Denssan

Drömmar om att vara smal..

Kategori:

Just nu önskar jag att jag var liten och nätt. Att jag hade min figur tillbaka!
Nej det är inte det att jag inte tycker om att vara gravid, jag älskar att känna det lilla pyret i magen och allt det där. Men jag är rätt så trött på att vara en tjockis.
Sitter och drömmer mig bort och tittar på alla grymt fina jeans som jag vill ha! Så fort jag fått tillbaka min figur så ska det shoppas! Freddies, en del av er kommer att hänga i min garderob till sommaren hoppas jag ;)
;)
 

Avlivning eller ej?

Kategori:

Stackars liten!
Du hade mer än gärna fått bo hemma hos mig!
 
 
Jag kan inte riktigt förstå hur de tänker! Varför avliva henne bara för att hon är blind? De kan leva ett bra liv i alla fall!
Både blinda hundar och katter lever bra, varför skulle inte denna sötnosen kunna göra det?
 

Ikea

Kategori:

På Ikea med svärmor och moster! Billig fika, finns det bättre? :)

Trött onsdag

Kategori:

 
Idag är en sån dag då man inte känner för att göra någinting alls. Hade jag fått bestämma så hade jag lagt mig i vår sköna säng med mina två favoriter och blivit liggandes där hela förmiddagen, ja jag hade till och med kunnat titta på Mamma Mu för 511 gången ;)
Men nej det är jobb som gäller och här är det en hel del pappersarbete som ska göras. Tur att man har att göra, då går dagen snabbare =)
Dags att återgå till jobb efter frukost =)

Mosters ängel!

Kategori:

Min lilla prinsessa Alice kom in på jobb för en stund sedan. Hon och Johan hade handlat bullar på Franckes och då hade prinsessan tänkt på sin söta moster och kom till mig med en bulle och en kanelsnäcka! Världens bästa systerdotter och svåger <3 Ni har gjort min dag!

Jäkla skit förkylning!

Kategori:

Jag blir inte av med förkylningsskiten! Har haft den i flera veckor, börjar få panik! Vaknar mitt i natten och kan inte andas. Dagarna är minst lika jobbiga, det är ansträngande att andas!
Det gör det inte bättre att jag blir tyngre för varje dag som går, andningen blir tyngre! Men men minns att jag hade samma problem med lille. Så det är vara till att stå ut 14 veckor till ;)
Trevlig tisdag på er!

Äntligen mina, jag är kär!

Kategori:

Har myskväll hos bästa kusin! Måndagen är vår med gottigt och nyttigt på bordet Top Model!
Men kvällen idag blev bättre än vanligt då vi fick våra skor, jag är förälskad! Ja jag kommer att leva i dessa skönheterna! Riktigt sköna och grymt snygga, det kan inte bli bättre helt enkelt!
Bästa starten på en hektisk vecka :)

Barn i fängelse

Kategori:

Igår när vi kommit hem ifrån kalas nr två, så hade jag två slagna hjältar. Det tog verkligen på både lilles och Marcus krafter att leka på lekhuset ;) Själv satt man i lugn och ro och fikade under tiden med bästa Therese ;)
Så med mina två favoriter sovandes intill mig innan klockan var halv 9 så låg jag i lugn och ro och tittade på en dokumentär i två delar om gravida kvinnor i fängelset i USA.
Väldigt intressant och det är inte klokt så många gravida där sitter i fängelsena där. Hur tänker man?
Men i alla fall, fängelset där hade ett fåtal rum på en avdelning där några av de nyblivna mammorna fick ha kvar sina bebisar och sköta om dem. Jag tycker både att det är bra och dåligt. Ja klart behöver bebisen sin mamma och det är bra om de kan knyta kontakt och förhoppningsvis fortsätta att leva ett bra liv utanför fängelset.
Men sen å andra sidan det finns en anledning till att de sitter i fängelse. Är det rätt för det lilla barnet att ha sina första år där?
Sen var det inte alla som fick komma till denna avdelningen, hade du blivit dömd till något våldsbrott hade du inte en chans att få behålla barnet hos dig. Vilket jag kan tycka är bra. Då fick man lämna ifrån sig sin lilla bebis 24 timmar efter förlossningen till någon man valt ska ta emot det lilla livet. De flesta omplacerades så klart.
Usch det måste vara det värsta man kan göra! Först gå igenom alla dessa månader med ett liv i magen, sen kämpa i timmar för att få ut det lilla livet. För att få spendera max 24 timmar tillsammans och sen lämna bebisen till någon främling!
Ja att de skulle tänkt sig för innan är lite för sent att säga när de väl sitter där. Hoppas i alla fall att de lär sig någonting av det och förändrar sitt liv det till bättre!
 

Helgmys

Kategori:

Ligger i sängen och myser med familjen! Lille tittar på Fem myror är fler än fyra elefanter och spelar pussel på Ipaden samtidigt ;)
Snart dags att ta oss i kragen och fixa god frukost!

Vi har verkligen haft en perfekt helg!
Fredagen spenderades hos svärföräldrarna tillsammans med moster och morbror Micke. Det blev god middag, spel och mycket skratt!

Lördagen började på Hemmakväll där vi köpte filmer på rea, endast filmer till lille, haha :)
Sen kom världens bästa Linda med familj! Töserna blir så glada när de träffas <3 Så det blev bus, matlagning ska Pluras kök ;) Moster och Bella kom också!
Sötaste lilla mamma kom också en sväng!

Tack alla underbara som finns i vårt liv, ni är fantastiska!

Idag blir det Kulhuset för att fira sötaste Sixten! Sen blir det kalas nr 2 för Marcus kusin.
Härlig söndag på er!

Så sant så ;)

Kategori:

Så sant så ;)

Kategori:

God Morgon

Kategori:

Äntligen fredag! Är helt slut i kroppen idag. Vet inte varför, kan det vara efter yogan igår?
Jobbigt är det och jag längtar bara till hemgång :))
Trevlig helg!

Haha =)

Kategori:

 
 

Det gör ont i mitt hjärta

Kategori:

Igår när jag satt i min ensamhet framför tv:n och tittade på Efterlyst så blev jag fylld av hat. Hat emot de idioter som ger sig på barn! Vad f*n har man innanför pannbenet om man ger sig på en 9-årig flicka och våldtar henne framför hennes 5 åriga lillebror! Hur kan en människa bli ett sånt svin? Den som har gjort detta förtjänar enligt mig inte att få leva ett normalt liv, han förtjänar inte att leva något liv alls!
Men får man tag på honom så får han väl`"vård" eller 1-3 års fängelse sen är han välkommen ut i samhället igen och göra precis samma sak emot något annat barn. Är detta rätt? Medans den lilla flickan kommer att få kämpa emot demoner hela sitt liv??
Detta är en sak som gör mig så jäkla arg så jag inte vet var jag ska ta vägen! Jag förstår inte att någon människa kan vara så kall och grym. De måste vara något stort fel i deras huvud!
Det enda rätta emot en sån människa är att ge han/henne samma behandling som de gett barnet. De ska få känna på hur det är att bli så kränkt som det lilla barnet!
Svin!

Döden

Kategori:

Fick ett samtal ifrån min älskade systerson igår. Han var så ledsen så han knappt kunde prata. Hans älskade marsvin Rock hade dött. Stackare <3 Han sa att de hade haft begravning för honom och lagt en morot som han kunde ta med sig, sötaste! Fick pratat med honom en stund, till och med jag fick ju tårar i ögonen. Sa att nu är han uppe i himlen och jag tror att Shira tar väl hand om honom. De leker nog där uppe på molnen.
Usch det är inte lätt när man handskas med döden, speciellt inte när det är första gången!
Mosters lilla prins <3
 
Vila i frid sötaste lilla Rock!
 
 

......

Kategori:

Måndagsmys

Kategori:

Tack bästa kusinen för en mysig kväll! Gottigt att äta, mycket snack! Och det bästa av allt, vi fick beställt våra skor ;)

Nu är det sängen som gäller! Sov gott!

Snart mina

Kategori:

Beställer dessa dag, jag längtar!! Så jäkla snygga!! :))

Ink Master

Kategori:

Är hemma med en sjuk liten tös. Hon sov otroligt dåligt i natt, grät sig igenom natten. Hosta och heshet, stackare! Så i morse när jag var färdig för jobb så insåg jag att det inte var lönt att lämna lille på dagis. Hon hade nog inte fått stanna mer än max 1 timme.
Så hon fick följa med mig till jobb, fick hämta hem jobb och koppla upp mig på servera hemma.
Eftersom jag inte hunnit se Ink Master innan så har jag passat på att titta lite nu. Blir så jäkla sugen på nytt konstverk på kroppen! Det önskar jag mig när lillprinsen är ute, så funderar inte på födelsedagspresent, vill inte ha något annat ;)

Har fått jobba lite medans lille vilat. Bu börjar hon vakna till liv så dags att fixa lite här hemma :)

Jan. 17, 2013

Kategori:

Efter kvällens yogapass så njuter jag framför tv:n med en härlig brasa intill mig och en ploppglass såklart ;)
Snart helg, underbart!

Beroende

Kategori:

Jag har fått ett beroende! Denna grymt goda glass! 
Det verkar även vara så att det finns en liten grabb i min mage som håller helt med mig, för när jag äter den så rör det sig massor i magen, haha det är mammas pojke det<3

Kärlek

Kategori:

 
Vår låt!
 
Jag älskar dig mest!

...

Kategori:

God Morgon

Kategori:

Dags att jobba!! Hoppas ni får en underbar dag!

Han kan!

Kategori:

Ibland kan han, min man! Det "enda" som behövdes var ett sms med påminnelse om att det är Tulpanens dag idag ;)
Tack älskling!

Egobilder

Kategori:

Bjuder på "snyggis" bilder på mig själv ;)
 
 
 
Ser ut som ett miffo, men va fan ;)
 

Fredagsmys på hög nivå!

Kategori:

Yogan igår var väldigt intressant och ja jag var helt slut efteråt! Fy för det var inte världens lättaste att använda denna flodhästkropp! Men det var faktiskt väldigt skönt även om det var jobbigt. Jag tror till och med att jag lyckades somna när vi i slutet la oss ner på mattosna och bara slappna av! Så det kan jag faktiskt rekomendera =)

Idag är det ÄNTLIGEN fredag. Vad jag har längtat! Inte för att vi har något alls bokat idag, utan för att det har varit så jädrans mycket på jobb. Så jag kommer att njuta maximalt i helgen över att vara ledig!

Imorgon hoppas jag på att få träffa min bästaste Linda! Hollie saknar sin bästis Charlie massor! Hon har frågat efter Charlie flera gånger och nu ska de få busas massor! Våra sötaste flickor <3

Hoppas att ni alla får en fantastisk fredag och njuter av tiden!

 

Gravidyoga!

Kategori:

Ska testa på det idag för första gången, spännande! Denna kropp är ju inte så grymt rörlig just nu! Men det ska nog gå :) Önska mig lycka till!

Soffmys

Kategori:

Efter en dag med grymt mycket på jobb, lagat mat, busat med lille och plockat undan så är det jäkligt skönt att sätta sug i soffan i lugn och ro med sig själv medans Herren nattar lille.
Njuter av Farmen och snart är det Sveriges Mästerkock! Per Moberg är självklart min favorit, vilken man ;)

Funderar starkt på att resa på mig och gå upp och hämta lite gottis, choklad är aldrig fel! Så det blir nog det ;)

Myser med min tjockismage <3

Nu börjas det!

Kategori:

Nu börjar det! Allt besvär med en graviditet för min del!
Stödstrumporna åkte idag på då mina ben var svullna igår och jag hade rejäla märken efter strumporna. Känns sådär bra! Jag vet vilket helvete jag hade med mina svullna ben sist så jag vet vad jag har att vänta mig. Snart kommer det att kännas som att jag går på två vattensängar. Kommer inte kunna ha på mig stövlar, hoppas det inte blir kallare ute! Men men det tiden den sorgen ;)
Det blir väl också snart dags för att lägga in roliga inlägg i bh:n!
Ja det här med graviditet är inte alltid en dans på rosor, men vad ska man göra? Det är värt ränder på magen, några extra kilo, svullna ben och rinnande tuttar! Så fort de små miraklen kommer ut så glömmer man allt som varit jobbigt!
 
Men jag är en person som alltid försöker att tänka positivt, det finns ofta något positivt med allt som händer! Jag har gått över halva tiden vilket betyder inte så lång tid kvar ;)
Snart har halva januari gått och den förstatråkiga månaden är över!
Världens bästa Challe har äntligen fått gjort operationen och snart får lille leka med sin älskade vän <3
Du är grym Challe, vilken tös <3 <3 <3
 
Ja en hel del positivt händer vilken tur! =)
 

Tillbaka till verkligheten

Kategori:

Första dagen efter ledigheten är det löneutbildning som gäller! Kul! Eller inte, det lär jag märka under dagen ;)
Har haft det fantastiskt mysigt på ledigheten och längtar redan tills det är dags att vara ledig igen! Om inte innan så blir det i alla fall i Maj då lilla prinsen kommer :)

Sovmorgon

Kategori:

Vi skämmer bort oss med långa sovmorgnar. Har fortfarande inte rört oss ifrån sängen! Det är så skönt och vi ska njuta så länge det varar. Snart är vi tillbaka i verkligheten!
Hur dagen ser ut idag vet vi faktiskt inte. Får se om den bjuder på något roligt! Eller så blir det bara hemmamys!