Denssan

Efterlyst

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår satt jag och tittade på Efterlyst (vilket jag gör var onsdag). Var gång de tar upp ett mord så gör det ont i kroppen på mig. Vem har egentligen rätt att ta någon annans liv? Vem har gett en annan människa den rätten? Jag blir så jäkla förbannad! Förstår de inte att de förstör livet på hur många människor som helst bara för att få lite egen njutning? Hela familjer som splittras, syskon och föräldrar som aldrig blir sig själv igen! Vilka egoistiska svin!
Eller de som inte kan få till det på något annat sätt än att våldta en främmande person! Hur lågt får man egentligen sjunka? Du förstår livet för en människa!
Jag vet inte vad jag hade gjort om någon hade skadat någon som står mig nära. Hade jag fått reda på vem den personen hade varit så vet jag ärligt inte vad jag hade gjort.

Alla mina tankar går till mördade Elin och till försvunna Rasmus nära och kära!


/Denise

Ibland vill jag inte

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland vill jag bara inte resa mig ifrån sängen. Idag var det en sån dag! Jag önskar jag bara kunde få somna om och sova tills jag vaknar och sedan.... Inte göra någonting! Åhh vad det hade varit skönt!

Igår var en lååång dag. det var iofs en väldigt bra dag, men den var låång! Direkt efter jobb gick jag till min söta kusin och fick håret fixat. Nu är det mörkt, riktigt mörkt, men jag älskar det =)
Kvart i 7 ringer jag min älskling som står fast på IKEA. Vårt kök som vi köpte i lördags var helt FEL! Så älsklingen fick först sitta i en timme för att lämna tillbaka sakerna och han var färdig med det när jag kom in till malmö. Så jag körde till IKEA, vi fixade det sista och fick de sakerna som vi skulle ha. Så klockan var över 8 när vi var färdiga. Älsklingen hade då spenderat nästan 3 timmar på IKEA =/
Sen körde vi en sväng till älsklingens chef och åt äpplekaka och tittade på Idol. tror klockan var över 22 när vi kom hem. Så det är inte så konstigt att jag är trött idag!
Men här är det ingen vila som gäller, det är valpkurs direkt efter jobb, så är hemma runt kl 20 ikväll, då tänker jag inta sängen DIREKT!!


Tack Lina för din söta kommentar =)


/Denise

Vill ha

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nya inköp

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har jag beställt finfina saker:

Sparrow lush dress, Rock Steady
Sparrow lush dress, Rock Steady


Overknee socks x-bones & bow, Queen of Darkness
Overknee socks x-bones & bow, Queen of Darkness




Gloss handbag, John Doe Merch
Gloss handbag, John Doe Merch



Vad tycks??
Jag är i alla fall förälskad =)


/Denise

Underbara töser

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Min helg har varit kanon. Jag orkar inte berätta om allt nu mer än att jag umgåtts med underbara töser! Lördagen var det tjejmiddag med 3 sötnötar och igår shoppade jag med kussen och moster. Underbart! <3


Jag och Linda


Söta Mari


Söta Bettan


Shira tigger INTE. Hon bara sitter fint brevid och tittar ;)


Mattes älskling <3


/Denise

Underbar reklam

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3




Helt underbar reklamfilm =)


/Denise

Trött och sliten

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu ska jag hem, jag vill verkligen bara hem! Är helt slut i huvudet och kroppen! Sängen skriker efter mig! Men först måste jag stanna till och köpa fläskfärs och mjälk så jag kan fixa köttfärslimpa och brunsås till min älskling.

/Denise

Ibland får man hålla tårarna tillbaka på jobb

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fick precis in ett jobbigt dödsfall. Ibland får man kämpa med att hålla tårarna borta. Det är det värsta med att jobba inom kyrkan!

Mina tankar går till er!


/Denise

Idag orkar jag inte

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag orkade inte klä mig idag. Så just nu känns det som att jag ska gå på gympa eller något, haha =) Jag har svarta leggings, rosa långlinne och en svart collagetröja. Inte världens snyggaste, men det är grymt skönt! Så idag har jag slappe dag och det tycker jag om =)

Men allt är inte på topp, har så fruktansvärt ont i min mage =/ Jag hatar magsmärtor och idag är det fruktansvärt. Jag skulle helst av allt vilja bädda ner mig i sängen med min underbara värmekatt och somna. Men jag får vänta mååånga timmar tills jag akn göra det =/ Men den som väntar på något gott ;)


/Denise

Tankar på det som varit

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland flyger ens tankar bakåt i tiden. Det är saker man upplevt, både bra och dåliga som kommer fram. Det tar tid att komma tillbaka till verkligheten, men det känns alltid lika bra när man är tillbaka =)
Mitt liv har alltid varit bra även om det hänt många tråkigheter på vägen. Brutna relationer med vänner, kärleksproblem, bråk med familjen, förlust av någon som står en nära mmm. Men i det stora hela har mitt liv alltid varit bra. Jag är nöjd med mitt liv än så länge och jag tror bara att allt kan bli bättre <3
Men ibland saknar jag saker som tillhör mitt förflutna, speciellt vännerna som en gång stått mig nära. Jag har hittat tillbaka till de flesta och idag har vi en bra relation, men det finns vissa som jag saknar när jag tänker tillbaka. Men jag tror att vi idag är så olika så vi inte skulle passa som vänner.
Men jag saknar dig! Ibland vill jag lyfta på luren för att ringa och bara prata så som vi alltid gjort, men jag kommer på mig själv att det inte går. Vår tid är förbi och jag undrar om den någonsin kommer tillbaka? Ibland önskar jag att den gjorde det, ibland inte. Men hur det blir kan enbart framtiden utvisa!

Just nu går jag i alla fall på moln. Jag är lycklig!
Min Marcus gör mig stark och jag skulle inte klarar av att vara utan dig älskling!
Du är det bästa som finns!


/Denise

Fruktansvärd kö

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag påväg till jobb fick jag sitta i en jäkla bilkö! Jag hatar att sitta i bilkö! Fick stå där i över 20 min, man blir bara mer trött och kan knappt hålla ögonen öppna. Men men jag kom i alla fall fram till jobb, bättre sent än aldrig =)

Jag känner mig grymt trött idag, jag har drömt oerhört mycket i natt så det känns inte som att jag har sovit! Skulle behöva några timmar till. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden, vill bara sova. Men har amn saker att stå i så blir det ingen tidig sömn. Idag är det valpkurs som gäller och jag är inte hemma innan halv 9. Men men inte många dagar kvar till helgen nu, skönt! =)



/Denise

Livet är till för att levas

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är hungrig!! 50 min kvar till lunch, kommer jag att överleva? Idag har jag med mig pappas kalopps och jag längtar efter att få sätta tänderna i den, mums!
Tisdagen idag och det är faktiskt en av veckans segaste dagar! Jag längtar tills denna dagen är över! Ska fixa en god paj (blåbär) till mig och älski idag hade jag tänkt, allt för att göra dagen till den bästa =)




Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta.
(Underbara ord)


/Denise

Änglahund

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ibland så går jag och tänker på en underbar film som jag älskade när jag var liten, Änglahund.
Det är en så vacker film och jag skulle väldigt gärna vilja ha den, men jag hittar den inte med svensk text!
Är det någon som kan hjälpa mig?

Änglahund filmaffisch poster


/Denise

Jag älskar livet

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har haft en underbart mysig helg! Den har jag spendarat med nära och kära <3

Fredag: Åkte hem till min syster direkt efter jobb. Busade med mina små änglar, tittade på Madicken som jag köpt med mig. Min underbara Linda kom också! Sen blev det underbart god mat! Det blev Idol och mycket härligt snack! Jag somnade tidigt på soffan, helt slut! Sen körde jag och älskligen hem tidigt och somnade som stockar!

Lördag: Orkade kappt gå upp ifrån sängen! Men efter många om och men så kom jag iväg till Entré. Köpte present till mina söta kusse Rasmus och sedan åkte jag BUSSEN till trelle. Jag tycker inte om bussen faktiskt, men ibland går det bra =)
Blev hämtad av sötnöten Bella och sedan åkte vi hem till moster. Här blev det kalas, god mat och mycket kakor, jag är ett kakmonster! Älsklingen ko senare och det var en supermysig dag/kväll. Jag lovar att det blir spel nästa gång Bellis <3

Söndag: Gick upp sent ifrån sängen. Det blev en tur till Entré med moster och kusinerna. Inget shoppande för mig, jo en ögonskugga =)
Sen blev det hem till mammis och pappis för Kalopps, det är så underbart gott!
Låg sedan vaken ganska länge och tittade på valet innan jag somnade gott tillsammans med min kärlek <3


/Denise

Sverigedemokraterna

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag satt uppe så länge jag orkade igår för att följa valet. Tycker att det är väldigt intressant! Men jag måste säga att jag tycker att alla partier uppförde sig så fruktansvärt dåligt emot Sverigedemorkaterna. De gör bara mer skit för sig själv när de beteer sig så som de gjorde igår! Sverigedemokraterna har kommit så långt av en anledning och det tycker jag att de andra partierna måste acceptera detta! Att de klankar ner och säger att de vägrar att samarbeta med dem gör hela säker värre. Jag tror att Sverigedemokraterna har vunnit fler röster pga av att de andra partierna beter sig så som de gör.
Vi har haft mycket diskussioner nu på jobb, det är väldigt intressant att höra vad andra tycker och tänker.
Egentligen så håller jag inte med något av partierna till 100 %, det finns mycket fel och brister i alla. Men mitt hjärta slår med för ena sida, vilken säger jag inte =)



/Denise

Myspys dag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har bara 2 timmar kvar på jobb sen ska jag mysa! Ska hem till min syster och mina små älsklingar idag. Jag ska busa och pussa på dem hela kvällen <3
Linda ska också komma förbi, så detta kommer att bli en helt underbar fredag, jag älskar myspys <3


/Denise

Pedalens pågar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var jag ute med mina 3 favorit grabbar, pappa, lillebror och älsklingen. Vi var på KB och tittade på Pedalens Pågar. De sålde även en ny bok om Kal P Dal som jag och pappa var tvungna att ha =) Sedan jag var liten har Kal P Dal varit en stor idol för mig, hans låtar är helt fantastiska! Tyvärr såg vi inte hela framträdandet eftersom klockan blev så mycket, så jag missade en del av mina favorit låtar, men men. Det kommer fler gånger hoppas jag =)








/Denise

Hemlighet

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har en hemlighet. Jag tycker om hemligheter, speciellt när jag själv vet om dem ;)


/Denise

Utan min Skoda

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag var min söta pappa iväg och besikta min lilla Skoda. Tyvärr gick den inte igenom, han är inte riktigt bra =/ Så nu är det bestämt att min underbara lilla bil ska lämna mig! Min pappa ska få honom och jag ska nu börja köra den nya bilen, hur ska detta gå? Jag som är så van vid min lilla söta Skoda. Det är med tårar i ögonen som jag lämnar bort min fina silvriga vän. Det största problemet jag har är hur jag ska kunan fickparkera med den nya! Det är så stor! Jag som precis lärt mig med den lilla Skodan. Men men jag får ta tjuren i hornen och lära mig helt enkelt =)


/Denise

Elvis Presley

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter på jobb och lyssnar på Elvis, han är/var helt underbar!
Det går mycket lättare att jobba när man kan njuta samtidigt =)




/Denise

Tycker synd om mig själv

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är förkyld och jag hatar det! Mår även lite smått illa =/ Jag tycker faktiskt synd om mig själv idag, eller man får kanske inte tycka synd om sig själv?? Det finns ju alltid de som har det värre. Men nja jag anser att man får tycka synd om sig själv, ibland i alla fall =)

Idag är det valpkurs som gäller. Jag hoppas verkligen att regnet håller sig borta. Det är ingen höjdare att stå ute i det blöta och dirigera vad andra ska göra. Fick inte med mig några gummistövlar heller =/

Förresten det var längesedan jag fick någon kommentar eller någon fråga. Är det något som ni vill veta så bara fråga på =)


/Denise

Sanningen är det bästa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag lättade en sten ifrån min mage. Har gått och oroat mig i onödan! När jag berättade hur allt låg till och jag fick ett så bra bemötande så släppte allt! Nu känns allt mycket lättare och jag ser med glädje framåt =)
Jag älskar livet!



Jag känner knappt igen mig själv i det ljusa håret, men jag saknar det lite!! =)




/Denise

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är jag på jobb igen!
Jag har haft en härlig vecka tillsammans med helt underbara människor. Jag längtar redan till nästa år, High Rockabillyn är en underbar träff!
Vi har latat oss mycket, legat på stranden och latat oss hela dagarna, sedan vilat på eftermiddagen, fixat god mat och lyssnat på underbar musik. Har lärt känna nya människor, ja allt har varit perfekt! MIn vecka har varit super och jag har fått nya krafter =)


/Denise

High Rockabilly =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag kan inte koncentrera mig på jobb idag, mina tankar är någon helt annanstans!
Imorgon är vi på plats! Då ligger jag och min älskling på stranden tillsammans med våra underbara vänner, njuter av härlig Rockabilly musik och bara har det mysigt! Kvällarna spenderar vi på festivalen och danas jive!
Mitt liv är helt underbart!

/Denise

Underbart i huvudstaden

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har haft en superhelg! Fredagen startades med att äta frukost med mina älskade föräldrar och svärföräldrar inna flyget. Sne bar det upp till Stockholm. På flyget blev vi hämtade av Marcus kusin och sedan körde vi direkt och kollade på vår nya bil =) Det blev köp och den är riktigt fin och underbar att köra =)
Kvällen spenderades hemma hos Ralf och Sara med god mat, trevligt sällskap och Sing Star! Det blev även bastu och ett dopp i polen, jag vågade =) Det var en super trevlig kväll!

Lördagen gick vi upp tidigt och körde in till Stockholm. Fy f*n för att bo i stockholm, jag hade stressat ihjäl mig! Det är som att vara i en stor myrstack! Fruktansvärt! Men det är en helt underbart fin stad och shoppat fick vi med =) Det blev två par skor på Sivletto och lite tröjor på HM. Måste börja att fylla ut höst och vinter garberoben =)
Sen körde vi tillbaka till Nynäs, åt super god mat och spelade Wii =)

Söndagen körde jag och älsklingen hela vägen hem i vår NYA bil! Vi är så nöjda och glada, den är verkligen perfekt för oss =)

Tack Sara och Ralf för en underbar helg! Hoppas att vi ses snart igen!


Nu jobbar jag för fullt för imorgon bär det av till Spanien och High Rockabilly!! Jag längtar!!!


/Denise