Denssan

Malmö

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är nycklarna till lägenheten överlämnade, härligt! Nu är jag helt och hållet Malmöbo och jag älskar det =)


/Denise

Det börjar närma sig 30

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Kom att tänka på en sak. Idag är det sista dagen för mig som 25-åring! Det känns som att det bara var någon månad sedan jag fyllde 25 och hade partaj, men det har gått ett helt år, sjukt!
Men det har hänt mycket bra saker detta året, jag är nöjd. Jag går in i vuxenvärlden med ett leende på läpparna =)


/Denise

Nu sitter den på plats

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu sitter den på plats! Den är utan tvekan den vackraste tatuering som pryder min kropp. Den betyder mycket för mig. Den och Shiras tass är de som står mig närmast hjärtat <3
De första 2 timmarna kändes det inte ett skit, inga problem tänkte jag. Men när alla linjer var färdiga och vi skulle på att skugga så kom det, det gjorde så fruktansvärt ont, det var en plåga. Men det är en smärta som man kan ta men ont gjorde det! Men nu är det endast färgerna nästa gång och jag längtar redan =) Sa även till min tatuerare igår att jag aldrig kommer att gå till någon annan, han är helt enkelt bäst =)
Men ni får vänta ett tag på någon bild, hittar nämligen inte sladden =/ Men så är det när man lever i en jäkla flyttoreda!!


/Denise

Det närmar sig

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Mindre än 2 timmar kvar och jag längtar. Även om jag hatar smärtan så älskar jag hela upplevelsen! Jag kommer att avguda mitt nya konstverk på min kropp. den kommer förevigt att följa med mig och den kommer alltid att betyda mycket för mig och för hur ajg är som person.
Min söta underbara lillebror ska följa med. Han är så kär min lillebror <3


/Denise

Tattoo dags

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det tid för mitt nya konstverk, nerverna börjar kännas nu! Men jag längtar! Ska vara där halv 4, spännande!
Lägger upp bilder sen, om ni är intresserade??!!


/Denise

The Domestic bumblebees

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3







Helt underbara!!!

/Denise

Underbar helg, förjävlig morgon

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Tillbaka till verkligheten nu!

Fredag: Gick upp tidigt, lämna Shira på dagis, åka och handla och packa inför helgen och jag hann allt =)
Sen bar det iväg till danmark!
Det blev en underbar dag! Spenderade någon timme i poolen först med bara Camilla. Där satt vi och njöt av god dricka och mycket härligt snack. Sen kom pojkarna och då var det slut på lugnet. Det var mankinis, brottning och allt som pojkar är bra på, haha =) Så det slutade med en del blåmärken, men det är smällar man får ta =)
Sen blev det god mat, dricka och underbart sällskap! Det blev mycket dans denna kvällen, Jive, Swing och bugg. Jag börjar bli duktig (vill inte skryta men det är så).







Lördag: Blev väckt tidigt!!! Sen var det fullt ös igen! Nja vi vilade en del på dagen sen var det fest =)
Mycket dans och härlig musik. Jag och Camilla blev väldigt uppraggade av ena sångaren (behöver inte nämna namn) Men nja där gick han väldigt mycket bet. =) Vi har de vackraste och bästa pojkvännerna och inte ens hans röst (som man verkligen kan smälta av) och hans rörelser på pianot kan få oss att släppa dem. Men det var roligt i alla fall ;)
det blev lite Jive och Swing och allt det underbara därtill! Vad klokan blev innan det var dags för mig att krypa till sängs med ett jäkla tjut i öronen vet jag inte, men jag som väldigt gott i alla fall!

Söndag: Upp i lagom tid och packa ner allt (mina saker har en tendens att förflytta sig långt ifrån min/mina väskor! Jag vet inte hur jag lyckas! Men det gick smärtfritt och ganska så snabbt =)
Sen blev det avfärd hemåt, trött och sliten. Väl hemma blev den en välbehövd dusch, hämta Shira och sedan till svärföräldrarna och grilla. Helt underbart väder och riktigt god mat.

Så min helg har varit helt fantastiks med god mat, dricka, härligt sällskap och mycket mycket goa skratt!

Så nu till min morgon idag då.
Kom upp sent som in i bomben men var jäkligt snabb på att göra mig i ordning. Lämnar Shira på dagis och jag tycker att jag är duktig som är så tidig! Men då just när jag ska svänga av till motorvägen så händer det. Min bil börjar att blinka och det ryker som sattan och allt dör! Där sitter jag!!
Men eftersom jag har världens bästa pojkvän så kom han tillsammans med sin chef och efter många om och men så fick vi den till en verkstad. Fick lånat en bil ifrån chefen och ja jag kom till jobb 1 1/2 timme försent. Men vad ska man göra?? Förbannad som ett bi var jag men jag blev lugn när min älskling kom!
Sen har jag fruktansvärt mycket på jobb, känns inte som det blir något gjort hur mycket jag är gör. Men men det är måndag och jag HATAR måndagar!!


/Denise

Glad Midsommar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hoppas alla får en underbar Midsommar med fint väder, god mat och god dricka!!


Jag älskar denna bilden!
Det är några år sedan när jag och min älskade syster firade en mysig Midsommar tillsammans! Ibland saknar jag våra spännande utfärder och häftiga äventyr då det bara var du och jag! Vi har många underbara minnen tillsammans jag och min syster.
Min syster är min ängel och jag älskar henne mer än jag kan förklara i ord! Hon är min ängel utan vinger!
Syskonkärlek <3


/Denise

Balle

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sista dagen på jobb denna veckan, för imorgon är det som alal vet midsommar! Det blir Danmark näsrmare bestämt Balle för vår del.
Så idag har jag MYCKET att fixa! Ska till frisören direkt efter jobb, tack min söta kusin för att du ställer upp <3 Efter jag blivit snygg i håret måste jag åka och handla all mat som vi ska ha med oss. Som tur är har jag och Camilla delat upp vad vi ska handla med oss, tur att vi har varandra =) Efter det ska jag hämta upp älsklingen sen hem och packa och planera för kommande dagar. Ja denna helgen är verkligen fullpackad! Men det kommer att bli helt underbart skoj =)
Ska du hitta på för skoj då?? =)




/Denise

PANIK

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag börjar få smått panik nu! Jag vet inte hur jag ska hinna med allt!
Idag ska jag tömma hela lägenheten men jag vet inte hur jag ska lyckas. De kartonger jag har kvar får inte plats i min bil!!! Sen måste ajg börja att planera inför kommande helg, men hur ska jag kunna packa när jag inte har någon aning om var fan mina kläder är! Allt ligger nerpackat i en massa kartonger! Jag känner att paniken smyger sig på och det känns inte bra. Jag längtar tills allt detta är över!!


/Denise

Snart tatueringstid

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har ju helt glömt bort att nämna att snart är det dags igen, min kropp ska få en ny snygg tatuering! På tisdag har jag tid hos Peter och ja jag börjar bli nervös! Denna gången är det låret som ska få ett konstverk. Jag fick en bild på ritningen i fredags och den är grymt snygg, jag längtar!


/Denise

Ego Denise

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

















/Denise

Så fruktansvärt trött

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är trött, så fruktansvärt äckligt trött. Kan knappt hålla ögonen öppna.  Jag sitter på jobb och dagdrömmer om min säng, hur sjukt är inte det?
Det har varit många sena kvällar och slitsamma dagar. Jag längtar tills allt är över, ajg vill tillbaka till mitt normala liv!

IDag ska jag få hjälp att tömma min lägenhet. Allt ska bort och slängas på tippen. Det kommer att kännas konstigt men nu är det dags. Städerskan kommer på söndag och då ska allt vara borta.
Jag har varit duktig och packat ner och slängt allt. Jag är stolt över mig själv!

Helgen närmar sig med STORA steg och jag längtar! Jag vill sitta i solen med en god drink i handen och kanske en cig i den andra och bara njuta!

/Denise

Kom igen, skriv något skoj

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag saknar kommentarer.
Kom igen, skriv något så att jag vem ni är, ni är ju endå en hel del som är här inne och läser, jag är nyfiken nu =)

/Denise

Tisdag hela dagen

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag gick det riktigt bra att lämna Shira. Hon börjar att vänja sig. De var ute och gick med hundarna när jag kom så det fanns ingen som kunde ta emot oss. Jag öoonar i "väntrastgården" och säger till Shira att gå in. Hon går in fint, jag säger Hej då och tänker att nu sätter hon igång. Men inte ett ljud. Hon var knäpp tyst! Skönt! Hon är duktigt min sessa <3

Idag har jag mycket på jobb. Har en del papper jag ska fixa nu på förmiddagen sen ska jag hjälpa till på ett begravninskaffe i eftermiddag. Alltid roligt att variera arbetsuppgifter =)

Sen efter jobb ska jag hem och packa ner allt det sista i lägenheten. Fy för vad jag har mycket saker att kasta! Hur kan man samla på sig så mycket skit! Imorgon ska vi tömma hela lägenheten och på söndag kommer städerskan. Jag har inte tid att städa själv, tur att det finns andra som kan göra det åt en för en billig peng =)
Det kommer att kännas konstigt nu, att inte ha min lägenhet kvar att gå hem till. Det kommer ta ett tag att vänja sig! Från och med nästa torsdag, dvs 1 Juli, min FÖDELSEDAG så kommer jag inte att ha min lägenhet mer. Konstigt men ändå skönt!


/Denise

Älska

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag älskar jag livet!


/Denise

Min älskade familj

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har haft en underbar helg! Vi kidnappade mamma i fredags och körde till High Chaparall =)
Det var hela min underbara familj, syster + sambo och barnen, lillebror, mamma, pappa och min älskling. Vi har fått många goa skratt, ätit gott, tittat på konstiga människor, vandrat i regn, myst och haft det riktigt bra!
Min familj är helt underbar <3

Så nu är det måndag igen och ny vecka. Kort vecka denna veckan med för på fredag är det Midsommar. Den ska firas i Danmark på South Island Rumble =) Ska spendera helgen med min älskling och min favorit Camilla, kan det bli bättre?? =) Jag LÄNGTAR!!


/Denise

Dagishunden

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Dagen idag känns mycket bättre. Solen skiner, sista dagen på jobb för denna veckan och sen ska jag åka och busa med mina små troll <3
Shira har även fått en dagisplats i Tygelsjö! Hon står tillsammans med en Ridgeback hane och igår hade de varit ute och busat i 3 timmar och sedan hade de stått tillsammans i buren. När jag hämtade henne var hon helt slut! Ögonen gick verkligen i kors och hon rörde int på sig under hela kvällen. Naww mattes bebis <3 Så från och med idag är hon en dagishund =)

Imorgon är det dagen som vi har planerat för läänge! Har en del att fixa idag inhandling mm. Jag riktigt längtar och det ska bli så roligt att se hennes reaktion!

/Denise

....

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är en jobbig dag!


/Denise

Min underbara mammis <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag fyller min underbara mamma 50 år! Min ängel utan vingar! Du finns där i vått och torrt och du hjälper mig när jag behöver dig! Du har aldrig lämnat min sida (hur jobbig jag än varit) Jag kan prata med dig om allt och jag vet att du alltid finns där för mig!
Du har gjort mig till den jag är idag och det kunde inte blivit bättre =)
Jag älskar dig min underbart vackra mamma <3



Denna låten är till dig:


/Denise

Vänner för evigt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


Hittade en söt bild på mig och Linda. Den är några år gammal men jag tycker att den är fin =)
Linda och Denise = Evig vänskap <3



/Denise

Ett snabbt inlägg

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sitter hemma och väntar på min älskling! Har haft en lång men underbart bra dag =)
Var en snabb tur hemma hos min älskade mormor och morfar <3
Sen var det hundkurs som gick riktigt bra idag, våra kursare är duktiga, man blir riktigt stolt =)

På tal om stolt så är jag grymt stolt över min underbara Shira! Hon testade på ett nytt dagis idag och hon lyckades charma ägarna! Hon har busat och varit hur duktig som helst. De sa även att de märkte att hon var socialt uppfostrad, alltid roligt att höra. Jag är en STOLT ägare till världens vackraste Shira <3

Nu ska jag hoppa i säng och läsa (tv:n vill inte fungera) Hoppas att mitt hjärta kommer hem snart!



Bjuder på en gammal bild =D


/Denise

Min underbara helg

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Måndagen är här!
Jag har haft en superduper helg!
Fredag: Spenderade någ´ra timmar i lägenheten med min älskling! Jag slipade på det fina bordet jag köpt på tradera, sen blev det en tur till Beckers där vi hittade många fina tapeter =)
Sen blev det hem och mysa <3 Somnade ganska tidigt båda två, skönt!

Lördag: Fixade i lägenheten tillsammans med pappis och svärfar. Jag slipade och målade dörrkarmar, fick lite färg på mina fina kläder, typiskt mig! Men det blev fint =)
Fick ut hela toaletten så nu finns där inget alls kvar!
Underbara Camilla (Pat C Miller) dör upp runt 6 tiden. Hon fick hjälpa mig och fixa håret, sen blev det en runda till Mikael. Vi hade tänkt att vara på Debaser innan kl 10 (fritt inträde) men gitarren kom fram. Camilla sjöng hela låten Hallelulja och jäklar vilken röst den tösen har! Hon är helt underbart bra, min idol =)
Sen blev det lite allsång, champangne och jordgubbar, cider och den del snappsar. Sen innan vi vistte ordet av det så var kl 12! Då fick vi beställa Taxi till Debaser.
Men fy för vilken grymt dålig musik de spelar på det stället! Vi lyckades dansa till ett par låtar sen gav vi upp! Långa köer till toaletten folk som tränger sig före i kön (jag fick ut henne snabbare än kvickt) Har folk ingen respekt för hur saker och ting fungerar? Men en sak är säker, man tränger inte sig för Denise!
Det var annars en supre trevlig kväll med mycket goa skratt! Vi kom hem vid 3 tiden och då blev det majskolvar, mumsigt! Tack för en underbar kväll Camilla! Längtar tills Midsommar =)

Söndag: Sov läänge! Gick upp runt 12 för att äta god frukost på det Amerikanska fiket. Super god buffé med äggröra, bacon, kyckling, majs och PANNKAKOR! Super mumsigt!
Sen blev det en sväng till sängen igen, haha =)
Kl 14 körde vi till lägenheten och mötte upp pappis och lillebror. Det var tänkt att vi skulle göra något men så blev det inte. Jo vi bar ner kartongerna i källaren det var vad vi fick gjort =) Sen körde jag och lämnade männen på Pizzerian där de skulle ladda upp sig inför kommande Kiss konsert =)
Jag själv körde hem till min älskade syster och mian små hjärtan <3 Där fick jag hemmagjord pizza och mys med mina favoriter! Moster älskar er mest i hela världen <3
Kom hem vid kl 21, snabbt in i duschen sen däckade jag! Sen kom min älskling hem runt 12 tiden och då villa han prata om sin upplevelse, men jag var inte människa! Jag tror jag lyssnade en stund sen somnade jag gott igen!

Nu är det som sagt måndag. Jag har lämnat Shira på ett annat dagis idag och jag tror att det går bra (de har inte ringt). Sen blir det hundkurs ikväll och jag hoppas att vädret håller i sig!


/Denise

Var tar åren vägen??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag kom jag på en sak när jag satt i bilen påväg till jobb. Det är 7 år sedan jag tog studenten! Det är inte riktigt klokt, 7 år! Jag minns dagen som om den vore igår, all lycka man kände och hur stolt man var. Alla känslor jag hade när jag och Linda stod intill varandra på trappan med mössorna högt uppe i luften och sjöng "Sjung om studentens lyckliga dar...." så högt och falsk man bara kunde! Jag skulle vilja uppleva allt igen, den lyckan!
Sen när man vaknade på måndagen och var arbetslös och inte visste vad man skulle göra med sitt liv, den känslan var fruktansvärd! Vad skulle jag göra på dagarna och hur vill jag ha mitt liv?
Jag har gjort mycket roligt under dessa 7 årsen. Men jag har upplevt mycket besvikelse och sorg också. Men jag har testat på saker som jag aldrig kommer att ånga. Som det halvåret jag bodde mitt i skogen i Mariannelund tillsammans med Henrik och Katarina (Kennel Hayawani). Dagarna var jag ensam hemma för att passa 7 Ridgbackar! Det var en underbar tid där jag fick vara mycket själv och reda ut vem jag var.
Sen har jag gjort många val i livet som inte skulle ha gjort idag och kunde jag spola tillbaka tiden så hade jag ändrat på mycket. Men alla väljer vi fel vägar någon gång i livet men det är upp till en själv att ställa allt till rätta.
Jag är nöjd över mitt liv, jag är stolt över vad jag själv har lyckats att åstadkomma. Jag kan inte ångra någonting för då hade inte mitt liv sett ut som det gör idag. Då hade jag kanske inte haft varken Shira eller Marcus, mina två kärlekar i livet!
Livet går snabbt, ta vara på det! Lev livet och njut i stora drag! Lev DITT liv!!


/Denise

YEEESSS!!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det lutar år att jag blir av med min lägenhet i slutet av månaden, UNDERBART!
Fast det är med en tåg i ögat jag lämnar den och mina underbara grannar (Stefan & Snezana). Jag har haft några underbara år där, men nu är det dags att säga Hej Då och börja mitt nya liv, längtar!!

/Denise

Mattes bebis <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

I morse lämnade jag Shira på testdag på dagis, jag hoppas verkligen att det går bra! Hon ska testa ett annat på måndag där hon ska stå tillsammans med en Ridgebck hane, super mysigt =) Jag hoppas på att hon tycker om honom så de kan fortsätta att stå tillsammans!
Så idag vet jag inte vad jag ska göra på lunchen. Jag har ingen hund att gå hem till och det känns konstigt! Men jag måste vänja mig för snart kommer hon att vara på dagis var dag! Min lilla bebis <3

Idag ska jag och älsklingen till IKEA och beställa kök =) Jag vet hur jag vill ha köket nu och jag riktigt längtar tills det står färdigt! Inte lång tid kvar nu!

Igår hade jag en trevlig kväll med Camilla. Det blev kinamat och en massa snack! Har bokat lördagen tillsammans så då blir det partaj, härligt =)

Nu ska jag fortsätta jobba! Tycker synd om mig idag har en jäkla mensvärk! Finns det något värre, blää!!


/Denise

Tråkigt jäkla skit väder

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har inte några ord idag. Vädret gör en på tråkigt humör! Jag vill ha sommar och sol NU!
Men ikväll ska jag i alla fall träffa underabara Camilla (PatC) Det blir god mat och en massa tjejsnack, det behövs!


/Denise

Vilken jävla idiot till människa!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article894819/Tva-bitna-av-losspringande-hundar.html

När jag läser denna artiklen så känner jag en ren ilska! Vilken jäkla jubelidiot till människa! Hur fan kan man bara yttra sig på det sättet som hon gör? För det första, hade hunden bitit dig så hade det för fan blivit märke! Annars är det väl inget bett din idiot! Sen bara tanken på att gå in och hämta ett JÄRNRÖR och slå hunden med, hur idiotiskt är inte det? Hur kan en vuxen människa bara komma på tanken när hunden inte har gjort ett jäkla skit! Hur rätt står det till i ens huvud då?
Sen att du blir glad över att hunden blivit överkörd! Det är ett liv du pratar om, ett liv som betyder oerhört mycket för någon!
Denna människan gör mig riktigt förbannad! Skaffa dig kunskap innan du går ut i tidiningen!
Hunden har inte ens rört din son, han sprang fram och luktade, är det ett hot? Sen att du springer fram och viftar DET är ett HOT emot hunden, förstår du inte det?
Men det visat bara ytterligare att folk inte vett ett skvatt om hundar och tror att de är dödsmaskiner bara de springer lösa! Läs på mer och skaffa er en kunskap hur man ska bemöta djur istället! Skräm inte upp era barn bara för att ni är rädda för djur!
Jag tycker oerhört synd om familjen som förlorat sitt djur tack vara dig! Hoppas verkligen aldrig att du skaffar dig ett djur för det har du inte inte förstånd till!

/En jäkligt förbannad Denise



Svar till Linda:

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nja jag vet faktiskt inte riktig du vet jag kommer ha fullt upp med fans och beundrare nu ;)

/Denise

Hur svårt ska det vara??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Har försökt att få in Shira på hunddagis nu när vi ska flytta. Men det är tydligen lättare sagt än gjort. De jag har pratat med har varit fulla och de som jag pratade med idag lät inte riktigt bra, det var ingen bra kemi emellan oss. Först så dömde hon min hund efter rasen, att de hade haft ridgebackar där som inte fungerat som dagishundar. För hon visste då att ridgebackar var resarverade och svårhanterliga. Detta säger hon innan hon ens träffat min hund. Okey jag håller med till en viss del, ridgebackar är speciella men inte kan hon döma Shira för det. Jag har haft med mig Shira överallt sedan hon var valp, bland barn, ungdomar, andra hundar och massor med människor. Det har alltid fungerat bra!
Sen ville hon boka in en dag för att träffa mig och Shira innan hon bestämde sig, vilket jag kan tycka är bra. Men hon ville då träffa mig mitt på dagen en vanlig vardag. Vilken normal människa kan det? Jag sa att jag inte kan ta ledigt ifrån jobb mitt på dagen eftersom vi har telefontid och besökstid, då vräker hon ur sig med ett skratt "Men är det en sån här viktig sak så måste man prioritera och ta ledigt". Vad vet hon vad jag jobbar med och att jag bara kan ta ledigt??? Jag blev riktigt irriterad!!
Men efter många om och men så lyckades vi boka in en kväll (vilket man hörde på henne hon tyckte var
besvärligt)
Nej jag ska ringa runt till andra, där vill jag nog inte ha min hund!


/Denise

Janis Joplin

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fick många besökare igår, det tycker jag om =) Ni är så välkomna så! Hoppas att ni stannar!

Lite bättre väder idag, skönt. Men jag vill ha tillbaka sommarvärmen! Hur kan den försvinna lika snabbt som den kom? Hoppas den kommer snart, jag måste verkligen bätta på brännan som inte finns. Jag är så blek att man ser igenom mig. En riktig blekfis!

För er som inte vet så är jag ett stort fan av Janis Joplin. Jag har under många år avgudat denna rösten och hennes helt underbara låtar! Ingen kan nå upp till hennes nivå, men Carolina af Ugglas är jäkligt nära när hon sjunger låtarna på svenska, de är riktigt bra!
Nu har jag även börjat beundra Pink för hennes version, den är riktigt bra:





Det är så att man får rysningar, helt jäkla underbart!


/Denise

Reklamvideon är färdig!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3




Ser ni mig?? =)


/Denise

Måndag nu igen...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Måndag idag då, usch. Jag tycker verkligen inte om måndagar! Det är jobbigt att komma upp ifrån sängen, jag vill bara inte. Vill helst bara dra älsklingen intill mig och somna om. Men nej efter att mobilen blivit omsnoozad 3 gånger så måste man tvinga sig upp.

Under helgen har vi (älsklingen) hunnit mycket med lägenheten. Allt är färdig spacklat och snart kan vi måla och sätta tapeter =) Ska iväg och beställa kök nu i veckan och boka dag då vi ska sätta igång emd toaletten. Känns overkligt, snart bor vi där! Underbart!
Jag har fortfarande inte blivit av med min lägenhet, det skyller jag helt och hållet på min hyresvärd. De vill nog inte bli av med lägenheten eftersom de klyddar som de gör. Är så jäkla trött på det! Nu tänker jag inte hjälpa dem, hoppas att de står där utan någon hyresgäst när jag flyttat!

Nu är det nu vecka och massor med nytt som händer =)
Hundkurs idag och imorgon. Sen hoppas jag på att jag får träffa underbara Camilla (PatC) på onsadg. Vi behöver vår Camilla och Denise dag!
Ska även beställa kök och fortsätta i vår lägenhet.
Underbart me dny vecka, man kunde fått slippa måndagen bara!


/Denise

Vilket fynd!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Fredag igen och solen skiner på oss, underbart! Jag sitter på jobb och längtar tills jobbdagen är över så jag kan njuta av helgen!
Ska försöka hinna åka en sväng till min syster och mina små hjärtan <3
Sen blir det lägenheten hela dagen imorgon, det går framåt och om några veckor kan vi flytta in, längtar!!
Söndagen ska jag spendera på auktionen, ska jobba i caféet, alltid roligt. Kanske hittar någon fin möbel med =)

Igår gjorde jag ett riktigt fynd! Köpte ett 50-tals soffbord (teak) på tradera för 21 kr! Kan ni förstå! Det är löjligt billigt! Får det till och med lämnat i Malmö. Fick mail ifrån säljaren där han undrade om han skulle skratta eller gråta. Helt sjukt, vad får man egentligen för 21 kr? En glass ungefär, men jag lyckas med ett helt jäkla soffbord. Är stolt över mig själv =)

/Denise

För alltid vi två

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.
För alltid du och jag.

Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min..




/Denise

Billig lägenhet

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Finns det verkligen INGEN som vill ha min lägenhet? Det är en söt liten etta med balkong. Ligger i centrala Trelleborg och har en låg hyra. Perfekt för någon som bor själv! Kom igen, någno Trelleborgare med behov måste där väl finnas!!

/Denise

Sailor Jerry

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har ju glömt att visa mina senaste inköp ifrån Hepcat. Jag älskar dem!

Sailor Jerry - EAGLE FLAG EPAULET TEE "NAVY"

Sailor Jerry - HOLD FAST TANK "TOBACCO"


Snygga va??
Inte för att skryta med jag tycker att de siter snyggare på mig ;)


/Denise

Underbart älskade sommar

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Sommaren är här, helt underbart! Idag har jag shorts på mig och jag älskar det! Jag har saknat dig Sommar!
Du får alla på bra humör och livet känns alltid mycket lättare! Idag kommer bli en bra dag =)

Efter jobb ska jag till vår nya lägenhet och städas lite. Det går verkligen framåt och jag är grymt stolt över min älskling. Han är såå duktigt!
Nu har vi bestämt att vi ska flytta in i slutet av denna månaden och jag bara längtar!

/Denise

Nu är det dags

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag måste verkligen ta tag i mig själv. Det är inte klokt att jag tillåtit mig själv att gå upp i vikt, nu måste jag bli av med skiten. Inget mer godis eller läsk för min del, nu ska jag få tillbaka min kropp. =)
Har tänkt att ta mig i kragen och börja springa. När vi väl har flyttat så blir det perfekt, nära till Pildammarna. Nu jäklar =)


/Denise

Det går framåt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Det går framåt med min förkylning. Hade en jäkla hosta igår på hundkursen, men det har lättat lite. Näsan rinner iofs som ett vattenfall och den lyser snart röd som ett stoppljus. Men men inget att göra! Jag låtsas fortfarande som att jag är frisk, vem har egentligen tid att tycka synd om sig själv?
Egentligen är man jäkligt dum, man måste tänka på sig själv. Det är något som jag sällan gör. Jag tänker mer på hur andra mår än hur jag själv mår. Jag hjälper hellre andra än hjälper mig själv. Jäkligt dumt om man tänker efter. Jag måste nog börja ändra mig själv! Jag måste börja tänka mer på mig själv, men det är inte enkelt.
Jag stannar aldrig hemma ifrån jobb, även om jag verkligen skulle behöva. Som just nu skulle jag egentligen behövt stanna hemma och vara nerbäddad. Men envis som man är så sitter man på jobb och sen ikväll ska jag stå ute och hålla i hundkurser. Men det är sån jag är. Kan inte lämna folk i sticket om jag inte ligger dödssjuk!


/Denise

Grattis världens bästa pappa

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag fyller min underbara pappa 52 år! Mina söta underbara pappa! Tänka att du har stått ut med mig och mina syskon, det beundrar jag dig för! Du är min förebild och jag älskar dig! Du är bäst!

/Denise