Denssan

Fortfarande sjuk

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Är på jobb idag men det är inte roligt. Helst av allt skulle jag vilja ligga nerbäddad och tycka synd om mig själv. Näsan rinner, ont i halsen och en massa slem i halsen. Tror jag hade feberfrossa i natt. Men men inget att göra måste jobba och ha kurs ikväll. Livet är inte alltid enkelt, det gäller bara till att ta sig i kragen. Jag får sova ikväll när jag kommit hem. Åhh jag längtar!!

/Denise

Hatar att vara sjuk

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter hemma en lördag hos mina underbara svärföräldrar medans älsklingen är ute på galaj. Min jäkla förkylning har blivit värre och jag har åkt på feber med. Får slå ner mig i soffan framför tv:n och se Melodofestivalen och tycka synd om mig själv.
Hoppas ni har en underbar helg!/Denise

Fredalidedag =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är fredagen här igen och det är HÄRLIGT!
Tyvärr vaknade jag i morse med halsont och förkylning, men jag har inte tid att vara sjuk så jag låtsas att jag inte är det =)
Idag blir det fortsatt arbete i lägengheten. Min älskling har varit så duktig hela veckan och spenderat ett x antal timmar där var kväll, du är bäst!
Så vi vet vad som händer denna helgen, rivning och spackling, låter roligt va? Så har du inget för dig i helgen så kom och hjälpt till ;)
Hörde att Anna Bergendahl inte gick vidare till finalen imorgon, hur konstigt är inte det? Sverige har ALLTID varit med och hennes låt tycker jag själv är väldigt bra. Kanske är dags att lägga ner Melodifestivalen nu? Vissa länder håller verkligen ihop och det mräker man när de ger ut poäng, tråkigt tycker jag. Men men bättre lycka nästa år då Sverige!

/Denise

Underbart.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fick ett härligt mail idag, tänkte dela med mig av det =)

G
RATTIS på SJSK-dagen!
cid:F1910C049F3A4DDD94147DB79A40ADC1@Datordator

Idag är det Skitsnygga Jävligt Smarta Kvinnors Internationella Dag så var snäll
och skicka detta meddelande till någon du tycker passar den beskrivningen. Var
bussig och skicka inte tillbaka det till mig eftersom jag redan har fått det från en
skitsnygg, jävligt smart kvinna!

Och kom ihåg mottot: ”Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en
attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en choklad-
kaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten,
skrikande ’Vilken häftig resa!’”.
Ha en underbar dag!Sänd detta till alla smarta kvinnor du känner, du kommer att göra dem så glada!


cid:8CDF37158EB64B7E8BDD990B88D82BBB@Datordator
Kram från en Skitsnygg Jävligt Smart Kvinna till en annan!

Trelleborgs sämsta restaurang

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hade avslutning med mina KU:are igår, hur kommer mina onsdagar se ut nu? Kommer att sakna er massor!

Vi gick alla 16 st ner till Istanbul för att äta avslutningspizza. Men jag lovar att det vara absolut sista gången jag sätter min fot i den jäkla restaurangen! Först missade servitrisen att ge 4 st sina drickor. Okey det kan man acceptera men att sen 3 av vårt sällskap blir utan pizza! Då har det gått för långt! När vi alla andra ätit upp får jag nog, reser mig och går fram och frågar var resten av pizzorna blir av! Då har de bara gjort 2 till! Men den sista då, frågar jag. Då får jag till svar att det var väl bara 2 som inte fått! Helt sjukt! Det hela slutade med att en av ungdomarna fick vara utan mat. Vad fan är det för en jäkla restaurang? Så jäkla dåligt! Var är det för personal de har? Jag var riktigt förbannad när jag gick därifrån och jag hoppas verkligen att de skäms för hur de betedde sig! Jag hade kanske förstått det bättre om det var fullpackat på restaurangen men det var vi 16 och ett bord till!
Skärpning säger jag bara!
Sista gången jag betalar något för er mat!


/Denise

Allt är INTE hundens fel!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Läste en artikel på Aftonbladet om en 3-årig rottis som bitit en pojke i nacken efter att pojken "trillat" på honom. Hunden är nu omhändertagen och kommer antagligen att avlivas! Detta tycker jag inte är klokt och jag får tårar i ögonen när jag läste om Hector!
Varför ska enbart hunden drabbas av detta? Varför kan inte föräldrarna ha mer koll på sina barn och inte låta dem springa hur som helst under en hundträning? Hunden kan inte försvara sig på annat sätt än att markera med käften! Jag tror inte att Hector har bitit pojken utan han har markerat. Hade han bitit så hade det blivit jäkligt mycket mer sår och allvarligare skador än det som blev! Allt är inte hundens fel och jag tycker inte att Hectro ska få offra sitt liv pga av detta. Kan inte människor lära sig mer om hur hundar fungerar innan de dömmer ut dem?
Jag förstår att föräldrarna blir oroliga och rädda när deras barn blir bitna, det hade ajg också blivit. Men man får se hur det hela gått till och försöka ta till andra metoder. Koppeltvång, munkorg mm. Alla har rätt till en andra chans speciellt när det gått till på detta sättet!
Jag hoppas att Hector får komma hem till sin familj!
Tycker du som jag så gå med i gruppen Hecors historia på facebook!
http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=126828477329435


/Denise3 år idag älskling!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i 3 år!
Tiden går verkligen fort när man är lycklig!
Jag älskar dig mer och mer för var dag som går, du är mitt allt!
Jag vill aldrig vara utan dig, du är mitt liv!
Du och jag för evigt älskling <3

/Denise

Underbara minnen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår när jag var på väg hem ifrån hundkursen så tog jag en omväg och körde igenom Hököping. Jag har spenderat många underbara dagar där och upplevt mycket! Åkte så ofta jag bara kunde hem till min älskade moster och hennes familj.
Där upplevde jag min första kärlek, min första kyss, vänskap och en massa annat.
När jag satt där i bilen så fick jag en massa underbara känslor igenom hela kroppen och tankarna flög tillbaka till den tiden då jag var mellan 12-15 år. Sommarkvällarna då vi sov i tält, spelade fotboll, brännboll, tjuvrökte och lekte en hel del Sanning och Konsekvens.  Vilka underbara somrar det var! Inga bekymmer (förutom kärleksbekymmer)
Min söta kusin var inte gammal då, runt 7-8 år. Hon var alltid med mig! Vad vi än gjorde så var hon med. Så lite och så söt!
Jag tänker ofta tillbaka till denna underbara tid och hade jag kunnat så hade jag velat spola tillbaka tiden, bara för en dag. För att få uppleva allt det där igen, alla känslor och allt!
Hököpinge kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta <3


/Denise

Tråkiga liv eller?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Förresten ibland är det ganska givande att veta hur mycket tid folk egentligen lägger ner på andras liv. Har de inga egna liv eller är deras liv så jäkla tråkiga att de måste lägga sig i andras?
Har de ett sånt jäkla tråkigt Svensson liv?
Jag vet vem de anonyma kommentarerna kommer ifrån. Vuxna människor som beter sig som 14-åringar. Haha ja man kan bara skratta åt er =)

/Denise

Patetisk eller vad?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Haha det är alltid lika roligt med anonyma kommentarer..
Man kan inget annat än skratta åt någon som tror att de vet något om ens liv när de inte vet ett piss om vad saker och ting handlar om. Stå för vem du är istället, eller det är du för feg för?


/Denise

Äntligen har rivningen kommit igång

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det har varit en bra helg, haft mycket att göra och vi har fått välsigt mycket gjort!

Fredag: Var på banken tillsammans med min älskling, skrev de sista papperna och fick nycklarna till vår lägenhet! Det känns riktigt bra!
Sen var det raka vägen hem för att göra sig fin för kvällen då det var 50års fest! Hade en supertrevlig kväll! Det hela slutade med att jag fick leda min älskling hem, haha.. =)..

Lördag: Upp tidigt och möta far, svärfar och lillebror vid lägenheten. Nu var det rivning som gällde! Fick ut hela köket, alla lister och en hel del av tapeterna åkte ner! Malin kom också förbi och hjälpte till.
Blev en supergod Pizza och sedan tog vi ett tag till. Jag och älsklingen somnade runt halv tio framför den nya Wallander filmen, helt slut i kroppen!

Söndag: Då var det dop för lilla Leony! Det var fint och super god mat <3
Sen var det till att åka till lägenheten igen och dra ner tapeter! Nu är det inte mycket tapet kvar, härligt!

Jag vill tacka alla som hjälpt oss i helgen, far, lillebror, svärfar, svärmor, svägerska och Mikael. Ni är helt underbara som ställer upp! Tack!!

Nu ser jag framåt och allt känns riktigt bra!

/Denise

Sommarkänslor

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag sommarkänslor i kroppen! Det bara pirrar och allt känns så jäkla bra! Helt underbart!
/Denise

Snart är den vår

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Äntligen är fredagen här!
Idag ska vi ner till banken och skriva de sista papperna sedan är lägenheten VÅR! Känns helt underbart!
Så imorgon sätter vi igång med renoveringen, jag får göra så gott jag kan i alla fall =) Det blir till att riva köket, toaletten och alla tapeterna, åhh det komemratt bli helt underbart fint! Nu börjar vår framtid älskling <3


/Denise

Fi**gratäng..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tråkmånsar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ingen som skrivit kommentarer idag, tråkigt! Kom igen skriv något skoj, jag väntar ;)


/Denise

Min absoluta favorit

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3
/Denise

Bumbibjörnarna...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag påminde Emelie mig om Bumbibjörnarna, jag ÄLSKAR bumbibjörnarna! De är helt underbart söta! Nu kommer jag nynna på "Bumbibärssaften den magsika kraften och visst blir man stark om man dricker utav den" Hela dagen! Vilken härlig start på dagen =)
Mer än jag som fortfarande älskar Bumbibjörnarna?? =)

/Denise

Packa packa packa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ska snart packa ihop på jobb och bege mig hem till den nästan tomma lägenheten. Under den 1,5 timmen ajg är ledig idag ska jag städa eftersom det tydligen var evigehter sedan där blev städat! (inte jag som bott i lägenheten) Det kommer en kille ikväll och ska titta på den och jag hoppas att han vill ha den så att jag kan bli av med den, skönt hade det varit. Jag vill inte behöva betala 2 hyror, jag är ju aldrig i lägenheten! Just nu står där endast en säng, ett bord, en sogga och en tom hylla. Det till och med ekar. Det ska bli skönt att slippa den samtidigt som jag kommer få en tår i ögat när den dage väl kommer. Jag har haft många roliga stunder där och ja klart jag kommer att sakna det. Men det tillhör mitt förflutna, det kommer aldrig igen. 
Nu ska jag endast titta framåt och jag är glad över det jag ser =)


/Denise 

Mosters lilla små hjärtegryn...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är världens stoltaste moster till de vackraste barnen i universum!
Ni lyser upp mig dag med telefonsamtal och små pussar. När ajg träffar er så är det mycket bus och mys som gäller och jag älskar det.
Jag kommer inte ens ihåg hur livat var innan ni kom till världen, ni gör livet värt att leva och det finns inget mer underbart än att höra "Love you mutter"!
Ni är mina små älsklingar!
Vince och Alice, moster älskar er mest!
/Denise

I love my life...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Just idag älskar jag livet, det känns riktigt underbart =)
Vädret är perfekt, helgen närmar sig, har någon som ska titta på min lägenhet idag (hoppas jag blir av med den snart), har världens underbaratse pojkvän, härliga vänner och nära och kära, stolt moster, ja behöver jag räkna upp mer? Idag är livet helt enkelt PERFEKT =)


/Denise

Nu börjar planeringen..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår satt jag och älsklingen framför datorn och kollade runt på olika sidor. Vi vill ju ha helt nya möbler! Eller nya och nya vi vill ju helst av allt ha 50-tals möbler. Hittade faktiskt en hel del saker, men det är ju inte billigt precis, men det är snyggt.. =)
Vi vill verkligen inte ha ett IKEA hem, visst det är snyggt men det är inte vi. Har ju kommit fram till för längesedan att vi är inte som alla andra. Vi skiljer oss lite ifrån mängden, men det tycker jag om!
Så nu blir det till att kolla runt på internet, loppis och auktioner efter saker som passar hemma hos oss, det är riktigt roligt! Så har du något gammalt liggandes där hemma så hojta till, gärna saker i teak så att det matchar vårt underbara matsalsbord =)


Mitt senaste fynd:

Klicka för att visa Megabild!
Cocktailgafflar, underbart söta.. =)
Fick alla för 21 kr på Tradera ink fkart, billigt och bra!


/Denise

Ni är underbara!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tack för era underbara kommentarer!

Cicci: Jag är riktigt glad att du fann mig här =) Även om vi bara har träffats snabbt i Vegas så har vi funnit en bra vänskap via våra mail och via våra mail kan jag skriva av mig allt mellan himmel och jord! Du är en underbar vän!

Elisabeth: Tack vännen! Jag hoppas att det snart går över, men det gör det nog med tiden! Snart finns det så mycket annat för mig att lägga energi på! Vi MÅSTE träffas snart! Saknar dig!

Anonym: Jag tror att det är Theres!!??

/Denise

Tack min älskade kusin <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tack för de fina orden, de värmde verkligen! Jag är glad att jag har dig, du betyder grymt mycket för mig. Det har du alltid gjort och kommer alltid att göra! Din plats i mitt hjärta kan ingen ta! Du är underbar och jag älskar dig <3


/Denise

Nu trillar allt ner..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Var hemma en snabb sväng på lunchen. Nu börjar allt bli verkligt, det är nu jag börjar inse att jag snart ska lämna det som varit mitt hem i ett x antal år. Nu inser jag att jag inte kommer att bo granne med biografen och ca 100 meter ifrån mitt jobb mer än ca 1-2 månader till. (Förhoppningsvis bara 1 månad)
Jag kommer inte kunna gå hem till Shira på lunchen, hur ska jag spendera den tiden? Jag kommer att sakna den tiden vi spenderar tillsammans mitt på dagen, nu får jag nöja mig med att hämta henne på dagis och kela hela kvällen <3

Men jag ser framemot ett nytt äventyr, ett nytt liv! Det kommer att bli bra =)


/Denise

Tappat en bit av mitt hjärta...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har tappat en bit av mitt hjärta och det gör ont, det gör så fruktansvärt ont. Kan inte beskriva i ord hur ont det gör nu när jag väl tagit steget.
Det kommer att bli tomt nu och jag vet inte hur jag ska kunna fylla det tomrummet men jag hoppas att jag kommer att göra det. Det är en del som vill ha den platsen men ska jag verkligen våga släppa in någon annan så nära som jag hade dig? Vågar jag öppna mitt hjärta för någon ny vän eller är det helt förstört?
Idag har jag fruktansvärt ont i hjärtat, ibalnd tror jag att ett hjärta verkligen kan brista. Mitt hjärta har brustit och jag hoppas att det går att laga!

Hade jag inte haft dig min älskade Marcus i mitt liv så vet jag inte vad jag hade gjort. Du är mitt allt, min kärlek, mitt liv! Utan dig är jag inget. Det är dig som mitt hjärta slår för och det är dig jag vill leva med resten av livet!
Jag älskar dig mer än jag kan beskriva i ord och snart får vi vår efterlängtade lägenhet och då kan vi påbörja resten av vårt liv tillsammans! Jag längtar <3 <3 <3


/Denise

Reklaminspelningen gick riktigt bra!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har varit ledig nu i 4 dagar och har inte haft tid att sitta vid datorn. Har hänt mycket saker dessa dagarna och jag tänkte berätta lite snabbt.. =)

Torsdag: Stod på Loppis tillsammans med Malin och Lo. Vädret kunde ha varit bättre men efter en hel dag så gick vi hem nöjda med en del extra pengar i fickan och inte så mycket saker med oss hem =)
Nja jag har en del kartonger med kläder kvar, vet inte var jag ska göra av det =/ Någon som vill rota och ta med sig några plagg hem?? =)
Kvällen spenderades med mina söta svärföräldrar och sen blev det sängen tidigt!

Fredag: Upp tidigt för att köra älsklingens arbetskamrater till flyget och sedan hämta lillebror i Höör.
Sen hann vi vila en stund och sedan packa väskan inför kommande filminspelning.. =)
Tog på mig mina älskade jeans, ett linne och satte upp håret som jag brukar. Väl där så tyckte de inte att de behöve styla mig, jag passade perfekt som jag var =)
Filminspelningen var väldigt intressan, frös en hel del, drack gratis öl, åkte runt i bilarna, träffade underbara töser och sedan blev det partaj på kvällen. Det ska bli riktigt spännande att se hur det hela blev =)
Tyvärr fick jag fruktansvärt ont i mina öron och det slutade aldrig att tjuta. Jag MÅSTE använda öronproppar annars kommer mina öron att gå sönder =/
Kom inte hem fårn klockan var närmare 3 på natten, åt nattamat på McDonalds och sedan somnade jag och mitt hjärta gott! Tack min älskade lillebror för att du ställde upp och var chafför, du är bäst!
Tack även underbart söta Camilla för en underbar kväll!

Lördag: Vaknade inte från över 12! Det kan jag inte minnas när de hände sist! Men det behövdes!
Åkte på kalas till min prins <3 Fick myst och busat med de två små trollen som jag älskar mest! Träffade min söta muster och kusiner, mian underbara mromor & morfar mf. Tyvärr orkade vi inte stanna så länge men jag hann med det jag ville, pussa på mina små hjärtan <3
Sen blev det sängen tidigt tillsammans med min kärlek <3

Söndag: Blev en tur hem till Malin och Lo för att gratta lilla sessan på 6 månaders dagen <3 Åt frukost och snackade skit en stund sedan åkte jag, älskling och svärmor runt och tittade på klinkers och kakel. Hittade en del som jag tyckte om men nja inget som vi bestämt oss för. Fick med mig en tomatplanta he, nu jäklar ska det odlas =)
Blev en tur hem till mina älskade föräldrar, åt middag och snackade en stund, sen hem till malmö igen. Såg den 3:e filmen av Sällskapsresorna, åt majskolvar och mös <3


Ja det var en del av det som hänt under min ledigthet, hade gärna varit ledig ett par dagar till! Men nu längtar jag mest till fredag, då får vi VÅR lägenhet!!!


/Denise

Då ska man vara med i en reklamfilm

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var det bekräftat, vi är med!! Då ska man vara med i dansk reklmafilm, underbart!
Ska spela in nu på fredag =)

Kan livet vara mer på topp än vad det är nu? Jag njuter i fulla drag, låt det aldrig ta slut!!!


/Denise

Yippiieee

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Pratade precis med underbara Camilla (PatC) som ajg förstod det så hade vi alla (som jag åkt in med) kommit med i reklamfilmen! Så jäkla roligt om det är så! Då kommer man att se oss under 1 år på dansk tv och på youtube, underbart!!
Jag går på nålar nu och väntar på svar om det verkligen blev vi, spännande!! =)


/Denise

Reklam casting

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var vi inne i Köpenhamn för reklam casting. Men nja det känns väl lite sådär efteråt. Det är många som har sökt till detta eftersom det är väldigt bra betalt. De ska bara välja ut 8 killar och 4 tjejer så nja det får vi väl se hur det blir med det. Men nu har man testat det i alla fall =)

Idag är det onsdag och sista dagen på jobb för denna veckan, härligt! Imorgon ska jag stå på Loppis hela dagen i Skegrie och försöka att få en massa kläder och annat sålt. Allt för en billig peng, kom och köp!! =)

Sen vad som händer de andra dagarna vet jag inte riktigt än. Eftersom vi får lägenheten nästa vecka så tar vi det nog lugnt, åker runt och tittar på kök, kakel, klinkers mm.. Spännande.. =) Jag längtar tilsl vi fått allt så som vi vill ha det, vårt eget hem!

Nu vet jag hur allt kommer att sluta och det var inte det jag hela tiden hoppats på. Men nu vet jag vad jag betyder och vad jag är värd för dig. Kan inte säga annat mer än att jag vet att jag funnits för dig till 110%, gjort ALLT för dig men fått en kniv i ryggen. Nu orkar jag inte med det mer, jag är värd mer än så!/Denise

Tack min underbara svärmor!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Stress stress och åter stress! Fick ett sms där det stod att jag skulle bli hämtat kl 17 i malmö. Det betyder att jag slutar tidigast kl 16. Ska hinna lämna Shira i Skegrie, köra till malmö, byta om, sminka mig och fixa håret på en timme! Hur ska jag fixa det?
Som tur är så pratade jag med min underbara svärmor Monica. Så jag kunde lämna Shira där på lunchen istället, då sparar jag i alla fall 15 min! Tack min underbara Monica! Vad skulle jag gjort utan dig? Du ställer alltid upp och du är guldvärd! Utan dig hade jag aldrig klarat mig! Du är min ängel!


/Denise

Håll tummarna!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag efter jobb ska jag och några till in till Danmark och förhoppningsvis bli uttagna till en reklamfilm, håll tummarna för mig och min älskling! Jag hoppas verkligen, det hade varit rikigt roligt och lite extra pengar i fickan!! Spännande!


Igår hade jag en egenkväll. Usch jag tycker inte om det! Först var jag duktigt och gick en runda med Shishi, lagade mat, vilade och sedan blev det en sväng till. Det värsta när jag är själv är att jag hela tiden är så jäkla sugen på att äta något, helt sjukt! Så fort jag är själv måste jag äta gottigt, kan det vara som jag tröstäter för att jag är själv? Hmm jobbigt i alla fall!
Mitt hjärta var inte hemma från klockan 21.30.
Sen kunde jag inte somna eftersom jag vilat alldeles för länge på soffan, typiskt mig!
Fick mig i alla fall ett gott skratt när jag tittade på Hollywood fruarna. Jag tycker om Maria Montazami, hon har i alla fall mer innanför huvudet än de andra två. De tror verkligen att de är 20år, håller på med unga små killar. I mina ögon är de riktigt pinsamma! Så jag säger bara: Maria, du är underbar!


/Denise

Måste ha!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har hittat min nya favvis sida.
Dessa ska jag beställa och jag hoppas att det går fort att få hem dem, vill ha!!


DUNGAREE DOLLS


/Denise

Ibland så lyckas man..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja ibland så lyckas man jäkligt bra.. =)


 

Den sista bilden är helt klart min favorit =)

 

 

/Denise

Ut med det gamla och in med det nya...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Helgen har varit fullbokad och jag har fått mycket gjort.. =)
Fredagen spenderades med min underbara föräldrar, lillebror och svärföräldrar, svägerska i vår nya lägenhet! Vi planerade och alla tyckte om vårt köp =)
Sen blev det Pizza på Slottsstadens Pizzeria, det var utan tvekan en av de godaste pizzorna jag någonsin ätit, där kommer vi att bli stammisar! 
Sen blev det soffan med älsklingen och vi var inne på IKEA´s hemsida och palnerade vårt kök, det komemr att bli riktigt fint =)

Lördagen var det Lifestyle and merchandice på Jägersro och Cardinals var där för att ställa ut sina bilar. Där var en del fina kläder, tatuerare mm. Bla var där någon tatuerare som skulle slå världsrekordet och tatuera samma kille i 48 timmar! Stackars den killen, hans kropp kan inte må bra idag!
Vi spenderade några timmar med resten av Cardinals, mina föräldrar och Malin och Lo. Tittade på wieghtpulling för hundar och funderar på att testa med Shira =)
Det blev även en sväng inom IKEA och nu tror jag att vi bestämt oss för hur köket ska se ut =) Efter det blev det middag hos världens underbaraste svärföräldrar tillsammans med mina älskade föräldrar och Malin och Brian. Alltid lika underbart trevligt, ni är bäst <3

Söndagen spenderade jag i min källare, inte alls roligt! Men jag fick mycket gjort =) Söta Caroline kom förbi en sväng, hämtade lite kläder mm och hjälpte mig en stund i källaren, tack snäckan!
Så nu har jag ca 5-6 sofsäckar med skit, 6 kartonger till Loppis och jag har endast sparat 2 kartonger ifrån källaren, riktigt bra gjort av mig, helnöjd!
Kvällen spenderades med min älskling. Det blev en Sällskapsresa film och chips & dippa!
Har haft en perfekt helg =)

Idag har jag ingen hundkurs (känns lite konstigt) så ska vila hela kvällen tänkte jag =)


/Denise

Nu är det äntligen dags för lite fredagsmys <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu ska jag snart bege mig hem ifrån jobb och njuta av helgen tillsammans med min kärlek <3
Ha det bäst!


/Denise

Svar till anonym..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Eftersom du är anonym så lägger jag inte ut din kommentar. Tycker inte om när folk är anonyma, visa vem du är istället och stå för vad du säger =)


/Denise

Fotograferingen..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår blev jag fotograferad och det var rikigt roligt =) Jag hoppas att du fick till någon bra bild Robin! Hade 3 olika klänningar på mig och håret i min favvis frisyr. Kände mig faktiskt vacker igår och det syns på bild =)
Ska bli riktigt spännande att se resultatet!! =)

Idag är det FREDAG, wihooo! Jag älskar fredagar!
Ska till lägenheten idag med mina föräldrar och svärföräldrarna. Ska kolal lite mått och få mer ideér =)
Hämtade vårt matsalsbord igår, jag är förälskad i det! Helt underbart fint och det kommer att passa perfekt!
Sen blir det pizza och myskväll <3

Imorgon ska jag följa med Cardinals till bilutställning på Jägersro i Malmö. Hoppas det blir fint väder!!
Sen vet jag inte om det blir någon körning till Ystad, får se vad mitt hjärta har tänkt sig!

Söndag MÅSTE jag rensa min källare (svimmar bara jag tänker på det). Blää det är så mycket som måste göras och jag har en hel del att sälja på Loppisen på torsdag! Annars får jag helt enkelt slänga allt =/


/Denise

Wohhooo...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Dags att börja packa ihop och springa hem. Måste hinna göra mig vacker =)
Ska hämta köksbordet innan kl 18 också =)
Spännande!!!


/Denise

Sötnötar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hittade denna bilden på Expressen, helt underbar =)
Förresten så tycker jag att min Shira påminner om en surikat!
/Denise

Sattan också!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Kom precis på att jag glömt mina skärp med och en av kjolarna jag skulle ha med mig! Åhh idiot Denise!!
Ja blir han inte nöjd med det jag har med mig så får vi helt enkelt boka en annan dag med, inget att gära..


/Denise

Stressat som en jubel idiot!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vilken morgon! Somnade väldigt sent igår eftersom jag först jobbade sen hem och stryka klänningarna som jag ska ha till fotograferingen idag. Packa och leta efter mitt röda läppstift! Jag leta och leta men hittade det inte! Får panik eftersom det är det bästa läppstiftet jag någonsin haft! Efter många vänder runt i lägenheten kollar jag för säkerhetsskull i resväskan. Där ligger det gömt! Varför är det alltid så när man ska ha något att det är helt borta??
När klockan ringde i morse var jag helt död! Jag kunde bara inte röra på mig. Så kom upp alldeles för sent, plattade håret (somnade med blött hår igår, det värsta som finns) sminkade mig, tog ett par jeans i högen och ett linne. Kastade i mig ett äpple och sedan iväg. Väl i bilen efter promenaden med Shira och påväg ut ifrån malmö kommer jag på det. Jag har glömt MOBILEN!!!! Jag känner mig helt naken utan min telefen. Samtidigt hör jag på radion att en lastbil kasat ner i diket vid ombygget i Vellinge och det är låånga köer. Då är det inte till att tänka på att vända för att hämta telefonen. Det är bara till att fortsätta.
Satt i en jäkla kö men jag hann nästan i tid, men hjärtat i halsgropen!
Nu kom jag även på att jag glömt öronhängena till idag! Åhh jag får panik på mig själv!!!! Hoppas jag har några andra hemma! Fan fan fan! Jobbig morgon!
Hoppas att dagen i alla fall blir bättre och att det blir några bra bilder ikväll, spännande.. =)/Denise

Tack Emelie...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tack Emelie, det ska jag kolla upp. Vad skulle jag gjort utan dig ;)
Hoppas vi ses sen!

Min älskling är bäst...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Efter avslutningen på Rallylydnaden igår kom jag hem till nylagad paj och pannkanor.. =) Ja jag är ganska så bortskämd av min älskling, han är bäst <3

Idag är det onsdag och det är jobb hela dagen. Bara denna månaden ocksp med KU sen är det slut för min del. Jag kommer verkligena tt sakna mina "ungdomar", kommer kännas tomt utan er! Men jag måste släppa taget någon gång. Känner att jag inte hinner med allt jag vill och att hålla på med kurser och jobb 3 kvällar i veckan tar på en. Man hinner inte med någonting annat. Det är helt enkelt dags att gå vidare i livet! Men jag vet att jag kommer att träffa er lite då och då. Ni försvinner inte helt som tur är. Ni har blivit mina vänner och ni betyder mycket för mig! Hoppas att ni inte glömmer mig!

Idag ,åste jag också förbereda inför fotograferingen imorgon, spännande.. =) Jag har valt ut 3 klänningar och har nästan bestämt mig för hur håret ska vara. Skorna har jag klara och det känns bra! Så imorgon efter jobb blir det direkt till att göra sig snygg, har 2 timmar på mig så det ska nog räcka =)
Blir det någon bra bild så hoppas jag att jag får någon av bilderna =)


/Denise

Jag vill ha..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vill verkligen ha ett par träskor. Kanske inte som dessa på bilden men något liknande.
Vet någon av er var jag kan hitta dessa vackra "måste ha" skor?? =)
/Denise

Huvudvärk =/

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag huvudvärk. Det beror nog på att morgonen blev liiite för stressig. Stannade kvar i sängen snäppet för länge och sen var det full rulle. Jag glömde en hel del saker, även hundmaten =/ Men som tur var så löste det sig =) Jag hann precis i tid till jobb, tur att man är snabb och att det fanns kläder som satt bra, annars hade jag blivit väldigt sen!
Nu har jag fått i mig lite frukost och ska sätta igång med mina papper. Då kommer huvudvärken smygande, blää!

Igår hade vi avslutning på vår valp/vardagslydnad, riktigt roligt och så mycket de har lärt sig =) Det roliga är att alla vill fortsätta så det är bara till att sätta igång en kurs till =)

Idag blir det avslutning på Rallylydnaden, hoppas att regnet inte kommer! Jag vet ju inte var mitt regnställ är =/ Hoppas att jag hittar det nu när jag ska flyttstäda, vill ju inte köpa nytt när detta knappt är använt, typsikg mig =/ Jag lyckas alltid göra av med något som jag verkligen behöver!


/Denise

Snart kommer Oldsen ut =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Även om livet kan kännas jobbigt ibland så ser man ofta ljuset på himlen. Jag känner mig ofta ledsen över det som hänt. Jag försöker att hålla det inom mig men det kommer fram lite då och då. Det har verkligen satt sina djupa sår och jag hoppas att de kommer att läka snart.
Jag funderar mycket på hur sommaren kommer att se ut när inte du är vid min sida. Alla planer vi haft sedan förra sommaren, synd att det inte kommer att bli så.
Men jag tänker positivt, det kommer att bli en underbar sommar i alla fall och jag längtar! Det börjar redan att sätta igång nu och jag älskar det =)
Förhoppningsvis så kommer Oldsen ut i helgen, åhh underbart =)/Denise

Jag älskar auktioner =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var jag som vanligt en gång i månaden på auktion här i trelle. Men igår slapp jag att jobba, lillebror var sugen.. =). Så jag kunde istället sitta och njuta och titta på alla underbara saker. Jag fick med mig lite saker hem, en matservis och ett gammalt tiki köksbord med fyra stolar, helt perfet till vår nya lägenhet =)
Jag kände mig riktigt nöjd igår, billigt och underbart fint, kan det bli bättre?? =)

Lite om vad som mer har hänt hos mig i helgen:
Valborg: Körde hem och fick vilat en liten stund. Sen körde jag och älskling och lämnade Shira hos sin extra "husse & matte". Sen körde vi hem till min systers vänner. Där blev det bus med barnen, en sväng och titta på båldet och en massa snack. Väldigt trevliga männsikor och det var en helt underbar kväll =)

Lördag: Började att rensa i lin lägenhet. Jag var riktigt duktig måste jag säga! Det blev 5 sopsäckar till soptippen och två kartonger till loppis och en kartong att spara. Men ajg har en hel del kvar att rensa, känns skönt att komma igång. Ska sälja en massa på loppis nästa vecka =)
Sen blev det snabbt hem, göra sig snygg och hem till Dr Dam =) Där blev det lite Cider och massa snack innan vi körde över bron till The Dee Diner. Väldigt trevligt litet ställe, mycket folk och härlig musik. Tyvärr var det ganska så trångt, men det var trevligt =)
Sen somnade jag och mitt hjärta som stockar!

Söndagen har jag ju redan berättat vad jag hittade på. Det tog hela dagen på auktionen och sen är man helt slut när man kommer hem. =)
Fick i alla fall fixat lite mat och svenska jordgubbar, mums.. =)/Denise