Denssan

Så sant så ;)

Kategori:
Zumba

Kategori:

Igår testade jag det första gången! Fy för vilken dålig kondis jag har, nästan pinsamt ;) Men fan jag gav inte upp och klarade hela passet, duktigt Denise :)

Idag är det Alla Hjärtans Dax. Jag har alltid tyckt mycket om denna dagen! Men de senaste 6 åren har den blivit ännu bättre, då min älskade systerdotter kom till världen just denna dagen! Dagen passar verkligen henne perfekt, hon strålar av kärlek och älskar att pussas och kramas! Grattis på din dag min prinsessa ❤️

Har precis städat och sitter nu och latar mig! Ska snart lyfta på gumpen och göra mig fin inför min lunchdejt med bästa vännen och svärmor. De kommer hit med sushi, mumsigt!

Hoppas ni alla får en underbar kärleks Dag ❤️


Nya klänningen

Kategori:

Idag invigde jag min nya klänning! Längtan efter våren kom och då kändes det inte mer än rätt att bära klänning ;)

Fy vad jag är sämst!!!!

Kategori:

Ärligt, jag har helt glömt bort det här med att blogga! Vet inte vad dom är intressant i mitt liv just nu förutom mina två fantastiska barn och min kärlek till deras pappa. Men hur intressant är det för er att läsa egentligen? :)
Men jag själv älskar verkligen livet just nu, jag njuter av mina mammadagar och vill aldrig att de tar slut! Jag njuter av tiden med barnen och all den "fria" tid jag har :)

Idag blev det en sväng till Emporia för lite shopping :) Som vanligt till barnen men hittade en fin klänning som det stod Denise på ;) 
God lunch och fantastiskt sällskap av svärmor, svägerska och söta Lo. Ja och bästa Harry såklart <3

Nu blir det lite te sen iväg en sväng med tanterna och ha lite kärringasnack ;)