon gett mig mycket värma och kärlek genom åren och det är jag henne evigt tacksam.
Den finaste tatuering som jag har det är Shiras tass. Vad som än händer kommer jag alltid att ha henne intill mig och det känns väldigt tryggt.
Jag hoppas att det går bra hos vetrinären, de har inte ringt så jag tror det. Hon vill verkligen intwe gå ifrån mig och ja tårarna kom, jag har så lätt för att gråta. Men jag vill inte visa Shira det eftersom hon känner av alla mina känslor.
Ska hämta henne kl 16 och jag hoppas att timmarna springer iväg snabbt, vill bara pussa på hennes blöta nos och borra in mig i hennes mjuka päls <3 <3 <3/Denise

Det gör så jäkla ont!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det gör ont i en när ens älskade hund ligger och piper, det känns in i hjärtat! Kämpar på för att få i henne vatten, hon blir antagligen inlagd för dropp imorgon! Mattes lilla älskling <3 <3 <3/Denise

Besviken...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland blir man bara besviken och ledsen......../Denise

Mattes älskling är sjuk...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Shira är sjuk. Hon har akut bukspottsskörtelsinflammation. Fick åka in akut till vetrinären igår, ta röntgenbilder och 3 blodprov. Proverana visade att hon fått akut bukspottsskörtelsinflammation. Hon fick smärtstillande så igår sov hon gott hela kvällen. Idag har jag med henne på jobb och hon bara ligger och piper. Fick ringa vetrinären och har fått ny tid, ska vara dah 10.45. Jag hoppas verkligen inte att jag behöver åka in till Malmö Djursjukhus. Men jag gör allt som behövs för min lilla bebis.
Shira har funnits vid min sida i över 5 år. Hon har hjälp mig genom jobbiga perioder och aldrig lämnat min sida. Jag gör allt för henne! Hon är mattes älskling <3 <3 <3
/Denise

Storleken har betydelse...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja i alla fall när man letar lägenhet. Vi var och tittade på en igår och hade STORA förhoppningar. Vi älskade området, den lår verkligen perfekt. Kommer in och tittar runt, köker är i lagom storlek, lätt att renovera (älsklingen kan allt), sovrummet lite litet men vi hade fått plats med säng och ett skrivbord. Sen kommer vi in i storrarummet, elelr ja det skulle inte få heta så. Det var minimalt! Man fick precis plats med en soffa och en tv-bänk. Hur skoj är det? Vi blev riktigt ebsvikna. Nu måste vi sätta i¨gång att leta igen. Men vi har i alla fall bestämt oss för att det blir Limhamn. Där är så fint och perfekt för våran favvis Shishi <3
Så håll ögonen öppna och hojta till om ni hittar en 2 el 3 i Limhamn.. =)

Helgen har varit lugn och skön. Har spenderat tiden med männsikor som betyder mycket <3
Även om helgen varit lugn så är jag lika trött idag som alla andra måndagar. Men vi har börjat med något bra på jobb, var måndag kl 9 så gör vi chigong (stavning?). Det är avslappningsövningar och faktiskt riktigt skönt. Vi håller på i ca 30 min och efter så är man helt avslappnad. Det är perfekt en måndagsmorgon.. =)

Idag ska vi förhoppningsvis träna. Jag måste måste måste! Jag måste även säga att min kropp börjar ta for och den börjar få muskler. Låren är mycket fastare och armarna likaså. Jag tycker verkligen om det och träningen blir bara roligare och roligare. Speciellt när jag tränar med min älskling!

Annars har jag inte så mycket planer i veckan. Tar var dag som den kommer =)

Förresten nu har vi utökat på Ryttaregården, nu kan du som har hund träna allt ifrån valp upp till tävlingslydnad I, II, III och elit. Plus att vi har Rallyn. Kan det bli bättre?
Är du intresserad så ta en titt på vår hemsida:

http://web.telia.com/~u47502860/hundcenter/
/Denise

Nu ska magen försvinna.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Även om jag tränar och har slutat med sötsaker (ja jag synder ibland på helgen) så är det GRYMT svårt att bli av med den lilla lilla bulan! Jag som går mycket i tajta klänningar och kjolar hatar detta! Men nu ska jag testa med en "gördel". Köpte den på Tradera igår, hoppas att min lilla bula inte syns, så skönt det hade varit.. =)/Denise

Ni måste hålla tummar och tår!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu på söndag ska jag och älsklingen kolla på en lägenhet och vi vill verkligen ha den!
Jag hoppas hoppas hoppas att det inte blir budgivning så att vi kan få köpa den och äntligen få VÅR lägenhet <3

Igår blev jag väldigt rörd!
Jag skrev om den damen som kom och knackade på för några veckor sedan vars hus hade brunnit ner. Vi bjöd in henne på middag och pratade i några timmar. Igår fick vi ett litet brev ifrån henne. Hon skrev att vi var underbara människor och att hon aldrig kommer att glömma oss! Jag fick tårar i ögonen, et gick rakt in i mitt hjärta! Vi fick hennes nya adress och nästa vecka ska jag skicka ett vykort. Tänk vad små ord och vänlighet kan göra <3

Idag ska jag och älsklingen hem till min mormor och morfar. Vi ska äta god mat och spala kort, alltid lika trevligt  <3

Imorgon ska jag och Jenny hem till Annika och gå igenom de nya kurserna som sätter igång om 2 veckor, där är reda fullt! Underbart!
Sen ska vi antagligen föröka oss så att vi har från valplydnaden upp till elitlydnad, hur bra är inte det?? =) Plus Rallylydnaden såklart. Har vi tur kan vi även lägga in spår och sök, kommer att bli riktigt bra!

Söndag kommer jag att vara riktigt nervös. Då ska vi på visning! Jag vill vill vill av hela mitt hjärta ha denna lägenheten så att jag och min kärlek kan börja vår framtid tillsammans <3


/Denise

Min söta kusin!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tack för ditt söta inlägg, du är för goo <3
Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är över att jag fann Marcus och det är som du säger, äntligen har jag hittat mig själv och jag stortrivs! Hoppas att allt är bra med dig snäckan, nu är det inte lång tid kvar innan resan, härligt! Fast först ska du fixa mitt hår ;)
Love you!


 
   
  Raderad användare från okänd ort Måndag 30:e juli 2007 15:33

Hittade en gammal bild på oss två, saknar den tiden <3


/Denise

Jag har det bästa av det bästa!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag kan inte säga med ord hur förälskad jag är i min älskling! Han gör varje dag speciell och han gör mitt liv värt att leva! Jag kan inte tänka mig en dag utan honom, det är vi två för evigt!
Jag läser en underbar blogg och en flicka som förlorat sin livs kärlek, det är många gånger tårarna har åkt ner för kinderna när man läst och jag kan inget annat än beundra denna underbara människa som tar sig igenom dagarna även om det många gånger kommer hinder i vägen! Jag beundrar dig! Du är en underbar mamma!

Saramedsinrocktiara.blogg.se


Igår hade jag en underbart bra dag! Jobbet fungerade bra och dagen sprang iväg! Sen efter jobb fick jag träffa den lilla prinsessan Leony, hon somnade gott i min famn! Fick träffa caroline en liten stund bara, men vi han snacka en del och det var riktigt mysigt! Ska se hur det ser ut nästa vecka, kan säkert klämma in en kväll.. =)
Sen var det dasg för KU och där blev det Wii Fit, grymt skoj! Jag vann det mesta, tyvärr killar känn er förlorade, haha ;) Fick även reda på att min älskling gjort en vacker sak för mig! Han var hos tatueraren och fortsatte på sin högra arm och i den nya tatueringen har han en dolk och i dolken har han gjort ett litet hjärta med bokstaven D i! Hur underbart gulligt är inte det? Jag älskar dig mest i hela världen älskling! Du gör mig lycklig!

Idag är det torsdag vilket innebär snart fredag! Underbart!
Helgen blir lugn som det ser ut nu i alla fall, vet säkerligen mer imorgon.

Men dagen idag är det jobb som gäller och sedan träning ikväll. träningen blir roligare och roligare för var gång och ja snart har man väl bikiniformen, känner mig stolt! =)
Calina, Jag och Jenny


/Denise

Det är sjukt vad dyrt det är i Malmö!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är helt sjukt vad lägenheterna kostar i Malmö. Vi skulle iväg och titta på en igår, det var en 2:a, inget sådär speciellt. Innan vi åkte iväg gick vi in och tittade på den igen, men då var budgivningen redan igång och den var uppe på 1,3 miljoner. Det är fan sjukt! Jag ger inte 1,3 mille för en liten 2:a!! Eftersom det inte är tänkt att vi ska bo där hela livet utan vi vill båda två ha hus så vill man inte köpa något alldeles för dyrt!
Men vi hittade i alla fall en annan som vi ska titta på som ligger i Limhamn. En två som behöver renoveras, perfekt. Den ligger intill en liten park, har balkong och lagom stor. Jag hoppas att detta kan bli något! Håll tummarna, lova!! =)

Idag är det onsdag och det är jobb hela dagen. Jag hade tänkt att åka hem till Calina och mysa med den lilla prinsessan, men jag är lite förkyld så jag tror inte att det är en bar idé. Tror tyvärr att jag får vänta några dagar till. Ska i alla fall ner en sväng i stan och om jag hinner vill jag sola med. det är mycket man ska hinna med under de 2 timmarna man är ledig, haha.. =)/Denise

Min underbara Jenny!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jenny

Jag är jätteglad att du hittat kärleken även om jag kanske inte visar det på det bästa sättet!
Jag är bara så otroligt rädd för att förlora dig som min vän!
Jag är rädd för att allt inte blir som förr, att vi förlorar den vänskap vi byggt upp. Det har hänt mig förr och jag vill verkligen inte förlora dig.
Din vänskap betyder oerhört mycket för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Du får mig på bra humör när jag mår dåligt och du lyfter upp mig de dagarna jag faller ner. Du är solstrålen som värmer mig de dagarna när allt känns kallt.
Jag vill endast ditt bästa, jag vill att du ska vara lycklig och må bra. Jag vill att du ska ha all glädje i livet som man kan ha och som man behöver.
Jag kommer alltid att finnas vid din sida, jag kommer att gå sidan om dig som en skugga. Jag behöver dig och din vänskap för att mitt liv ska kunna fungera. Jag vet att du finns där för mig när jag behöver och jag vill att du ska veta att jag finns här för dig med.
Du betyder mer för mig än vad jag kan skriva eller säga, det du betyder för mig finns
 det inga ord för.
Under dessa två åren vi har kännt varandra har vi hittat på och upplevt mycket och
jag hoppas att vi kommer att få uppleva många år till tillsammans!

Du är värd allt det bästa i livet!

Jag älskar dig!
/Denise

Idag är en spännande dag.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Dagen började underbart bra, som vanligt när man vaknar med sitt hjärta <3
Morgonen på jobb har varit riktgit bra, god frukost och mycket snack.. =)
Nu hoppas jag att resten av jobbtimmarna blir lika bra!
Sen efter jobb händer det spännande saker. Jag och älskling ska iväg och titta på lägenhet! Det ska bli rikigt skoj och det känns som att vi kommit igång på riktigt nu, äntligen letar vi bostad tillsammans! Vi har båda två börjat fantisera om hur vi vill ha möblerat och vi är överrens med det mesta, vi vill INTE ha en IKEA lägenhet =) Jag tror att vi kommer att åka runt på en del loppisar och auktioner, vi har ju en speciell smak och tycker inte om de alla andra tycker om, vi är inte som alla andra jag och min älskling <3

Vi har även börjat att rensa ut saker lite smått, ut med det gamla och in med det nya.. =).. Men det är mest älsklingen som får rensa eftersom det är hans saker och gör jag det så kanske jag slänger något som betyder något för honom och det vill jag inte! Men idag hade jag tänkt att gå på garderoben, där ligger en hel del skit, även mitt skit! Jag har mycket som kan slängas eller ge bort till de som behöver. Jag har mycket kläder som knappt är använda och jag tycker bara att det är bra om det kommer till användning.. =)
/Denise


Jag har ont!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har så fruktansvärt ont, jag tror att det är magmunnen som spökar. Får ont direkt efter jag ätit mellan revbenen. Jag tror att det är magmunnen som inte riktigt stängs och det gör svinont!
Jag hoppas att det går över för jag vill inte gå till farbror doktorn!
Någon som har någo tips som kan hjälpa mig?? =)


/Denise

Vilken underbart perfekt helg jag haft!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredag:
Dagen startade på SPA i Ystad där vi hade utbildningsdag med min arbetsgrupp på jobb. Fick två underbara behandlingar, mjuka händer och chokladinpackning, härligt! Det blev något dopp i jacuzzin, god frukt och mycket prat. Sedan hade vi utbildning på eftermiddagen och det var riktigt intressant.. =)
Väl hemma igen hämtade älsklingen upp mig och vi åkte hem till min älskade syster för att fira mosters prinsessa som fyller 2 år den 14 feb (Hon är en Alla Hjärtans dag flicka) Hon blev glad för presenterna och vi åt god mat och jag fick pussat på mina två favoriter, moster älskar er mest!
körde hem tidigt, hade en lång dag framför oss.. =)
Kl 22 fick jag reda på att min syster var påväg till BB med Calina, spännande.. =)

Lördag:
Upp halv 6, fixade en matsäck och sedan körde vi iväg på vår lilla tripp till Lidköpng. Fick ett sms att en liten prinsessa kommit till världen vid 09.40. Jag är riktigt glad för din skull snäckan och jag hoppas att allt kommer att gå bra! Du ska veta att jag finsn här för dig om du behöver <3
Vi körde lugnt och försikigt och när kl var 11 var vi framme vid vårt hotell. Vi checkade snabbt in, bytade om och begav oss till tatueraren Drew. Jag har inte träffat honom eller hans tjej innan, riktigt härliga människor! Marcus fick sin tatuering fixad och det är många nya planer på fler.. =)
Sen blev det planerat att vi skulle ut och äta tillsammans vilket jag tyckte var en perfekt idé. Så vi hann hem och duscha och göra oss fina innan vi blev hämtade vid kvart i 6. Drew och Linda hade valt en grymt fin restaurang, årets kock ägde den, maten var helt underbar och utsikten med. Det var en helt perfekt kväll med underbar mat och många goa skratt! Jag hoppas verkligen att vi träffas snart igen =)
Jag och älsklingen var hemma igen runt halv 10. Kl 10 sov vi gott båda två, mysigt <3

Söndag:
Vi vaknade gott och utvilade lite över 8. Åt god fruksotbuffé, packade och begav oss hemåt. Älsklingen hade en lysande idé om att vi skulle in om Ullared och jag tvekade inte en sekund. =) Så vi spenderade 2 timmar där och blev 3000 :- kr fattigare =) Alltid lika trevligt på Gekås!
Sen blev det raka vägen till Skergie, åt underbar mat, hämtade Shishi och sen en sväng in om till Malin och prinsessan Lo. Lo älskade verkligen hennes nya leksak Ior =)
Väl hemma så såg jag mitt favvis program Projekr runaway på datorn sen somnade jag och älskling gottigt!

Tack min älskling för denna underbara helg, jag älskar dig!


/Denise

Hatar!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har huvudvärk och jag hatar det!!!


/Denise

Trött och sliten, ge mig VÅR!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är jag trött, något så fruktansvärt trött! Men det känns ganska bra att det är sista "arbetsdagen" denna veckan för imorgon ska vi ¨på utbildning. Vi ska till Ystad på ett Spa och ha utbildning, kan det bli bättre?? =)
Känner verkligen att jag behöver det just nu, är trött och sliten i hela kroppen. Jag tror att det är detta jäkla väder som gör det. Just nu längtar jag bara till våren, sol och värme! Eller nja jag längtar mer till USA, bara en och en halv månad kvar =)Ibland blir man bara ledsen på andra människor. Det går inte att beskriva känslan men det är inte samma som förut. Vänskapen känns annorlunda och jag verkligen hatar det! Vet inte vad jag ska göra mer än att vara ärlig och kämpa vidare. Jag hoppas på att allt kan bli som förr <3
Snart är det helg och jag längtar! Ska på kalas imorgon hos min prinsessa Alice <3 Jag ska pussa och busa med mina älskade små troll!
Sen ska vi köra tidigt på lördag till Lidköping. Där ska vi mysa på hotell och Marcus ska fixa färdig sin tatuering som han påbörjade på för ett x antal år sedan.. =) Sen blir det middag på kvällen, vi firar Alla Hjärtans Dag dagen innan. Min älskling är det bästa som finns <3


/Denise

Mina senaste fynd:

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja jag är beroende av Tradera, kan inte hjälpa det..=)
Men denna veckan har jag "vunnit" något som jag verkligen vill ha, VÄRMESPOLAR!!
Klicka för att visa Megabild! Vintage Carmen 20 hårspolar 60-tal glamour rockabilly
Jag hoppas att de nu fungerar! =)Det blev även en ny kjol..


Klicka för att visa Megabild! Marinblå vintage sailor kjol


Och ett par skor...

Klicka för att visa Megabild! Rockabilly skor högklackade Punk rock Strl 37


Vissa saker har man köpt billigt, skorna fick jag för 37 kr ink frakt.
Kjolen 110 kr ink frakt.
Värmespolarna var och är det dyraste jag någonsin köpt på Tradera, de kostade 266 kr in frakt. Jag hoppas att de är värda det!/Denise

Jag älskar min Marcus <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


 

Mitt liv blev helt den dagen jag träffade dig!
Du är mitt allt, min kärlek i livet!
Mitt hjärta brinner för dig och det kommer aldrig att slockna!
Du är det vackraste och bästa jag har!
Jag älskar dig mest i hela världen <3/Denise

 

 

9 februari 2010

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är jag trött. Så otroligt trött! Hade jag kunnat så hade jag bara gått hem och bäddat ner mig i sängen och legat där hela dagen och det bästa hade varit om älsklingen hade kunnat vara där med mig.. =)

Men snart har halva denna dagen gått, skönt.. =)
Ska hälsa på älsklingens farmor idag, hon har fått ett nytt boende och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer att trivas!

Annars så händer det inte så mycket just nu. Har bokat hotellet i Lidköping på lördag, skönt att det är klart, snart dags ju.. =).. Det ska bli mysigt att komma iväg i två dagar, bara jag och mitt hjärta <3 Längtar!!


/Denise

Buddy Holly var underbart bra!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu var det måndag igen, ny vecka och nya möjligheter! Min helg har rent ut sagt varit fantastisk!

Fredag: Lämnade Shishi till Skegrie, hem och städa, ducsha och fixa till mig. Mötte upp Jennypenny och Camilla utanför Syltan. Åt god mat, snackade en hel del tjejsnack och hade super mysigt! jenny körde hem runt 9 eftersom hon fick en hemsk huvudvärk. Jag och Camilla gick hem till mig, tittade på några program av outsiders snackade en hel del och sedan kom Danne och hämtade henne runt kl 11. Jag somnade en stund på soffan sen var det dags för sängen. Älsklingen kom hem runt 1, då blev det lite prat om kvällen sedan somnade jag gott i hans famn <3


Lördag: Upp i lagom tid, åt frukost på Rörsjöstaden sedan fick jag vänta i bilen ca en timme medans älsklingen jobbade. Jag hade några tidningar att underhålla mig med.. =)
Sedan lämnade älsklingen av mig hemma och världens sötaste Vince kom! Vi mös lite hemma innan det var dags för oss två att gå på Bio, det blev den nya Disney "Prinsessan och grodan". Jag tror inte att Vince hängde med riktigt, han var nog snäppet för liten, men vi hade ,ysigt, åt godis och mös <3
Sen var det bara till att lämna Vince igen, snabbt upp och göra mig snygg inför kvällen. Mötte upp min söta kusin halv 5 och sedan kom min underbara syster och mina älskade föräldrar och Lasse såklart.. =).. Åt fomndue på Lejonen, riktigt gott!
Sen bar det in till Malmö och min favvis Brolle i "Buddy Holly". Den var riktigt bra och ja jag kan helt enkelt säga att jaga vgudar Brolle ännu mer nu, vilken röst han har! Jag vill helt klart se den igen!
Sen hämtade min älsklin mig och det blev raka vägen hem till sängen!
Jag hade en underbar lördag och tack malla som förgyllde den, ni är underbara <3 <3 <3 Bilder kommer snart!Söndag: Upp tidigt och ha hundkurs. Det kom många till Ryttaregården och vi hade en trevlig dag i kylan.. =).. Nu sätter vi snart igång våra kurser och är du intresserad så anmäl dig nu eftersom kurserna snart är fulla.. Det ska bli riktigt roligt och även om vi inte alls annonserat om att vi sätte rigång så har vi fått många anmälningar och det känns riktigt bra. Det kommer att bli superskoj! =)

Veckan kommer att gå snabbt som vanligt och jag har mycket på jobb idag, det känns bra.. =)
Ska träna idag med, har träningsvärk ifrån igår, men så ska det vara.. =)

/Denise

Äntligen dags för helg!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag blir det middag med underbara Cardinetts (Jag, Pat C och Jenny)

 

 

 

Snart Alla Hjärtans Dag, glöm inte bort det! =)

 

/Denise

Jag behöver min skönhetssömn!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår somnade jag och älsklingen tidigt, skönt tänkte jag då är man utvilad tills imorgon. Men tji fick jag! Vaknade i natt av den jävla idiot grannen. Hon skrek värre än någonsin innan, hon och någon man. Hon håller ett jävla liv hela nätterna, antagligen för att hon är hög av något skit och sover under dagarna. Men nu får det fan vara nog, jag måste få sova!! Jag hoppas att vår hyresvärd gör något snart annars får jag panik!!

Men det är i alla fall skönt att det är fredag och snart helg! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, lugnt blir det i alla fall. Imorgon är det tänkt att vi ska ut och äta och sedan är det Buddy Holly, underbart!! =)

Jag har syndat på Tradera igen, det är inte bra! Eller jo nu gör det inte så mycket eftersom jag tycker att modet i affärerna är skit så det är bara på nätet jag hittar de jag verkligen vill ha, det är ju tur det, annars hade jag fått gå runt naken.. ;)/Denise

Då har man torkat hundkräk..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har inte haft tid att skriva idag men nu hinner jag ett lite inlägg.. =)
Var hemma på lunchen, kom hem till en helt överlycklig hund och en nerkräkt lägenhet! Shira hade kräkt lite här och där, inte rört maten och bara piper. Så det var bara till att torka upp allt krär och gå en sväng med Shira. Som tur är så är hon inte dålig i magen så antagligen är hon lite kräkig nu när hon är skendräktig. Skönt att det är sista gången, både för mig och henne. Kunde inte lämna henne hemma utan nu ligger hon här sidan om mig på jobb och halvsover, mattes lilla tös <3

Idag hade jag och älskling tänkt att träna men eftersom jag inte vill lämna Shira själv så får vi hoppa det idag. Får ta och träna både lördag och söndag istället.. =)
Jag planerar istället att laga en god middag och mysa framför tv:n, kanske ska se den nya wallander? Där är ju faktiskt S:t Nicolais flickkör med och sjunger (kyrkan där jag jobbar)

Sen måste jag planera inför helgen då det är dasg för Buddy Holly!! =)


/Denise

Ego!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

 

Idag har jag på mig mina älskade rosa byxor, de är helt underbara =)

 

 

/Denise

Jag kunde inte låta bli...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Klicka för att stänga fönstret 

Jag köpte denna på tradera, tyckte att den var så söt!


/Denise

Jag verkligen HATAR detta jäkla väder!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland så önskar jag att man inte bodde här utan i ett varmt land, fan vad skönt det hade varit! När jag är pensionär så ska jag helt klart flytta till värmen, utan att tveka! Jag tror att jag redan längtar efter att få bli pensionär, haha.. =)

igår fick jag köra tidigare ifrån jobb, tur var det! Men jag kom hem i alla fall och fick fixat maten (andra dagen i rad) och vänta på älsklingen. Somnade en stund på soffan, skönt! Sen när älsklingen kom hem så åt vi mat och mös framför tv:n, mysigt. Planerade även hur vi ska göra i lägenheten så att jag kan flytta in helt och hållet, jag vill ha ett hem! Jag bara längtar! Så snart tror jag att jag kan ta mina saker ifrån trelle och flytta de till malmö, snart snart snart!

Nu är det onsdag igen, inte klokt! Men alltid lika trevligt. Idag blir det spel, fika och Efterlyst, kan det bli bättre? Ja om älsklingen hade varit med såklart, men jag får vänta att pussa på honom tills imorgon! =)

/Denise

Nya Traderafynd =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


Klicka för att visa Megabild! Söt-kawaii klänning med sjömansinsperation, ballongkjol S

Klicka för att visa Megabild!
Jävla grannkärring!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är det andra natten i rad då jag inte kan sova för att hon för ett jäkla väsen! Hon och någon karl diskuterar högt och livligt mitt i natten, de skriker, slår i saker och beter sig som idioter, men varför måste man göra dteta mitt i natten?? Hon sover hala dagarna och är som en idoit på nätterna, jag har fått nog! Jag är trött på knackningarna i väggarna och din hemska röst och människorna som skriker på dig på gatan (behöver jag säga vad det är för människor)! Åhh försvinn!!

Nu skiner solen och antagligen är det lugnet före stormen. Jag vill inte ha storm, jag vill kunan komma hem till min älskling. Jag behöver det idag. Blir inte mina nätter bra och får ajg inte min skönhetssömn så blir ajg på ett konstigt humör. Jag kunde inte hitta kläder, kan inte fixa håret och blir som ett barn, då behöver jag min trygga famn, den bästa plasten som finns hos min älskling! Idag behöver jag bara ligga med dina armar om mig medans vi tittar tv! Börjar det bli storm så tänker jag köra hem, så de så!

Igår var jag riktigt duktig, jag lagade mat! Ja ni som känner mig vet att det alltid är älsklingen som lagar mat hemma hos oss, men igår fick jag ett sug. Så jag fixade blomkål inbäddat i köttfärslimpa, potatis och egen brunsås, mums säger jag bara! Sen fick vi oväntat besök av en trevlig dam vars hus hade brunnit ner och hon behövde ha lite hjälp med nummer och det är klart att man ställer upp, bjuder på middag och pratar. Hade en sån sak hänt mig hade jag uppskattat om någon ställt upp så för mig. Hon var så glad när hon gick och frågade om hon var välkommen fler gånger, klart sa både jag och älsklingen med ett leende på läpparna.. =)/Denise

Jag hatar att ta bussen!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag fick jag åka buss till jobb! Jag och Shira var först på bussen och vi tog en plats där vi inte stör någon annan. Eftersom det snabbt blev fullt på bussen så hoppade jag in på sätet så någon kunde sitta sidan om. Då kommer det en tant (eller kärring) tittar surt och säger "Jaha du har en hund", jag bara tittar på henne. Då fortsätter hon "Åhh vad stor den är" Jag tittar på henne och säger, ja men hon är inte farlig, du kan sätta dig om du vill. Då får jag svaret "Är du säker på det". Hade jag tittat på kärringen så hade hon sett mina "röda" ögon. Jag bet mig i läppen och tittade bort! Vem fan skulle ta med en hund på en buss (en hund som sitter och halvsover i mitt knä) om den inte tål människor? Min underbara Shira bryr sig inte om andra människor för fem öre om de inte ksulle vara elaka emot mig. Hon satt och sov med huvudet i mitt knä hela vägen till Trelle. När vi kom till Trelle och en man skulle kliva av vid Entré. Då sa han högt och tydligt "Vilket bra uppfostran du har på din hund" Jag tittade upp stolt och tackade. Min Shira är helt underbar!
helgen har varit bra. Men fy för vad jag hatar snö! Min bil har varit insnöad hela helgen, men en av grabbarna på jobb hjälpte mig ut med den idag =) Jag blev riktigt glad nu slipper jag bussen!

Fredagen blev det partaj med Jennt. Riktigt trevligt, det blev en sväng till Lyktan och där träffade man lite folk. Eftersom jag typ aldrig är ute så är det skoj när det väl händer..=).. Men sen mår man som man förtjänar dagen efter. Fy för säger jag bara!
Jag rörde mig inte ut fläcken på hela dagen, låg i soffan och tittade film, skönt.. =).. Sen blev jag hämtad kl 17 av älsklingen. Dags för kalas! Körde först och lämnade Shira i Skegrie sen blev det hem till älsklingens faster för att fira kusinen. Det blev en mysig kväll med god mat och Robinson. =)
Söndagen gick vi upp runt 11 tiden, åt frukost och sedan åkte vi till IKEA. Hittade tyvärr inte det vi ville men det var trevligt att komma ut i alla fall.. =).. Efter IKEA blev det raka vägen till gymmet, skönt! Känner sig alltid lika duktig när man går där ifrån.. =)
Det var sedan tänkt att vi skulle städa och fixa när vi kom hem, men vi orkade inte! Det blev soffan och tv resten av kvällen, skönt!

Nu är det måndag, ny vecka och ny månad och nya utmaningar =)
Skönt att det redan är februari, våren närmar sig.. =)

/Denise