Denssan

Skumt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vet inte varför det kom i 3 bilder i förra inlägget, har inte riktigt lärt mig hur det fungerar att blogga ifrån mobilen ;) /Denise

Sjukling

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har en liten tös här hemma som är rosslig i halsen och har lite feber. Mammas lilla älskling! Nu ligger hon intill mig och sover sött!

Men vi tog en lång härlig promenad innan, Hollie älskar verkligen att åka vagn!

Förälskad

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag måste erkänna det även om jag egentligen inte vill! Jag är förälskad i min nya telefon! Det trodde jag ALDRIG att jag skulle bli. Men nu är jag en stolt ägare av min iPhone S! /Denise

Lycklig tös

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Mammas glada lilla busfrö :)
Så här glad har vårt lilla hjärta varit hela morgonen, kan man bli något annat än lycklig?

Mina älskade Freddies

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag lyckades jag!
Jag kom i mina älskade Freddies jeans!!
Lycklig!!
/Denise

Barnmässan

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag blir det Barnmässan här i Malmö tillsammans med underbara familjen Larsson/Magnusson.
Eftersom jag aldrig har varit där så har jag ingen aning om vad det är för en mässa så det ska bli lite spännande! Jag hoppas på en massa provsaker och sånt skoj, det tycker jag om =)
Tyvärr har jag en jäkla huvudvärk nu, hoppas den går lver snart! Ska hoppa in i duschen och äta frukost så lättar det nog =)

Igår träffade jag sötaste Camilla och hennes söta lilla Charlie en snabbis medans grabbarna körde Co Kart. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses! Men det gör att det känns extra roligt när vi väl träffas =D
Det gick inte så bra för min herre på Go Karten, han är så försiktig, haha =) Men det är bättre det =)

Har haft en vaken liten busunge sen kl 7. Hon är så jäkla glad på morgonen. Det ska snackas och busas ända in i det sista, men det gör inget, hon är helt jäkla underbar, min lilla skatt <3
Bästa kompisarna
/Denise

Danmark

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Redo för en tur till Danmark med lillebror
Mössan fick åka på då jag inte får till håret som jag vill!
Tur att jag har min älskade leoparmössa <3
/Denise

Saknar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag saknar redan sommaren!
/Denise

Planering

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Mina älsklingar sover gott, så här sitter jag i lugn och ro helt ensam. Jag tycker faktiskt inte riktigt om det, jag tycker om att ha liv och rörelser omkring mig. Men jag njuter lite av att sitta i lugnet och titta på Desperata Hemmafruar, det är lite spännande faktiskt ;)

Imorgon ska jag och min älskade lillebror ta en tripp till danmark. Det ska blu mysigt att vi ska spendara dagen tillsammans, minns inte när vi gjorde det senast. Jag ska inte (försöka i alla fall) shoppa. Ska följa med som smakråd åt lillebror =)

Förresten jag och min vackra syster planerar inför vår tripp till huvudstaden i december. Min syster fyker 30 år nästa månad och hin fick biljetter till Idolfinalen så dit ska vi. Ska spendera helgen i stockholm shoppa, mysa och kanske partaja. Ska bli supermysigt med systermys!!
Älskar dig systeryster <3
/Denise

Det bästa jag har

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

/Denise

Tosiga unge

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har en tosig liten unge! Hon springer runt i sin gåstol och river ner våra saker. Hon öppnar lådan i vår lilla byrå i hallen! Busiga unge!
Hon är verkligen  ett litet charmtroll och varje dag så ger hon mig många skratt! Hon är verkligen det bästa som finns och hon är stjärnan i vårt liv <3
Mammas lilla sötnöt!
/Denise

Mina ögon

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ni som känner mig vet att mina ögon har olika färger, vilekt också syns en del på mina bilder. Här har ni lite av förklaringen till det::
En katt med heterokroma ögon.

Heterokromi eller irisheterokromi är ett medicinskt tillstånd (ICD-10 H21.24; ICD-9 364.53) som innebär att en person har olika färg på ögonen (fullständig heterokromi) eller inslag av en annan ögonfärg i samma iris (partiell eller sektoriell heterokromi).

De flesta fall av tillståndet har uppstått genom mosaicism, men andra fall är orsakade av en sjukdom, ett syndrom eller en skada. Det är mycket vanligare hos djur som till exempel hundar, katter och hästar.

 

 

Kända personer med heterokroma ögon [redigera]

Enligt ett populärt rykte har även David Bowie olikfärgade ögon. Detta är dock bara en förstorad pupill som är resultatet av ett slagsmål under skoltiden.

 

 


Jag är född med olika färger, det har inte uppkommit efter en skada. Det är ganska spännande egentligen att vara lite speciell =)

 

/Denise

Ikeamys

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag har vi haft mys på Ikea med våra favoriter Linda och Charlie. Söta Nadine och Elliot var också med =)
Det blev lite shopping, vilket vi gillar och fika så klart. Man kan inte vara på Ikea utan att äta köttbullar!

Nu står kladdkakan i ugnen och snart ska vi upp till grannarna (var där igår också) Så det blir film och gottigitt, härligt. Det är tur att man har bra grannar ;)

Imorgon blir det en tur hem till mina älskade föräldrar! Det ska bli mysigt och Hollie avgudar verkligen sin mormor och morfar <3
//Denise

Förkyld och jävlig

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vaknade i morse med täppt näsa och grymt ont i halsen. Vår lilla snäcka har varit förkyld nu i några dagar så det var väl väntat att jag också skulle bli smittad. Jag hatar verkligen förkylningar och täppta näsor. Jag hatar att andas med munnen och när jag blir förkyld så överlever jag tack vare nässpray, ja jag blir beroende! Förstår inte hur folk kan överleva utan nässpray när det behövs, det är ett mirakel som hjälper en =)

Igår hade vi en super trevlig kväll med grannarna en trappa upp. Det blev bakad potatis och riktigt god räkröra! Sen hade jag bakat blåbärsmuffins, kladdkakemuffins och kladdkaka. Lite ostbågar och annat snacks till det gjorde susen ;) Sen blev det Buzz och ja jag är fortfarande mästare! 2 - 1 till mig, jag är oslagbar ;)

Nu ska jag och mitt lilla hjärta vila en stund. Sen kommer min sötaste kusin och hennes lilla Buddha in och vi ska ut i det fina vädret. Hjälper inte promenader emot förkylning? Jag intalar mig det i alla fall =)
//Denise

En andra chans

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vet inte hur många av mina läsare som följt dokumentären En andra chans. Jag har följt det slaviskt!
Den handlar om 4 personer som råkar ut för en olycka och de hamnar i rullstol. Den handlar om deras kamp att få livet att vara lika värdefullt som innan. Jag blev verkligen berörd av alla i dokumentären och jag blev verkligen glad över att se hur lyckliga deras liv ändå blev.
Igår var det sista programet, Jag verkligen storgrät!
En av personerna i dokumentären heter Pontus och är några år yngre än mig. Han råkade ut för en olycka och han blev totalt förlamad. Det som fungerade var hans huvud och han kunde prata. Han fick hjälp med andningen men tränade att han en dag skulle kunna andas själv. Jag blev verkligen imponerad av Pontus, jag har nog aldrig sett en mer lycklig och positiv människa. Man fick se att han köpt ett hus och att han skulle få bli gudfar åt sin bästa väns som som fått namnet Pontus efter honom. Han stora önskan var att en dag själv få bli pappa.
Men i det sista avsnittet fick man reda på att Pontus gått bort. Mina ögon kunde inte sluta rinna, jag blev verkligen chockad att han som var så lycklig och såg så mycket positivt i livet inte fick leva längre!
Livet är verkligen så jäkla orättvist!
Pontus jag hoppas att du har det bra uppe hos änglarna och att du nu äntligen kan få använda din kropp igen! Du var verkligen en fantastisk person som fått mig att inse att jag ska vara stolt och glad över mitt liv och inte ta det för givet! Vila i Frid!!!

Jag hittade en artikel om Pontus, den tycker jag verkligen att ni ska läsa:
//Denise

Vår prinsessa, vårt allt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Om några minuter, för att vara exakt 17.51 så fyller vår älskade prinsessa hela 6 månader! Det är inte klokt att mitt lilla barn redan är ett halvår gammalt!
Mitt liv ser verkligen inte ut som det gjorde innan, allt har förändrats. Hela jag har förändrats i mitt sätt och jag kan vara ärlig och säga att jag tycker om mig själv nu mycket mer! Vår prinsessa har fått oss att inse att livet är värdefullt och vad livet har att ge. Tänk som man förändras när man blir mamma!
Hollie, du är mitt allt, vårt allt! Vår kärlek och vår farmtid. Du är det vackraste vi har och du betyder allt <3
(Bilderna tagna ifrån min systers blogg)

Just nu så ligger min prinsessa och vilar efter middagen. Mannen är iväg på fotboll och Shira ligger och njuter i sin korg efter en härlig promenad i solen. Vad gör jag då?
Jo jag sitter här och roar mig =) Har varit duktig hela dagen med städ, tvätt och långpromenad så nu ska jag bara ta det lugnt och ha tid för mig själv en stund,
Jag tror att det hela kommer att sluta med att jag bäddar ner mig i soffan och tittar tv medans jag njuter av min Lakrits puck glass ;)
Ja livet är verkligen härligt!

Förresten jag har ju glömt att berätta att jag partajade i lördags!
Hade första barnfria kvällen jag och mitt hjärta.
Så det blev partaj nere i grabbarnas garage tillsammans med våra grannar och världens bästa Jenny <3
Jag hade verkligen supertrevligt! Det blev lagom med sprit, en del dans och bra musik!
Men sen saknade jag den lilla när vi kom hem!
Men hon hade haft det helt underbart bra tillsammans med min älskade syster och hennes familj, ni är bäst!
/Denise

Drömmen om ett barn

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag såg den dokumentären igår.
Det gjorde så fruktansvärt ont i min kropp att se människor som verkligen kämpar för att få någonting som för vår del var så enkel. Människor som bara vill få ett barn till varje pris.
Jag är ledsen tillsammans med dem för jag som mamma förstår vad de går miste om.
Känslan av att ha något så nära som ingen annan kan vara som en bebis som växer i magen. När man får känna de först sparkarna och när man de sista veckorna är så stor och bara längtar efter det lilla livet. När magen hoppar och det trycker överallt, den känslan är helt underbar. För att inte tala om den första gången man fick upp sitt barn på bröstet. Det är en känsla som man aldrig kan beskriva, det är det lyckligaste ögonblicket i livet.
Att få följa sin vackra skapelse varje dag är ett under och tänka på alla dessa människor som verkligen går mista om detta.
Jag kan ärligt säga att det kom tårar ifrån mig när jag såg programet. Livet är så jäkla orättvist.
Det föds så många barn till vår värld som inte är önskade och så många som gör allt för att få ett barn.
Jag är så stolt över vår älskade prinsessa, hon är ljuset i vårt liv.
När man fått barn så får verkligen livet en annan mening. Jag hoppas av hela mitt hjärta att alla de som kämpar någon vacker dag får uppleva detta!
Kärlek vid första ögonkastet <3
/Denise

Tråkiga gråa dag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det svintråkigt väder och jag känner inte för att göra ett skit!
Som tur är så kommer mina två favoriter, Linda och Charlie när som helst och förgyller denna gråa dag! Vad skulle jag gjort utan er?? =)
/Denise

Snart inte tannalös länge

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har inte glömt bort bloggen, bara glömt bort mig själv lite!
Har fullt upp med den lilla tösen. Natten till idag var ingen höjdare då vår lilla skatt vaknade miljoner (kändes det som) gånger och var super ledsen. det gick inte att trösta henne!
Jag tror att vår lilla tös håller på att få tänder! Det är inte klokt, hon är ingen liten bebis längre, hon blir mer och mer en "människa".
Det är så roligt att följa varje steg hon tar och det blir mer och mer för varje dag. Nu rör hon sig framåt i gåstolen och rullar hit och dit. Det dröjer nog inte länge tills den lilla tösen kryper med!
På lördag ska dessa två nördarna (jag och min älskling) partaja tillsammans. Det var verkligen evigheter sedan!
Vi har barnvakt, min älskade syster! Det kommer att kännas skumt att sova utan vår lilla skatt, men jag tror vi behöver lite tid för oss själv!
Det blir partaj i älsklingens garage med en massa roligt folk, jag ser verkligen framemot lite partaj =)
//Denise