Denssan

Trött, tröttare, tröttast!

Kategori:

Jag är trött konstant. Det spelar ingen roll hur många timmar jag sover och vilar under dagen. Min kropp och min hjärna är helt slut! Hur länge ska jag orka till? Nu får du se till att komma!
Men inte idag då vi är bortbjudna tull bästa Therese och Jens. Hollie ser framemot att busa med Miller ikväll, så det vill vi inte missa!

Förresten nu är jag inte svarthårig längre :) Nu kör vi på rött och jag älskar det :) Tack bästa kusse för ditt tålamod ;) Vet inte hur jag ska klara mig utan sig här!
Bjuder på en bild, en fulbild men bättre än inget ;)

Sitter förresten hos barnmorskan ny. Jag lyckades glömma bort min tid, mitt minne är lika med noll! Så jag får se när hon har tid till mig ;)

Ingen bebis än

Kategori:

Åh kan han inte komma snart! Jag sysselsätter mig så mycket jag kan och rör på mig men nej, han trivs för bra ;)

Idag har vi haft familjesöndag. Direkt efter frukost åkte vi och matade fåglarna i Stadsparken. Lille älskar verkligen det! Jag son egentligen är livrädd för fåglar försöker ;) Men det är roligt när påfåglarna och kalkonerna kommer :(
Storhandling efter det och besök hos min mormor och morfar.

Nu grillning i trädgården och småfix. Efter middagen ska jag ha mys med kusinen. Vi ska göra drastiska ändringar på mitt hår och äta gott!

En helt perfekt söndag med andra ord ;)

Pizza

Kategori:

Inlägget innan skrev jag i morse, men det ville inte bli upplagt från nu :/
Vi har haft en super mysig dag på Hallongården med kel med djuren och god fika. Det bästa av allt var sällskapet :) Hollie blev förälskad i getterna, så det kommer hon nog att tjata om!
Nu står jag och väntar på att våra pizzor ska bli färdiga. Eftersom att pappa lyckades ringa till Huses i Svedala istället för Huses i Trelleborg så får jag vänta lite längre ;)

Hallongården

Kategori:

Igår blev det som sagt en tur till Ikea. Inget av det jag ville ha fanns, typiskt :/ Sen blev det en tur till Emporia och då blev det fynd :) En långklänning, en jumpsuit (båda i leopard) två par skor och en tjocktröja :) Tackar precis vad jag behövde :)

Idag ska jag och lille till Hallongården tillsammans med ett gäng mammor och barn, riktigt mysigt :)

Ett par av mina skofynd, jag är förälskad!

https://cdn1.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/812988/6-3/pic_517a77daddf2b372eae2d01f.jpg" class="image">

Ikea

Kategori:

Påväg till Ikea med moster och svärmor! Måste hålla igång! Vill bara att lillprinsen ska komma!!

Grattis bästa prinsen!

Kategori:

Kan inte förstå att min prins blir 7 år idag! För 7 år sedan höll jag dig i min famn för första gången och du stal mitt hjärta!
Moster älskar dig från himlen och tillbaka gånger miljoner <3 Hollie avgudar sin stora kusin <3

Grattis min stora prins!
Älskar dig!

Lunch

Kategori:

I lugn och ro. Har städat så mycket ryggen tillåter, ett helvete det där! Snart ska jag ta en lång härlig dusch. Sen är det dags att hämta hem lillan från dagis :)

Fungerar inte!

Kategori:

Min bloggapp fungerar inte! Surt! Har skrivit inlägg men de har inte kunnat läggas upp :/
Första morgonen på mammaledigheten känns fantastisk! Ligger kvar i sängen med lille och vi tittar på Lilla Sjöjungfrun. Lille blir 15 timmars barn idag så snart ska vi resa på oss och äta frukost och göra oss i ordning då hon börjar kl 9 på dagis idag :)
Igår hade vi en underbar dag! Först barnkalas med bästa vännerna och då mysigt det var! Det blev mycket bus och jagande efter bubblor ;) Vi vuxna åt god middag och snackade mycket skit ;)
Efter sista gästerna gått så tog jag bilen men till syster och spelade Bingolotto. Det var evigheter sen! Syster hade bakat riktigt gott bröd och mins föräldrar var också där, riktigt mysigt! Jag lyckades vinna 100 kr med, yipppie ;)
 
Idag händer det inte så mycket, ska försöka städa om min rygg tillåter ;) 

Det börjar kännas!

Kategori:

Jag kan inte förstå det! Näst sista dagen idag, känns konstigt! Väldigt blandade känslor! Typ såhär känner jag mig:

Barnmorskan

Kategori:

Sitter hos min barnmorska nu. Ska få lyssna på lilla hjärtat och mäta magen, alltid lika spännande :)

Nedräkningen på allvar!

Kategori:

Tisdag idag. Sista tisdagen detta året för mig på jobb! Känns helt sjukt!
Tänk så konstigt livet kan bli, utan planering! Men ja jag älskar mitt liv :)

2år av kärlek!

Kategori:

Jag kan inte riktigt förstå att vårt lilla mirakel redan blivit två år! Det känns som igår jag fick upp dig på mitt bröst för första gången. Första gången jag fick höra din ljuva stämma, första gången jag flyende ge dig en puss.
Du är det bästa som hänt din mamma och pappa! Du förgyller våra dagar och fyller alla timmar på dygnet med kärlek.
Vi älskar dig oändligt mycket! 
 
Tack vår underbara släkt för denna härliga dag! Tack för alla fina presenter! Ni är bäst <3

Orkar ingenting!

Kategori:

Det känns som om min kropp säger ifrån nu. Känner mig trött konstant och känner inte för att göra någonting. Samtidigt så är jag hemma med en sjuk tös som kräver uppmärksamhet konstant. Hon vägrar att vila när jag vill vila och testar alla mammas gränser!
Men men thats life ;)

Imorgon kommer min mamma en sväng och passar lille medans jag åker och handlar inför helgen. Mycket som ska fixas imorgon, men det ska nog gå bra :)

Svullna ben!

Kategori:

När ska jag inse att jag inte kan vara utan stödstrumpor?? Tänkte att eftersom jag var hemma idag så kunde jag vara utan. Tji fick jag! Nu har jag riktigt ont och är svullen! Skärpning Denise!

Har varit hemma med sjuklingen idag. Förutom en snabb sväng på jobb. Jag undrar hur de ska klara sig utan mig! Känns faktiskt lite jobbigt att snart vara ifrån ett tag. Men ganska skönt ändå ;)

Har bakat fler bullar idag. Frysen är laddad inför kalas i helgen :) Bara lire muffins att fixa och tårta såklart! Tur man ska vara hemma mycket denna veckan. Tur i oturen att lille blev sjuk!

Mammas sjukling <3

Kategori:

Är man hemma med sjukt barn så får man synda ;)

Barnloppis

Kategori:

Det blev en tur på barnloppis idag. Hittade lite fynd, men fy för vilken kl! Stod där i över en timme! Men men vad gör man inte för lite fynd ;)
Nu sitter jag i solen och njuter, helt underbart!

God morgon

Kategori:

Att vakna 20 över 6 en lördag känns sådär kul! Lille ligger tätt intill mig, mysigt! Även om man knappt får plats, men man ska väl njuta så länge de vill vara nära en ;)
Så Sofias änglar i ett tyst hud är egentligen inte helt fel ;)
Hoppas ni får en underbar lördag!

Äntligen!

Kategori:

Nedräkningen! Idag är det exakt 2 veckor kvar på jobb! Lilla miraklet är beräknat om 35 dagar! Hoppas veckorna går snabbt :)

Jämna plågor

Kategori:

Denna jäkla förkylning tar kål på mig! Jag vill bara hem och bädda ner mig, glömma mina kroppsliga bekymmer och få sova ut! Sömn får jag inte mycket av, vaknar konstant av att jag har så fruktansvärt ont i min rygg. Hittar ingen bekväm ställning hur jag än vrider och vänder på mig. Det är skönt att jag börjat med nedräkning ifrån jobb, två veckor kvar nu. Jag börjar längta väldigt mycket, jag behöver få vila upp mig innan det lilla liraklet kommer. Jag måste hinna få lite mer energi.

Nybakat!

Kategori:

Nybakade kanel och vaniljbullar, mums! Men ryggen känns knäckt och jag har ont precis överallt!
Nu är det soffan och högläge med benen sin gäller! Samt Mästerkockarna såklart ;)

Dagens Denise

Kategori:

Stor som ett hus nu! Men men :)

För evigt!

Kategori:

Vår vänskap kommer att vara för evigt! Var än i världen du befinner dig så finns jag här för dig, dag som natt!
Din vänskap har genom alla år betytt mycket för mig, vi har gått igenom så mycket tillsammans och för mig är du värd mer än allt guld i världen!

Tillbaka!!

Kategori:

Har haft uppehåll från bloggandet under påsken. Har haft så mycket att göra, eller ja umgåtts med nära och kära och bara myst, det är mycket nog för mig ;) Vi har ötit god mat, träffat fantastiska människor och njutit av ledigheten. Nu är det jobb igen, eller ja några dagar till i alla fall, 2,5 vecka kvar! Nedräkningen har börjat på allvar nu!¨ Men jag känner i kropp och själ, jag orkar inte mer! Min kropp är tung och min hjärna är inte som det ska vara (eller har varit). Jag behöver vila, vilket jag inte tar mig tid till, dum som jag är! Men men snart får jag vila några dagar innan bebis kommer, om han inte väljer att komma tidigare vill säga ;) Vi började riva ut badrummer igår, eller med vi så menar jag Marcus så klart ;) Så nu är det projektet igång och till helgen ska vi sätta igång med projekt nr 2, uterummet. Känns så skönt att vi ska få snyggt dör ute nu inför vår/sommar. Så man kan njuta till max. Eftersom jag har planerat att spendera sommaren i trädgråden med mina små mirakel och bara njuta så känns det bra att ha i ordning =) Kan fortfarand einte förstå att inom de kommande veckorna så har vi ett litet mirakel till hos oss. Det går inte riktigt in. Det är så spännande allting och jag tror verkligen att lille kommer att älska att vara storasyster. Hon kommer att vilja hjälpa till med allt, både positivt och negativt ;)