Denssan

Snart A-Bombers.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har blivit lite dålig med min blogg faktiskt. Jag orkar inte skriva känner jag, är så grymt trött!
Håller på att planera inför vår tripp till A-Bombers, så jäkla skoj det ska bli! Jag längtar!!!

/Denise

Underbart på Häringe Slott!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har haft den underbaraste helgen på ja jag vet inte hur länge!
I fredags flög jag och mitt hjärta upp till Stockholm och vidare i bil till Nynäshamn. Var framme vid 21 tiden. Pratade med det blivande brudparet, de var ganska så nervösa, gulligt.. =).. Jag, svärmor och Sara körde och hämtade pizza, sen efter maten var vi helt slut! Det blev sängen tidigt, tur var det!
Vaknade runt halv 7, Cassandra och Filip var vakna och lekte, då kan man inte bara somna om.. ;).. Sara åkte iväg tidigt, skulle ju till firsören och bli snygg brud.. ;).. Jag hann med en tupplur på soffan med, skönt,.. =)
Runt kl halv 11 var det dags att börja att göra sig snygg. Kl 12.50 var vi framme i kyrkan.. =)
Det var nog det finaste bröllopet jag sett, helt underbart! Jag vill också vara så fin någon dag!
Efter vigseln bar det av till Häringe slott. När vi checkat in tog vi oss till vårt rum. Fick med oss en påse med champagne, gottigt.. Sen var det drinkar och snacks innan maten. Vilket underbart ställe vi var på!
När vi ätit den underbart goda maten var det dags för dans. Brudparet hade övat in valsen, det var så fint! Fick dansat en del faktiskt. Till och med med en NHL spelare - Robert Nilsson. =). Tyvärr så var han ingen höjdare på att dansa, men roligt hade vi. Jag bara skrattade hela tiden, haha.. =)..
Jag och älskling dansade jive, vilket blev väldigt uppskattat. Vi fick så mycket positiva kommentarer, det var till och med någon som trode att vi proffstävlade! Jag kan ju nämna att jag och hjärtat har dansat tillsammans ca 5-6 gånger, så roligt att höra att man var så duktig.. =)
Det blev ee del drinkar och mingel. Vilken underbar dag, kväll! Tyvärr går tiden så fort när man har roligt!
När jag ska gifta mig vill jag ockås ha ett så fint bröllop! Okey jag kan avstå slottet, om jag nu inte lyckas vinna lite pengar innan.. ;)
På söndagen var det Brunch, gottigt! Sen blev det lite bad i polen, inte för mig då men för de andra.. =).. Sen vid 15 tiden kom en stor buss och hämtade brudparet med flera. Vi åkte med dem in till Stockholm där de skulle fortsätta firandet på Elite Hotel. Tyvärr fick jag och älskling tacka för oss eftersom vårt flyg gick hem 17.30.
Tack Sara och Ralf för att jag fick följa med och uppleva denna dagen med er! Det kommer jag aldrig att glömma, allt var verkligen undebart!
Tack alla andra med för den delen, min underbara svärmor och svärfar, älskling mf.
När jag och älski kom hem var vi väldigt sugna på Sushi. Vi fick köra runt hela malmö, alla ställen var stängda! Men till sist innan vi gav upp hittade vi en som var öppet, och det var supderduper gottigt! Sen åkte vi hem, satte på "Pojken i randig pyjamas" och somnade gottigt i vår härliga säng!

Nu sitter man på jobb igen, trött efter helgen! Men det är bara till att ladda batterierna inför kommande helg då det bär iväg till Uddevalla och A-bombers, jag längtar!


/Denise

Stort bröllop och myspys på slott..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu snart om några timmar bär det av till Stockholm med älski. Vi ska på ett STORT bröllop imorgon på ett slott, det är älskis kusin som ska gifta sig. Ska bli spännande! De har hyrt hela slottet så det blir till att bada i pool och mysa på ett slott, hur ofta har man chansen till det? Mycket partaj lär det bli, åhh roligt!
Hoppas bara att min klänning blir bra!!


Ha en underbar helg, det tänker i alla fall jag ha.. ;)


/Denise

I Love my sister <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


                                Du är min ängel!

Varför välja döden när man kan leva livet??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag kan inte riktigt förstå mig på de männsikor som väljer döden för livet. Nu för några dagar sedan var det en ung kille här i Trelleborg som tog livet av sig. Vad fick honom till att göra detta? Jag vet att man aldrig kan sätta sig in i en annan människas tankar, men hur kan någon välja denna "enkla" utväg?? Lämna alla som håller en kär i stor sorg och saknad. Jag vet också att när någon har bestämt sig för att avsluta sitt liv så ser de ingen annan utväg. Men hela livet är värdefullt, livet är till för att levas. Vissa får ett jobbigare och slitsammare liv medans andra föds med en guldsked i munnen. Ja livet är orättvist, men det är tyvärr så som vår värld ser ut. Alla har vi våra upp och nergångar i livet som man måste ta sig igenom hur svårt och jobbigt det än är, men det är något man måste. Tänk om alla skulle välja denna "enkla" utväg, vad skulle då bli kvar?
Jag känner en orehörd sorg med de han har lämnat kvar här på jordlivet och även för honom såklart som missar att leva resten av sitt liv. Gifta sig, bilda familj och att se sina barn växa upp.
Även om jag inte kände dig så hoppas jag att du har det bra där du nu är och att du har funnit inre ro! Vila i frid!


/Denise

Myspysigt...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3
Idag blir det myspys med min Jenny, underbart! <3


/Denise

Illa illa, jag mår illa!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår kväll hade jag en fruktansvärd smärta i min mage. Någon sån smärta har jag aldrig haft innan, det var fruktansvärt jobbigt! Magen bubblade som sattan, det ekade i hela lägenheten! Småknip, bubbel och illamående, jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Låg till sist i sängen med min vetekudde tryckt till magen, lyckades somna som tur var! Men när jag vaknade nu idag så var jag fortfarande illamående, vilket fortfarande sitter i! Åhh jag hatar illamående. Det är inte som att jag behöver kräkas precis, det sitter bara och stör en! Åhh jag vill hem och gräva nermig i sängen nu!!

Annars hade jag och älski en bra kväll igår. Vi storstädade hela lägenheten, eller nja jag städade det mesta.. ;).. Älsklingen fixade god mat (pasta med skaldjur) mumsigt! Sen gick vi en långpromenad med Shishi och åt glass, gottigt! Sen när vi kom hem började min jäkla magen, åhh jag hatar den!

Idag ska älski iväg och grilla med resten av Cardinals. Så jag och Jenny har bestämt oss för att gå ut och äta på Elyseé, mums! Jag hoppas bara att mitt illamående hinner försvinna innan!

Jag har förresten hittat en ny Idol, Pat C Miller, underbart bra! Hennes skiva går om och om igen här på jobb. Du är grym Camilla!! =)/Denise

Får man ta hunden med sig in i himlen?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag när jag satt i bilen på väg till jobbet, kom den fina låten
" Får man ta hunden med sig in i himlen. Han är snäll och han har varit en riktig vän.
Han är klok och fin och skatten är betald. Får man det du speleman då blir jag glad"

Det är en underbart fin bit tycker jag. Samtidigt så börjar mina tankar att flyga runt.Får jag lov att ta med mig Shira när jag dör? Shira är min bästa vän, hon sviker mig aldrig. Jag vill aldrig vara utan henne, även om jag vet att jag har henne högst 10 år till. Den dagen då jag måste ta det beslutet om Shira ska få finnas kvar kommer att vara den värsta dagen i mitt liv! När vi tog bort vår rottis var fruktansvärt! Jag har aldrig sett min familj så knäckt som då, det var hemskt! Jag saknar Fifi varje dag, ser jag en rottis så känner jag tårarna komma i ögonen. Hur ska jag någonsin klara mig utan Shira då? Usch hemska tanke! Jag vet att hon ska med mig till himlen, det är bara så.. =).. Har förrsten en underbart fin dikt som jag hittade när Frida gick bort:

THE RAINBOW BRIDGE


Just this side of heaven is a place called Rainbow
bridge. When an animal dies that has been especially
close to someone here, that pet goes to Rainbow
Bridge.

There are meadows and hills for all of our
special friends so they can run and play together.
There is plenty of food, water, and sunshine, and our
friends are warm and comfortable.
All the animals who had been ill and old are restored
to health and vigor; those who were hurt or maimed are
made whole and strong again, just as we remember them
in our dreams of days and times gone by.

The animals are happy and content, except for one small thing;
they each miss someone very special to them, who had
to be left behind.
They all run and play together, but the day comes when
one suddenly stops and looks into the distance. His
bright eyes are intent, his eager body begins to
quiver.

Suddenly he begins to run from the group,
flying over the green grass, his legs carrying him
faster and faster. You have been spotted, and when you
and your special friend finally meet, you cling
together in joyous reunion, never to be parted again.
The happy kisses rain upon your face; your hands again
caress the beloved head, and you look once more into
the trusting eyes of your pet, so long gone from your
life but never absent from your heart.

Then you cross Rainbow bridge
together............


Snart dags för frukost, jag håller på att dö av hunger!


/Denise

Snart bär det av till nya äventyr.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Torsdag idag och helgen närmar sig med STORA steg.. =).. Min helg börjar redan idag, HÄRLIGT!
Vi ska nämligen köra till Danmark idag, jag, älski och mina föräldrar. Imorgon börjar träffen i Tylöse och vi vill vara där i god tid, dvs redan idag..=)
Så igår fixade vi bilen, ska köra Oldsen, så nu är allt påfyllt och klart. Har faktiskt inte packat helt klart, ska göra det efter jobb. Kom på igår med att jag har inga skor jag kan ha på mig i hekgen, måste köpa ett par nya svarta! Jag måste försöka hinna med det idag, kan ju inte gå med bruna skor till en svart och vit klänning, så det måste fixas.
Annars är nog allt gjort, förutom lämnat hunden, det gör jag efter jobb.. =)Så trevlig helg på er! Vi ses i dimman.. ;)


/Denise

Lägehets titt idag.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tisdag idag, usch jobbigt. Jag tycker inte om tisdagar. Men nu är det inte så många timmar kvar på jobb. Har precis kommit tillbaka efter lunchen och väntar på att min chef ska bli färdig. Då ska vi ner och börja rensa i arkivet, inte alls skoj! Men det behövs verkligen! Där har nog inte blivit städat på de senaste 15 åren!

Ska en sväng in till Isabella och fixa till slingorna, tyvärr höll inte den lila färgen, synd jag tyckte om den! Men vi får testa något annat.. =)
Efter det bär det av till Malmö. Fixa mat, långpromenad med Shishi sen ska vi titta på lägenhet, skojigt! Jag vill verkligen ha en lägenhet nu, en tillsammans med Marcus. Tänk så skön när jag får plats med alla mina kläder och skor på ett och samma ställe, det hade varit underbart! Åhh jag vill! Men den som väntar på något gott... ;)


/Denise

Jag som Madonna.. ;)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3
Vilken underbar Rockabilly fest!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tack alla som gjorde min kväll till helt oförglömlig! Tack för alla fina saker jag fick, nu ska jag verkligen pyssla om mig själv med sminkkurs, ansiktsbehandling, massage, helkropps massage och shopping, ni är underbara! Det var en underbar kväll med all sorts dans, jag lär mig bättre och bättre att dansa med min älskling, det är så grymt skoj!
Jag är verkligen överlycklig att det blev så här bra, ni är bäst!
Alal fina foton kommer in i morgon, på min facebook och bilddagbok, några kommer in här med. Jag kan inte säga annat än att jag var grymt snygg i lördags, likt Madonna enligt min mormor.. ;)

Igår var jag helt slut! Vilken helg!
Fredagen spenderades med vänner sedan Deke Dickerson på KB, underbart.. =)..
Sen partaj i lördags med alla nära och kära!
Det är inte konstigt att man är helt slut nu! Tur att så många har semester ifrån jobb så man själv kan ta det lugnt och jobba i sin egen takt, lyssna på musik och bara vara sig själv, I love it!

"Jag är så grymt ledsen att det har blivit såhär, men jag måste sätta ner foten någon gång, kan inte stå ut hur länge som helst, det klarar jag inte. Jag vill bara ditt bästa och jag försöker om och om igen att tala om det för dig men ibland undrar jag om du lyssnar. Jag finns här för dig, men det jag kräver är att du är ärlig och finns för mig med. Är det för mycket begärt? Jag vill ha det som innan, när du och jag var som ärter och morötter och det var du och jag som var oskiljaktiga. Vad har hänt? Men jag hoppas att det kommer att bli som innan, jag vill, du är ju min underbara vän, snälla kom tillbaka"
 
Idag är det Rally som gäller, skojigt.. Jag och Shira måste träna lite, speciellt nu efter helgen då både hon och jag lagt på oss lite extra (Shira har ätit både sin och Diablos mat hela helgen, plus att igår lyckades de två att tömma allt som var över ifrån vår grillning) Så nu är hon så härligt tjock om magen.. ;)

/Denise

Grattis till mig!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Imorgon är det dags för att fira mig, lilla Denise har blivit hela 25-år. Sattan jag närmar mig 30 år med stora steg! Dagen ska spenderas hemma hos mamma och pappa, i deras garage (som pappa städat och fixat på hela veckan), det ska gå i Rockabillyn´s tecken (vad annars) Det ska bli så grymt skoj! Jag kommer att ha världens finaste klänning och väska (som jag fått av älski)

Så Grattis i efterskott till mig!! =)/Denise

Min kärlek till dig!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3Jag kommer aldrig att läma din sida!
Vad som än händer i livet så står jag intill dig!
Ditt hjärta är mitt, mitt hjärta är ditt! Vi tillhör varandra!

Du och jag emot världen älski <3 <3 <3

Jävla öron, hur kan det göra så ont???

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Var hos doktorn igår. Fick en en drös med kortisonpreparat. Två olika till kroppen, en till hårbotten och en till örat. Har tydligen lyckats att få utslag inne i örongångarna, hur nu det går till. Jag har ont och det kliar, känns som jag har lock för öronen hela tiden, mest det högra. Så nu jäklar ska jag få bort allt skit... =)

Igår lyckades jag även att lägga ut det första plagget på Tradera, måste verkligen göra av med lite kläder! Fick ett bud direkt på hängselkjolen, perfekt.. =).. La ut två tröjor idag, så nu är jag på G.. =).. Ska kolla igenom garderoben hemma och sen när jag orkar så blir det källaren. Jag måste ta mig i kragen! Kan inte köpa en massa nytt och inte göra av med det gamla, jag får ju inte plats!
Fick även hem ett par byxor igår, gråa stuprör med hög midja, snygga! Säljaren vad Sandra Dahlberg, lite skojigt faktiskt.. =)

Idag är det onsadag, men inget KU, känns lite tråkigt faktiskt.. Men jag och Jenny har planer för kvällen. Först ska vi mötas på Harmony direkt efter jobb, mumsigt! Sen hem och hämta Shira, gå en härlig promenad. efter det bär det av till Oxiebrukshundklubb där vi ska kolla på Rallylydnadstävlingar. Det var egentligen planerat att jag och Shira skulle vara med, men jag känner mig inte alls pigg,inte Shira heller för den delen. Men nästa gång, då jäklar ska vi visa vart skåpet skall stå.. ;)
Så jag tror jag kommer att få en underbart trevlig kväll idag tillsammans med världens bästa Jenny!!


/Denise

När fan fanns där tama alligatorer??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1631597/alligatorn-hogg-flickan-i-handen

Hur dum i huvudet får man vara om man är förälder? Sen när har det funnits en snäll alligator? Det är väl föräldrarnas ansvar att se till att ungen inte sträcker ner händerna och ska klappa något vilddjur! Att de bara kan skylla på att där inte är uppsatt några skyltar! Har de inget innanför pannbenet eller? Jag blir så grymt irriterad när jag läser något sånt här, alligatorer är vilddjur och lär allitd bli vilddjur!


Annars har dagen idag varit bra.. =).. Förrutom min jäkla förkylning. Jag får lock för öronen med, ont i högra örat har jag. Ska till doktorn sen för att kolla upp mina utslag, ska även be honom kolla i mitt öra så jag inte har fått någon öroninflammation eller något sånt. Jag hoppas bara att jag blir helt frisk till helgen då det är mitt 25-års partaj.. =).. Jag längtar! Min pappa är nog bäst i världen, som han planerar och fixar.. =).. Love you Daddy!!


/Denise

Dagarna bara springer iväg...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har haft ett litet uppehåll med bloggandet eftersom jag har varit bortrest i Prag tillsammans med mina ungdomar.. =).. Hade en underbar resa och vi fick lägga till många nya fina minnen tillsammans =). Eftersom jag fortfarande inte har bestämt mig ifall jag ska jobba efter sommaren eller inte så lutar detta år at det var vår sista resa tillsammans. Tack alla för bra dagar i den vackra staden Prag!

Medans jag var borta så hann jag även att fylla 25 år, hur gick detta till? Vart har alla åren tagit vägen? Jag närmar mig ju 30 mest STORA steg.. Men jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med mitt liv. Jag skulle inte vilja vara student i dessa tider, ta studenten utan att det finns något jobb alls ledigt, nej fy för. Jag har ett bra jobb, lägenhet, världens bästa pojkvän och bästa vänner. Hade jag kunnat få det mycket bättre? Det tvivlar jag starkt på.
Jag fick present av min lillebror och Chumpa när vi var iväg, det var två stora klotformade ljusstakar, grymt fina. Jag blev riktigt glad, tack! =)
När jag kom hem så överreaskade min älskling mig med förs en paket under min kudde, världens finaste Trophy Queen väska, jag älskar den! Vet inte hur många gånger som jag har stått och dreglat över denna väskan och nu är den min, tack älski! Sen var där ett paket till under hans kudde, en bok om 50-tals håruppsättningar, som jag också har velat ha i evigheter! Har jag världens bästa pojkvän eller vad? Jag älskar dig över allt annat Marcus <3


I fredags fick jag träffa mina små hjärtan. Vince och Alice. Man saknar dem grymt mycket när man är iväg. Så fick myst och pussats med dem lite och bara njutit.. =)

I lördags var det den årliga vollybollturneringen i Alstad. Jag är inte precis någon höjdare på vollyboll men sattan vad det är roligt! Jag hamnade i samma lag som min älskling (utan fusk). Första matchen ägde vi riktigt bra, vann över pappa och Johan.. =).. Sen gick det tyvärr utför. Jag tror att det var pga all öl och solen, men sattan vad det var skoj.. =)
Pappa och Johan lyckades ta sig till semifinal (hur nu det gick till). Så till nästa år är det hårdträning som gäller.. ;)
Sen blev det utgång på kvällen. Snabbt hem och duscha och ta på sig. Gick ner till Stationen, fick dansat i 40 min stängde dem. Då tog vi oss (jag, älski, Jenny, Ekan och Johan) vidare till Lyktan, Ingen feststämning precis, men bra musik och trevligt sällskap (träffade på Sofia och Jynz).
Sen orkade jag och älski inte gå vidare, vi gick hem och somnade innan huvudet hamnade på kudden, skönt!
Jenny och resten av gänget gick vidare till Kristall och var hemma vid kvart över 4, att hon orkade.. =)

Tack alla för en underbar helg! (Älski, Mamma, Pappa, Lollo, Johan, Jenny, MJats, Monica och Ekan)

Nu sitter jag på jobb och tycker synd om mig själv. Vill inte jobba!
Men vad göra? Man måste ju jobba så man kan få pengar att shoppa kläder för.. ;)


/Denise