Denssan

Gott Nytt År!

Kategori:

Har en mysig kväll med god mat och perfekt sällskap! Hoppas ni har en fantastisk kväll!
Gott Nytt År! Skönt med ett orört år, mycket spännande som händer!

God Jul

Kategori:

God Jul alla vänner och alla som jag inte känner ;)
Hoppas ni får fantastiska dagar med god mat och en massa mys <3
Vi har firat nu två dagar i rad och lille har njutit i fulla drag! Massa klappar, bus och lek! Tack alla fantastiska människor som vi har nära, ni är bäst!

Nu är det sängen för att ladda batterierna inför en lång dag imorgon med bästa släkten <3

God Jul!

En liten lille <3

Kategori:

Nu kan jag berätta en liten hemlis! Det döljer sig en liten pojke i magen, Hollie ska bli storasyster till en lillebror <3 Glädjen är stor!
Men det känns lite konstigt, vi var båda inställda på en liten flicka till, vilket också hade varit riktigt roligt. Så när vi var på Ul och fick se en liten snopp så var det nog inget öga som var torrt ( bästa kusin var också med )
Så nu blir det inte mycket av det vi har som vi kan använda då allt är väldigt tösigt! Men vad gör det, finns det något roligare än att shoppa bebiskläder? Tror inte det ;)

Har gått på semester idag, underbart skönt! Nu ska jag njuta och mysa med mina bästa <3

Älsklingens dag

Kategori:

Idag är det världens bästa smabo/pappas födelsedag <3
Det firar vi med ett ultraljud på mirakel nr 2 i magen! Så spännande! Jag har ingen aning alls om vad som döljer sig i min mage! Det spelar heller ingen större roll, men denna mamman vill veta ;) Så får jag min vilja igenom så får jag reda på det idag =)))
 
 
Grattis älskling på din dag!!
Du och jag för evigt <3
 

Tredje advent

Kategori:

Efter lucia i kyrkan, julpyssel, dans runt granen och fika så ska vi hem och vila en stund! Har en tös som somnade gott i pappas famn innan vi hann till bilen. Det är inte lätt att vara liten ;)

Låt bli våra traditioner

Kategori:

Börjar bli riktigt irriterad på allt skit som de kommer på nu och tar bort i våra traditioner! Låt våra traditioner vara som de alltid har varit! Jag vill att min dotter ska växa upp med det jag gjort, som pepparkaksgumma och med alla gubbarna i Tomteverkstaden!
Vad är det för trams ni sysslar med! Idioti om jag får säga vad jag tycker!

Jag kämpar på

Kategori:

Fredag! Det behövs verkligen nu!
Förlåt om jag varit gnällig sista tiden, men jag mår rent ut sagt skit! Är det inte det ena så är det de andra! Just nu är det tarmarna och det är inte roligt! Men jag kämpar på, jag ger mig inte så lätt. Envis som man är, eller som andra säger dum som man är! Jobbet går före hälsan, hur smart är det egentligen?
Men bara några dagar till sen är det semester!
 
Idag ska vi nog bara ha familjemys! Imorgon ska vi ha sätaste Vince hemma hos oss och då blir det en massa bus och granen ska köpas, mysigt!
 
Min underbara bästa vän sedan 22 år tillbaka kommer hem i helgen med, kan det bli bättre?? =)
 
Ja jag trivs väldigt bra i mina fina lila brillor!
Tycker inte jag ser helt hemsk ut faktiskt ;)

Mina snygga glasögon

Kategori:

Nu har jag fått hem dem! Måste bara vänja mig vid att ha de på mig! Men de är grymt snygga, eller vad tycker ni??

Efter besök hos bm

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har varit hos barnmorskan nu. Det visa sig att det inte är foglossning, då det inte är på det stället. Hon kan inte riktigt säga vad det är. Men jag fick höra det lilla livets hjärta och det kändes så skönt! Barnmorskan hoppade även till och sa "kände du". Men nej jag känner inga rörelser. Men det var en ordentlig spark! Så det är liv och rörelser i magen, nu kan jag andas ut.
Det kan vara så att moderkakan ligger i framvägg och därför känner jag inget och det kan även vara anledningen till att jag har så ont.
Så fick höra att jag ska ta det lugnt, vila och inte anstränga mig, hur lätt är det? Hon uppmanade även mig att tänka på att gå hem ifrån jobb när jag har ont och mår dåligt. Bara jag själv som ska inse det också! Snart semester!! Jag behöver verkligen vila upp mig!

Ont det gör ont!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har riktigt fruktansvärt ont! Har ringt till barnmorskan så får vi se vad hon säger. Kul om det är foglossningar redan och man har halva tiden kvar, hur ska man orka? Ja jag får erkänna, graviditeten med Hollie var en dans på rosor. Inget ont och jag mådde kanon. Men nja nu får jag väl allt och lite till. Bara till att stå ut och kämpa! Envis som man är =)

Att tänka på sig själv

Kategori:

Idag är det ingen bra dag. Har ont överakllt och grymt mycket på jobb. Jag är sönderstressad och jag känner att det inte är bra för mig eller lilla bebisen i magen. Men jag har så jäkla mycket på jobb! Har inget val känns det som.
Jag längtar som sattan till den 20 dec då jag ska ha semester 2 veckor fram. (om det nu inte blir ändringar på jobb) Men jag behöver et, jag behöver vila och bara ta det lugnt. Jag måste bli bättre på det där att tänka på mig själv, men jag vet nog inte riktigt hur man gör det!
 
 

Ullared

Kategori:

Igår tog vi en tripp till Ullared! Trodde faktiskt att vi inte skulle komma iväg pga vädret men med svärmors bil så fungerar allt ;) Men vägarna var fina och det gick galant!
Så nu är nästan alla julklappar klara! Bara två kvar att fixa, så jäkla skönt! Är riktigt nöjd med alla fynd, i love Ullared!

Idag är det VAB som gäller. Herren fick hämta hem henne igår ifrån dagis :/ Men hon känns bättre idag, skönt! Ligger här intill mig och sover!

Pappas flicka

Kategori:

det blev en tur till älskade syster igår. Så fick träffa lilla sötaste Alice och Vince. Som Alice längtat efter Hollie.
Hon älskar verkligen sin lilla kusin, så mycket att hon inte riktigt vet hur hon ska hantera det. Det är så gulligt att se, hon vill göra allt. Jag tror att hon älskar henne så mycket så om hon skulle kunna så hade hon ätit upp henne ;)
Men nu börjar Hollie bli så stor att hon säger till Alice. "Nej Alice" "Sluta Alice", haha söta unge <3
Jag hoppas att kusinkärleken håller i sig för evigt och att de kommer att ha nytta av varandra hela livet!
 
Det var i alla fall skönt att se att Alice mådde bättre, även om det ko blod ur näsan lite då och då. Men så fort vo kom så blev hon piggelin och glämde det onda ;)
 
 
Idag blir det lugnt för mig och lille. Herren ska på julbord så det blir mamam och lille mys hela kvällen. Men jag är inte så säker på att lille tycker det är helt ockey nu när hon kommit in i en pappa-period! Allt är pappa. Som i morse när jag frågade om vi skulle gå på pottan "Nej pappa göja det" Jasså! Efter frukost sa jag "Nu ska vi tvätta händerna och borsta tänderna" "Nej pappa göja det". Hur kul är det?
Jag får inte natta henne heller för det ska pappa göra. Hon är verkligen pappas tös just nu den lilla fisungen <3
 
 
 
 
 

Huvudvärk

Kategori:

Usch och blää jag har huvudvärk till tusen!
Hatar det!
Vill bara packa ihop mina saker och åka hem för dagen. Men nja få jobba ca 30 min till!
 
Hoppas ni har en bra måndag!

Mosters prinsessa <3

Kategori:

Min lilla vackra prinsessa Alice blir opererad idag, ska ta bort mandlar och polyper!
Mosters stora tös! Alla mina tankar finns hos idag idag lilla hjärtat!
Ses så fort vi kan och när du mår bra!
 
Älskar dig mosters älskling <3
 
 
Lille och Alice på pappas bil i somras =)

Jag är med och tävlar!

Kategori:

Jag är med och tävlar om ett superfint skal till telefonen!
Håll tummar och tår för mig =)
 
 
 
En liiten julklapp till sig själv såhär innan jul hande inte varit helt fel =)