Denssan

Tonåring på nytt!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Var inne snabbt på Systemet och köpte lite gott till imorgon. Där satt en rar tös bakom disken och när det var min tur så ber tösen om mitt lig! Det känns faktiskt inte helt fel att fortfarande få visa leg =) Så nu känner jag mig som en tonåring på nytt ;)

Dags för fredagsmys!

Kategori:

Nu är det underbart älskade fredag igen! Vekcna går ju inte så sjukt snabbt ;)
Idag ska lille vara SJÄLV på dagis (nervös mamma) Men jag tror att det går bra, hon är så duktig vår lilla snäcka! Idag sa hon till och med till katten Folke "gå ner" ifrån fönstret, hon lär sig ;)
 
Det blir nog en lugn dag idag. Ska ner till stan och köpa mig ett par shapetrosor som jag måste ha till nästa helg =) En slips till herren också! Åh ska bli spännande nästa lördag då det är stort slottsbröllop som gäller. Hoppas hoppas att jag kommer i min underbara klänning! Håll tummarna för mig!
 

Dagens Denise

Kategori:

 

Lite lagom är bäst

Kategori:

Jag råkade halka in på några bloggar som handlar om tjejer som gör allt för att bli så smala som möjligt, så smala att man ser alla benen och de är stenhårda med att inte äta! Det gör så fruktansvärt ont i min när jag läser om dessa människor! Hur kan man plåga sig så? Hur kan man ge upp livet för att endast tänka på vad man fått i sig och hur mycket man bränner? Det är tjejer som redan är för små för storlek S och som är riktigt nöjda när tröjor i storlek S sitter som oversize! Hallå snälla ni vakna! Förstår ni inte vad ni gör med era kroppar? Kroppen kommer till sist inte att orka då den behöver näring och energi ifrån maten! När jag läser sånt så vill jag ta denna tös under mina armar och få den att inse att livet är så mycket mer värt än att se ut som ett skelett!
 
Okey jag kan också gnälla över att jag ser tjock ut. Men jag har fått barn och min mage ser inte ut som den gjorde innan och kommer antagligen aldrig till att göra. Ja jag kan tycka det är fruktansvärt jobbigt när mina kläder som jag hade förr inte passar och att jag i vissa jeans ser ut som en "muffins" som svällar över. Men jag vet också att jag är älskad för den jag är och att min Marcus älskar mig för hur jag ser ut. Jag vet att han inte skulle älska mig mer om jag gick ner 10 kilo. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte han hade tyckt att jag så bra ut i det heller.
Jag tycker att det är snyggt med former på en kvinnokropp, sen ska det inte vara överdrivet åt det håller heller. Men en "normal" kropp med lite hull här och där, det är så mycket mer snyggt än att se ett benrangel med 15 cm mellan benen när de går!
 
 
 
Detta ser väl hemskt ut! Som en levande död!!
 
"Normala" kroppar med lite hull här och där =)
 

Stor dag idag!

Kategori:

Idag hade vår lilla sessa sin första inskolningsdag på dagis. Jag tor ledig ifrån jobb under förmiddagen så jag kunde vara med och möta fröknar och barn. Hon var lite blyg i början men sen sprang hon runt i rummen, lekte med sakerna och åkte kasebana. När vi var ute lekte hon en massor i sanden och var riktigt nöjd! Jag smög iväg innan det var dags för lunch så pappa fick ta hand om resten. Hon hade somnat gott efter lunch, mammas stora flicka!
 
Det är faktiskt med blandade känslor att skola in. Man inser bara hur snabbt tiden har gått och hur snabbt den kommer att gå! Så det är med en liten tår i ögat när man ser så stor hon blivit! Men sen å andra sidan så är det så himla roligt nu när hon förstår och börjar prata =)
 
Har fått gjort en hel del på jobb och snart är det dags att bege sig hem. Lite vila efter jobb sen blir det middag hos svärföräldrarna, det är aldrig fel ;)

Dåliga dagar

Kategori:

Ibland är livet inte lätt, då det inte än en dans på rosor. Vissa dagar är jobbiga och humöret ställer bara till det för en. Alla har vi dåliga dagar som man måste kämpa sig igenom hur tungt det än är! Jag hade en fruktansvärd jobbig dag igår men den slutade ändå bra!
När jag har dåliga dagar så försöker jag tänka på allt bra jag har och det räcker med att jag tittar på min/vår underbara lilla tös så fylls mitt hjärta med kärlek och jag kan nästan börja gråta bara jag tittar på denna vackra skapelse. Min/vår lilla flicka gör livet värt att leva, hon är det finaste som finns <3
En underbar familj och de bästa vänner gör också att de tunga dagarna blir bättre. Ni är alla så underbara och ni gör mitt liv helt fantastiskt!
 
Har annars haft en underbar helg med massor av loppisfynd med bästa loppiskamraten! Tack för en underbar lördag och söndag! Du är helt fantastisk och du får mig verkligen på bra humör!

Myslördag

Kategori:

Spenderar dagen med de bästa! Älskling är iväg på svensexa så jag och Hollie passar på att vara i Furulund och mysa med familjen Magnusson/Larsson!
Det har blivit lite loppisfynd och det gillar vi :)

Försöker natta de små nu så vi stora kan få lugn och ro med god mat och lite vin :)

En gammal goding

Kategori:

Dagens Denise

Kategori:

Leopard x2

Kategori:

 
 Har mina underbart fina höga leopardskor idag! Matchar dem med mina söta leopardklämmor! Leopardkärring som man är!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack finaste Linda för lunchen idag! Den satt där den skulle, sushi är aldrig fel!
 
 
 
 
 

Testar nytt

Kategori:

Fick testa ny frisyr idag :)

Frisören

Kategori:

Sitter här hos bästa kusinen och testar håruppsättning inför Petra och Marcus bröllop, spännande :)

Nitrohead

Kategori:

 
Jag är för en gång skull med och tävlar! Det är nog första gången, men detta var något som passade mig perfekt =)
 
Jag tävlar om ett presentkort från http://nitrohead.se/. Om du vill vara med och tävla så gå till Retrolovers blogg
 
 
Spännande!
Håll tummarna för mig =)
 

Himlen har öppnat sig!

Kategori:

Jag är riktigt glad över att jag inte tig cyklen till jobb idag! Det riktigt öser ner här i Trelle och åskar gör det med! Tur att jag bestämt mig för bilen då jag ska en sväng till kusinen efter jobb =)
 
Snart har halva veckan gått och jag längtar efter helg! LÄngtar efter att få mysa med min lilla fisunge<3 Idag blev hon helt plötslig mammig vilket var längesedan! Hon ville bara vara hos sin mamma, kände jobbigt att gå hemifrån!
Hon har börjat att sätta ihop ord lite smått. I morse när jag kom ut ifrån duschen så kom hon med vällingflaskan och sa "mamma lelle" sötis! Det värmer ens mammahjärta! Tänk att lilla bebisen har blivit så stor!
 
Idag efter jobb ska jag till Bella och få ögonbrynen fixade! Det behövs! Sen ska vi testa håruppsättningar till bröllopet vi ska till den 8:e, spännande! Ska även ner till stan och köpa en blixtlås till klänningen jag ska ha så jag får det isytt innan jag ska lämnna den på kemtvätt. Hoppas hoppas att den sitter bra på sen!
 
 
 
/Denise

Vilken fantastisk helg!

Kategori:

Min helg har varit helt underbar!
Fredagen spenderade jag och lille hemma hos mina älskade föräldrar. Där åt vi god middag och en massor av kräftor! Mums! Körde hem i lagom tid och lille sov som en stock hela natten!
 
Lördagen ringde klockan 6! Det var bara till att resa sig ifrån den sköna sängen och förbereda sig för den långa dagen! Det var dags för bästa Petras möhippa!
Vi överraskade henne kl 8 i hennes säng =) Sen blev det frukost, Pole dance, lunch, skivinspelning, kallbadhuset och sen avslutade vi dagen med en supergod middag på Paddys! Vilken fantastisk dag det blev och jag hoppas att Petra uppskattade den och att det blev som hon ville =)
Men nja det där med Pole dance är inget för denna damen! Haha vig som ett kylskåp! Hade jag dansat framför min älskling på en stång så hade han nog bara skrattat ;)
Snart närmar sig den stora dagen <3
 
Söndagen sov jag länge, hela till halv 8! Det är inte ofta det händer =) tack älskling <3 Sen vilade jag lite till på soffan och bara njöt!
Eftersom det var så underbart väder så njöt jag ute i trädgården sen hela dagen tillsammans med Linda och Lille. Riktigt mysigt! Klämde till och med ner mig i lilles lilla pool, haha ;)
Till middagen kom sedan min mormor & morfar, moster & morbror, Ralle och svärfar! Älskling lyckades grymt bra med maten sen var det god efterrätt efter det!
 
Så helgen kunde absolut inte bli bättre!
Bilder kommer senare!

Äntligen helg!

Kategori:

Hemma hos fader och moder nu! Middagen står på bordet och jag ska äta riktigt mycket hade jag tänkt :)
Min älskade herre ska på surströmmingsgille ikväll, han kommer inte att lukta hallon när han kommer hem :/

Testa i helgen =)

Kategori:

 
 
Jag måste erkänna, jag är avis på hennes hår! Vill ha!

Dagens Denise

Kategori:


Funderingar på nytt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har så mycket funderingar på hur min nästkommande tatuering ska se ut! Platsen är nu bestämd och det blir armarna. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för mönster!! Någon som har något bra förslag? =)

Underbaraste vän <3

Kategori:

Jag är helt förälskad i mina underbart vackra tofflor!
 
Tack världens bästa och finaste vän för att du förgyller min vardag med små presenter (även om jag ville betala) ;) Vad skulle jag gjort utan dig! Du är en vän som ställer upp till tusen och jag vet att vad som än händer så finns du alltid vid min sida! Hur ledsen jag än är så får du mig att skratta och att tänka glada tankar! Du är en stjärna på min himmel!
 
Det bästa av allt är att vi har otroligt lik smak (svaga för leopard) och fruktansvärt lika i övrgit ;) Ibland är det faktiskt lite skrämmande hur lika vi är och tänker!
 
 
 
 
 

Snygga nagler

Kategori:

Har färgat svärmors hår och nu har vi fixat snygga naglar med det nya nagellacket med magnet! Riktigt snyggt!

 

(Inlägget är ifrån igårkväll, det ville inte laddas upp då bara)

Trött som ett ålderdomshem

Kategori:

Är helt slut i huvudet idag! Det har varit mycket siffror idag och det kör slut på min lilla hjärna!
Sitter och väntar på svärmor nu, ska hjälpa henne att färga håret, hoppas det blir bra :)

Imorgon blir det fullt upp efter jobb då grabbarna ifrån Cardinals kommer hem här på middag tillsammans med respektive! Ska bli supermysigt och vi ska bjuds på middag med god efterrätt, mums!

Halva veckan har gått och helgen närmar sig med nya äventyr :)

MysDenise

Kategori:

Idag kände jag inte alls för att ha något åtsittande. Så jag bestämde mig för min långa sköna klänning! Problemet var bara att den är liite svår att cykla i! Så jag fick helt enkelt byta om när jag kom till jobb :) Tummen upp för dagar med sköna kläder!!

Det går lättre

Kategori:

Måndag nu igen! Helgen går allt för fort!
Men veckan började bra med en härlig cykeltur till jobb. Det är inte klokt vad ens "kondis" ändras snabbt. Eller det är nog mjölksyran som blir mindre ;) Idag gick det lätt som en plätt och knappt ont i benen ficka jag, så det går framåt, känner mig helnöjd =)
 
Helgen har varit lugn och skön för oss på Solängen. Eller för mig och lille i alla fall då Marcus kom hem 4 i söndags morse efter en pubrunda ;)
Fredagen spenderades en stund hemma hos moster och Micke. Det blev köpemat och lite snack. Vi åkte hem redan vid kl 21 och ja jag tror inte klockan hann slå 22 innan jag sov som en stock =)
 
Lördagen åkte jag runt på loppisar med min lika loppisgalna moster, Maja och svärmor. Det blev några fina fynd, bilder kommer sen =) Kvällen spelades det spel för fulla muggar på Solängen. Jag förstår inte hur svärmor lyckades vinna på båda spelen, men ja hon var värd det ;) Hade en super trevlig kväll i ett underbart sällskap!
 
Igår blev det återigen loppis, i love it! Det blev väldigt mycket fina fynd igår, vas, skålar, kakfat, formar, klänningar mm. Jag ska fotografera det ikväll när jag är hemma så ni får se vilka skönheter jag hittat för enbart några kronor =)
 
Så tack till alla som förgyllt min helg, ni är för gooa ni <3

Fredag fredag fredag

Kategori:

Det är fredag och nu ska denna yrballen ta sig hem på cykel! Önska mig lycka till!

Dessa män

Kategori:

 
 

Ny städmaskin

Kategori:

 
Det är ganska skönt att ha en liten filur hemma som städar efter den lilla kladdfian vi har =)
Vi var så vana vid att Shira "städade" efter lille så fort hon ätit och nu har vi fått en "Shira" i miniatyr! Där var en massa makaroner och köttfärs på golvet när lille ätit färdig, men det fixade denna lilla dammsugare snabbt, även stolen rengjordes perfekt =)
Sötaste Folke <3
 
 

Haha =)

Kategori:

Mycket för min lilla hjärna

Kategori:

Jag känner nu på kvällarna hur slut jag är i huvudet! Just nu händer det så mycket saker, både jobb och privat! Mycket positivt men också väldigt mycket negativt. Min hjärna går på högvarv! Ibland undrar jag hur mycket man egentligen orkar innan hjärnan säger stopp. Hur mycket får egentligen plats i ens hjärna innan den sorterar? Jag tror att min börjar bli välfylld. Så märker ni att jag börjar bli konstig eller beteer mig skumt så är det min hjärna som spökar ;)
Fy i helsike som jag fick kämpa mig hem på cyklen igår. Det blåste som in i bomben! Det var många gånger jag tänkte, nej nu SKITER JAG I DETTA! Men skam den som ger sig och ja jag är en väldigt envis person så jag gav mig icke! Det tog dubbelt så lång tid att ta mig hem än vad det tog att ta mig till jobbet! Jag hoppas verkligen att jag kan få en lugn cykeltur hem sen ifrån jobb, hit var den riktigt underbar och precis vad jag behövde, den rensade mitt huvud med underbar musik =)
Nu är det lunch, gott ska det bli! Har enbart ätit en knäckemacka och en banan under dagen ochd et börjar kännas nu. Nu väntas hemmalagade biffar med potatis och sås, mums!!
 

Lite extremt kanske

Kategori:

Mys mitt i veckan

Kategori:

Igår efter jobb körde jag hem i rally fart, bytade om, packade kassen med mat och tog med mig min lilla familj hem till familjen Jacobsson/Karlsson. Där fixade vi lite middag och god efterrätt. Snackade en massa skit om allt och inget, tittade på kläder till lillan (Tack bästa ni) och tittade lite på OS. helt plötsligt inser jag att klockan börjar smyga sig närmare 22! Inte bra för denna damen som ska upp tidigt, vilket jag inte har vant mig vid än!
Tackar bästa ni för en perfekt tisdag, ses snart igen hoppas jag!
 
Vad som händer idag har jag inte orkar planera än. Nu är det jobb som gäller och det är inte helt fel det heller =)
Trevlig onsdag på er alla!

I made it!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag tog mig i kragen idag! Cyklade till jobb, det är lite mer än 7 km! Ja jag är stolt över mig själv!

Duktigt Denise! (nu ska jag bara lyckas ta med hem efter jobb med)

På plats

Kategori:

Dags för jobb! Sitter på parkeringen utanför och lyssnar på rock! Måste vakna till liv lite ;) Usch det är ganska jobbigt att lämna sina älsklingar när de sover så gott tillsammans! Ville bara krypa intill!

Dagens Denise

Kategori:

Ystad Djurpark

Kategori:

Har haft en helt underbar dag på Ystad Djurpark med bästa Linda och våra familjer! Klappat lemuer, getter, grisar, badat, busat med våra töser och bara myst <3 Nu ska vi hem och svida om, sen blir det kräftor hemma hos Marcus och Petea, gottigt!

Vart tog Denise vägen?

Kategori:

Idag chockar jag mig själv och min omgivning med att ta på mig en kråsskjorta! Ja det är inte jag, men den passar mitt jobb utmärkt! Har faktiskt fått en del beröm! Men nja, jag gillar mun alldeles egna stil bättre ;)

Efterlängtade fredag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredagenn är här och jag känner mig förvånatsvärt pigg, härligt!

Igår när jag kom hem kände jag mig väldigt bortskämd (nu är det min tur) Det var redan dukat på bordet och maten var färdig, riktigt smarrigt! Det blev även lunch till mig idag. det är inte helt fet att ha en "hemmaman" faktiskt. Jag ska njuta extra denna månaden =) Att få komma hem till min lilla tös som springer fram till mig i dörren är en helt underbar känsla. JAg tror denna månaden blir perfekt =)

Vi åkte in en sväng till Ikea igår med, så nu ska lilles nya "stora" säng in på hennes rum, ska bli spännande. Hoppas att hon tycker om den och att hon vill sova i den. Håll tummarna =)

Vad som hände ridag återstår att se, först jobb för denna damen =)

Saknad!!

Kategori:

Igår och idag saknar jag dig enormt mycket Fisen! Du kommer alltid att saknas här hemma hos din matte och husse! Du var en stor del av vår lilla familj och ingen kan ta din plats! Hade jag kunnat så hade jag hämtat ner dig ifrån himlen till mig! Ord kan inte beskriva min sorg!

Trött som få!

Kategori:

Nu är denna svensken påväg hem till sin säng! Är helt slut i huvudet efter denna långa dagen! Längtar hem till min bok och en kopp te, låter jag som en gammal Kärring nu eller?? Haha :) Men vad gör det, jag gillar mitt svenssonliv ;) Imorgon ska jag förbereda inför loppisen jag ska stå på på söndag ( om jag orkar ) Har en hel del som jag ska göra av med!! Nä nu är mina fötter trötta! Sitter i bilen och längtar hem :)

Grattis Jenny!

Kategori:

Grattis sötaste Jenny på din dag! För några år sedan så firade vi alltid din dag på A-Bombers med buller och bång! Men nu har vi blivit äldre och klokare och nu firas du med en god middag och bästa sällskapet din favorit Peter! Du är en underbar vän och jag kan inte beskriva med ord vad du betyder för mig! Du är en underbaris <3

Slut för idag!

Kategori:

Första dagen på jobb är slut! Det var ganska jobbigt! Inte arbetet i sig utan känslomässigt! Jag saknade min lilla fis grymt mycket! Men nu är vi påväg till Malmö, Marcus ska köra jetski och vi ska titta på :) Bra avslutning på denna dagen, imorgon är det en ny dag med nya utmaningar!