Denssan

2 veckors siesta!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sista inlägget på 2 veckor. Hoppas att ni kommer att sakna mig ;)
Ni får gärna fortsätta att lämna kommentarer så jag har något roligt att läsa när jag kommer hem!

Nu ska jag bege mig till frisören så att mitt hår kan bli fint inför resan, allt måste vara perfekt ;)

Ha det underbart!!!


/Denise

Denise

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3



 

 

/Denise

 

Beslutsångest....

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag fick panik igår. Den kom smygandes när jag höll på med min packning. Hur jag än vred och vände på allt så blev min väska fylld! Jag vill inte att min väska ska vara fylld men hur ska jag kunna lösa detta?
jag hatar min beslutångest som kommer. Jag kan aldrig bestäma mig och jag mår skit! Allt går ut över min älskling och det blir baar skit av allt! Hur ska man komma över denna jäkla beslutångesten?
Har i alla fall väskan med mig i bilen och ikväll när ajg är i Skegrie så ska jag gå igenom den en gång till tillsammans med mitt hjärta!
Sen när ajg ska hem ifrån Vegas så får jag köpa en väska till, jag har inget val =)

Åhh nerverna är jobbiga nu! I morgon är jag på väg! Åker ifrån Skegire kl 4 i natt så det närmar sig!! Spännande.. =)



/Denise

PANIK!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag känner paniken komma, hur ska jag hinna!!
Jag har miljoner saker som jag måste fixa, men ingen tid! Allt måste vara fixat idag eftersom vi ska sova i Skegire imorgon, åhh jag vet inte om jag klarar detta. Jag hatar panik!
Måste packa, handla småsaker som ska med, fixa till hunden (bad, kloklippning), träffa mina små trollungar, frisören, hur ska jag hinna detta på en dag! PANIK!!!!






/Denise

Snart är det dags...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är så trött. Jag är riktigt fruktansvärt trött så att jag nästan tycker synd om mig själv! Men man ska inte gnälla jag har verkligen haft en underbar helg!
Har varit iväg i Polen och myst. Ätit gott, badat i pool och umgåtts med trevliga människor, kan det bli bättre? Ja om min älskling hade varit med såklart, men man kan inte få allt!

Nu är man tillbka i verkligheten men det varar inte så länge =) Nu på onsdag bär det av och det känns riktigt konstigt! Jag vet att jag snart kommer att befinna mig i USA men jag inte riktigt ta in det. Jag har inte ens packat!! Hur smart är det?? Jag måste fixa det idag och vet inte hur jag ska hinna. Måste en sväng till systeryster och mina små troll idag med, måste få pussa på dem innan jag åker <3 Moster kommer att sakna er massor!

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, min hjärna är inte vaken. Den skriker efter sängen!


/Denise

Snart är jag i värmen!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fick denna bild ifrån Cicci på min mail. Den är tagen i L.A. av en kompis till hennes man:

 

Nu längtar jag ännu mer! Jag älskar solen och värme! =)
Har varit och solat solarium nu på lunchen, så lite färg börjar jag få, kan inte gå som en blekfis ;)


Kl 20.00 idag åker jag ifrån Trelleborg och mot Ystad. Där ska jag ta båten över till Polen! Så nu de närmsta dagarna så kommer jag inte kunna skriva i min blogg =/ Hoppas att ni inte saknar mig för mycket! Gör ni det så skriv en kommentar så att jag vet att ni tänker på mig ;)

Ha det bäst!

/Denise

Underbara låtar..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Dessa två låtar är helt underbara! är jag på dåligt humör, känner mig nere så lyssnar jag på dessa låtarna. De är helt underbara och går rakt in i mig!




 




/Denise

Eva Eastwood och Pat C Miller

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter och fixar med papper på jobb och under tiden så lyssnar jag på underbara Eva eastwood. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig lite nu när jag har lärt mig hur man gör =)








Helt underbart!


Sen har vi underbara Pat C Miller:

 

 

Du är bäst stumpan!

 

 

Nej dags att fixa lite!

 

 

/Denise

Ge mig..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Alla dessa underbara klänningar!
Jag vill ha!!!



pic-natasha-dress-leopard
pic-violet-dress-pink-black
pic-deadly-dames-jailbird-dress-pink
pic-psychobilly-swing-dress
 
pic-dixiefried-cutiepie-dress-polka
pic-paperdoll-dolly-cupcake-dress
pic-bettie-page-captain-dress
 
pic-dixiefried-secretary-nautical-navy



Jag ska utan tveka besöka denna underbara affär nästa vecka när jag är i L.A.
Har redan bestämt mig för vilken baddräkt som jag ska shoppa:

 
pic-leopard-print-marilyn


Jag kommer att shoppa ihjäl mig!


Denise

Ser folk inte sig i speglen??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har en lite frågan, får man verkligen klä sig hur som helst?
Själv så klär jag mig inte som alla andra, jag har min egen stil. Jag älskar att shoppa kläder på Tradera och köpa sånt som ingen annan har. Men allt jag har på mig passar ihop och ja enligt mig så är det en snygg stil.
Men idag såg jag en tjej, eller ja hon kan väl vara i min ålder så får kanske säga en kvinna. Hon hade en rosa kappa (inget fel i det, jag älskar rosa) men till denna klarar rosa kappa hade hon riktigt RÖDA strumpebyxor. Inte nog med det till dessa strumpebyxor hade hon riktigt skrikande rosa PUMPS! Jag undrar, hur tänkte denna kvinna när hon tog på sig i morse, tog hon inte sig en titt i speglen?? Får man verkligen klä sig så, jag kan närstan säga att hon såg ut som en clown.
Vissa gör verkligen allt för att få uppmärksamhet!


Igår var det tisdag och på tisdagar går mitt favvis program Desperata Hemmafruar. Vi hade ätit en god mat och älskligne hade fixat plättar till efterrätt, sen plockade jag undan lite och packade det sista inför resan till Polen imorgon. När jag sedan väl sätter mig för att få se mitt program, vad händer? Jo jag SOMNAR efter 5 minuter! Hur kan jag bara tillåta mig själv att somna till detta underbara program? Marcus försökte att väcka mig ett antal gånger, men icke! Kan man säga att jag har blivit pensionär i förtid???



/Denise

1 vecka och 1 dag kvar...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vill bara informera er om att idag är det 1 vecka och 1 dag kvar tills jag är i L.A. Avis?? ;)





/Denise

Sommar sommar sommar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu börjar planerna inför sommaren att sätta igång och jag älskar det!
Har lämnat in min semester. Jag ska för första gången ha semester under sommaren, härligt! Förra året sparade jag många dagar och tog endast ut lite då och då. Detta året ska jag i alla fall ha 2 veckor på raken. Tog de två första veckorna i augusti. Eftersom det är A-Bombers den helgen så blir det PERFEKT!
Balle är också inplanerat över midsommar =)
Spanien är inbokat pch semestern är inlämnad under da dagarna i september. Man börjar få mycket att se framemot och det känns riktigt bra, nu börjar livet igen!
Sen får vi helt klart inte glömma Cardinals träff! Vi hoppas på solsken den dagen så det kan bli lika underbart som förra året, jag håller tummar och tår grabbar!

Så fort solen börjar titta fram och våren är på ingång då sätter alla planer igång. Hela sommaren händer det en massa roliga saker och det är ut med Oldsen som gäller. Jag längtar tills jag sitter framme i Oldsen, en cider i ena handen och känner den varma sommarvinden i ansiktet, åhh vad jag läängtar. Ge mig sommar NU!!!






/Denise

Så mycket funderingar...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vet fortfarande inte var vi står. Det känns så fruktansvärt jobbigt. Att inte veta var jag har dig och var det hela kommer att sluta. Kommer vi att finna vår vänskap igen eller kommer vi att gå skilda vägar?
Har så mycket tankar och funderingar över allt, men jag finner inga svar!


/Denise

Jäkla magsmärtor...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag vill jag bara hem och lägga mig, bädda ner mig i min sköna säng och bara vara! Har sån jäkla mensvärk så jag vet inte var jag ska ta vögen. Mer än jag som hatar den skiten?? Haha alla tjejer eller?? =)
Men det är bara att bita sig i läppen och ta sig igenom dagen. Det bästa är iofs och låtsas att man inte har ont =)

Har haft en mysig helg med min älskling. Lördagen spenderades med mina föräldrar och resten av Cardinals med deras töser. Alltid trevligt! På scenen stod underbara Pat C Miller och hon är alltid lika perfekt bra! Synd att jag inte kunde se hela spelningen bara, men jag stod i alla fall längst fram som jag lovat, eller hur Camilla =)

Nu är det måndag igen och ja det känns likadant var vecka. Men sen helt plötsligt är det fredag och denna fredagen spenderar jag i Polen. Ja hela helgen som kommer faktiskt, härligt ska det bli.. =)
Men först ska jag ta mig igenom veckan och den är fullbokad!
Idag: Träning med älsklingen och packning!
Tisdag: Träning och packning
Onsdag: Middag med Emelie och jobb med ungdomarna
Torsdag: Middag hos underbara Caroline och sedan båten till Polen.
Så ja denna veckan är också helt fyld men det tycker jag om. Snabbare går det då till USA, bara 1,5 vecka kvar nu! Ni är väl inte avis ;)


/Denise

All I wanna do is make love to you...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter och lyssnar på Heart- All I wanna do och jag bara älskar den låten! När jag är lite nere och behöver komma på bätte humör så är det denna låten jag måste höra! Den är helt underbar!

http://www.youtube.com/watch?v=2v88G5Yfkgo


Bara en timme kvar på jobb nu, sen är det HELG! Härligt.. =)

/Denise

Jag har världens bästa och underbaraste man!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag bara älskar min Marcus!
Igår var han och gjorde färdigt sin tatuering! Det är ett ansikte med ett spindelnät bakom och en dolk igenom med ett hjärta med ett D i. Nu har han gjort det ännu mer kärleksfullt! Ögonen på tjejansiktet har ett blått/grönt och ett brunt öga, alltså MINA ögon! Hur underbar gulligt är inte det?? Jag blev riktigt rörd när jag fick se det, han är världens underbaraste! Du och jag förevigt baby!! <3 <3 <3




Var en snabb sväng hemma hos min syster och mina små älsklingar igår! Ni är världens sötaste små pluttar och moster gör allt för er! Det blev lite bus, kel och några pussar, de är lite snåla med det.. =)
men det är alltid lika mysigt att komma hem där och jag lovar att jag ska komma innan jag åker till USA, jag måste! Kan inte vara utan er i flera veckor!

Sen när jag kom hem till min älskling så det det film. Jag såg Allt för min syster och jag grät, ja jag riktigt bölade. Det var en helt underbart vacker film. Den gick rakt in i mitt hjärta!
Jag skulle utan tvekan göra samma sak, jag skulle göra allt för min syster, hon är min ängel utan vingar och min kärlek till henne går inte att beskriva i ord! <3


Idag är det fredag, HÄRLIGT! Det blir en lugn kväll och förhoppningsvis så tar jag mig i kragen och börjar packa!
Imorgon ska vi på visning av ett litet hus, men jag har inte stora förhoppningar, det var många som var intresserade så priset kommer att springa iväg. Men vårt hus kommer väl också någon vacker dag.. =)
Sen på kvällen är det Rocking at Bakersfield och underbara Pat C Miller ska spela, så dit ska vi! Det blir middag med hela gänet och mina söta föräldrar först och sen är det underbar musik och förhoppningsvis dans hela kvällen.. =)
Men ingen alkohol för min del, det är hundkurs på söndag! =)







/Denise

Mosters små trollungar <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu ska jag packa ihop för idag och åka hem till mina små hjärta, Vince och Alice. Jag ska pussa och busa allt vad jag orkar! Ni är mina små favoriter och moster älskar er! Passa er för nu kommer jag ;)



/Denise

Sinnesrobönen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,

mod att förändra det jag kan,

och förstånd att inse skillnaden.






/Denise

Ibland blöder hjärtat..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland så måste man göra saker som man egentligen inte vill, men man har inget val. Man måste ta sig i kragen och våga ta det jobbiga steget. Man måste våga för att vinna och för att vinna måste man ta sig vidare i livet. Man kan inte stå kvar och stampa på samma plats år efter år, man måste ta sig upp ifrån gropen och vandra vidare. Hur jobbigt det än är och hur ont det än gör i en.
Idag tog jag ett stort kliv och det blöder verkligen i mitt hjärta! Men man måste i vissa fall tänka på sig själv, att man själv mår bra och man måste göra det som känns rätt. Jag hoppas att detta steget är på rätt väg, men det märker jag förr eller senare!


Idag är det onsdag, IGEN! Var har hela denna veckan tagit vägen?? Idag ska jag hem till Emelie på middag, mumsigt ska det bli! Jag tror att det skulle bli någog kycklingrytma, det ser jag framemot. =)
Sen är det jobb med ungdomarna som gäller, alltid skoj.. =)
Ska sova helt själv i natt och ja  som ni vet så hatar jag det. Jag gör som jag brukar, pratar med min älskling i telefon tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre, då somnar jag gott och drömmer om mitt hjärta <3
Min älskling betyder allt för mig, det är du som gör mitt liv värt att leva, jag älskar dig mest <3 <3 <3


Imorgon har jag bokat med min syster, måste åka och pussa på mosters små hjärtat! Har köpt lite böcker som vi ska titta i och bara busa! Sen kommer jag inte att se er på nästan 3 veckor och hur ska er moster klara av det? Moster älskar er till himlen och tillbaka, enda in i oändligheten!





/Denise

Alla kan vi hjälpa till..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag bidragit till Hela världen - Vatten för livet. jag har köpt 4 dricksglas för att visa mitt stöd.

Vatten för livet

Idag saknar 1100 miljonmer människor rent dricksvatten. Varje år dör två miljoner människor i diarré, och bland dem är 90 % barn under 5 år.
Rent vatten är grunden för allt liv. Det kan utrota svält, förhindra dödliga sjukdomar och stoppa ökenutbredningen.
Genom att köpa det här glaset bidrar du till Svenska kyrkans arbete för rent vatten. Med din hjälp kan vi bland annat borra brunnar som ger rent dricksvatten, bygga toaletter som förbättrar saniteten, plantera träd som ger skugga och binder fukt.
Nu kan du dricka vatten med andakt.
Tack för din gåva!


Det känns alltid lika bra när man kan bidra med något. Eftersom att jag jobbar inom kyrkan så vet jag också att alla pengar som man bidrar med genom kyrkan går direkt till de behövande. Idag kan jag sova med gott samvete =)


 

 

 

/Denise



Är det nakenhet som gäller??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland när jag har lite tid över så sitter jag och kollar runt på olika människors facebook, bloggar eller bilddagbok. Det händer ofta att man ser halvt nakna töser och killar. Är det så att man lägger ut nakenbilder på sig själv för att få uppmärksamheten ifrån andra? Jag kan inte tiktigt förstå de tankarna, kan man inte få uppmärksamhet på något annat sätt? Eller man måste kanske visa pattarna eller andra delar av sin kropp?
Jag tycker faktiskt synd om dessa töser, ja även pågar som lägger ut nakenbilder, har ni verkligen inget annat att komma med?
Sen kan jag hålla med om att kroppar är vackra och i många fall så använder man dessa i konsten, men är det verkligen konst att lägga ut bilder på sig själv på bilddagboken el facebook? Det tycker inte jag i alla fall. Är det inte bättre att få uppmärksamhet på något som man är bra på istället för att visa sin kropp? Är inte kroppen mer "värd" än så?
Vem som helst får inte se min kropp, den tillhör mig och jag skulle aldrig få för mig att lägga ut nakenbilder för att få uppmärksamhet. Min kropp är vacker och jag väljer vem som får se den. Det är något privat och enligt min mening ska man inte dela den med hela världen.
Så på med kläderna töser!


/Denise

Nattsudd och Janne Loffe Karlsson

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Helgen har som vanligt bara sprungit förbi och jag börjar känna lite PANIK! Jag har fullt upp på jobb denna evckan, massor som måste fixas! Nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar sedan ska jag till Polen på Spa och är borta torsdag till söndag. Sen är jag bara hemam två dagar innan det är dags att äntligen åka till USA. Nu börjar jag fundera på hur jag ska hinna packa, växla pengar, leta fram kläder och planera inför min semester! Dagarna har bara rullat förbi och det är inte fråns idag jag inser hur mycket jag ska hinna med! Åhh jag måste sätta igång idag!

Fredag: Åkte faktiskt till gymmet direkt efter jobb, duktigt Denise! Träffade älsklingen och hans arbetskamrat Mikael. Jag lät grabbarna träna och jag tränade för mig själv. Perfekt att träna en fredag, knappt några människor! efter gymmet så bestämde jag och älsklingen oss för att köpa sushi och hyra film. Mikael blev då också sugen på sushi så han följde med hem och åt. Snackade en hel del skit och sedan blev det film, den nya Beck, väldigt bra måste jag säga! Sen somnade jag och älsklingen gottigt lite över 22, det är en perfekt fredag det.. =)

Lördag: Gick upp tidigt och körde till Skegire. Åt frukost och sedan begav vi oss till Marcus farmors lägenhet och rensade. Det blev mycket spring upp och ner i trapporna, körde till tippen och Erikshjälpen så snart är det färdigt.
Sen blev det lite mat i magen och slapp i soffan innan det var dags att åka hem, duscha och göra sig snygg inför kvällen. Blev hämtade runt kl 20 av Eddie och Pia. Hade bokat bord på Opera grillen och där mötte vi upp resten av gänget. Det var de två herrarna ifrån Nattsudd som stod för musiken. Och sedan kom även Janne Karlsson och hans band. När han gick in så stannade han och tittade på mig, och sa "men har finns granna tjejer med", haha gulligt.. =)..
Det var en riktigt trevlig kväll med bra musik, god mat och härligt sällskap!
Kl 12 var vi påväg hem igen och väl hemma somnade jag gottigt!




Söndag: Spenderade 4 timmar ute i friska luften och hade hundkurser. Första gruppen var vardagslydnad. Många hundar på plan och alla des möjliga raser. Underbart! Det var riktigt skoj och jag ser framemot att följa era framsteg i kursen.. =)
Efter vardagen så var det Rallylydnad. Duktiga hundar och duktiga förare, kan det bli bättre? Jag hoppas på tävlingar i sommar, nu är det hårdträning som gäller.. ;)
När jag kom hem var jag helt slut! La mig i ett varmt bad och läste boken "Inspärrad", det är en riktigt hemsk bok och jag kan rekommendera den! Är ni snälla kanske ni kan få den av mig.. ;)
Sen när älskligen kom hem så fixade han super god mat och det blev den sista filmen av Stig Larsson. Vi orkade bara se halva så slutet får vi se idag, spännande!! =)


Idag är det måndag och mycket på jobb!
Sen är det träning som gäller, härligt! Har inte många dagar på mig nu =)


/Denise

Alltid lika underbart med fredag!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är fredagen här, härligt!
Idag blir det myspys med min älskling. Först sak vi träna, sen hem och fixa god mat och se någon film. Vill se den sista av Stig Larsson, så det blir det nog.. =)
Annars händer det inte så mycket här just nu. Har mest nedräkning av dagarna och jag hoppas att de springer iväg, jag vill åka NU!!!



/Denise

Stolt ägare....

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår blev jag en stolt ägare av denna grymma plattång:



Jag är helt förälskad! Det är utan tvekan ett av mina bästa inköp! Värt varje krona!


Igår blev det middag hos Emelie innan det var dags för jobb. Det blev supergott!
Nu har vi bokat att träffas var onsdag innan KU och äta god middag. Snackar en hel del skit också, man behöver det!
Efter KU blev det hem till sängen och gosa ner sig där med Shira. Det är så underbart att se henne pigg igen, matte har saknat dig <3



Jag kan inte förstå att du inte hört av dig. Nu vet jag var du står!
Allt ligger i dina händer och jag tänker inte försöka mer!
Det är ditt val nu!





Tack för kommentarerna igår, jag hoppas på ni kommenterar lite då och då.. ;)

Nu ska jag sätta igång med lite papper, klappa mitt lena hår och njuta av musiken som jag kan passa på att spela nu när min arbetskamrat är på semester!

Förresten om 20 dagar är jag i L.A, åhh jag längtar!!!


/Denise

Kom igen nu, berätta vem ni är...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Varför har jag bara blygisar inne på min blogg? Är det för att ni bara vill snoka på hur mitt liv ser ut eller är det för att ni inte vågar kommentera?? Kom igen nu, visa vem ni är =)
En liten kommentar är väl inte så farligt??


Idag är det onsadg, härligt. Ska hem till Emelie efter jobb, hon ska bjuda mig på middag, kan det bli bättre? =) Jag fick även bestämma vad vi skulle äta, ännu bättre! Så det blir ris med kokt kyckling i currysås, mums!
Sen blir det direkt KU efter, då blir det väl spel som vanligt och en runda Wii.. =)


/Denise

Nej nu jäklar....

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

är det dags för träning! =)
Packar ihop på jobb nu och ska träffa älsklingen på gymmet om ca 1 timme <3


/Denise

Ett gott skratt förlänger livet!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu sätter vi igång på Ryttaregården!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

På söndag sätter vi igång och det känns riktigt bra!
Igår planerade vi inför våra kurser och det känns verkligen perfekt, jag ser framemot att sätta igång!
Är du intresserad av någon kurs? Vi har allt ifrån valplydnad upp till elitlydnad och så har vi Rallyn såklart =)
Ta en titt på vår hemsida:

http://web.telia.com/~u47502860/hundcenter


Idag är det tisdag och jag är sjukt trött! Hade jag fått bestämma så hade jag bäddat ner mig i sängen och legat där hela dagen. Jag är trött och jag vill inte göra någonting!
Men man får helt enkelt ta sig i kragen och göra det man måste. Det blir även träning idag, det behövs! Det slarvades med det förra veckan när Shira var dålig, all min energi gick åt till henne. Nu börjar hon äntligen att piggna till och det känns underbart! Matte har saknat sitt hjärta <3 <3 <3



/Denise

.....

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


En trött Denise

 


Jag och Bonen!

Bilder ifrån lördagens partaj på Dream cruisers. Det var inte planerat att åka dit så man ser ut som fan, men men trevligt var det i alla fall.. =)


/Denise


Jag är så fruktansvärt besviken..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är riktigt besviken idag, besviken och ledsen över vår vänskap.
Jag har alltid trott att den betydde lika mycket för dig som för mig. Men jag tror att jag hade riktigt fel.
Hela helgen har gått och jag har inte hört en ljud ifrån dig, det bevisar verkligen vad jag betyder. Jag kan inte förstå det och jag vet inte hur eller vad jag ska göra.
Allt som jag ställt upp med och hjälpt till med har jag fått i ryggen. Har det inte betytt något för dig?
Jag kan inte säga så mycket mer, men jag trodde på vår vänskap! Nu är allt borta!



/Denise