Denssan

Solen skiner och livet är underbart!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag känns livet helt underbart.. =).. Jag överlevde dagen igår, jag klarade av den jäkla undersökningen. Jag måste säga att jag är grymt stolt över mig själva som lyckades få ner det jäkla skitet. Det är det äckligaste jag drukit i hela mitt liv och 4 liter skulle jag få ner! Men ger man sig bara fan för det så går allt.. =)
Tur var det att jag fick så mycket lugnande annars vet jag inte om jag hade klarat det. Ont som sattan när de stod och tryckte på min mage, tur att det inte kändes när de tog prover ifrån tarmen, men jag såg allting på en skärm, ganska häftigt faktiskt.. =).. Sen lyckades jag nog att somna innan det var över för efter ca 30 min vaknade jag upp på uppvaket och kände mig helt borta! En snäll sköterska kom fram till mig ocg frågade om jag ville ha något att äta, ja tack! Hade ju inte ätit på 1,5 dygn, hungrig som sattan! Fick två mackor och ett glad juice.. =).. Som tur är så satt min underbara mamma utanför och väntade på mig, det kändes som att jag supit 3 dagar i rad, var helt bort. Min söta mamma hade köpt ett armband till mig, hon är världens bästa <3
Jag åkte med mamma hem en sväng till syster och sedan till Klagstorp för att hämta lillebror. Sedan var det dags för fika på Systra och Bönor. Min underbara svärmor kom också dit.. =).. Åt plättor, tyvärr kunde jag inte äta upp allt, min mage var inte så bra.. =).. Efter det blev det shopping och jag hittade de jag letat efter i evigeheter! Ett par svarta skjorts med hög midja, I´m in love!! Sen fick jag även en bikini av mammis.. =).. Det blev även en body och en klänning, kunde inte låta bli.. =).. Tack för en underbar dag igår sötnosar! 
 Sedan bar det av hem och jag städade lite innan det var dags för KU. Alltid trevligt och jag fick en inbjudan till Martins student, klart att the mother kommer ;)
Älsklingen kom ner precis innan jag skulle stänga, så jag behövde inte gå hem själv, tack mitt hjärta!
Sedan blev det tv:n och jag tror att jag somnade snabbt, helt slut i hela kroppen! Skönt att dagen var över!

Idag är det Valborg och det är  cruising som gäller, härligt.. =).. Ska först jobba ett par timmar till... =)
Igår anmälde jag mig och Shira och Jenny och Myran till viltspår på lördag, det ska bli grymt skoj! jag har aldrig testat men nu har jag fått tummarna ur, fan vad roligt det ska bli!

/Denise

Helgen har varit helt jäkla underbar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag hann faktiskt inte att skriva igår, dagen bara sprang iväg! Det gjorde helgen med, men jag har verkligen haft en underbar helg!
I fredags var det grillning hemma hos mina söta svärföräldrar, min söta syster med familj var också där och Malin och Brian. Det blev supder god mat, trevligt sällskap och spel, kan det bli mycket bättre?? Det var ett väldigt roligt spel även om inte alla förstod (behöver inte nämna namn) men om det var pga spriten eller ej det går att diskutera.. ;)
Det blev inte så sent för jag var helt slut, vilket jag ofta är när det är fredag, man har ju jobbat och slitit hela veckan, haha.. =)
I lördags vaknade både jag och älskl kl 06.20, hur roligt är det? Men men lyckades somna om efter en stund men gick sedan upp vid halv 8. Det var ju mosters lilla prins födelsedag.. =).. Moster hade lovat att åka karuseller.. =).. Så kl 9 körde jag, älski och Vince in till Folkets Park. Där var även barnloppis så Vince hittade en billig pistol.. =). tyvärr så öppnade inte karusellerna från kl 12, så vi tog en runda till Mc Donalds också, Vince fick sitt Happy Meal och en ballong. Sedan bar det av till karusellerna. Marcus fick åka han också och han fick även busa i klätterställningen, så sött! Det blev en hel del karuseller och Vince blev några gussedjur och bollar rikare.. =).. Lite glass hann vi också med, sen somnade mitt lilla hjärta som en stock i bilen, jag tror att han var riktigt nöj över vår mysiga dag!




Vi lämnade Vince vid 2 tiden, sen bar det hem och sminka sig och ta på sig snygga kläder inför kvällen.. =).. Det blev en jeanskjol (givetvis med hög midja) och mitt nyinköpta prickiga linne och en stor svart blomma i håret. På med ett par vita pumps sedan var man klädd inför cruisingen och kvällen.. =).. Åkte till Mobilia där vi alla skulle träffas först. Sedan körde vi vår cruising, det känsn verkligen att sommaren är på g när man tar ut raggarbilarna.. =).. Jenny, Danne och Rickard åkte med mig och älski i Oldsmobilen. Det var en mycket trevlig cruising med trevligt sällskap och god dricka.. =)
Vi lämnade bilen i Rickards garage sen bar det av till förfest. Som tur är så hittade vi en kundvagn på vägen hem till Rickard, så vi slapp att bära all vår tunga packning.. =).. Hur bra tajming är inte det?? =)
Det var en supderduper trevlig förfest hos Rickard och det blev en hel del alkohol.. =). efter det så bar det av till Streetarna där vi dansade sattan (som vanligt) och jag hade verkligen en super trevlig kväll.. Ja hela min lördag var lyckad! Tack alla mina underbaringar som förgyllt min helg!!









I söndags fick jag gå upp redan kl 9 (inte så roligt när man är hemma lite över 3 och somnar vid 4 tiden) Sedan bar det av till Auktionen, dags att stå i kiosken. Men det är iofs alltid trevligt även om det började lite jobbigt i söndags så blev det lyckat framåt dagen.. =).. Köpte jordgubbar, mums! Sen somnade jag tidigt på kvällen, helt slut!!


Igår var det måndag.. Alltid lika roligt (eller noooot). Men jag hade en myskväll med älski och det var inte helt fel.. =).. Åt taccos och tittade tv, I love!!
Idag är det däremot ingen rolig dag, jag får inte äta på hela dagen!! Ska undersöka mina tarmar imorgon, hur roligt är det? Men jag måste verkligen, kan inte ha det så här som jag har det. Måste veta om det är något fel eller om det "bara" är stressmage. Så bara flytande för mig idag, vilket är typsikt eftersom just idag bjuder de på lunch på jobb, men nää Denise får sitta här i sin ensamhet och dricka sin juice!! =/

/ Denise

Moster prins blir 3 år!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3



Grattis mosters hjärta på 3års dagen som är imorgon! Tänk vad tiden går fort, mosters lilla prins är redan 3 år! Var har dessa åren tagit vägen? Jag minns det som igår när din pappa ringde till mig på kvällen och sa att jag skulle bli moster. Jag trodde inte på honom, jag sa att sånt ljuger man inte om! Sen fick jag prata med din mamma, hon grät och sa att det var sant. Jag visste inte vad jag skulle göra! den natten kunde i alla fall inte jag sova, tänk att jag skulle bli moster!
Dagen efter åkte jag hem till min älskade syster men en bukett stora solrosor. Hon hade lite svårt att prata om det men jag försökte. Sen den dagen jag fick följa med och se dig första gången på ultraljudet och vi såg att det var en pojke, jag var grymt stolt!
Den dagen den 25 april 2006 när min lilla prins kom till världen är en stor dag för mig. Jag skyndade mig hem och in till Lund för att få träffa dig. Vilken känsla att få hålla dig i mina armar, det kändes inte riktigt verkligt.
Sen den dagen då jag fick bli din gudmor är en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag var så stolt att få stå framme i kyrkan med dig i famnen. Vilken dag! Du har tagit mosters hjärta med storm. Du är den finaste pojken som finns och du är mosters lilla Rockabilly!
Din dag imorgon ska du, moster och Marcus (antagligen Jenny) till Folkets Park, åka karuseller, äta glass och godis och bara mysa! Titta på djuren ska vi också, det tycker du så mycket om!

Moster älskar dig till stjärnorna och tillbaka <3

Underbar morgon och dag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Dagen idag har varit lika underbar som igår.. =). Fast denna dagen började på ett väldigt bra sätt.. =)
Jag får börja med att förklara vad vi gjorde igår:
 Det var ju onsdag vilket är Ku-kväll. Först träffade jag Lotta och vi gick ner till stan för att köpa present till Stefan. Vi hittade grymt fina saker på MQ. sen gick vi till Ku och samlade ihop ett gäng som gick hem till Stefan. Man såg på han att han blev lite rörd och tyckte om att vi kom. det bästa av allt var att kläderna vi köpt passade och man såg hur riktigt glad han blev.. =).
Sen gick vi tillbaka och på Stefan "order" så skulle vi köpa mycket godis och det gjorde vi =) Det blev 3 kilo blandgodis, ostbågar, popcorn och chips. Fy för vad man åt! Som vanligt blev det Skip-Bo och en massa massa snack, alltid lika underbart att vara nere på Ku med mina sötnosar ;)
Så när jag vaknade i morse så kände jag mig stor som en boll! Jag tog på mig kläder och tog Shira, det blev en långpromenad i 1 timme i väldigt rask takt, helt underbart =) Detta måste jag göra fler gånger. Kände mig helnöjd och riktigt duktig =)
Nu har jag precis lunchat med min prinsessa, en sallad på Istanbul. De har ju 40% billigare mat nu till slutet av april, billigt och bra. =). Ska hem till mamma efter jobb och prata igenom om nnu när det är dags att starta eget, grymt skoj! Ännu roligare är det att folk redan har anmält sig =) Jag känner på mig att detta kommer att bli lyckat ! =)

Ska köra hem till min älskling sen, sov ensam i natt inte en chans att jag gör det i natt igen =)

/Denise

Livet är helt underbart!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag känns livet helt underbart! Det är underbart väder, fåglarna kvittrar och ja jag mår så jäkla bra! Jag tror att det är mest för att min älskling är hemma och förgyller mina dagar/kvällar. Han är det underbaraste som finns och han gör mitt liv värt att leva <3
Idag är det onsdag och det betyder som vanlig Ku. Lika roligt som alltid! Men idag är det en speciell dag för idag fyller Stefan 50 år! Stefan är för de som inte vet nästan som en "extra" pappa för mig, haha. Jag har kännt honom sedan jag konfirmerade mig och nu jobbar vi tillsammans och bor grannar. Han vet nog allt om mig och jag allt om honom. Han är en underbar människa och jag har honom att tacka för mycket! Idag ska vi de "gamla" Ku:arna ner till stan och köpa fina paketer till Stefan, hoppas vi hittar något bra.. =) Det kommer att bli en bra kväll.. =)

Idag blir det även kinamat med min underbara Jenny.. =) Alltid lika härligt att umgås med dig, även om vi bara hinner träffas i en timme, men under den timmen hinner vi med mycket.. =)

Sen imorgon är det torsdag, ska hem till mamma då. Ska prata igenom lite om kurserna som vi ska sätta igång, ska blir så jäkla roligt att sätta igång egna kurser, jag längtar!!


/Denise

Min underbara Jenny!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vet inte hur jag skulle klara av dagarna utan dig vid min sida. Du finns alltid där för mig och jag hoppas verkligen att du tycker detsamma. Att jag fått träffa dig och att du har blivit min bästa vän är jag grymt glad över och jag vet egentligen inte vad jag har gjort för att förtjäna dig som min vän, men något bra måste det ha varit!
Du är min ängel och jag vill aldrig vara utan dig! Du betyder otroligt mycket för mig och din vänskap värderar jag högt! Utan dig hade jag inte klarat av dessa veckorna utan Marcus, tack snäckan! Du förstår nog inte hur mycket det har betytt för mig att du har sovit med mig varje natt och att jag har haft dig vid min sida hela tiden, Jag är verkligen skyldig dig en STOR tjänst!
Du har en stor plats i mitt hjärta och den platsen kommer alltid att vara din. Jag vill aldrig förlora dig, jag hade inte klarat av mitt liv utan dig. Tillsammans är du och jag oslagbara! Du är min prinsessa, min ängel utan vingar och jag vill att du ska veta att jag älskar dig! <3

Jenny + Denise = Evig vänskap

Myspys helg med min älskling!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredags var nog en av de bästa dagarna i mitt liv, äntligen kom min älskling hem! Jag kunde inte koncentrera mig alls på jobbet så jag fick gå extra tidigt, jag har en underbar chef!
Jag körde rally in till Malmö och när jag var framme så kom min älskling ner och mötte mig, åhh jag sprang in i hans famn och bara njöt! Åhh hans kramar och pussar är de bästa som finns!!
Fick såklart underbart fina presenter: en dickies väska, två par grymt snygga märkestjöjor (knall rosa så klart) och en hel del Viktoria secret trosor, han vet verkligen vad jag tycker om min älskling!
Fredagen spenderade vi tillsammans bara han och jag, myspys! Tog en sväng med Oldsmobilen men ja lyckades få batteristopp mitt inne i malmö, haha typiskt. =). Så Danne och Jenny fick komma och hjälpa oss.. =)
Somnade tidigt i fredags, skönt!
Lördagen spenderade vi först i garaget, han har verkligen saknat sin bil, haha =) Sen åkte vi hem till mina föräldrar, grillade och snackade skit. Var även en sväng hos älskling föräldrar och pratade lite. Var hemma vid halv 11 och en timme senare sov vi som stockar, underbart!
Gårdagen var vi mest i garaget. Jag fick läst lite och bara slappat. Somnade även tidigt igår, känner mig ändå trött idag. Skumt.. =/

Idag är det måndag men det känns faktiskt inte så jobbigt, jag har ju min älskling hemma =) Direkt efter jobb ska jag till frisören och fixa till utväxten sen kör jag direkt hem till mitt hjärta! Han är det underbaraste som finns, mitt allt! <3

/Denise

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har min älskling kommit hem! Slutar så snabbt jag bara kan sen ska jag hem och överfalla honom!! =)

Nu är det helt och håller slut med den där klubben..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så, från och med idag så tänker jag inte göra ett skit mer för TBK. Tyvärr så tänker jag inte slutföra den kursen som jag och Annika har startat eftersom jag tydligen inte längre räknas som instruktör på klubben. Jag tänker inte ställa upp mer och tyvärr så drabbar detta mina kursare. Men som tur är så förstår Annika mig helt och hållet och hon kommer att hålla färdigt kursen. Det är inte klokt så mycket som kan hända under en kort tid. Som jag sagt innan så kan jag inte förstå att bara några få människor kan förändra så mycket på så kort tid. Tyvärr har de inte gjort det till de bättre utan bara tvärtom, det finns ju snart inga instruktörer kvar. Men men från och med nu så är det inte längre mitt problem.
Eftersom jag tycker att det är grymt skoj att hålla i kurser, speciellt Rally, valp och allmänlydnad så tänker jag sätta igång själv med detta. Grymt skoj kommer det att bli, förhoppningsvis så blir det inom loppet av 2 månader, något som låter intressant så hör av er.. =)

Imorgon kommer min älskling hem, ÄNTLIGEN!! Jag vet inte hur jag egentligen har kunnat klara mig så länge, men en sak är säker jag kommer inte att palla det en gång till. Den känslan av att inte kunna ringa eller krama om mitt hjärta på så länge känns så fruktansvärt! Jag orkar nog inte det en gång till..
Snart har halva dagen gått och om 24 timmar så kommer jag vara hemma hos min älskling och pussa i sönder honom, åhh LÄNGTAR!!!!


/Denise

Tack alla för underbara dagar.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var man tillbaka på jobb efter 4 dagars ledighet. Fy för vad det har varit skönt! Har solat och njutit av det fina vädret, lite färg har man faktiskt fått. Ska försöka pressa lite extra nu denna veckan innan älsklingen kommer hem för han kommer att vara riktigt brun och fin =)
I torsdags fixade vi en hel del i Jenny´s lägenhet och i min. Vi packa upp, packa ner och packa lite till ;) Sen blev det tv och sängen tidigt, skönt!
I fredags vaknade vi vid 9-tiden. Tog på oss och åkte in till Malmö. Gick en mysig promenad med Shishi vid Bulltofta sedan tog jag och Jenny en snabbis inne på IKEA, vi hittade det vi behövde och åkte hem igen. Sen sätte vi igång med byggandet, haha, det var inte långt ifrån att vi slog ihjäl varandra och byrån, fy fan vad irriterade vi var. Ingenting fungerade, vi fick till och med birranya hål. Men när vi tillsist hade fått ihopa möget så insåg vi vad felet var, haha.. =).. Men nu står den i alla fall upp och den fyller sin funktion, men han kommer nog inte att bli långvaraig den jäkeln!
Efter det så gjorde vi oss snygga och åkte till Mats och Moncia (mina underbara svärföräldrar). Där blev det god mat och underbart sällskap. Det blev lite kortspel och jag vann på STOPP, grymt duktig ;) Åkte hem vid 9 -tiden, hämtade upp Tim. Sen kom även Martin och Andy, satt hemma hos mig och hade trevligt.. ;) Det blev en runda ner till Lyktan och fy för vad där var folk! Hade grymt trevligt fram tills att de jobbiga jäklarna ifrån Irland satte igång. Tur att man har en spärr som stoppar en ibland, jäkla äckliga idioter var vad de var. Men vi hade grymt skoj i alla fall, dansade som sattan och musiken var bra. =). Det roligaste var efter stängning när två av mina söta vänner fick 800 kronor i böter, naww.. Synd om dem men ganska roligt. Men nöden har ingen lag.. ;) Tack för en underbar kväll!!
Fick inte sova så många timmar natten mellan fredag och lördag. Kom väl i säng vid 3-tiden. Kl 8 ringer min telefon - "Kuckeliku klockan är sju! Upp och hoppa din lilla loppa!" Då var det mina söta systerson Vince som ringer och väcker en, kan man bli arg då? Nää verkligen inte, han är ju så söt! Sen kunde man inte somna om. =/. Det var bara till att gå upp, ut på en promenad och handla lite frukost. Det blev en hel del slappande så att man var lite pigg till kvällen. Kl 4 var vi hembjudna till mamma. Då var det påskmat och trevligt sällskap som gällde. =). Det blev lite spel och jag kan fortfarande inte förstå hur min syster och bror kunde vinna ett förklaringsspel, men de lyckades =). Kl 11 var jag och Jenny hemma igen. Funderade på att gå en sväng till Lyktan men efter att vi placerat oss i soffan så blev vi sittandes där. Såg på The Pianist men jag somnade 20 min innan slutet, så jäkla retfullt!
Söndagen spenderade jag hos min underbara syster och världens sötaste Vince & Alice. Det blev en hel del bus i trädgården =) Sen gick vi till Anna och Leif. Shira fick busa med två killar så nu har hon skaffat sig ytterligare 2 pojkvänner, gulligt. =) Sov hemma hos min syster, var helt slut på kvällen. Kl 4 vaknde Vince och efter det kunde man inte somna om. KL 6 kom han in tillmig och vi mös och tittade på Musse Pigg, myspysigt =)
Sen åkte jag ifrån min syster vid halv 10 och körde hem till min söta Mormor. Vi åkte en sväng till Willys, sen hem till mormor igen och fikade. Satt ute i trädgården, underbart väder! Sedan körde vi en sväng till min söta moster, stannade till på ett Loppis och jag hittade ett nyckelskåp, perfekt det har jag letat efter =) Blev en stund i min mosters trädgård satt och snackade lite skit, det var ett tag sedan =)
Sen körde jag och lämnade mormor och hem och städade min källare, det behövdes! Förresten så hade vi inbrott i tvättstugan härom natten, jäkla idioter! Så jäkla typiskt att jag inte sov hemma den natten, då hade Shira hört er och vaktat! Åhh jag hatar idioter som inte vet vad som är ditt och mitt!

Mina lediga dagar har varit riktigt underbara. =) Nu sitter man på jobb igen och det är inte många dagar kvar innan min älskling kommer hem, bara 3 dagar! Jag längtar som sattan, känner mig nästan som ett barn dagarna innan Jul! Han är det bästa som finns!


/Denise

Underbart härlig kväll igår..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

I natt sov jag helt själv och ärligt så minns jag inte när jag gjorde det senast. Inte ens Shira var hemma eftersom hon stannde hos Jenny. Det var ensamt, mycket ensamt! Jag hatar verkligen att sova själv, jag vill ha min Marcus intill mig och känna hans värme. Men jag får vänta i 8 dagar till, känns som evigheter! Han ringde igår innan de skulle ta bilen till Las Vegas, helt underbart att höra has röst, var en vecka sedan sist. Men denna veckan som återstår är den jobbigaste, nu vill jag bara att han ska komma hem till mig, jag vill ha honom här nu! Men den som väntar på något gott.. ;)

Annars hade jag en härlig kväll på KU igår. Där var en hel del politiker och de ifrån kyrkogården som skulle se ett tv:program så jag och mina ungdomar fick roa oss på annat sätt.. =).. Det var bara "de gamla" KU:arna som var där. Vi hann med en omgång Skipo och en hel del snack om allt möjligt. Eller nja det var mest om ett ämne men det håller vi för oss själva, haha.. =) Sen blev vi bjudna (eller mutade) med smörgåstårta så vi gick upp i salen och fortsatte vårt härliga prat där.. =).. Sedan ner i kryptan igen, där stängde vi in oss i datorrummet och sattan vad vi skrattade. Jag vet egentligen inte åt vad men grymt roligt var det i alla fall. Jag kan inte säga annat än att jag verkligen tycker om mina KU:are, de är helt underbara. Fy för vad jag kommer att sakna er den dagen jag slutar där nere. Ni har helt enkelt ingen val utan ni måste komma och hälsa på mig då och då, lova =)

Idag är det skärtorsdag vilket innebär att man får gå hem tidigare idag och att man är långledig, härligt eller vad! Ska hjälpa Jenny med att packa idag och tömma hennes lägenhet. Sen blir det nog sängen tidigt. Imorgon ska vi antagligen hem till Mats och Monica ska ringde till dem idag. Sen blir det utgång. Lördag hem till mina underbara föräldrar och äta sen utgång igen, haha. Ja det gäller att passa på ;)

Dags att fixa det sista med avstämningen! =)

/Denise

Jag vill kräka på allt och alla..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag skulle jag bara vilja kräka på allting! Jag saknar Marcus som f*n idag min kropp bara skriker efter honom! Ingenting fungerar på jobb, siffrorna vill inte stämma! jag håller på med avstämmning men hur lätt är det för mig att stämma av när alla bara gör fel? Det är så grymt irriterande! Okey alla har vi rätt att göra fel, men inte så jäkla ofta som vissa. Det är störigt när det är mig och mitt arbete det går ut över. Åhh irriterad!
Jag är trött som ett helt j*kla ålderdomshem, ögonlocken vägen minst 150 kilo var nu. Även om jag gick och la mig redan halv 9 igår. Detta är en dag då ingenting fungerar!
Hur kul är det då att träffa folk om 40 min som jag ska visa KU för? Känner inte alls för det, men det är bara till att sätta på sig fejk smilet och se jäkligt glad och pigg ut. Det är en sak som jag är grym på.. 

Nej nu tänker jag inte skriva mer, känns bara som att det kommer att bli alldeles för mycket gnäll då!


/Denise 

Tråkiga tisdag...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tisdags tisdag tisdag, vilken tråkig dag det är! Men dagen idag är väldigt bra planerad och jag tror att dagen kommer att bli väldigt bra =) Allt tack vare Jenny, haha =)
Igår efter jobb så körde jag hem till mina föräldrar. Linda körde också dit, väldigt trevligt =) Det var ett tag sedan jag såg henne, en del att prata om. =) Det var riktigt trevligt och mamma hade lagat god mat, perfekt =)
Jag hade även Rallylydnad och vad kan jag säga mer än att jag tycker att det är grymt skoj! Gick ett varv med Shira på banan och jäkel vad hon tyckte att det var roligt, man såg på hela henne hur skoj det var, det är när hon är på det humöret som man tycker att träning är riktigt skoj =) Fast jag var inte där för att träna själv utan för att hålla i kursen. Eftersom jag tycker att det är nyttigt för Annika att själv "hålla" och planera en kurs så har jag överlåtit det till henne denna gången. Jag tror bara att det kan vara bra för henne, man lär sig mycket utav det. Så jag är mest bara där för att hjälpa till, men det är roligt =)
Sen åkte jag och hämtade Jenny och vi åkte till City Gross. Behövde shoppa lite mat, måste fylla på kylskåpet då och då =)
Sen blev det raka vägen hem till Jenny, tittade på Cityakuten, alltid lika bra. =) Sen somnade vi som stockar. Men jag kan inte riktigt sova ordentligt. Jag vaknar flera gånger enbart för att kolla min mobil efter sms. Igår var en grymt jobbig dag, jag hade jobbiga tankar! Jag jatar verkligen när jag får dessa tankar, hela jag går ner mig och allt känns bara skit. Men idag känns allt mycket bättre, efter mina söta sms ifrån mitt hjärta! Tack älskling!

Jag bara hoppas på att klockan går snabbt idag, jag vill inte vara på jobb idag, jag orkar inte. Men jag måste. Pratade precis med Jenny, hon har fått nackspärr. Tycker grymt mycket synd om henne! Hoppas att du klarar av dagen i alla fall, annars får du ringa snäckan!
Efter jobb blir det antagligen långrunda, sen förhoppningsvis Bio, det beror lite på hur Jenny mår i eftermiddag, men det hade varit skoj att komma iväg på bio och släppa alla tankar och bara sitta och titta.. =)

/Denise

Saknaden känns mer och mer för varje dag som går..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

När jag vaknade i morse så insåg jag att idag är det 11 dagar kvar tills min älskling är hemma. Det har alltså gått halva tiden och lite mer. Saknaden känns jobbigare och jobbigare för varje dag som går. Jag saknar hans närhet, hans röst och hans doft. Jag vill krama om honom och pussa på honom. Men det får ajg nöja mig med att få göra i min atnkar och drömmar. För där är han hela tiden, hans finns i min tankar varje minut. Jag älskar min Marcus!

Jag har haft en underbar helg =) Jag förstår egentligen inte vart dagarna har tagit vägen, snabbt går det. I fredags efter jobb körde jag en sväng till Skegrie och Shira fick busa med sin pojkvän Diablo. Jenny kom också ut en sväng så jag, Jenny och Monica tog en promenad. Underbart härligt väder =)
Sen åkte vi hem, sstädade och gjorde oss i ordning. Kl 19 var jan, Jenny och Bettan på Istanbul. Åt mat (tyvärr inte så god) och snackade skit. Sen blev det en sväng upp till mig, tittade på Så ska det låta sen gick Bettan hem. Då tog jag och Jenny fram spelet Sanning el Konsekvens. Trevligt med god dricka och roliga frågor =) Sen blev det Singstar, jag älskar singstar! Tim skulle ha kommit förbi vid 9 tiden men han dök inte upp från halv 11, men det är inget som förvånar mig, han och tider går inte riktigt ihop, haha =)
Sen gick vi tre ner en sväng till Lyktan. Dåligt band tyvärr, spelade väldigt tråkiga låtar och äckliga människor. Hur kul är det att stå i baren och man känner att någon dansar bakom en nära och man vänder sig om och där står en 55 + are? jag blir grymt äcklad. Hade jag inte haft bättre kontroll över mig själv så hade jag gett honom en rak höger, äckliga jäkla gubbsvin.
Men jag och Jenny fick danast en del och sen bar det hem vid halv 2. Somnade snabbt och sov som en stock =)

I lördags gick vi upp i tid, tog en lång promenad med Shira. Satt i solen i bara linne och njöt, underbart härligt väder! Jag skulle kunna sitta där hur länge som helst! Men det hade vi inte tid till =) Det blev lite städning och sedan en långpromenad till. Efter det fick vi snabbt göra oss i ordning och sen bege oss till Församlingshemmet och lyssna på "Ett hål i hjärtat" Det var Mimmi som hade ett projektarbete och där berättar hon om sitt liv i både tal och sång. Jäkel vilket liv hon har haft, hon skulle lätt kunnat dela upp det på många människor. En liten flicka ska inte behöva gå igenom allt det som hon har gjort. Tårnarna kom gång på gång, man kunde inte hjälpa det. Att sitta och lyssna på en sån historia, det går rakt in i hjärtat på en. Jag ville bara gå upp på scenen och krama om henne och säga att allt är bra. Även om jag redan vet en hel del om hennes liv eftersom jag har kännt Mimmi ett bra tag så känns det likadant varje gång. Jag vill att du ska veta Mimmi att jag är stolt över dig att du kan stå där och berätta om alla hemskheter du har varit emd om, du är stark! Jag vet att du kommer att klara av ditt liv galant och jag vill också att du ska veta att jag finns här om du behöver mig! Du är en underbar människa och du är värd allt bra i livet!
efter vi varit där så var man inte riktigt på party humör. Men väl hemma hos mig så kom en del vänner, jag tror att vi var 15 stycken i min lilla etta. Haha men det gick väldigt bra =) Spelet åkte fram och man fick reda på en hel del härligt skvaller =) En del sprit och en hel del Singstar. Tack alla sötisar för en härlig kväll. Jag hoppas att ni hade lika trevligt som jag hade =)
Det blev Lyktan i lördags med, riktigt skoj. Även om musiken inte var den bästa så gick det bra att dansa och det gjorde vi =) Det var väldigt mycket bättre folk i lördags och det är alltid roligt att träffa gamla vänner och snacka skit. Synd om den där kille som ville bjuda mig på cider bara, haha. Tycker ganska synd om honom nu i efterhand, men men. Hur mycket han än hade försökt så hade han aldrig lyckats. Jag har redan mitt hjärta och aldrig att jag skulle vilja byta ut honom emot någon. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan, mitt gräs är redan så grönt och finklippt ;)
Jag vet faktiskt inte riktigt när vi var hemma. Vi gick en liten stund innan de stängde, fem minuter innan tror jag =) Jag, Jenny, lillebror, Chumpa, Martin och två andra killar jag inte vet namnen på gick tillsammans. Lillebror hade bilen vid mig. Vi gick och sjöng gamla barnvisor och hade grymt trevlig. Vi stannade en bir ifrån mig där de skulle svänga och fortsatte att sjunga. Så jäkla härligt =) Sen hur det lät är en annan femma, men skoj var det =)
Tack ännu en gång för en underbar kväll alla! Jag orkar inte rabbla upp alla namnen men ni vet själv vem ni är. Vi måste göra om det snart igen, eller vad säger ni?? =)

I söndags skulle Jenny upp tidigt så halv 8 åkte hon infrån mig. Som tur var somnade jag om snabbt igen. Gick upp vid halv 10, städade undan och duschade. Sen gick jag och Shishi hem till min underbara syster och mina älskade systerbarn. Busade så mycket jag orkade (lite bakis) med barnen, sen mös vi på soffan alla tillsammans, myspysigt. Jag äslkar verkligen att vara hos min syster, finns inget sötare än Vince och Alice.
Var där till kl 4 sen begav jag mig hem. Jenny kom lite över 5, köpte falafel, har inte ätit det på grymt länge. Gottigt =) Sen såg vi film, Patrik 1,5, grymt rolig =) Fick sig många härliga skratt =)
Trode att jag skulle sova osm en stock kl 8. Men icke. Var ute på en promenad sen la vi oss vid 9- Tittade på Sanningens ögonblock, vart fan hittar de alla idioter? Hur kan man skämma ut sig så totalt som de göra där? Det är så grymt pinsamt och riktigt korkade människo. Jag skrattade när hon den där blonda förlorade alla 150 000 kronorna, lika gott åt den latmasken.
Har sovit dåligt i natt, jag börjar saknar Marcus för mycket. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka Jenny som ställer upp och står ut med mig var dag, du är en pärla!

/Denise

Överlycklig =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Underbaraste härliga fredag idag! Solen skiner, fåglarna kvittrar och bara några timmar kvar på jobb, härligt!
Det bästa av allt är att igår ringde min älskling! Jag blev helt överlycklig, det pirrade i hela kroppen. Jag har verkligen saknat hans underbara röst, världens vackraste röst! När han ruingde så stod han mitt i Hollywood och tittade upp emot skylten, jag blev inte alls avis ;) Varmt väder och han lät glad och lycklig. Jag kan inte förklara känslan av att höra hans röst och veta att han är tusentals mil ifrån mig. Men idag är det exakt 2 veckor kvar, jag längtar! Det känns iofs ganska skönt att ha någon att längta så mycket efter. När han väl kommer hem så kommer jag låsa in honom med mig i lägenheten och pussa honom sönder och samman, åhh saknar hans underbara pussar!

Igår blev det IKEA efter jobb, det blev lite inhandlat i alla fall, även om vi inte hittade någon bra och billig soffa, men det löser sig på annat sätt =)
När vi kom hem var vi båda två helt slut, kastade oss i soffan och tittade på tv. Sen sov vi båda gottigt innan Lyxfällan var slut. Förresten hur kan man sätta sig i en sån situation som de hade gjort på Lyxfällan igår? Hur kan man bara skita i att betala vissa räkningar för att spendera pengarna på annat skit? Hur mycket tänker man på framtiden då? Det fattar väl vem som helst att det fungerar inte i längden utan blir bara värre och värre. Jag kan inte förstå mig på dessa människor. Inget sparande och tredje barnet på väg, hallå använd hjärnan!! Till och med jag som är en shoppoholic tänker på framtiden och sparar mella 1000-2000 kr i månaden. Man vet ju aldrig när man behöver använda dem. För min del så kan Shira skada sig och vetrinären är inte billig. Man måste använda den lilla hjärnan man har! Men jag hoppas att de får sig en tankeställare.

Idag är det party som gällerm härligt =) Direkt efter jobb ska jag och Jenny gå en långpromenad med Shira. Sen ska jag städa snabbt, fixa till mig och så ska vi träffa Bettan kl 19 på Istanbul. Något gott att äta sen hem till mig, sjunga sing star och kanske spela något roligt spel. Tim skulle också titta förbi, trevligt. =) Sen blir det nog en sväng ner till Lyktan, när och bra =)
Imorgon blir det också partaj, riktigt skoj!

/Denise

Finns det något finare än kärleken?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3



Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig. 

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.  

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska
& att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet.   

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska & att älskas,
vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

Bara 15 dagar kvar tills min älskling är hemma..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Usch 15 dagar låter som en evighet, jag vill ha honom här nu ju!
Men det har gått en och en halv vecka imorgon, det går snabbt. I och med att jag har saker som händer hela tiden så springer dagarna iväg. Nu är det dags för Jenny att flytta hem till mig igen, det ska faktiskt bli skoj. =). Denna gången vet vi hur vi ska organisera med allt, så det ska fixas. Ska en sväng till IKEA idag och se om de har någon fin billig bäddsoffa som vi kan inskaffa. Ska upp med Jennys hylla också och en hel del förvaringslådor behövs. En ny byrå måste skaffas och en hel del annat. Jag menar är vi två töser på 30 kvm så behövs en del förvaring, haha =) eftersom jag har smittat av mitt shoppande på Jenny så har vi en hel del skor och kläder tillsammans =) Men det är bara roligt =)
Så direkt efter jobb bär det av till IKEA, skojigt skojigt. Sen ska jag in om älsklingens lägenhet och ta upp posten. Ska passa på att dra in hans underbara doft i näsan, det lukar bara Marcus överallt där hemma, I love it! Ska lämna av lite saker som jag handlade på Ullared också, ska fixa till där innan han kommer hem, fint kommer det att bli =)
Så denna dagen kommer att springa iväg lika snabbt som alla andra dagar.
har mycket att göra på jobb också, har egentligen inte tid att sitta här, men får ta det lugnt mellan varven =) Fick tyvärr ställa in min lunch med Liza, jag hinner helt enkelt inte. Det får bli en snabb lunch med fil hemma och en lite promenad med Shira. Så får det helt enkelt bli ibland.
Solen har äntligen kommit tillbaka nu, finns det något skönare? Jag har kastat ner vinterjackan nu och tagit fram min underbart fina kappa. Snart dags att kasta ner stövlarna också och ta fram alla söta sommarskor, jag längtar! Jag längtar efter mina vackra pumps =)

Hade en väldigt trevlig kväll på KU igår =) Jag och Jenny köpte nya spel på Ullared och de fick vi inviga igår, grymt skoj! Jag och Jenny vann på båda två, men vi är alltid oslagbara, haha =)
Det blev även Efterlyst som vanligt, sen direkt hem till sängen. Skönt. Har verkligen sovit som en stock inatt, vaknade nog bara 2 gånger. Jag måste ju hela tiden kolla efter sms av mitt hjärta och det fick jag kl 4, sen efter det sover jag grymt gott, tack älskling <3

/Denise

Kärringasjuk??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår såg jag sista avsnittet av Den rätta för Rosing. Jag kan inte säga så mycket annat än att för mig framstår hon som en patetisk, pantad tjej eller ska man säga kärring? Hur i helvete kan hon som är 35 år välja en lite pojkstackare på 19 år? Han får för fan inte ens köpa alkohol på Systemet och de kan inte gå ut tillsammans för han har inte åldern inne. Hon är bara pinsam och tror att hon är minst 10 år yngre än vad hon är. Hon kan knappt ens röra på läpparna så fyllda de är med silicon och skit. Men man fick i alla fakk skratta en hel del, för en sak som hon är duktig på det är att göra bort sig i tv. Pinsam kärring det är vad hon är!

Annars hade jag en bra dag igår. Var hemma hos min syster och hennes underbara familj! Busade med Vince och Alice, det är något av det bästa jag vet. Även om Vince ibland blir lite sur och säger att man inte är hans kompis, så efter en stund ligger han och myser i ens knä och håller fast en för att man ska åka hem, sötnöt! Lilla Slice har blivit så stor flicka, hon bara skrattar och skrattar. De är världens sötaste små änglar, mosters hjärta <3
Sen kom Jenny efter att hon suttit hos frisören i 4 timmar, men jäkel vad snygg hon var i håret, det var de helt klart värt. =) Det klädde dig perfekt stumpan!
Jag och Jenny åkte till Willys och köpte lite mat, sen åkte vi hem till mig. Spelade en omgång Vem vill bli miljönär (jag förlorade) sen blev det tv och sjukt god glass =)
Somnade gott vid lite efter 10, härligt. =) Sen fick jag sms av min underbara vid kl 04.20. Jag älskar att vakan till hans sms. Idag är det 16 dagar kvar tills jag kan pussa på dig mitt hjärta! Jag längtar och hoppas att dessa dagarna går snabbt! Vill ha dig här hemma vid min sida! Love you!

Idag är det onsdag igen =) Dags för KU, lika roligt som alltid..=)

/Denise