Denssan

Senaste fyndet

Kategori:

 
Fyndade denna sötnosen billigt på Tradera!
Hoppas den är lite söt i verkligheten =)

Blont vs Svart

Kategori:

Ibland när jag ser mig i speglen så kan jag sakna mitt blonda långa hår grymt mycket!
 
 
Sen kan jag sakna min lugg till det svarta håret, det är riktigt snyggt!
 
 
Men samtidigt så älskar jag att göra olika saker med min lite längre lugg, det finns så mycket valmöjligheter!
 
 
 
Ja det är inte det lättaste det där med hår!
Men för mig är det väldigt viktigt, det visar mycket hur jag är och vad jag tycker om =)
 
Ja jag är inte som alla andra, men varför ska man vara det?
Var dig själv, det är du som lever med dig själv!
 
Men ska det vara blont eller svart?? Det är en bra fråga det =)
 
 
 
 

Bada med sina barn

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland läser jag runt på Familjelivs hemsida på olika trådar. Idag blev jag verkligen förvånad hur vissa människor tänker!! Det var någon som tyckte det var konstigt att en pappa duschar tillsammans med sin 3-åriga dotter och funderade på att anmäla sin svåger!
Jag ser inte vad som kan vara konstigt med det?
Sen var det någon som svarade att hon höll med. De hade 2 barn, en av varje. Hon hade ALDRIG bytat blöja på sonen och pappan hade ALDRIG bytat på dottern! Men HALLÅ!! Vad är det för värld ni lever i? Stackars barn som får gå med skit i blöjan om hans pappa inte är hemma!
Jag blir rädd när jag läser sånt! Var är världen påväg? Snart får väl inte kvinnor och män bada tillsammans på badhus och stränder heller!
Ja ibland blir jag fantamig rädd för folk!!

Slängkyssar ifrån främlingar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hur ofta får man det egentligen?
Men det hände mig nu i morse! Parkerade bilen på jobb, gick ut. Ser en ung blond kille går och tittar och vinkar. Jag vinkar glatt tillbaka och undrar vem det är. Ingen som jag kan placera. Går emot jobb och då vänder sig killen om igen och ger mig slängkyssar! Gulliga människa!

Röda läppar

Kategori:

Idag har jag mörkt röda läppar, snyggt!

Sömnlös i Skegrie

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Är riktigt trött idag. Had ejag lagt mig ner så hade jag somnat direkt! Vår lilla snäcka har hostat hela natten och gråtit sig igenom hela natten. Natten har varit väldigt lång och sömnlös.
Lämnade lille på dagis i alla fall med hopp om att hon skulle vara bättre. Det gick några timmar sen fick älski köra och hämta henne, så nu ligger de och vilar tillsammans hemma <3 Hoppas det går över snart!

Nytt fynd

Kategori:

Var på auktion igår med bästa moster! Där fanns mycket som jag ville ha men igår kände jag mig snål. Så jag höll i pengarna! Men det som jag verkligen ville ha ropade jag hem glatt för en billig peng och nu står de underbart fint i min bokhylla. Jag är lire smått förälskad i dessa sötnosarna!

Elaka styvmodern

Kategori:

Hittade en fantastisk bil på Facebook!
Jag kan inget annat än hålla med =)
 
HAHAHAHA

Trevlig fredag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hoppas ni alla får en fantastisk fredag! Nu är det jobb några timmar framöver! Men ikväll blir det mys med bästa kusin <3

Underbaringar

Kategori:

Fick underbart fina vantar/handskar av en vän till min moster! Tack söta Karin! Jag är förälskad i dem!

Var en sväng hos min söta lilla moster idag. Det blev en hel del kakor (ovanligt) och en massa snack! Alltid lika trevligt :)

Nu nattar jag lille som ligger så sött i sin säng med sin nya bästis intill sig, Herr Nilsson!

Ska hoppa in i duschen när prinsessan somnat sen blir det spänning i Revenge! Perfekt slut på en perfekt torsdag!
Helgen är nu väldigt välkommen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_50898311ddf2b302010004a7.jpg" class="image">

Idioter finns det överallt!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tyvärr somnade jag framför Svenska Hollywoodfruar igår. Jag ville så gärna se bråket! Men har sett ett klipp nu! Alltså Gunilla, finns det någon sjukare människa? Hade jag möt henne i en mörk gränd hade jag blivit livrädd!
Hon är nog en av de hemskaste människor jag kan komma på, falsk, elak och otroligt egenkär! Jag tycker så fruktansvärt synd om hennes lilla flicka som hon utnyttjar till max!
Hemska människa!!


Idag är det mina favvisar på tv, bönderna =) Det ska jag titta på hemma hos min sötaste kusin och sötaste Buddha. Så det blir myspys <3

Jag och Buddha

Föräldramöte

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag ska vi på vårt första föräldramöte på lilles dagis. Det känns som många vuxenpoäng! Inte klokt vad man har blivit gammal helt plötsligt ;)
Nu är det slut på jobb för idag, hem fixa mat, busa med lille, lämna lille till farmor sen möte. Det var denna tisdagen det! Dagarna springer ifrån en!

Hoppas ni haft en fantastisk tisdag!

I Love my Hair!

Kategori:

Fick till en fin frisyr idag, jag är helnöjd!
 
Äntligen tillbaks på jobb efter några VAB dagar med min lilla prinsessa. Vi har haft supermys hemma, men hon blev överlycklig att det var dagis idag, lilla hjärtat!
 
 

En del av mitt hem!

Kategori:

Som de flesta vet som läser min blogg så älskar jag väldigt mycket 50 och 60 talet. Det gäller inte bara utseende och kläder utan även möbler och hem. Tänkte visa er en bild på en bit av vårt hem. Tapeter och tak ska ändras så småningom. Först ska vi fixa köket och toaletten. Men jag älskar mina möbler!!

 

Bättre idag

Kategori:

Lille mår bättre idag, inte så hög feber tack och lov! Har precis fått henne att sluta titta på Karlsson på taket! Hur kan en så liten flicka älska Karlsson på taket? Jag förstår inte! Försöker med allt annat men inget som fungerar, hon blir förbannad och skriker Karlsson, älskade unge <3
Nu sover hon gott och jag funderar på vad jag ska göra så dagen går! Det blir nog lite städning, promenad och mys med min sjukling!
Måste ta tag i mitt hår med, vilken utväxt! Kan inte se ut såhär längre!!

Mammas lilla sjukling!

Kategori:

Dagen har spenderats med min absoluta favorit! Tyvärr är hon sjuk, feber och kräks, mitt lilla hjärta! Men vi har myst, myst och åter myst. Jag har fått locka med godheter för att få någonting alls i hennes lilla mage. Så det blir till att ha VAB imorgon igen!

Ont i halsen

Kategori:

Har så fruktansvärt ont i min hals! Men nej jag har INTE tid att vara sjuk!
Kämpar på in i det sista ;)
 

Måndag hela dagen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ny vecka, nya möjligheter!
Ja nu är det väl dags att inse att det inte alltid blir som man tänkt sig. Men det blir nästan alltid bra till sist! Spännande =)

Myror i en myrstack

Kategori:

Så känns det här på Ikea medans jag väntar på Linda! Det kryllar av folk! Men iofs det är söndag så vad hade jag förväntat mig ;)

Grattis Svärmor!

Kategori:

Grattis sötaste svärmor, bästa farmor på din dag!
Ikväll ska vi fira dig med god mat på Slättarpsgård och härligt sällskap!
 

Skit Samsung!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jäkla skit telefon jag får dras med på jobb, en Samsung Galaxy! Den stänger av sig själv när den känner för det! Hur roligt är det när man pratar med någon i andra änden?? Åhh förbannade skit! Nej det blir ett samtal med chefen när ahn kommit tillbaka, ny telefon tack!!

Lynyrd Skynyrd

Kategori:

God Morgon Torsdag

Kategori:

Härlig dag idag faktiskt! Kunde äntligen lämna lille på dagis, inget kladd i ögonen, Yippiee!!
 
Fast idag är det en tjockisdag! Vad jag än tar på mig så känner jag mig grymt tjock och inget sitter bra! Men men det fick bli min underbart fina Lynard Skynyrd tröja, I Love It!!
 

Lill-Lördag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Snart har halva veckan gått, skönt! Jag känner mig grymt trött då jag inte får sova på nätterna. Min lilla snäckan sover så oroligt, gråter och snurrar runt i sängen. Hon somnar gottigt i sin egen säng men vaknar miljoner gånger (känns det som) För att jag ska slippa springa fram och tillbaka mellan våra sovrum så bär jag in henne till mig till sist. Men där fortsätter hon med att gråta i sömnen =/ Hoppas bara det är en period, känner att denna mamman behöver sova en hel natt snart!

Lille har fortfarande ögoninflammation, så min älskade mamma har haft henne hos sig idag igen, tack ammis, du är bäst! Hoppas hoppas att hon kan gå till dagis imorgon!!


Förresten, hade många läsare här igår, men inte en enda kommentar! Skärpning tack ;)

Kunde inte låta bli!

Kategori:

Jag har hela tiden varit emot dessa! Men ja jag kunde inte låta bli, så denna rosa skönhet fick följa med mig hem ifrån Ullared :)

Längtar efter John Blund

Kategori:

Har sovit så fruktansvärt dåligt i natt! Så hela dagen har jag bara längtat efter att det ska bli kväll så jag kan få krypa ner i min sköna säng och besöka drömmarna värld!
Vår lille har åkt på ögoninflammation, stackare! Vi har lyckats få barnvakt både igår och idag, tur vi har våra föräldrar! Igår var det farmors dag och idag är det mormors! Tack för att ni finns och hjälper oss <3
Jag hoppas att hon vaknar utan klet i ögonen imorgon, hon saknar dagis! Idag när vi skulle gå så sa hon "Dagis" och tindrade med sina vackra ögon.
 
Så alldeles snart så ska jag köra till landet och hämta busungen <3 Sen blir det middag, bus och en hel del mys innan det är dags för sängen!
 
Onsdag imorgon, veckan springer fram! Men det ser jag framemot för på fredag blir det middag på restaurang och fira svärmor, mmm det ska bli riktigt smarrigt!!
 
En trött Denise:
 
 

Lite kan vi faktiskt =)

Kategori:

 
Haha hittade denna videon på mig och hjärtat när vi dansar på en efterfest! Ja inte helt nyktra kan vi erkänna och ja mycket missar, men vi är faktiskt ganska duktiga om jag får säga det själv =)

Underbar musik!

Kategori:

 
 

Leopard, I Love you!!

Kategori:

Rockabillyradio

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

James Dean

Kategori:

Har förresten snyggingen James Dean på tröjan idag! Tror det blir en bra fredag :)

Tack Folke!

Kategori:

Det kändes mindre fräscht att gå ut i uterummet i gårkväll! Katten Folke hade tagit med en fågel hem. Dragit av ALLA fjädrar och den uppfläkta fågeln låg fint i ett hörn! Ja man tackar!

Kanelbullar

Kategori:

Nu har jag och svärmor bakat! Gott ska det bli :)

Känns gladare

Kategori:

Känner mig på lite bättre humör idag, lite piggare med :) Kan det vara för att det är kanelbullens dag? Det betyder att man får äta så många kanelbullar man orkar :)

Finaste pappa

Kategori:

 
 Min pappa var på Old Bones igår och förfinade kroppen med två konstverk =)
 
Barnbarnens namn <3
 
Ja det är min fader det ;)
 
 
 

Min hjärna har lagt av

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har verkligen blivit sämst på att uppdatera mig blogg. Men jag har inte så mycket att skriva om just nu då dagarna för det mesta ser likadana ut. Tråkigt men sant!

Men jag kan skriva för er som är intresserade att vår lilla prinsessa sov i sin säng hela natten! Hon kom in en snabbis i natt och väckte mig och herren. Sa högt och tydligt att hon ville ha välling. Sen smög hon ut igen och la sig i sin säng och väntade på att vällingen skulle komma. Mammas lille sötfis <3
Hon har blivit så stor!

Idag är jag trött som vanligt! Förstår inte hur jag ska orka med denna hösten med denna tröttheten! Det känns verkligen som att min hjärna har lagt av eller lagt sig i viloläge. Det är så tråkigt och jag kämpar med att hålla ögonen öppna! Ska nog ta mig en sväng till apoteket och köpa vitaminer mm och hoppas på att det hjälper!

Känner att jag måste göra något roligt, bryta av ifrån den vanliga vardagen lite. Det får helt enkelt bli en tur till Ullared. Åka upp utan barn och gå i min egen lilla värld och få shoppat lite. Det känner jag att jag behöver! Så det ska jag planera in så snart som möjligt =)

Utbildning

Kategori:

Sitter på utbildning med jobb. Jag halvsover, jobbigt!!