Denssan

Malmö i mitt hjärta

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har vi varit ute och njutit i det fina vädret! Har även insett en sak som jag egentligen inte vill erkänna, jag kommer att sakna Malmö! Jag har helt enkelt lärt mig att älska staden och allt den har att erbjuda! Men men jag vänjer nog mig vid lilla Skegrie snabbt! Jag bara vet att jag kommer älska vårt hus och kommer vilja spendera all ledig tid där!

Vi tog en fika på en parkbänk, mysigt!! Bjuder på den snygga bilden på mig ;)

Sköna Maj närmar sig!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vilket underbart väder vi har idag! Jag hade först tänkt att spendera dagen med att packa, men jag har ångrat mig! Efter en underbar promenad i pildammarna med hunden så bestämde jag mig för att gå en längta promenad i eftermiddag. Så när Hollie har ätit lunch så ska vi ta en långpromenad till Mobilia. Ska köpa kött till grillningen ikväll och öl till mannen :) Jag tror att jag kommet att ta en extra sväng, ska verkligen njuta i solen!

Kvällen ska spenderas i härliga Gislövs läge med underbara vänner, kommer att bli helt perfekt =)                                       

Idag har jag och lillfisen leoparddag! Det gillas skarpt!

 

Förresten jag får fler och fler läsare men mindre kommentarer! Skärpning!!

Kalas på hög nivå!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vilken dag vår lilla prinsessa har haft! Så mycket bus med bästa vännerna, hon är verkligen helt slut!
Hon gick sina första steg idag, utan art vi försökte tvinga henne! Jag fick tårar i ögonen! Det var när hennes bästa vän Charlie kom. Jag ställde ner henne och hon blev så lycklig när hon såg Charlie så hon tänkte inte sig för, hon bara gick! Det var bara några steg men det var stora steg för vår lilla! Nu är loppan verkligen stor!
Nu leker hon och snackar som in i, det är nog sista rycket innan sängen. Tror att denna lillan kommer att sova otroligt gott i natt!
Imorgon ska vi hem till sötaste Miller som är så glad i Hollie! De var så söta idag när de pussade, det värmet ett mammahjärta!

Nu ska jag njuta av denna underbara kvällen! Tack alla underbaringar för en sån underbar dag! Ni är bäst!

Mammas tös!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Barfota

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag tyckte jag att det var dags att säga adjö till strumporna! Så underbart! Jag älskar att gå barfota i skorna, det är en speciell känsla :)

Det blir lugnt här hemma idag. Ska packa lite smått och städa inför söndag.
Så idag är det Fredagsmys!

Snart flyttdags!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Måste nog snart sa mig i kragen och börja med packningen här hemma! Jag har skjutit flytten så långt framför mig men det är bara 3 veckor kvar! Kan inte förstå att jag bara har 2 veckor kvar i vår älskade lägenhet. Att om några veckor så är den inte vår längre! Det kommer att kännas så jäkla tungt att lämna den och alla underbara grannar! Kommer säkerligen att gråta en skvätt eller två!
Men sen vet jag hur underbart bra vi kommer att få det i huset. All plats, trädgård och det bästa av allt, min alldeles egna walk in closet :) Där det ska bara barn, hund och man fritt!! Det kommer jag att älska och jag vet att jag har några som blir liiite avis på mig nu ;)

Mosters prins!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tänk att det redan gått 6 år sedan min prins kom till världen!
När jag fick reda på att min syster väntade dig blev jag världens lyckligaste! Sedan den gången jag fick se dig första gången fick jag känna hur riktig kärlek var! Du har förgyllt mitt liv och varje gång jag ser dig så fylls mitt hjärta av kärlek!
Du är så fin och helt underbar! Hollie har sån tur att få en så underbar kusin som verkligen avgudar golvet hon kryper på!
Moster älskar dig till månen och tillbaka gånger miljoner!

Besök av den bästa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag fick jag besök ifrån min bästis Linda! Hon kom efter jobb och det gjorde min dag! Kan inte riktigt förstå att vi snart bor så långt ifrån varandra!! Innan gick vi hem till varandra på 5 min nu kommer det snart att ta minst 30 min med bil! Hur ska jag överleva!

Älskling är iväg på fotboll och jag försöker få lilla sjuklingen att sova, men hon är envis! Precis som sin mamma ;)

Imorgon ska jag till sjukgymnasten med Shira. Tyvärr så verkar hon inte bli bättre i sitt ben. Det gör ont i mig att se. Men jag vill inte ge upp, vill kämpa lite till för min vovvse. Hon ska med till huset och få njuta där! Ett tag till ska vill jag ha henne med mig, mattes tös <3

Skönhet

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag såg reprisen på svtplay om skönhet. Tror det hette Skönhetsbubblan. Den här Jane Timglas var med. Jag förstår inte hur hon kan kalla sig för förebild för dagens ungdomar! Är det så man vill att dagens ungdomar ska göra med sin kropp? Förstöra den totalt med botox och fillers? Fettsuga sig stup i kvarten och ha bröst som fotbollar? Nu ville hon förminska sina blygdläppar med! Amen ärligt talat hur lågt ska man sjunka!! Bara för att i porrfilmer så ser de ut si och så! Men titta på alla kvinnokroppar så ser du nog hur den ser ut och att alla är olika! Är det inte det som man ska lära ungdomarna istället? Att de ska lära sig tycka om sina kroppar och älska sig själv dom man är?
Jag vill att min dotter ska växa upp och tycka om sig själv! Jag skulle bli helt förstörd om hon förändrade hela sin kropp enbart för att samhället tycker så!
Men jag är väl som Jane sa, en såndär tråkig småbarnsmossa! Men hellre det än en som springer på Stureplan och tror att det är det som livet går ut på det! Jag skulle aldrig vilja byta plats med henne! Lär dig tycka om dig själv, det ger dig lycka i livet!

Kalas eller inte

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är tänkt att vi ska ha barnkalas gör lillan idag. Men hon vaknade såklart förkyld och hostig igår och det håller fortfarande i. Kan inte bestämma mig för vad som är bäst, vill ju inte ställa in! Hm får ligga och fundera en stund till sen måste jag bestämma mig!

I torsdags var vi hemma hos Lisa och Alba tillsammans med några andra mammor och barn . Tror vi var 8 vuxna och 8 barn :) Det blev mycket lek och Hollie var helnöjd efter en perfekt dag! Ja jag med såklart :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_199303623.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_199303623.jpg" class="image">

Riktigt nöjd!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag fick jag till min frisyr precis som jag tänkt nig! Blev faktiskt riktigt nöjd, ibland så lyckas man :)
Vad tycker ni?

Jag vill också!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har en sjuk herre hör hemma! Det är inte alla roligt att se sin kärlek så liten och svag! Förra veckan var det lillan och nu herren, kommer jag att slippa? Jag hoppas verkligen det!

Idag var jag ned bästa Linda och tittade när hon gjorde sin superfina tatuering! Jag blir så sugen så fort jag hör ljudet av tatueringsmaskinen! Jag vill också! Så nu planeras det för fullt i mitt lilla huvud och det är många idéer jag har :)

Kalas för den bästa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Kalaset igår blev riktigt lyckat även om det blev lite kaos med alla gästerna i vår lilla tvåa :) Hollie fick underbara presenter och var vaken hela dagen och kvällen och sög in allt :)
Hon fick så mycket fina saker ifrån våra nära och kära, ni är bäst!
Lite av sakerna hos fick:

Min prinsessa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag kan inte förstå att det redan har gått ett år sedan jag låg på BB och kämpade tillsammans med min älskling och min syster! När klockan idag är 17.51 så är det på pricken 1 år sedan vår vackra prinsessa kom till världen med världens vackraste skrik!
Detta året har verkligen gått så snabbt och jag har för det mesta njutit av tiden tillsammans med vår vackra prinsessa. Hon kom med glädje och vände vårt liv upp och ner! Men vi älskar familjelivet och hon ger en så mycket glädje och goa skratt!
Vår prinsessa, vår ögonsten, stjärnan i vårt liv! Mamma och pappa älskar dig massor <3

Grattis prinsessan på din dag!

Sjuk liten flicka

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har en sjuk liten flicka här hemma, igen! Hon får inte behålla någonting, det kommer ut överallt! Stackare!
Hon ligger i min famn och sover gott nu, hoppas man får sova i natt!

Vi bjöd hem Marcus och Petra på middag, var ju inte beredda på att lillen skulle bli dålig :/ Men de fick i alla fall god mat och vi hann snacka en hel del i alla fall, var ju en hel vecka sedan sist ;)

Nu ska jag se Desperata Hemmafruar :)

Viva Las Vegas

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Kan inte riktigt förstå att det redan har gått två år sedan jag, älski och mina föräldrar var i USA. Nu under påsken var vi på Viva Las Vegas träffen och jag bara vill tillbaka! Alla underbara människor, vackra kläder, hår och världens bästa musik! Vi ska spara pengar så vi kan åka kanske inte nästa år men vad sägs om 2014? Jag vill!!
Drömmer mig tillbaka!

Det blev utgång

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår åt vi middag hemma hos min mormor och morfar för påskmiddag! Det var lila gott som alltid :)
Sen fick min herre för sig att vi skulle ta en kväll på Debaser. Så vi fixade barnvakt ( tack snälla svärmor) sen tog vi bussen.
Hade väldigt trevligt och drack en supergod drink och lyssnade på musik. Vi var hemma i lagom tid :)

Idag har vi spenderar tiden med de bästa, Linda med familj! Alltid lika mysigt och god middag! För art inte glömma blåbärspaj, mums!

Nu sitter jag och älsklingen framför tv och den nya serien Alcatraz, förstår inte så mycket precis, men det är spännande!!

Färdig att gå

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Redo för påskfirande hos systeryster!

Underbara grannar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Grannen kom ner med muffins, kan det bli bättre??:)

Glad Påsk

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då är påskafton här! Jag kan fortfarande inte förstå vart detta året har tagit vägen! Sist vi firade påsk så var vår lilla prinsessa nykläckt!

Gårdagen spenderade jag och Hollie med världens sötaste kusin! Vi var på Agdas och sen i stan (Trelleborg) Shoppade lite till lillbusan!
Sen hem en sväng så lillen och Buddha fick busat av sig lite, de är ju typ lika stora :)

Sen blev det påskfirande hemma hos svärföräldrarna tillsammans med Malin, Lo och mina föräldrar. Lika trevligt sim vanligt och jag somnade gott där på soffan :)

Idag ska vi hem till min älskade syster och äta middag och mysa med barnen! Det ser vi framemot :)

Blev ni lurade?

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Gick ni på något skämt igår?
Min älskade herre försökte men det blev inte så lyckat ;) Han försökte få mig att tro att min söta lillebror hade tatuerat ena sidan av ansiktet med en tribal. Men den gick jag inte på ;) Visste att min bror inte skulle göra något sådant :)

Fick inget shoppat på auktionen igår, väldigt tråkigt! Där fanns en del som jag ville ha, men nja tyckte priserna sprang iväg tyvärr, men bättre lycka nästa gång helt enkelt :)

Idag är det en riktigt tråkig dag! Tvättar och bara väntar på att älski ska komma hem! Sen ska han på fotboll ikväll, tråk!!

Årets skämtdag

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det är redan 1 april! Jag kan nog inte riktigt förstå! Snart blir vår lilla loppa ett helt år! Känns inte som så längesedan jag hade henne i magen!

Vilken helg vi har haft!
Fredagen spenderade vi först med bästa Linda och Charlie! Även om våra töser var lite sjuka så var vi tvungna att träffas eftersom Linda börjar jobba imorgon :/ Usch jag vet inte hur jag ska klara mina dagar utan Lindabesök! Det kommer att bli riktigt jobbigt!
Kvällen spenderades hemma hos Marcus och Petra, alltid lika trevligt :)

Gick upp tidigt på lördagen och åt frukost hemma hos min älskade syster och hennes familj <3 Se. Följde jag med mina små älskade troll på simskolan. De är så duktiga, blir så stolt över dem!
Kvällen spenderades åter hemma vid Marcus och Petra :) Ja vad gör man när man trivs i vatandrassällskap!

Nu ska jag väcka mitt hjärta som sover gott. Ska ut på äventyr med hör och häpna Marcus och Petra ;)