Denssan

1,5 år idag =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har vi alltså 1,5 år jag och min älski <3
Vi har inte planerat hur vi ska "fira" denna dagen. Antagligen blir det att vi är hemma, lagar god mat och myser framför Idol. Både jag och min pojke är väldigt trötta. Min älski har inte kunnat sova nu på 2 dagar, jag tycker så synd om honom! Jag vill hjälpa, men vad kan man göra? Ingenting. Det enda jag kan göra är att finnas där för honom, det rä jag också. Han är ju mitt allt och jag gör verkligen allt för honom. Det tror jag att han vet om <3

Snart dags för lunch. Ska ner en sväng till stan och se om jag hittar något roligt, inte till mig dock, bara julklappar och present till älski. Ska gå hem tidigare idag också, har så lugnt idag.
Imorgon hoppas jag att det blir Ullared, jag vill vill vill! Så kom igen nu Jenny, vi måste!! ;)


/Denise

Snart helg!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var man tillbaka på sin plats på jobb, känner inte alls för det idag. Konstigt nog så brukar jag inte känna för att jobba på torsdagar. Kan vara för att jag är extra trött eftersom jag jobbar 12 timmar på onsdagarna. Är inte hemam från över kl 22, sen innan man kommer i säng och till ro, det tar evigheter. Men men det är det faktiskt värt. =)
Igår var det väldigt trevligt på jobb. Spelade buzz med lillebror, Frida och Tobias. Jag förlorade första omgången. Sen bytades lillebror ut mot Martin, han kämpade på för att han skulle klå mig, han till och med valde min gubbe. Men han kom inte så långt, haha..=)

Idag händer det faktiskt inte så mycket. Har en del pappersjobb att fixa, annars är det ganska lugnt. Sen ska jag hem till min älskling, ska göra egna hamburgare idag, mmm gottigt ska det bli. =). Sen ska jag nog inte göra så mycket mer, krypa ner i soffa och bara mysa.

Imorgon har jag och Marcus varit tillsammans i 1,5 år. Jag kan knappt förstå det =) Tänk att jag träffade dig första gången när jag var 15 år och att vi sedan dess ändå haft kontakt. Sen att det helt plötsligt en dag slog gnistor om oss två, vem hade egentligen kunnat tro det? Det var en del människor som blev ganska förvånade när de fick reda på att vi två var tillsammans och många sa till mig att det skulle inte fungera. Men ack vad fel de fick =) Jag var säker från första dagen att jag ville vara med dig, jag fick kämpa en del, eller hur älski ;) Jag ångrar inte en sekund att jag tog det där steget och skickade sms till dig dagen efter vi träffats på Gunnars 40-års fest. Jag kan bara tacka honom för att vi två var där samtidigt och att mina föräldrar fick mig att gå dit med dem.
Jag kan inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig, mina känslor blir starkare och starkare för var dag som går. Jag vill aldrig vara utan dig, tillsammans är vi ett. Du och jag för evigt älski!





/Denise



 

Städdag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Denna dagen har verkligen gått fort! Klockan är redan 13.00 och det är dags för lunch. Ska hem och gå ut en sväng med Shira, sen blir det faktiskt risgrynsgröt till lunch, ska bli riktigt gottigt.. =)

Igår hade jag myspys med älski framför tv:n. Marcus gjorde pannkakor och det var grymt gott. Skulle ta med mig de som blev över till lunch idag, men ja minnet är inte så bra. Så nu sitter jag här på jobb och är sugen på pannkakor, men de ligger så fint hemma i kylen, det är typiskt.. =/.

Idag är det omsdag igen, känns som det var i förrgår senast. Så idag är det KU som gäller. Vet inte vad vi hittar på för skjigt idag, kan tänka mig att det blir ungefär som förra söndagen, lite kort och Efterlyst. Men det är inte helt fel det =)

Jag ska vara duktig idag med, ska städa hemma under de 2 timmarna som jag är ledig. Det behöves verkligen. Jag förstår inte riktigt hur där kan bli så skitigt när man aldrig är hemma. Ja sover ju bara hemma om onsdagarna ändå ser där ut som ett 3:e världskrig. Så idag ska jag ta mig i kragen och fixa till lite, bädda rent och dammsuga hade inte varit helt fel =)

Nä dax att röra på sig, ska hinna fixa med tvätten nu på lunchen med!

/ Denise

Underbar dag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag känns allt så jädrans bra! Livet är verkligen helt underbart idag. Vädret är fint och jag har insett hur bra jag egentligen har det. Jag har ett bra jobb med en bra lön, underbara vänner och släkt och det bästa av allt är att jag har världens bästa pojkvän. Han gör mitt liv så mycket bättre, jag kan inte ens förklara med ord vad Marcus betyder för mig. Jag hoppas i alla fall att han vet om det, men det tror jag =)

Mår iofs lite illa idag, tror att jag har druckit för mycket te. Men förutom det känns allt helt underbart! Ska faktiskt bli skönt att komma ut och gå med Shira på lunchen, om nu solen fortfarande är framme, men det hoppas jag =)
Idag händer det inte så mycket annat faktiskt. Direkt efter jobb ska jag som vanligt köra hem till min älski <3 Så det blir väl till att laga något gott och sedan bara mysa i soffan framför Desperata Hemmafruar =)

Jag hoppas verkligen inte att det kommer att komma mer snö nu, jag vill inte!! Hatar halkan och kylan, usch. Jag vill ha sommar och det är nu! Fast det är iofs mysigt när julen närmar sig med alla ljus och allt, men kylan hade jag kunnat vara utan.


/Denise

Mamma Mu och Kråkan

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var jag på bio med mitt lilla hjärta Vince. Det var första gången för honom. Vi såg Mamma Mu och Kråkan, åt en massa chips och bara njöt. Han var så duktig mosters lilla pojke. Filmen varade i 1 tim och 20 min och han satt så fint hela tiden. De sista 20 min började han bli lite trött, men då tog jag upp honom i famnen och mös lite.
Sen när filmer var slut så fick vi vänta på systeryster ute i kylan. För att hålla värmen så bad jag Vince att visa hur Mamma Mu och kråkan dansade. Så där stod han, världens sötaste pojke och dansade. Man blir helt knäsvag <3



Annars har väl helgen varit helt okey. Den började iofs dåligt och slutade inte så mycket bättre.
I fredags var jag hemma hos min älskade syster. Det var trevligt även om vi fick reda på en väldigt tråkig sak. Det kändes jobbigt men efter att jag pratat med dig så känns allt mycket bättre. Vi vet att allt kommer att bli bra. =)
Jag vågade inte stanna så länge eftersom jag skulle köra in till Malmö. Min älskling var ute med jobb men ville att jag skulle komma dit. Vad gör man inte för kärleken? Jo jag körde i 40 km/tim för att komma in till älski. Vägarna var som en isbana! Det tog mig 55 min för att komma in till Malmö. Men det är bättre att komma 20 min senare än att aldrig komma fram. Så det blev tidig säng för mig, skönt. =). Sen blev jag väckt när älski kom hem vid halv 4. Låg och snackade ett tag men efter en stund så somnade jag gott i hans armar. <3 Men kl 04.40 ringde min telefon och det var min snäcka Linda. Hon hade lite kärleks problem och vad gör man inte för sina vänner? Hade jag kunnat i den stunden springa ner till henne så hade jag gjort det. Men eftersom att hon just nu är i Slovakien så var det helt omöjligt. Jag hoppas att vårt samtal hjälpte lite i alla fall. Du vet ju att du kan ringa precis när du vill, jag finns där för dig alltid <3
I lördags var det egentligen tänkt att jag och Bettan skulle åka till Bokskogen, men jag var inte riktigt på humör. Kände mig helt nere och ville inte göra någonting. Jag och älski bestämde oss för att köra en sväng och hälsa på min mormor och morfar, min kusin och köpte med oss en god kaka. Det var väldigt trevligt!
Sen körde vi till Skegrie och hämtade Marcus föräldrar. Sen bar det av hem till mina föräldrar. Där blev det grymt god kalopps (finns ingen godare än pappas), spelade geni och en omgång plump. Jag vann inget av det med roligt var det i alla fall.



Igår fick jag även reda på att Lasses pappa lämnat jordlivet och befinner sig uppe hos änglarna. Jag beklagar verkligen sorgen Lasse! Jag finns här för dig! Din pappa har det väldigt bra nu, tänk att han efter så många år får vara tillsammans med din mamma igen. De sitter där uppe och tittar ner på dig tillsammans. Jan-Erik Cedrenius Vila i frid!

Marcus
Du var den sista pusselbiten som jag saknade i mitt liv. Jag vill aldrig vara utan dig, du är mitt allt! Nu på fredag har vi varit tillsammans i 1,5 år, kan du tänka dig? Tiden har gått så snabbt. Jag vill leva resten av mitt liv med dig, för utan dig har jag inget. Min kärlek till dig växer starkare och starkare för var dag som går.

Det gör ont i hela kroppen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

När det händer något med någon som står en nära så känns det i hela kroppen. Man kan nog inte riktigt förklara den känslan. Just nu känns det bara så jäkla jobbigt men jag vet att allt kommer att bli bra. Det kommer att lösa sig, som jag sa i telefonen innan "det finns alltid de som har det värre". Jag vet att du kommer att klara detta bra och att allt kommer att vara som vanligt snart igen. Jag vill att du ska veta att vad som än händer så finns jag här för dig. Är det något så ring, jag vill veta att du mår bra. Vi har gjort så mycket tillsammans genom åren, jag har så många fina minnen. Fler kommer det att bli. Nu har vi bara en sak att lägga till, fast på den dåliga sidan av våra minnen. Livet har upp och nedgångar som man måste ta sig igenom, livet är inte alltid en dans på rosor. Men man lär sig på vägen, blir klokare för var år som går. Jag vill i alla fall att du ska veta att jag älskar dig!


/Denise

Fredag fredag fredag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Alltid lika skönt när fredagen kommer =) Men idag är jag så jäkla trött. Har sovit högt räknat 3 timmar inatt. Kunde inte somna igår innan älski kom hem. Jag vet inte varför, konstigt var det. Hjärtat bultade som aldrig för och jag mådde rent ut sagt skit. Sen när Marcus kom hem så var han på snackhumör, skulle bara prata och prata, Men det var mysigt, alltid lika mysigt att bara ligga där och prata om allt mellan himmel och jord. Jag vet inte hur jag har klarat mig innan jag träffade dig, men nu vet jag att jag aldrig vill vara utan dig. Jag vet inte hur länge vi låg och pratade men sen var jag över pigg. Efter att Marcus ändrat ställning i sängen minst 25 gånger så somnade han som en stock. Då blir man ännu mer irriterad på sig själv för att man inte kan somna. Sen när man precis är på väg att komma in i drömmarnas land, jo då väcker Shira en. Står hon nedanför sängen och tittar så fint på en och frågar "Får jag komma upp i sängen", ja hon frågar så fint min hund =). Man kan inte stå emot henne, så hon får komma upp och lägger sig under mitt täcke så jag får en varm och mysig fotkudde. Efter många om och men så somnar jag gott. Men har vaknat många gånger. Så idag är man lite sliten, tur att det är fredag.

Igår när jag skulle träna så insåg jag att jag inte är riktigt så frisk som jag trott. Förkylningen sitter kvar och efter att jag stått på maskinen 16 min så blev jag helt yr och illamående. Det var inte bra, så nu får jag vänta i några dagar till innan jag kan träna. Typiskt. När man väl har kommit igång så får man ha uppehåll, hur otur kan man ha? Imorgon har jag och Bettan planerat att gå i Bokskogen, 10 km. Vi får se hur vädret är sen hur min tå är. För den är inte bra sedan förra helgen. Fick världens störtsa sår på min lilltå, öppet så. Så det blöder och gör ont. Får se om jag har några bra skor som inte klämmer åt. För det hade varit skönt att komma ut och gå.

Idag blir det bara till att slappa på soffan. Ska hem till min syster och mysa med Vince och Alice, äta mat och titta på Idol, det är min fredag det. Skönt ska det bli. =)
Imorgon ska vi hem till mina föräldrar, Marcus föräldrar ska också med. Ska äta gott och spela kort. =). Ska bli mysigt.
Söndag har jag inte planerat än, hoppas på att min syster och jag åker till Ullared, det hade varit skojigt. Behöver förbereda mig lite inför julen.


/ Denise

Regn

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så då kom regnet. Sattan också! Då blir det ingen promand idag heller. Irriterande regn, hur länge ska det hålla på? Man blir bara deprimerad när det är sånt här skit väder. Men men så är livet =)
Snart dagd för lunch i alla fall, det vamliga fil och flingor kanske? =)

/Denise

Härlig dag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är så skönt när andra människor gör fel. Upptäckte precis en massa fel som hon jag jobbar med har gjort innan jag började. Det är så skönt att det händer saker som ingen kan skylla på mig. Annars händer det ganska ofta att jag får skulden för allt. Men så blir det väl när man jobbar med någon som jobbat på samma ställe i 20 år och kan verkligen inte göra fel. Eller rättare sagt de erkänner aldrig när de gör fel. Men saken är när hon har anklagat mig för något så har det sedan visat sig att det inte alls har varit mitt fel. Men det har jag inte talat om för henne, men det viktigaste är att min chef och alla andra vet hur det ligger till. Sen får hon tro vad hon vill den lilla tanten =)
Men hon är snäll för det mesta, vi kommer bra överrens faktiskt och kan skoja en del. Jag ångrar mig inte alls att jag bytade jobb, trivs väldigt bra här. Man får göra så mycket olika saker inte samma var dag. Som på Rådhuset var det enda man gjorde var att svara "Välkommen till Trelleborgs kommun", det blir ganska tråkigt efter att man svarat på ett antal samtal. Även om man ibland pratade med väldigt trevliga människor, men nä det är inget jag saknar.
Men en sak som jag saknar här, det är lite fler yngre människor. Det skulle varit roligt faktiskt, men det kommer säkert =) Kanske inte så lätt att få unga människor att jobba inom kyrkan, men det är inte så farligt som det låter. Det är faktiskt tvärt om, det är ett väldigt intressant och givande jobb.

Äntligen har det slutat att regna och solen tittar faktiskt fram emellanåt, härligt. =). Idag blir det promenad med hunden och sen träning. Har fuskat nu några dagar, så jag behöver verkligen träna idag.  Tyvärr så får jag träna utan min Jenny, hon är hemma och är sjuk. Min stackars mamma är också sjuk, bihåleinflammation och lunginflammation. Hoppas ni blir friska snart! 
Sen ska jag hem en sväng till min systeryster och busa med barnen. Efter det ska jag köra hem till min älski. Jag kan into sova 2 nätter utan dig, det fungerar inte, Även om du ska vara borta hela kvällen, så får vi i alla fall dela säng i natt, det är de viktigaste att jag får vakna tillsammans med dig. <3

Överlycklig efter min vinst över pappa i lördags =)


/Denise

Sushi

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Regnet vill verkligen inte sluta, åhh tråkigt! Då blir det ingen långpromenad idag heller. Ingen träning det heller, inte när man är förkyld och har ont i halsen. Sen är jag bara ledig 2 timmar idag, då ska jag njuta =) Direkt när jag slutar (som är om 30 min) ska jag springa ner till stan och köpa sushi. Åhh vad gott det ska bli =) Det är en av mina favvis måltider, både gott och nyttigt, kan det bli bättre? =)


Så dax att fixa det sista, så kanske jag till och med hinner att sluta tidigare? =)
Ska bli intressant att se Lottas nya totto idag, spännand!!


/ Denise

Då var det onsdag igen..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Denna veckan har gått så snabbt! Måndagen och tisdagen har bara sprungit iväg, men det är bara bra, snart fredag igen ju =)
Igår hade jag en väldigt trevlig dag. Efter jobb så var det planerat att jag skulle ut och gå med min söta Jenny, men eftersom vädret inte tillät detta så ställde vi in. Istället fick jag ta och köra till Kirstens fina djuraffär och köpa tikskydd till Shira, hon är så söt när hon har det på sig =)
Sen hämtade jag upp Bettan och körde till Skopunkten. Så Denise har nu bättrat på sin skosamling med 2 par stövlar. Ganska duktigt för att vara jag att bara köpa 2 par, jag brukar komma hem med 4 =). Jag köpte även ett par mysiga stövlar, vilket är ovanligt, men jag blev riktigt nöjd. Bettan köpte 3 par och hon sken som solen när vi körde där ifrån =)
Sen syndade vi med pizza, grymt gott! Tiden gick väldigt snabbt och helt plötsligt så kom Marcus hem och André hämtade Bettan. Ja tiden går snabbt när man har trevligt. Detta får vi ta och göra om snart snäckan =)

Nu sitter jag på jobb. Ska fortsätta med ansökningar till fonderna. Detta är faktiskt väldigt roligt och intressant och tiden springer iväg när man har mycket att göra.
Sen blir det Ku ikväll, hoppas att mina söta favvisar kommer ner så vi kan snacka lite skit, ibland behöver man det ;)


/Denise

Trött och förkyld..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fy för vad jag är trött idag! Ögonlocken väger 200 kilo och vill bara trilla ner. Sitter och drömmer mig bort till min säng, under det varma täcket och bara sluta ögonen och somna. Men nej, istället så sitter man har på jobb och småfryser. Men just nu är det skönt, bara jag i hela byggnaden. Håller på att sortera en massa ansökningar i bokstavsordning. Sen ska jag skriva nummer och en lista på namn, adress och ändamål. Ganska skojigt faktiskt. =)
Det märks att folk börjar få det sämre, har fått in en hel del ansökningar, ifrån både unga och gamla. Men det är inte lätt i dagens samhälle. Man kan ju inte ens få ett städjobb utan utbildning, det tycker jag är helt sjukt! Men jag är i alla fall grymt glad över att jag klarat det, att jag har fått jobb och fått testat på olika saker. Känns helt underbart att jag fått fast jobb här, sen hur länge man stannar det vet man ju aldrig. Men det är ett intressant och varierande jobb, dagarna går så snabbt. Fast idag känner jag inte för att göra så mycket, men jag måste. Ibland får man helt enkelt bara ta sig i kragen!
Så nu kom regnet också. Hur mycket piggare blir man av det?
Jag längtar tills denna jobbdagen är slut. Sen ska jag träffa Jenny och Jamma efter jobb och ta en lååång promenad, om det inte regnar förstås. =). Sen ska jag och Bettan köra in till skopunkten och se om de har något skoj. Jag behöver verkligen ett par svarta stövlar men klack. Så jag får hålla tummarna att jag hittar ett par. =). Sen ska jag och Bettan handla mat, känner på mig att det antagligen kommer att bli pizza. =). Efter det kommer vi nog att slänga oss i vars en soffa och titta tv och snacka skit tills våra underbara pojkar kommer hem. Det är min dag det =)

/ Denise

 

Tillbaka till verkligheten..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja då sitter man här igen, måndag morgon och ångest för en hel ny arbetsvecka. Åhh helgen går så snabbt så att man inte hinner med, det är inte klokt. Men som vanligt har jag haft en underbar helg. =)
Det blev lite ändringar i fredags då kusinen fick återbud. Så jag och älski satt hemma i soffan och funderade på vad vi skulle ha för mysmiddag. Efter många om och men så tog vi oss i kragen och åkte ner till Maxi i västra hamnen. Där blev det lite gott och blandat ifrån delikatessen dvs ostar och räkor. När vi hade shoppat klart på Maxi så slutade räkningen på närmare 600 kr. Så vi åkte hem och fixade superduper goda räkmackor och mös framför tv:n. Sen fick vi besök av Danne och Emma. Tittade på Idol och som vanligt så var det fel person som åkte ut. Hur kan Johan och Robin B vara kvar? Robin E var ju grym! Men det är som vanligt, det blir aldrig som man vill när det gäller Idol. Somnade gott på soffan vid halv 11. Helt slut!
I lördags hade vi ställt klockan på 07.30. Det var bara till att gå upp och njuta av lördagen. =). Vi körde ut till Skegrie och år frukost. Sen hämtade jag Bettan och vi for ut på landet hem till hennes föräldrar. Stor gård mitt ute i ingenstans, så perfekt. =). Så vill jag också bo när jag blir stor. =)
Efter det så åkte jag, Bettan och Shira till Bokskogen. Duktiga som vi var så tog vi 7 km rundan. Jag lovar att det vara inte tyst i 1 minut under den tiden vi gick. Min mun gick varm, haha. =). Tyvärr var det inte så fint väder, det småregnade hela tiden. Men man får göra det bästa av situationen och det gjorde vi. =). Rundan gick snabbt tyckte jag, även om det tog 1,5 timme =) När jag sen kom hem var jag helt slut! Fick i alla fall vilat en stund innan det var dax att göra sig iordning inför kvällen. 
Halv 6 var vi utanför Let´s go och väntade på resten av släkten. Sen blev vi uppdelade i lag inför bowlingen. Det blev jag, pappa, Lollo och Johan. Johan vann ju så klart överlägset. Men det gjorde inte mig något för jag vann över pappa! Så nöjd! Andra omgånen var jag påväg att vinna över pappa igen, skulle bara få ner 7 st i sista slaget. Men vad händer då på banan intill? Jo morfar kastar och snubblar snyggt ut på banan och stör mitt slag. Så mitt klot åker snyggt ner i rännan. Så jag fick snällt ge pappa den vinsten, men ett gott skratt fick jag i all fall =)
Efter bowlingen så var det dags för mat, Filebuffé. Vilka goda såser! Mätt som in i bomben blev man, men det hindrar inte en för att beställa en glass till efterrätt, mumsigt! Marcus hade fått för sig att han skulle vinna över svärfär på biljard, så det fick bli 1 timmes biljard med. Marcus vann med 3-5 över svärfar och blev överlycklig. Det kommer han att leva på lääänge =). Jag måste ju få skryta lite jag med, de 5 matcher jag spelade vann jag! Så stolt jag kände mig! 
Tack min underbara släkt för en trevlig kväll! 
Bettan ringde mig när vi precis hade ätit. Hon och hennes man ville hitta på något skojigt, Så vi bestämde att de skulle ta bussen in till malmö och träffas oss. Så så blev det. Vi åkte till Möllan och satte oss på en bar. Jag fick ju köra som vanligt, så det blev coca-cola för mig hela kvällen. Grymt trevligt hade vi och som vanligt mycket att prata om =) Så nu är det bestämt att det blir skopunkten för mig och Bettan på tisdag när våra karlar ska ut på middag med Cardinals. Sen antagligen så blir det Ullared snart med, wiiieee... =) Tiden bara sprang iväg och helt plötsligt så var kl 1 och det var dags att åka hem till sängen.
I söndags var det bara till att gå upp tidigt då med. Lovade mig söta syster att hjälpa till på auktionen. Så kl 10 stod jag i kiosken. Mellan 10 och 18 var det jag, Lasse och systeryster som sålde korv, läsk och en hel del kakor. Snacka om att stinka korv sen! Men vi hade trevligt och dagen gick snabbt. Älski ville att vi skulle ut och äta när jag var färdig. Så med stinkande kläder och tunga ögon av trötthet så bar det av till Green mango med Danne och Emma. Lika gott och trevligt som vanligt. Var hemma lagom vid halv 9. Tog en snabb dusch och lade mig till rätta i soffan, det var ju Ladder 49 på tv igår, den är grymt bra! Men jag somnade vid 10 på soffan så jag fick nöja mig med halva filmen, bättre än inget. =)

Det var min helg det. Så nu sitter man på jobb igen och längtar till fredag. Men det går snabbt och innan man vet ordet av det så är det fredag igen. =)

Marcus vad skulle jag gjort utan dig! Du är min kärlek i livet, mitt allt! Älskar dig till månen och tillbax!

/Denise

Snart snart snart..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Inte lång tid kvar på jobb nu, åhh skönt! Jag vill bara ha helg nu!
Synd att det är så tråkigt väder ute bara, men då passar det bra att bara ligga hemma i soffan och mysa, det är inte helt fel det.. =)..





Once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
Now, nothin' could change what you mean to me
There's lots that I could say
Just hold me now
Cause our love will light the way

I've been waitin' for so long
For somethin' to arrive
For love to come along
Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Yeah - I'll be standin' there by you




Ska försöka hinna förbi min syster inna jag åker till malmö med, vill se hur hon ser ut i den nya hårfärgen, är så nyfiken! Kan inte hålla mig tills imorgon. Så kan jag passa på att pussa på Vince och Alice med, det är inte helt fel. Vince sa till mig i telefonen innan att han skulle måla en teckning till moster, så att hon inte blev ledsen. Han är så underbar min lilla prins <3



Moster älskar er med än hon kan förklara! Ni är mina små busfrön <3






Vänner för evigt! Denise + Jenny = Sant ;)


Dags att göra det sista inför helgen.. =)


/Denise

FREDAG!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då sitter man på jobb för sista dagen denna vecka, SKÖNT! Idag är jag helt slut i kroppen känns det som. Ögonen orkar knappt hålla sig öppna och ajg längtar bara hem till min säng. Hungrig är jag med, men får vänta 1 timme tills det är frukost, gott ska det bli!
Helgen är planerad till fullo. =). Idag efter jobb blir det antagligen träning, sen ska jag köra förbi mormor en sväng, den tantan blir 70 år idag, GRATTIS GRATTIS mormor! Ska hjälpa min kusin att försöka få in en tv i bilen, antingen min bil eller hans bil. Sen ska vi två köra in till malml till min älskling. Där ska vi laga god mat, fixa med tv:n och bara njuta av att det är fredag. Det kommer säkert att bli Idol sen kanske lite kortspel? Det är aldrig fel.
Imorgon ska jag ut och gå med Bettan på förmiddagen, om det nu inte är sånt här tråkigt väder, då stannar jag hemma i sängen. =). Sen ska vi träffas hemma hos min syster hela tjocka släkten. Vi ska in till Lets go i malmö och fira mormor och lillebror. =). Där blir det mat och bowling och sånt skojigt. =)
På söndag blir det till att gå upp tidigt, ska hjälpa min syster i Caféet på Karlssons auktioner. Så det blir till att bre ca 100 mackor och skära upp kakor. Men det ska bli skojigt att jobba tillsammans med min snäcka. =). Som förövrigt har gått och blivit brunett. Ska bli intressant att se henne idag. Men jag tror att det är jättefint på henne, allt klär en skönhet ;)

Åhh jag hör verkligen hur min säng kallar! Jag är så avis på min aöta lilla Shira som just nu vid detta tillfället ligger och myser i sängen! Vill byta plats =)

/Denise

Slut i rutan..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så skönt att torsdagen snart är över.. =). Bara 1 timmer kvar på jobb, kan det bli bättre? Sen är det fredag imorgon, igen. Det känns som att det alltid är måndag och fredag, dagarna går så fort! Det är sjukt så snabbt livet rinner iväg.
Idag blir det träning med min favvis Jennypenny, det ska bli väldigt trevligt, en hel vecka sedan vi tränade tillsammans!!
Sen ska jag hem till MIN Marcus, vi ska laga mat och myspysa, lääängtar!!

Idag fick jag mail ifrån underbara Linda. Jag saknar dig här hemma! Jag saknar våra telefonsamtal VÄLDIGT mycket, innan pratade vi minst 2 gånger om dagen. Nu har det blivit 2 gånger sedan du åkte i september. Känns lite konstigt att du är så långt bort. Det är tur att vi har mailen.. =).. Men snart är du här hemma och hälsar på, det ska bli så grymt skojigt!! Miss you!!!

Dags att fixa det sista på jobb..


/Denise

Torsdag..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fy för vilken natt jag haft! För det första så fick jag sova utan min älskling, åhh hatar det! Tvingade upp Shira i sängen så hon kan värma mig. Sen har hon inte velat sova på hela natten. Hoppat upp och ner ifrån sängen, druckit vatten och stört mig. Till sist så ställde hon sig framför mig och börjar pipa. Jaja då är det bara för lilla Denise att ta på sig byxor, jacka och skor. Ut mitt i natten med Shira och vad gör hon när vi kommer ner? Ställer sig på gräset, tar 2 tuggor gräs sen inget mer! Jag väntar i 5 minuter sen går jag upp till min säng igen. Hur länge får jag sova i fred? 10 min! Sen står hon där igen. Samma sak, upp och ta på sig och ut. Men gör hon något denna gången? Nej inte ett skit!
Sen blev jag arg och gick upp. Tvingade upp henne i sängen. Hörde hur hennes mage höll på och då tyckte jag så synd om henne! Men vi somnade gottigt till sist och jag fick sova väldigt gott mellan 05.55 och 06.30. Men jag ställde om klockan några gånger, sen tvingade jag mig upp 07.20. Tur att man är snabb på morgonen så att man hinner att vara på jobb 07.50.

Igår var det Ku som vanligt på onsdagar. Alla "de gamla" kom ner och vi pratade en del om resan till Frankrike som sker i juli. Jag var där efter jag konfirmerat mig, vilket är en hel del år sedan så det hade varit roligt att åka dit igen. Men jag vet faktiskt inte om jag ska med eller inte, får se hur livet ser ut efter jul. Måste ju ta ledigt ifrån jobb och det är inte säkert att det går heller eftersom att det är kyrkval nästa år. Då blir det för mig att jobba mycket! Men det hade varit väldigt roligt att få komma iväg och göra en "sista" resa med mina söta Ku:are, Har haft många fina år med er ju, åhh kommer att sakna våra onsdagskvällar sen! Vi måste se till att träffas i alla fall =)
Sen blev det en del kortspel och mycket snack med Lotta och Vesslan (vad var det vi sa om beteckningstid) haha!! =)
Tittade ju så klart på Efterlyst och jag blir lika förbannad var gång! Jäkla idioter det finns ute i vårt samhälle! Snart kan man inte gå själv någonstans, det rä sjukt! Vart är världen på väg?


Nu sitter jag själv på jobb, skönt! Har en del pappersjobb att fixa idag, hoppa satt dagen går fort. Sen ska jag hem till min älskling och mysa! Känns som evigheter sen jag såg dig, även om det var igår morse.. =).. Kan inte vara ifrån dig för länge! Du är mitt hjärta! Marcus <3


/Denise

Tråkig tisdag..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll. Direkt efter jobb åkte jag hem till min syster, orkade inte vänta på att Marcus skulle bli klar =).
Hade köpt 2 fina rosa blommor och ett fint kort med pengar i till min sessa. Jag hoppas att hon blev lite glad i alla fall, nu kan hon köpa de där skorna hon vill ha! Min underbara syster hade lagat mat sen kl 12 på dagen, det blev kalkon. Det var så jädrans gott så jag fick i min 3 hela portioner =)
Sen efter maten så kom mina söta föräldrar till tårtan. Vi barn hade lagt ihop till en övernattning på Ystad Saltsjöbad till dem i Silverbröllopspresent, gulligt va?
Min syster hade bakat en goood tårta med egen chokladkräm och allt, hon är duktig min syster. När jag blir stor ska jag bli precis som henne ;)
Busade en hel del med Vince, han är så söt. Arg blir han när han inte får som han vill, haha, så sött! Lilla Alice är bara så snäll, sitter helt tyst och bara skrattar. Mosters små hjärtan <3

Åkte hem vid 9 tiden, var ju tvungen att hinna hem till Cityakuten och det gjorde vi precis! Det var lika bra som vanligt även om jag slumrade till någon gång, men är man trött så är man =)
Sen somnade jag gottigt i armarna på min älskling <3

När jag vaknade i morse så var det så tomt, Shira har sovit i Skegrie i natt, känns så konstigt att hon inte är där och kryper upp i sängen på morgonen. Men ska hämta henne idag så att allt blir som vanligt igen!

Håller på med avstämning på jobb, åhh det är jobbigt! Inte alls roligt, men det är alltid lika skönt när man har gjort det, då vet man att det är en hel månad kvar till nästa gång.

Träning blir det idag, jag måste! Har fuskat nu i några dagar och det är inte bra. Måste igång snabbt igen så jag kan få en fin figur till sommaren =)

   
                                                                       Mimmi, jag och Bettan i lördags =)




                                                                                              I Love Cider ;)


/ Denise

Älskar livet!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

GRATTIS GRATTIS min vackra syster på din 27-års dag!
GRATTIS GRATTIS mina underbara föräldrar på er 25-åriga bröllopsdag!


Vilken underbar helg jag har haft!

I fredags var jag hemma hos firade min söta bror. Åt god mat och bara mös. Tittade på Idol och jag kan bara säga att jag tyckte faktiskt att det var fel person som åkte ut. Det skulle helt klart ha varit Johan som åkte, jag menar han kan ju inte ta en ton rätt, bara skriker och det låter inte bra. Jag förstår inte hur han kan få så bra kritik av juryn. Hade jag fått bestämma hade han varit ute för lääänge sedan. Men jag kan tänka mig att alla små fjortisar ringer in och röstar på honom. 

I lördags hade jag och älski bestämt oss för att sova länge. Men vi vaknade 8.30 pigga och vakna. SÅ vi lå kvar en stund och mös sen gick vi upp och städade. Eller älski städade mest, fint blev där. =). Sen körde vi förbi systemet och handlade lite gottigt till kvällen. Åkte vidare till Oldbones där André satt och höll på med sin tattoo. Var där ett tag och snackade skit och åt bananmuffins (grymt goda Bettan). Sen tog jag och Bettan adjö av våra underbara pojkvänner, satte oss i bilen och körde långt ut på landet till Bettans föräldrar. Grymt fin gård, avis blev jag! Stannade på Willys och köpte godis och chips, måste ju ha lite gottigt till kvällen. =)
Sen hann man vila 2 timmar på soffan, skönt var det!
Träffade de underbara töserna kl 18 på A9 (Liza, Bettan, Emelie, Lotta, Lisa, Mimmi) Åt god mat och snackade en hel del skit. Sen bar det hem till mig, sjöng singstar (förlåt för att jag vann Mimmi) lekte lite lekar (aldrig aldrig är en bra lek man får reda på mycket) det var väldigt trevligt! Detta måste vi göra snart igen!
Det blev en tur ner till Lyktan, där är alltid lika trevligt tycker jag. Dansade och bara njöt av livet. Sen helt plötsligt så kom min älskling dit! Han hade åkt taxi från Malmö för att överraska mig! Jag blev överlycklig! Marcus jag älskar dig över allt annat! Du är mitt allt!
Hela dagen var verkligen perfekt, jag vill tacka alla! Ni är mina underbara vänner!

Igår var det Fars dag! Detta firade vi genom att åka hem till Marcus föräldrar. Mina söta föräldrar kom också dit. Jag hade köpt en massa lotter till min pappa, men han vann inte en krona. Lite tråkigt, jag hade hoppats på att få en ny bil ;). Men vi hade trevligt och åkte sedan med Malin och Brian hem. Var hemma lite över 9, helt slut!

Så nu är det måndag igen. Har faktiskt sovit ganska dåligt inatt, drömt konstigt och vaknat flera gånger. Men så fort jag vaknar och inser att min älskling ligger intill så somnar jag om igen.
Tråkigt väder som sattan är det idag! Man vill inte göra någonting. Jag skulle helst av allt vilja bädda ner mig i sängen med älski och bara ligga där hela dagen och mysa. Men han ska i alla fall sova hos mig hela veckan, så jag kan sova längre en hel vecka än vad jag brukar och tillsammans med min älskling. Kan det bli mer perfekt? =)

/ Denise

Grattis Lillebror och Liza!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

GRATTIS GRATTIS min söta lillebror på 20 års dagen!
GRATTIS GRATTIS Liza på 24 års dagen!

Idag har jag så jäkla ont i min mage så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Men det går väl snart över hoppas jag. Har så mycket jag ska göra denna helgen som jag inte vill missa... =)
Ska fira min söta bror idag, fast han har redan fått sin present. Blir hem till föräldrarna, äta god mat och antagligen så blir det en del kortspel med, denna gången ska jag vinna! =)

Imorgon kommer att bli en grymt trevlig dag =). Mina söta KU:are ska komma hem till mig. Först ska vi ut och äta sen blir det singstar och en hel del skit snack. Vi blir en del töser så det kommer att bli mycket snack och god dricka. Sen blir det väl en sväng ner till Lyktan vi orkar inte ta oss in till malmö, vi är lata =)

Hoppas jag hinner bli färdig tidigt på jobb idag, i alla fall till halv 3-3. Så jag hinner ner till stan och fixa lite saker. Sen ska jag hem och städa, fixa till mig. Efter det ska jag köra rally in till malmö och hämta min sötis. Ska vara hemma hos föräldrarna kl 6, men det ska vi nog hinna. =)

/Denise

Bara 1,5 timmme kvar..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Bara 1,5 timme kvar sen är det slut på jobb för idag, SKÖNT!
Denna dagen har mest gått åt på att vara irriterad över vad som hände igår, åhh jag kan inte släppa det! Jobbig liten sparv!
Sen blir det träning efter jobb, det ska bli grymt skönt, Göra av med lite ilska på maskinen.. =)
Ska betala en massa fakturer nu, så jag slipper det imorgon. Vill ha så mycket som möjligt fixat till imorgon så att man kan gå hem lite tidigare.
Jag har mycket som jag ska hinna med imorgon, vet inte hur jag ska lyckas! Jobb, träning, städa, göra mig i ordning, hämta älski i malmö sen ska vi vara på kalas för min lillebror kl18. Hur ska jag hinna!
Sen kan jag inte riktigt förstå att min söta lillebror fyller 20 år imorgon! Jäkel 20 år! Han är en STOR pojke nu, det är sjukt. Nu får han till och med gå på Systemet, min lillebror! Tänk vad tiden går. Det känns som att det var igår han var så liten och söt och klumpig. Klumpig är han iofs fortfarande men han har inte lika mycket otur =)
Sen minns jag den gången när jag var ute och cyklade med några killar ifrån min klass (1 el 2 klass gick jag i) och på något sätt fick in benet i hjulet och trillade. Skrek gjorde jag för det gjorde så ont! Detta hörde min söta lillebror ( som då var 3-4 år) och kom springandes hemifrån oss, med tofflorna på händerna och skrek högt och tydligt "Vem har slagit min lillasyster" =) Så himla gulligt, han skulle skydda sin storasyster emot de stora pojkarna. Detta kommer jag alltid att minnas och det gör min så varm inombords. Att han redan då var en beskyddare som gör allt för de han tycker om, det är MIN lillebror det =) Men imorgon blir han min STORA lillebror <3


/ Denise

Skrattretande..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Finns det något roligare än när folk tror att de är något som de inte är? När de tror att de är störst bäst och vackrast när folk egentligen tycker helt tvärt om?
Igår kom jag i diskussion med en tjej på jobbet, som för övrigt är en av de som brukar hjälpa till att jobba där. Men hon sjunker ner till de yngres nivå och tror att hon är någonting! Men det enda hon gör är att hon skämmer ut sig själv och till sist kommer hon att stå där och tycka synd om sig själv. Egentligen så är det en väldigt härlig tjej men som nog inte riktigt vet var hon har sig själv. Detta gör att hon vänder kappan efter vinden och blir som de hon umgås. Ena dagen är hon hur go som helst sen nästa dag är hon med någon annan och då tror hon att hon är något. Det kallar jag för skrattretande. Att stå och vara uppkäftig emot mig, som hon för övrigt inte har varit innan, framför nya folk där nere! Var vill hon komma med det? Tror hon att hon blir någon av det? Mer än att hon skämmer ut sig? Sen att börja hitta på en massa saker om att folk tycker dittan och dattan! Detta gör mig så jäkla förbannad så att jag nästan ser rött! Är det någon som tycker något, kom då till mig istället och säg det! Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte på hälften av vad denna människan säger, för det är mycket skit som kommer ur hennes mun. Sen är hon ju inte så gammal heller och hon kommer nog att växa upp en dag hon med. Jag hoppas på det i alla fall!!


/ Denise

Äntligen onsdag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det onsdag, jag har längtat! För förutom helgen så får jag lov att synda på onsdagar. Idag blir det genom kinamat och en massa godis, gottigt! Men först efter jobb blir det en lååång promenad min min darling Jenny. Skönt ska det bli, även om det är tråkigt väder. Men det gör inget för vi SKA ut och gå. Har vi sagt det så blir det så, eller hur?? =)

                                                        Jenny och jag efter fotograferingen på Turning Torso!


Pratade med min syster igår, hon var sjuk. Tycker synd om henne. =/. Jag hoppas verkligen att hon blir frisk snart så jag kan komma dit. Saknar dem ju! Speciellt mina små hjärtan Vince och Alice. De är de sötaste som finns! Jag bara måste träffa de så ofta jag bara kan, annars mår jag inte bra. De är mina små älsklingar!

                                                             Mina små änglar! Syster, Vince och Alice <3


Igår blev det träning igen, så skönt! Men fy för vad det känns i kroppen idag, men det är en härlig känsla. Men det blir "bara" en promenad idag, hinner inget annat. Jag slutar ju här på jobb kl 16 sen ska jag jobba med mina underbara  ungdomar kl 18. Så jag hinner bara promenad och äta idag.
Så då får vi se vad det kommer för några typer ner till Ku idag. Igår hade där tydligen varit en del jobbiga småglin. Men de fick snällt gå där ifrån, för såna vill vi inte ha där nere. Jag har ju redan blivit kallas för "den sura kärringen" och "hon med pitbullen", haha.. =).. För det första, roligt att bli kallad kärrring vid 24års ålder? Men det gör inget, ju jävligare de är emot mig, ju jävligare är jag tillbaka. Så är det bara. För det andra så kalla inte min vackra Shira för pitbull igen! Kan folk inte se skillnad på en Ridgeback och en pitbull så är det nog dags att skaffa glasögon!

                                                                                Mattes lilla sötnos Shira!


Idag får jag inte träffa min Marcus. Jag ska sova själv, vilket jag nästan aldrig gör och det är lika jobbigt var gång. Jag sover inte alls lika bra utan honom intill mig. Det är i alla fall tur att jag har Shira, det är mysigt att ha henne under täcket så hon kan värma mig. =)
Men imorgon är jag hemma hos min älskling igen, tur är väl det ;) Marcus <3

                                                                    Jag och älskling i Balle -08. Love you!



Dags att fixa lite till på jobb innan det är dags för lunch.. =)

/ Denise





 





Träningsvärk...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ojoj vad jag har ont i mina ben och armar idag, jäkligt skönt! Det känns härligt att man satt igång med lite träning, det behövs! Jag är ju inte precis den som tänker på vad jag äter och de börjar synas på min kropp. Det tycker jag inte om! Dags att ta i med hårdhandskarna! =)
Igår när jag kom hem till älski så fixade vi god mat och mös framför tv:n. Sen somnade jag kl halv 8, helt slut.. =).. Men jag tvingade mig upp och gå ut en kvällsrunda med Shira. Sen lyckades jag hålla mig vaken igenom hela Cityakuten. Alltid lika bra, så det vill jag helst inte missa.. =)

Idag är det en hel del fakturer jag måste fixa på jobb. Den som fixade med fakturerna inna har glömt bort en hel del av begravningarna ifrån förra året. Så det sitter jag och fixar till nu, det blir mycket pengar av det! Roligt att fixa in lite pengar till jobb.. =)
Men nu vill inte min skrivare som jag vill, pappert baar fastnar! Det är så typiskt. Så nu sitter jag och väntar på vaktmästaren ska komma så att han kan hjälpa mig... =).. Jag är ingen höjdare på sånt, ibland behöver man hjälp faktiskt. =)

Sen är det träning efter jobb som gäller. Efter det blir det raka vägen hem till min älskling. Mat och mys idag igen. Sen är det favvis programmet Desperata Hemmafruar.. =)..

Marcus - Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är mitt allt!



/Denise

Livet är underbart!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vilken härlig helg jag har haft, livet känns verkligen på topp just nu!
I fredag var jag först och tränade med Jenny, fy fan säger jag bara! Men det ska bli skönt att sätta igång! Behöver verkligen det! Sen på kvällen var jag hemma hos min underbara syster och busade med mina favvisar, Vince och Alice. Sen hem till min älskling, det bästa som finns <3

I lördags blev det en helt grymt rolig Halloweenfest hos min syster! Alla var så snyggt utklädda och det var roligt att ingen var den andra lik. God mat och mycket dricka, trevligt sällskap och MYCKET singstar. Kunde inte ha blivit bättre. Efter en hel del sjungande, cigg, skit snack och sprit så begav vi oss till Kristall. Där blev det fullt ös på dansgolvet med syster och Nina. Jag vill tacka ALLA för en underbar kväll! Det måste vi verkligen göra om snart igen.. =)

Jag i lördags.. =)





Så nu är det måndag igen och tillbaks till verkligheten. Sitter på jobb och går igenom lite papper. Men mina tankar går bara till helgen för den var så underbar!
Idag efter jobb är det tränig som gäller, hård träning! För jag har verkligen syndat i helgen! Mycket fett och socker, men gott var det.. ;).. Sen ska jag köra direkt hem till min underbaraste underbaring! Laga mat och mysa i soffan, idag är det ju Cityakuten!

Marcus - Sen du kom in i mitt liv har allt verkligen varit underbart! Du kom som en vind och satte fyr i mitt hjärta. Den lågan kommer alltid att brinna för dig. Du har tagit hela mig med storm. Jag bara längtar tills den dagen vi bor tillsammans, så jag kan få vakna upp var morgon tillsammans med dig! Du är min kärlek i livet, du är mitt allt <3

/Denise