Denssan

Tattoo mässan 2009...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3



Snart är det dags!
Spännande!!!



/Denise

Love you!!!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3




(väldigt gamla bilder, men söööta.. =))



(Denise

Livet leker idag...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har sovit som en stock i natt, har nog inte vaknat en enda gång, helt underbart! Annars är jag mästare på att vakna mitt i natten och är kissnödig eller behöver snyta mig, störigt är det. Men i natt har jag bara sovit. Underbart! Känner mig ganska så pigg idag även om min näsa inte vill sluta rinna.

Men idag har jag i alla fall bestämt mig för att åka och träna med älski, det behövs! Har redan packat väskan så jag snabbt kommer iväg efter jobb. Ska träffa älski utanför, Shira får helt enkelt stanna i bilen.
Sen när vi tränat i 1,5 timme så är det en pronemad med Shishi som gäller, mysigt! Vi ska hinna med att äta mat med, kommer väl bli vid 9 ikväll, haha.. =)

Ja det är min dag idag, mycket att göra.. =)

Fick mail ifrån söta Linda idag. Så skumt för igår satt ajg och tänkte på henne och bestämde mig för att skicka iväg ett mail idag på jobb, men hon han före, ibland kan man läsa varandras tankar, skrämmande egentligen!

Jag stortrivs verkligen i min nya frisyr, den är helt underbar!! <3

/Denise

Måndag måndag måndag...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag ville jag verkligen inte gå upp, jag hade kunnat göra vad som helst för att ligga kvar i sängen någon timme till. Klockan ringde redan kl 6 men nja jag kom inte upp från kl 6.35. Så kan det vara ibland, det var bara till att slänga på sig kläder, snabbt ut med hunden (eftersom det regna så skyndade Shira sig allt vad hon kunde). Jag kom faktiskt inte så sent till jobb, var här kl 7.50.

Har haft en bra helg. Var hos min frisör även kallad min kusin i fredags.. =).. Det blev grymt snygg färg på håret och jag vågade att klippa lugg! Har länge tänkt på det men nja tvekat. Men nu så och jäklar vad snyggt det blev! Tack min söta Isabella för att du fick mig att våga, du är bäst <3 <3 <3
Sen åkte jag hem till älski och han tyckte ocskå att håret var riktitg snyggt, snyggare än innan.. =) Vi tog en tur hem till Malin och Brian och spelade Wii, fan vad skoj! Har aldrig testat det innan men nu vill jag ha ett.. Älski lyckade vinna på bowlingen med hela 4 poäng över mig, hur surt är inte det! Sen vann jag iofs på tennis, så vi hamnade lika.. ;)..  Åkte hem vid 11 tiden, helt slut!
Upp kl 8 på lördagen. Träfafde Jenny och Jimmy utanför Old Bones, vi hamnade som nr 3 i kön, perfekt.. =). .Kl 9.30 kom de ut och satte upp nummerlappar, perfekt slapp sitta där till kl 12.. =).. Så vi tog en runda i staden, hamnade på Systrar och Bröder och drack varmchocklad, mumsigt!
Sen tillbaka till kl 12 och de killarna som fått lapparna innan oss dök inte upp så vi var först i kön, härligt! Jag fick tid den 12 januari för att fixa BÅDA fötterna samtidigt, jäkel jag kommer dö! Men vill man vara fin så får man lida pin.. ;).. Marcus bokade 4 tider och Jenny med. Så vi kommer väl att bosätta oss där hela januari, haha... =)
hem till syster sen och Marcus hjälpte till med köket medans jag busade med mina små hjärtan <3 <3 <3
Sen bar det hem till min morbror och Sandra, åt god mat och snackade. Tack för en trevlig kväll!
Det blev även en sväng till Kristall, Marcus hade klassträff. Men fy för, aldrig mer nykter där, fan vilket ställe!För det första hur fan kan det komma in folk som inte ens är 18 år, det är sjukt! Men men inte mitt problem.
Stannade till kl 2 sen gick jag och mitt hjärta hem och somnade gottigt!

hela sändagen spenderade hemma hos syster och en massa bus med mina små troll <3 <3 <3 Man får inte sitta ner i 2 sekunder utan att de kallar på en, gulligt! Man är helt slut efterv några timmar.
Sen åkte vi hem till mina "svärföräldrar" och åt god mat och marängswisse, underbart gott! Tackar ni är bäst!

Idag är jag helt slut! Sitter på jobb och bara längtar tills det är frukost, 40 min kvar, kommer jag att överleva?

Ikväll är det hundkurs, hoppas det slutat att regna tills dess!


/Denise

Då satt man här igen då.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var man tillbaka i vardagaen igen, så skönt! Jag hatar verkligen att ligga hemma och tycka synd om mig själv! Efter en halv dag får jag panik. Igår städade jag till och med hela lägenheten, men det fick jag lida för sen. Inte bra att städa och hålla igång när man har feber.
Men idag mår jag nästan helt okey, nja näsan rinner fortfarande men det klarar jag av.. =)

Hade en hel hög med papper när jag kom tillbaka till jobb, skoj.. Jag tycker om när jag har mycket att göra, dagen bara springer iväg!

Nu är det redan fredag och jag ska till frisören och bli snygg, I love! Jag älskar att gå till frisören och bli fin i håret.. Ska även klippa lite toppar idag, det behövs.. =)

Imorgon ska jag och älski till Old Bones och boka upp en massa tider så jag kan få mina fötter fixade, skojigt! Men fan vad ont det kommer att göra! Men jag längtar tills jag är färdig.. =)
Kom även på att det bara är en vecka kvar till Tattomässan och jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska sätta på min kropp, kanske är dags eftersom jag har tid på lördagen.. =)

Ha en trevlig helg alla!


/Denise

Hatar att vara sjuk!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är sjuk och jag hatar det! Ligger hemma helt slagen av febern och orkar inte göra ett skit! Tycker väldigt synd om mig själv just nu... =/



/Denise

Du är värdefull!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du


/Denise

Vackra ängel!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har precis läst en underbar blogg om en mamma som förlorat sin son i cancer. Man får rysningar i hela kroppen och tårarna kan inte sluta att komma. Jag hoppas att söta Victor har det bra där han nu befinner sig och att han slipper lida. Han måste vara en av de vackraste änglarna uppe i himlen!

http://denstarkastestjarnan.blogg.se




/Denise

Jag älskar fredagar!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Underbart älskade fredag! Kan man känne rmer gläjde? =)
Idag ska vi på kalas till min söta kusin Rasmus som fyllt 16 år, han är en stor kille nu! Det är inte klokt vad tiden går fort, känns inte som det var så länge sedan han sprang omkring med sina 3 "Bumsar" och var underbart söt! Saknar den tiden ibland!
Jag hoppas på att det kanske blir lite korspel eller något skojigt.. =)

Imorgon ska jag och älski påbörja vår träning tillsammans, så roligt det ska bli! Älski är helt inne i detta och han kommer att köra slut på mig första dagen! Vi har i alla fall kommit överrens om att vi ska köra minst två pass i evckan plus stryketräning några gånger i veckan, jag hoppas att jag tycker det är skoj. Jag måste verkligen komma igång och få form på min kropp. Det är inte att jag vill gå ner i vikt, mer få kroppen fast.. =)
Men det är extra roligt när jag sak träna med mitt hjärta!
Sen på lördag kväll är vi bjudna till Old Bones, det ska bli trevligt.. =)..

Söndagen är inte planerad än, förhoppningsvis blir det lugn och skön, kanske en långpromenad på Bulltofta.. =)

Jag fick underbart fina öronhänge av min bästa vän Jenny här om dagen! Tack mitt hjärta!


/Denise

Finns det något sötare??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

 

Moster älskar er mest i världen!!

 

 

/Denise

Jag är glad att jag är jag...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3



Idag är jag på bra humör, jag är glad över mitt liv!
Jag har allt jag behöver, vad mer kan jag önska?
Min älskling är hemma hos mig och jag har världens bästa vänner!
Jag är glad över att jag är jag!


/Denise

Äntligen äntligen äntligen!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag kommer min älskling hem, underbart! Han kommer inte hem fråns sent i kväll eller kanske natt, men jag ska vara där och vänta. Måste få kramar och pussar, har saknat dem!

Har haft en bra helg med underbara töser.. =)
Det blev middag hos mammi och pappi i fredags, superduper gott <3 Sen körde jag och jenny hem och åt godis, sen vid halv 10 kom Liza.. Satt och snackade en massa skit som vi alltid gör, haha.. =). .Sen blev det en sväng ner till Lyktan. Träffade Linda och Tess, trevligt trevligt.. =).. Tyvärr så orkade jag inte stanna så länge, hur kul är det att vara helt nykter på Lyktan? Helt okey den första timmen, mycket att skratta åt.. Haha.. =)

Lördags jobbade jag mellan 10-13, ganska lungt.. =).. Sen träffade jag syster och mina två hjärtan Vince och Alice. Gick en sväng på stan och shoppade present till söta lilla Dogge. Sen åkte vi på 1 års kalas, mysigt!
Träffade min kära släkt <3
Sen körde jag och Jenny till Skegrie för att passa Diablo.. =).. Lollo och barnen kom och ävwn min söta kusse Bella <3 Det var en väldigt lugn kväll, vi tittade på film och åt en MASSA gottigt.. =)

Söndagen körde jag och Jennt till Råå för att ställa ut vår älskade Shira.. =).. Så duktig min sessa var! Hon sprang som en prinsessa och stod som en Drottning, så stolt jag var! Hon är helt enkelt den finaste som finns, min sessa <3

Tack för en trevlig helg! Speciellt tack till Jenny som överlevt att leva med mig så många dagar, du är bäst!


/Denise

Saknar dig!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag saknar min älskling, vill att han ska komma hem NU! Vill krama om och pussa på honom! Men jag får hålla mig till måndag, hur det nu ska gå.. =/
Du och jag för alltid älskling <3


Som tur är så har jag min underbara Jenny som är med mig hela tiden.. =).. Idag ska vi hem till mammis och pappis på mat och mysa.. Sen får vi se om vi orkar utgång idag, det hade varit väldigt trevligt, men jobb imorgon ju..
Efter jobb ska jag på kalas till söta lilla Dogge som har fyllt 1 år, stor kille nu.. =). .Sen ska jag och jenny till Skegrie och passa Diablo, Shiras pojkvän.. =). .Så det blir långpromenad och mys framför tv:n.. =)..
Söndag ska vi köra till Råå, ska ställa ut Shira..  Det kommer 115 st ridgbackar så det ska bli spännande. Ni får hålla tummarna för min sessa!

Ha en trevlig helg!

/Denise

Gräsänklig idag då..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag åker mig älskling till Spanien på Rockabillyfestival, jag vill med!! Jag hatar att vara så lång ifrån honom, jag behöver hans värme och närhet! Men jag klarar väl mig bra i alla fall, det måste jag. Som tur är så har jag fullbokat alla dagarna fram till måndag. Jag har verkligen fullt upp!
Jag kommer att längta ihjäl mig efter mitt hjärta! Tur att vi har mobiler!

Idag ska jag jobba som vanligt, hela dagen och kvällen så denna dagen kommer att springa iväg, skönt jag längtar redan efter mig säng!


/Denise

Då jobbar man länge idag då.. =/

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag hade ajg sovmorgon, sattan vad skönt!
Gick en härlig promenad med Shira vid havet, helt underbart! Det skulle man haft tid till varje morgon!
Kom till jobbet halv 12, känder väldigt ovanligt.. =). .Bara det att nu ska jag sitta här 4,5 timme till, det känns däremot inte lika skoj.. =/
Sen ska jag köra rally hem till mitt hjärta, han åker till Spanien imorgon.. :,( Det är exakt ett år sedan vi var där sist och vi bokade att vi skulle åka tillsammans denna helgen med, men eftersom det är Kyrkoval och valet håller på från och med denna veckan + denna helgen så kan jag inte ta ledigt ifrån jobb, så älsklingen får åka på Rockabillyfestival utan mig, tråkigt!
Jag kommer att sakna honom som alltid när vi är ifrån varandra, jag hatar det verkligen! Men han kommer hem på måndag igen, längtar! Jag hoppas att dessa dagarna och helgen går fort!

/Denise

Varför vara anonym...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vill man lämna en kommentar, vilket jag oftast tycker är väldigt trevlig så kan man väl lämna namn i alla fall. Varför skriva anonymt?

Jag har haft en bra helg med mitt hjärta.. =)
Fredags var jag och älski ute och åt på vår favvis ställe, Syltan.. Det blev marulk för min del och oxfilé för älski, mumsigt! Sen blev det biografen "Sommaren med Göran" man fick ett antal härliga skratt, underbar film =)
Var hemma i tid och somnade gott tillsammans med min kärlek <3

Jag fick gå upp tidigt på lördagen, blev hämtad kl 9 och iväg till Rallykonferans i Hörby. Väldigt intressant och en del trevliga människor. Insåg även att skitsnack sprider sig snabbt, sjukt egentligen att vissa inte har annat att göra än snacka skit om andra, pinsamt tycker jag! Men jag bryr mig inte, det är inte mitt problem.
Var hemam vid 3 tiden fick sova en stund, skönt.. =).. Halv 7 bestämde vi oss för att åka med till Höör och 10 min senare hämtade Marcus och Josefine oss, ja jag han bli färdig snabbt med kläder, smink och frisyr.. =)
Iväg till Höör Twinlake run.. Det blev partaj med alla nära och kära.. =).. Det blev en hel del alkohol, eller rättare sagt cider för min del. Haha.. =).. Men jag fick dansat både bugg med A.Bånge (vet ej hans namn) och Jive med mitt hjärta. Eftersom mina skor var lite för stora så tog jag av mig dem när jag dansade med alski, det ångrar jag idag! Det var tägolv och på något sätt har jag "bränt" mina "trampdynor", åhh det är synd om mig! Men jag hade en undertbart härlig kväll.. =)

Igår kom svärmor in till stan med Shira och Diablo. Det blev en tur i Pildammsparken, mysigt!
Sen hem och städa i lägenheten, min kära svärmor hjälpte till, du är en pärla! Sen blev det Syltan, mums! Det fick bli pasat för mig, gottigt!
Sen hamnade jag, älski och Jenny framför tv:n och såg Män som hatar kvinnor. Jag tyckte faktiskt att det var en grymt bra film, spännande.. =).. Ska helt klart se nr 2 som kommer snart, längtar!


/Denise

Snart är det fredagsmys!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det fredag. SKÖNT!
Känner mig på mycket bättre humör, nästan allt känns underbart idag. Fick ut all min ilska igår, tur! Jag är trött på människor som ska förstöra för andra, vad har de för rätt till det?? Usch och blää på dem!

Denna helgen ska jag ta det lugnt, inget partajande. Jag orkar helt enkelt inte. Marcus ska hjälpa min syster och johan med huset, jag ska på informationsträff ang Rallylydnad imorgon sen ska jag bara slappa! Antagligen ska jag med syster och mina små hjärtan på barnloppis på söndag, alltid skoj.. =)

Förresten idag har jag beställt världens sötaste mössa, bara längtar tills jag kan börja använda den!

Söt va?? =)



/Denise

Jävla svin!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vad är du för ett jävla svin som bara kan lämna en sån kommentar och sen inte våga stå för den? Ditt fega lilla kräk till människa.. Stå för vad du säger och bevisa det då! Eller du är bara ett svin som är desperat efter att förstöra för andra? Va???
Stå för vad du säger och vem du är, ditt jävla as!!!

Jag älskar att bli älskad av dig!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

 

Jag tror jag börjar bli sjuk..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Åhh jag hatar verkligen denna känslan jag har i min kropp. Jag är helt slut, mår illa, huvudvärk, har ont överallt och börjar bli lite smått förkyld. Helst av allt skulle jag bara vilja bädda ner mig i sängen och bara vara. Ligga där helt ensam och bara finnas. Jag tror att jag skulle behöva det! Men jag har varken tid eller råd att vara sjuk. Jag har fullt upp denna veckan (precis som alla andra veckor) Idag börjar mitt jobb med ungdomarna på KU, ska bli skoj.. =).. Hoppas att jag mår bättre tills ikväll!

Jag vill verkligen inte bli sjuk, jag hatar det!


/Denise

Myskväll med Cardinetts!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag ska jag ut coh äta med mina töser, Jenny och Pat C, eller som vi numera kallar oss Cardinetts! Vi 3 tillsammans har väldigt roligt och vi kan prata om allt. Man behöver verkligen ibland bara sätta sig ner, äta gott och prata av sig med töserna! Ni är underbara, tillsammans är vi oslagbara ;)



Annars är det som en vanlig tisdag idag, man är trött och sliten efter helgen och man sitter mest och längtar efter kommande helg.. =)


/Denise