Denssan

Gott Nytt År!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Gott Nytt År alla underbaringar!
Hoppas ni får ett underbart slut på det gamla året och en sjukt bra start på det nya!

2010 kommer att bli ett härligt år!
Jag längtar!



/Denise

Njuter av ledigheten!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har inte haft tid att skriva. Inte ork för den delen heller. Just nu har jag semester och jag njuter till 100%, sitter enbart vid datorn vid nödfall.

Jag har haft en underbart bra jul med nära och kära. Fick fina klappar, fick en ny mobil av min älskling, han är verkligen bäst!

Nu är det snart dags för att fira in det nya året och det ska jag göra tillsammans med älsklingen och hans familj, Jenny, mormor & morfar och några till, ska bli skoj..=).. Så det blir lugnt och skönt, god mat och härligt sällskap, precis så som man ska ha det enligt mig..=)

Nej nu orkar jag inte sitta här, ska njuta av ledigheten!


/Denise

Min älskling!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var det min älsklings dag, hans 26års dag <3
Tyvärr slutaden han inte från halv 9, men vi fick firat i alla fall..
Det blev middag på Syltan, paketer och myspys <3
Han blev glad för presenterna vilket var ett par boots, en skjorta (som tyvärr var för liten, men det går att byta) och en fotoram med bild på oss två och Shishi <3
Jag hoppas att du blev glad älskling!
Jag älskar dig över allt annat, du är mitt liv!



Tillsammans är vi oslagbara! Det är du och jag emot världen och tillsammans klarar vi ALLT!
Marcus + Denise = Evig kärlek <3 <3 <3


/Denise

Vem är egentligen ens vän??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Den frågan brukar jag ofta tänka på. Jag och Jenny pratade om det senast igår. Hur man man egentligen veta vem man kan lite på till 100% ?
Jag vill och orkar inte lägga ner tid eller energi på någon som i slutändan inte är värd det. Som visar sig efter några månader vara helt tvärtemot än vad man förmodat. Jag blir lika besviken och ledsen varje gång och tänker att aldrig mer. Men ändå så släpper jag in vissa människor i mitt liv och råkar ut för samma sak om och om igen. Är man verkligen så blåögd?
Jag tycker själv att jag är en bra människokännare men inbland kan man helt enkelt ha fel. Jag har sagt upp bekantskapen med många vänner och det beror helt enkelt på att jag inte kan lita på personen. För mig betyder ärlighet och förtroende väldigt mycket i en vänskap. Sviker man mitt förtroende så är det väldigt svårt för mig att bygga upp det igen. Ibland så kanske jag helt enkelt inte orkar eller inte vill göra det och då är vänskapen förstörd.
Jag vill endast ha nära och kära omkring mig, det är de som betyder mest för mig. Alla andra kan jag säga hej till eller kanske prata med när jag är ute på partaj, men egentligen så har de inte så stor del av mitt liv. Det är inte de som den dagen jag kanske behöver som står vid min sida och stöttar mig när livet är hårt. Därför så vill jag endast ha vänner som jag vet inte försvinner när jag behöver dem som mest.

Min familj älskar jag över allt annat. Jag vet att min mamma, min pappa, min syster med familj och min bror alltid kommer att finnas för mig. Jag är glad över att jag har den kontakt som jag har med dem och jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan er!
Min andra del av släkten som min moster, morbror Micke, morbror Magnus, mormor, morfar, farmor och mina underbara kusiner betyder också mycket för mig. De har funnits och hjälpt mig genom mycket!
Mina bästa vänner Jenny och Linda finns för mig i vått och torrt! Ni är mina änglar utan vingar och jag vill aldrig vara utan er!
Mina vänner som jag brukar prata med i telefon lite då och då, ni vet vem ni är! Vill inte skriva vissa så kanske jag glömmer någon, ni vet att ni betyder mycket för mig med!
Mina underbara svärföräldrar som hjälper mig med Shira och alltid finns! Ni är helt underbara, jag hade inte kunnat få en bättre "extra" familj! Ni är guld värda!
Sen att jag har min älskade Marcus! Han betyder allt för mig och jag älskar honom mer än jag kan beskriva! Han är mitt allt!

Så varför behöver jag egentligen någon mer? Jag har allt jag kan önska mig och all den kärlek som jag behöver!
varför ska jag egentligen lägga ner onödig energi på någon som inte förtjänar det?

/Denise

Skrivtorka!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja jag vet att det var många dagar sedan jag skrev sist, det har helt enektl inte blivit av. Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva om, något förslag?? =)

Denna veckan har/ kommer jag få fullt upp. Har mycket på jobb, allt måste fixas innan jag går på min 2 veckors semester, härligt! Imorgon är det fullproppat med saker! jobb till 16, då kommer Emelie, Andy och Theres hit. Vi ska köra till Maxi och fixa allt inför vårt julfirande nere på KU. Väl färdiga på Maxi ska vi till kryptan och fixa med mat, dukning och en hel del annat.. Skoj ska det bli.. =).. Julklapparna är fixade till kvällen och jag tror att vi kommer att få en underbar kväll.. =)




Igår var jag och tittade på min gudson/prins Vince som lussade för första gången på dagis. Jag kan ärligt säga att tårarna inte var långt ifårn, han är världens sötaste pojke! Mosters ögonsten! Helt plötsligt hörde man bara "Moster" och där står han helt överlycklig och bara vinkar till mig, blir man annat än rörd??
Sen har vi världens sötaste prinsessa, hon var så söt som Lucia i kyrkan i söndags, helt underbart söt! Jag kommer att lägga upp bilder sen så komemr ni att förstå när jag säger att jag är moster till världens sötaste små troll! Jag älskar er dunder mycket!



/Denise

Idag blir det myspys med mina favvisar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag efter jobb ska jag hämta upp min älsklings Vince efter jobb! =)
Så idag ska jag mysa med mina två favorit pojkar.. Det kommer nog att bli lite film, god mat, godis och kanske ett bad i badkaret, helt enkelt en underbart mysig fredag!


Marcus och Vince Mars -08

Imorgon blir det julklappsshopping med Jenny. Ska fixa det sista och köpa Marcus födelsedagspresent, jag vet redan vad jag ska köpa och det känns rikigt bra. =)
Vad som händer imorgon kväll vet jag inte än, vi ska ta lördagen som den kommer.. =)

Söndag ska jag till kyrkan med Vince, Alice och syster. Det är familjemässa och min prins och prinsessa ska gå med i Luciatåget..=). Efter kyrkan så är det pyssel som gäller, jag älskar pyssel! =)

Jag tror att detta kommer att bli en lugn och skön helg, vilket verkligen behövs, det var evigheter sedan sist!


/Denise

All I want for Christmas is YOU!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3




Älskar dig mest i hela världen!





Saknar min Lilla Linda Larsson!!

Livet bara springer iväg

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hur kan det egentligen redan vara torsdag?? Ibland känns det som att mitt liv bara springer iväg. Jag hinner inte med någonting! Även om det alltid känns lika underbart när väl fredagen kommer men det går kanske lite väl för fort! Men men man kan inte göra så mycket av det mer än att njuta av det livet man har och göra det bästa man kan av sitt liv och just nu är mitt liv på topp, jag rent ut sagt älskar mitt liv! =)

Nu är resan bokad! Känns helt fantastiskt! Mina föräldrar ska också med! Det känns helt underbart att få uppleva detta med dem för första gången. Ja det är inte första gången Marcus och pappa är i USA med det är första gången för mig och mamma. Jag hoppas att månaderna går fort och att det snart är den 24 mars, åhh jag längtar! Jag har även insett att jag kommer bokstavligen att shoppa ihjäl mig =) Jag ska shoppa miljoner med klänningar, hårblommor, bikinis och allt som jag älskar..=)

Imorgon är det fredag och för första gången på länge har vi inget alls bokat i helgen, känns rikitgt skönt! Jag vill ha en lugn helg! Ska i alla fall ut och shoppa julklappar och födelsedagspresent på lördag. Älskling fyller år om en vecka och jag vet precis vad jag ska köpa.. =).. ska nog fixa de sista julklapparna med, skönt..=)

/Denise

Snart är 2010 här..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Pratade med älski för en stund sedan. Nu är det bestämt att mina söta föräldrar ska med oss till USA.. =).. Jag hoppas att de kommande månaderna går fort!
Fast först är det julledighet för mig, ska vara ledig i 2 veckor, underbart! Då ska jag kanske försöka mig på att baka, måste fixa julklappar, fira min älskling och mysa med min familj! Efter nyår ska jag och älski till Stockholm, skojigt..=)

Sen den 12 januari är det dags för mina nya tattoos, spännande! Jag vet att det kommer göra svin ont, men vill man vara fin så får man lida pin.. =)
Månaden efter dvs i februari ska älski och jag till Lindköping och där ska han göra färdigt sin tattoo som han gjorde för flera år sedan, det är på tiden att den blir färdig..=)
 
Så vi har en del som vi ska göra innan det är dags för USA. Jag tror att 2010 kommer att bli ett super år..=)

/Denise

Svar till CC

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vad roligt att du följer min blogg och tycker att den är intressant..=)
Självklart är det till Las Vegas =) Först en vecka i LA och sen en vecka i Las Vegas och jag längtar! Marcus har varit där 3 gånger tidigare så nu ska han visa mig allt.. Mina föräldrar funderar också på att följa med, de är också intresserade av bilarna och musiken.. =)
Var bor du någonsyans? Är du iväg på träffar under sommaren?
Det är alltid roligt att skaffa nya kontakter, speciellt om man har samma intresse. Hör gärna av dig igen..=)

/Denise

Mina senaste inköp:

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

 

Har lagt nya bud idag! Fast de visar jag inte fråns när jag vunnit dem.. =)

 

/Denise

Efter regn kommer alltid solsken!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredagen slutade inte precis som jag tänkt mig. Satt här på jobb, redo för att gå på lunch. Reser mig upp för att gå och ta på mig ytterkläderna. Då känner jag en fruktansvärd smärta! Det går ifrån nacken och ut i ryggen och upp emot huvudet! Det gjorde så ont att jag nästan kunde börja gråta! Mötte i alla fall upp Emelie och Theres, tog en snabb lunch på Sibylla sen tillbax till jobb. Smärtan gav inte med sig och min kära chef sa att jag kunde gå hem så fort jag gjort det viktiga. Bad Jenny hämta mig eftersom jag inte vågade köra bil själv när jag inte kunde titta åt sidorna, så söta Jenny körde mig hem till malmö. Däår la jag mig på soffan och där fick jag bli liggandes hela kvällen! Älsklingen hyrde två filmer till mig innan han åkte iväg med jobb till Köpenhamn. så där låg jag i min ensamhet, tur att jag hade Shishi hemma!
Kan även säga att det var bra att Calle gick vidare och att Tove fick lämna, bra röstat folket!

Lördagen spenderades först lugnt hemme, sen fick jag ta och städa lite. Nacken ömmade fortfarande men fick låtsas som ingenting..=). sen fick vi åka tillo Skegire, lämna Shishi och hämta upp Rickard och Danne. In till Lets go där Cardinals mötte Debops i Bowling, men först blev det julbord, mumsigt! Jag och Camilla fick en bana för oss själva, tur var väl det, haha.. =)
Min älskling vann Bowlingen och fick ta med sig en fin kägla hem..=)

Alla grabbarna i Cardinals!


Söta Pat C Miller och Danne.


Älsklingen slår en strike.. =)


Jag är ingen höjdare på bowling, vilket syns på mitt klots höjd.. =)



Efter Lets go så bar det av till Mejeriet i Lund. Där mötte vi upp min söta Pappa, söta lillebror och söta svärfar. Och underbara Jenny såklart..=)

Sen blev det underbar musik och dans hela kvällen.. =)

tackar alla underbaringar för en super dag och kväll!


Jenny och Jag på Mejeriet

 

Söndagen spenderades hemma hos mina underbara föräldrar. Åt mat och pappis hjälpte mig med bilen..=)

Sen åkte vi hem och planerade inför vår USA-tripp. Så idag har jag fått semestern godkänd så den 24 mars - 6 april bär det av.. =)

 

/Denise

Nu har jag gjort det igen..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja det har jag gjort, jag har shoppat igen! Jag kunde helt enkelt inte låta bli, haha..=)
Det är snart dags att jag tar mig i kragen, men jag väntar lite till.. ;)

Idag blir det middag men två av mina favvis töser, Jenny och Camilla. Det blir fondue på Elyseé och jag riktigt längtar, det är så grymt gott!
Men innan jag syndar med all god mat så ska jag ut på en långrunda med Shishi, hoppas på att Jenny vill följa med!


/Denise

Nu har jag börjat shoppa igen!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja nu har jag satt igång igen, det där shoppingbegäret.. Jag har börjat shoppa sattan, men jag tycker om det.=)
Denna veckan har det blivit 2 kjolar på tradera, en klänning, koftan på Shock sen igår beställde jag ytterligare saker på shock, kunde inte låta bli.. =) Nu ska jag försöka låta bli att shoppa med till mig själv, behöver pengarna till julklappar och Marcus present.. =)

Idag ska vi ha pyssel på KU, skojigt! Jag längtar tills ikväll, då kan man bli som ett barn på nytt, underbart.. =)

Imorgon är det torsdag och det går emot helg, skönt! fast först ska jag ut och äta med Cardinetts imorgon, tror att det kommer att bli lika trevligt som vanligt. Ska fixa bort på Elyseé, mums.. =)

/Denise

Bild på mitt nya inköp:

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3




Fast den sitter mycket snyggare på mig..=)




Dessa önskar jag mig av tomten:

Kan man bli annat än förälskad?? =)

 

 

/Denise

Nu får jag ta mig tid att skriva..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag orkade inte skriva igår, eller jag hade helt enkelt inte tid. Dagen bara sprang iväg med pappersarbete och träning.
Helgen var som vanligt helt perfekt, förutom min huvudvärk i lördags som förhindrade mig att gå ut till Streetarena. Som tur var så körde min älskling i lördags så han åkte med mig hem, världens underbaraste <3
Söndagen spenderades med älskling, svärmor och Malin, Brian och lilla Lo inne i malmö. Shoppade världens snyggaste kofta på Shock, ska se om jag hittar en bild, sen blev det en hårblomma, jag älskar hårblommor!
Gick fram och tillbaka längst gågatan och hade super mysigt! Det blev varmchocklad och några julblommor med, jag älskar hyacinter!

Gårdagen hade jag fullt upp på jobb, skoj..=).. Sen direkt efter blev det träning, tränade gäddhänget..=).. Hem, älskling lagade mat och sen såg vi Flickan som lekte med elden. Riktigt bra nu längtar jag till nr 3, hoppas jag får se den snart..=)

Idag blir det träning sen är det tv resten av kvällen, skönt!

Skulle gå på julspelet i kyrkan idag tillsammans med syster och mina små troll <3 Men Alice tyckte inte alls om det så hon fick följa med moster in på jobb, det tyckte hon om..=).. Så hon har lekt med mina saker på skrivbordet och myst, helt underbar! Sen kom Vince och Lollo och hämtade henne, men då ville Vince inte gå, sötnos! Han får komma till moster en annan dag <3 <3 <3