Denssan

Social Distortion

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag måste verkligen vara världens bästa flickvän, jag gör verkligen allt jag kan för min älskling. Han har pratat länge om att han vill upp till Göteborg idag och se Social Distortion, men han har aldrig riktigt fått tummen ur och bokat och fixat. Igår sa han att han antagligen skulle köra helt själv upp och ner direkt efter att de spelat, vilket jag verkligen inte tycker om! Men i morse sa han att han sket i det, skulle spara pengarna istället. Men jag som känner honom utan och innantill såg verkligen hur dåligt han mådde av att han inte fick se dem. Så idag skickade jag ett sms och sa att jag gärna följer med, vad gör man inte för kärleken?? Han blev överlycklig, så nu har jag ställt in allt som jag skulle gjort idag (frisören, packat mm) men det är det värt.. =).. Jag får fixa resten imorgon, har ju faktiskt nästan packat färdigt, skönt.. =)

Jag bara längtar efter att få komma iväg i några dagar nu, jag behöver det? Jag funderar skarpt på att packa ner älsklingen i en väska, jag vill ha honom med mig!!


/Denise

Mina underbara föräldrar <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag när jag kommer till jobb och ska läsa TA, vad ser jag inte på första sidan då?? Jo världens underbaraste och sötaste föräldrar dvs MINA!! Mamma var med på framsidan tillsammans med pappas Edsel. Sen när man bläddrar lite längre fram så kommer ett helt uppslag med bilder och text på min mamma och pappa.. =).. Grymt fina bilder.. Lägger in några här så att ni själv får se:








Snygga bilder va?? =)
Man blir grymt stolt... !


Idag är det onsdag och underbar väder. Jag vill bara ut! Men jag måste sitta här på jobb hur lite jag än vill. Önskar att jag kunde ligga på stranden och bara mysa idag, men jag får använda fantasin istället..
Snart ledig, längtar till nästa vecka!!!


/Denise

Vilken underbar helg!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vilken underbar helg jag har haft i Danmark, Bedrock!
Var lite nervösa när vi skulle åka om det skulle regna hela helgen, men vi hade tur! Det kom någon liten skur som varade i högst 10 min sen var det strålande sol, har till och med fått en fin bränna i ansiktet.. ;)
I fredags när vi kom fram packade vi upp tältet och in med våra saker. Sen åkte midsommarmaten fram, GRYMT gottigt! Vi hade myclet mat med oss så det räckte till och med till frukosten dagen efter, perfekt.. =)
Det blev en del cider och annats gott sen åkte vi ner till området där banden spelade. Det blev dans och prat med en hel del trevliga människor.. =)
Det blev inte sängen så sent i fredags, man orkar inte hålla igång hur länge som helst! Vi gick tillbaka och åt lite nattamat sen somnade vi gott i våra tält, jag tätt intill Marcus för att inte frysa!

Försökte sova länge i lördags men det blir så jäkla varmt inne i tältet! Så vaknade tidigt som vanligt, bara till att gå upp och göra sig snygg inför dagen.. =).. Det blev mycket slapp och solande, prat och god dricka.. =).. Jag och Jenny lyckades fixa skjuss in till den lilla stan och fixa pizzor! Gott men jag fick nöja mig med en grekisk slalad, min mage pallar inte trycket!!
Efter mat och vila så begav vi oss till banden igen, trevligt trevligt.. Jimmy, Skratch mf hade lyckats att hitta till Danmark med så det var fullt ös.. =).. Bilder kommer senare.. =)..

Söndagen spenderades först i solen på luftmadrassen och vilade upp oss inför hemresan. Det är som man säger "Borta bra med hemma bäst" Det är alltid lika skönt att komma hem, duscha och sova i en mjuk säng och sova gott.
Tyvärr så kan jag aldrig somna när det är söndag, jag vet inte varför! Jag ligger och vrider och vänder mig, jag hatar det!
Så idag är jag helt slut! Vill bara hem och sova, men det blir ingen sömn från ikväll. Jag har ju kurs efter jobb, vilket är grymt skoj.. =).. Sen kommer jag att somna som en stock ikväll, jag längtar!!!

/Denise

TREVLIG MIDSOMMAR!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3




Trevlig Midsommar!
Hoppas alla får en UNDERBAR helg!!


Idag ska jag packa ner kläder inför vår helg i Danmark, Bedrock.. =)
Ska bara komma på vilken klänning jag ska ha på mig imorgon, inte det lättaste. Men leopardklänning är väl aldrig helt fel?? =)


/Denise

Jävla skit!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår blev jag så jäkla förbannad på bloggen. Skrev 2 lååånga inlägg men nej den ville inte lägga ut dem, de bara försvann. Irriterande!
Men men..


/Denise

Trevlig helg i Tidaholm..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var man på jobb igen efter en trevlig helg i Tidaholm.
Slutade tidigare på jobb i fredags, allt var packat och fixat. Vi kom väl iväg runt 3 tiden, jag, Jenny, älskling och Jocke. Vi fick låna Monicas fina Honda, man satt ju som en prinsessa,, ;)
Vi mötte upp Jimmy och Magnus, utanför malmö. Det blev en del stopp på vägen, så det kändes som evigheter innan vi var framme! Regnet öste ner hela vägen, men när vi väl kom fram hade regnet slutat och vi kunde sätta upp tältet i lugn och ro.
Vi hade en super trevlig kväll, fast bandet kunde ha varit lite bättre, amn kunde ju inte dansa, men annars var kvällen perfekt. =).. Både jag och Marcus somnade som stockar! Fast jag vaknade en del gånger under nattens lopp eftersom Marcus lyckades putta av mig ifrån madrassen och ta båda täckena, jag frös sattan ta mig! Men det var bara till ha ta sig upp på madrassen och krypa nära, så somnade man gott igen. .=)

Lördagen spenderades en stund inne i Tidaholm, åt mat. Resten av dagan var vi inne på Jokers, shoppade lite (ovanligt eller) det blev en ny väska, klänning, t.shirt, linne och en jacka.. =)..
Det blev ganska lugnt på kvällen för min del. Men banden på kvällen tyckte jag var riktigt bra, speciellt Nosey Joe, de är helt underbara.. Man får dans i benen när de spelar, härligt.. =)
Tyvärr var där en del människor som förstörde för oss och bandet, Hoppade upp på scenen och klädde av sig! Sånt gör mig så jäkla förbannad! Folk har fan ingen respekt! Jag kan inte säga annat än att det kryllade av "Sibylla raggare" och "Blöjrockabilly", de kan fan stanna hemma! De gör inget annat än skämmer ut sig och förstör för oss andra.
Jenny fick tyvärr även se två tjejer ha sex precis innanför dörren till damernas, jag är grymt glad att det int evar jag som gick in. Jag vill inte se sånt, de kan de hålla för sig själva, de kan väl i alla fall låsa in sig på toaletten eller i sitt tält, vi andra vill inte se! Det roliga var att samma tjej dagen efter stod och spydde i vasken på toan, behöver jag säga mer??

Söndagen spenderades mest i bilen, ganska skönt faktiskt.. =).. Väl hemma så bjöd underbara Mats och Monica på goood mat.. =)..  Min mage fick inte mycket mat i helgen eftersom den är som den är, så igår kväll svullnade den upp, man kan nästan tro att jag är gravid! Fan jag hatar min mage! Idag fick jag ta på mig en lös klänning på jobb inte tror att jag är gravid, det hade inte varit så bra..

Nu ska jag fixa med lite papper, snart frukost.. =)


/Denise

Jokers...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Torsadg idag, snart helg igen, YEEESSS!! =)

Denna helgen ska vi bege oss till Jokers-träffen i Tidaholm. Jag hoppas verkligen inte att det kommer regna allt för mycket eftersom vi ska sova i tält.. =/.. Så vi får hålla tummarna!
Det ska bli roligt att komma iväg över helgen, vilket kommer hända en hel del i sommar, härligt.. =).. Det är tur att jag har mina änglar som kan ställa upp och passa Shira, ni är guld värda!!

Idag ska jag försöka hinna med mycket. Jag ska packa, vilket inte är så lätt man vet ju inte vad det blir för väder! Sen ska jag stanna förbi min syster och pussa på barnen, planera allt inför helgen och packa bilen med tält och allt det som behövs. Men men det går snabbt när man väl sätter igång.. =)

Förresten var nere en sväng i stan med Jenny och fick med mig en klänning, en skjorta och en kofta hem, precis vad jag behövde.. ;).. Med tanke på att jag shoppade igår med så inser jag mer och mer att jag verkligen är shoppoholic!


/Denise

Kan man ta bort magen??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Min mage håller på att  förgöra mig! Idag har jag så jäkla ont så jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är inte den smärtan som jag brukar, utan någon helt annan! Jag hatar det! När det är så här så orkar jag inte göra någonting, jag vill bara gräva ner mig.  Just nu vill jag bara hem till min älskling, krypa upp i hans famn och bara finnas. Men snart, om någon timme kan jag det, jag längtar!


/Denise

Trevligt besök ifrån Texas.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Är det en sak som jag hatar så är det verkligen måndagar! Jag vill inte, jag orkar inte, jag vill bara gå och gräva ner mig när det är måndagmorgon. Idag vaknade jag och var på ett jävla humör (stackars min älskade Marcus)! Ingenting blev bra och jag ser bara så hemsk ut när jag tittar mig i speglen, åhh jävla måndag!!!!
När jag väl kommit ut och gått en sväng med min Shira så känns det lite bättre. Sen är det nog en jävla tur att jag kör ifrån malmö till Trelle, då hinner man lugna ner sig en del, annars hade jag tagit ut min ilska på jobb, inte så bra!
Nu börjar det att lätta lite, men inte helt. Jag vill bara att måndagen ska försvinna och aldrig med komma tillbaka!

Jag har annars haft en bra helg. Vi har haft besök av Skratch (ni som är bilintresserade och tittar på bilprogram på Discovery bör veta vem det är). Men först i lördags åkte jag ock älskling hem till mina underbara svärföräldrar. Åt frukost och vandra med hundarna. Sen körde vi Monicas nya bil in till stan. Där var någon bilutställning, ganska fina bilar faktiskt.. =).. Sen blev jag tvingad till att bugga mitt i stan med en kille som ska gifta sig och hade svensexa, ja ibland får man helt enkelt bara bjuda på sig själv. ;).
Sen åt vi en supergod mjukglass.. =).. Det blev även lite shopping, även om vi bara var inne i en affär så köpte jag en klänning och ett linne, typisk mig ja jag är shoppoholic! =)
Väl hemma i Skegire igen så blev det lite sömn på soffan, skönt!
Efter det körde jag och älsklingen till Lund för att hämta Skratch. Det är en väldigt trevlig typ det där, även om han bara pratar amerikanska, haha.. =)..
Eftersom vi inte ätit på flera timmar så var vi väldigt hungriga! Vi bokade bord på Syltan, där har de världens godaste planka! Monica kom också in, supertrevlig hade vi verkligen! Tyvärr så har min mage klyddat som sattan denna veckan, jag kan inte äta någonting alls! Jag hatar verkligen min maga, någon som vill byta?
Sen blev det en sväng till Möllan, Jenny och Jocke kom också dit. Ddet blev en del öl och cider, gottigt!
Det blev även en sväng till Peter, där var partaj i hans studio. Hmm ja det var inte direkt min typ av partaj, men vi hade trevligt i alla fall. Sen vet jag inte var vi hamnade, men det kändes som att vi var på scoutläger, haha.. =).. Så där stannade vi inte så länge, vi var lagom till kl 3. Sen hade ajg tänkt att jag skulle somna innan Marcus och Skratch, eftersom att Skratch snarkar som fan! Men nej det hann jag inte. Så jag sov inte bra den natten, Marcus snodde täcket och Skratch lät som sattan! Men sen sov vi ju länge, vi gick inte upp från klockan var 12.30, skönt.

På söndagen åt vi god frukost, god buffé.. =).. Sen gick vi snabbt på Entré, ingen höjdare som vanligt. Sen blev det snabbt till garaget, Marcus ville visa Skratch. Sen körde vi till Skegrie eftersom vi skulle hämta Shira. Åt god kladdkaka och snackade skit.. =)
Sen blev det pizza, superduber gott!
Jag somnade gott och sov som en stock när min älskling kom tillbaka efter att han lämnat Skratch. Fick i alla fall min god natt puss sen har jag sovit helt underbart hela natten med mitt hjärta tätt intill mig <3

/Denise

Ge mig sol!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Underbart älskade Fredag! Jag mår alltid lite extra bra när det är fredag, speciellt idag när man får gå hem tidigare eftersom det är röd dag imorgon.. =)..
Igår var vi på Martins student, väldigt trevligt och underbart god mat och tårta.. =).. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge, man har ju ett jobb att sköta idag.. Men atck för allt Martin, hoppas du tyckte om presenterna.. =)
När vi kom hem efter studenten så möts jag av en uppsvälld Shira. Hon tycker inte om att bli lämnad på kvällen och för att protestera så hittar hon ALLTID på något hyss. Igår hade hon fått för sig att hon skulle äta mat ifrån hundtunnan, vilket hon aldrig annars gör! Men igår kände hon för det, öppnade locket, jag vet inte hur men det fixade hon, och åt tills magen inte pallade mer. Så nu ser hon ut som en dräktig tik! Magen är så jäkla spänd och hon orkar knappt röra på sig! Jäkla hund! Men hon är så söt.. =)..

Vädret idag är så jäkla tråkigt, vad har hänt med solen?? Ge mig sol!!! Jag vill sola i helgen, ta fram en av mina 4 nya bikinis och bara lata mig hela lördagen och söndagen, men nej! Inte ens det får man! Taskigt tycker jag...

Idag ska jag i alla fall sova med min älskling, har varit utan hans värme i 2 nätter, nu klarar jag inte mer! Men han ska iväg med jobbet ikväll så jag vet inte när han kommer hem, men jag kan vänta.. =).. Ska hålla mig vaken.. =)


/Denise

Ålderdomshem...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Just nu är jag trött som ett helt ålderdomshem!! Ögonlocken vägen nog 5 kilo var och jag orkar snart inte hålla emot, men jag måste! Sitter ju på jobb, måste jobba!!
Men bara 45 min till, sen kommer Jenny och hämtar mig. En sväng till Klagstorp och hämta hennes bil, hem och göra oss i ordning sen bär det av till Martin, trevligt..=)


Åhh låt mig få sova!!!  (Ska be Jenny köra så kan jag vila ögonen lite)


/Denise

Torsdag...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var torsdagen här. Den börjde med ett jäkla tråkigt väder, precis när jag skulle ut och gå morgonpromenaden med Shira då öste regnet ner. Så jag fick tvinga Shira ut och sätta sig och kissa på första bästa gräsbit sen sprang hon snabbt in igen. Hon sprang upp för trappan och la sig så fort hon bara kunde i sin korg, min hund älskar verkligen att bara ligga och slappa.. =)..
Natten mellan onsdag och torsdag sover jag alltid hemma i min lägenhet eftersom jag jobbar sent med ungdommarna då. Så onsdagskvällen är min och Shiras. Då lägger vi oss i sängen och myser, sen ligger hon tätt intill mig hela natten, under täcket och med sitt huvud på kudden, hur mysigt är inte det?? =) Sen vill hon verkligen inte gå upp på morgonen, hon ligger kvar i sängen och tittar på mig som om jag var dum i huvudet som går upp så tidigt, sötnöt.. =)

Idag ska jag på Martins student, var och fixade fina presenter igår, perfekt blev det.. =).. Tyvärr så jobbar jag imorgon så det blir ingen alkohol för min del, utan det blir att köra dit och hem. Måste vara hemma i lagom tid så jag orkar med jobb imorgon. Som tur är så har tanten tagit ledigt imorgon, så det blir lugnt och skönt.. =)

Tyvärr så blir det andra natten i rad utan mitt hjärta, det är jobbigt det.. =/.. Jag hatar verkligen att sova utan honom intill mig, då sover jag som bäst! Men jag får sova tillsammans med honom imorgon, längtar <3


Dags att jobba lite.. =)


/Denise

Vill ha en ny fin blogg!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag skulle vilja skaffa mig en ny och snygg blogg. Någon som vet hur man gör och vill hjälpa mig? Jag är helt enkelt urdålig på att göra sånt själv. =/
Men men jag överlever med denna med..=)

Onsdag idag, skönt.. Iofs så har jag en kort vecka, men det är helt underbart! Jag skulle alltid vilja ha korta veckor, livet hade varit mycket bättre då.. =)
Idag är det KU som gäller, ska gå igenom PRAG-listan, vilka som ska med eller ej. Jag hoppas innerligt att min älski och Jenny följer med. Tyvärr så tror jag inte att min älskling kan, men jag får försöka klara mig. Men bara Jenny kan! Jag vill ha någon av mina bästisar med mig, hur ska jag annars överleva min födelsedag den 1 juli? Då jag bli gammal och behöver stöd.. =).. Kom igen Jenny, fixa ledigt!!!

Annars händer inget speciellt idag, ska ner till stan och fixa studentpresent till Martin, ska dit imorgon, trevligt... =)

/Denise

Obeskrivlig kärlek <3

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Shira är mattes hjärta!
Shira är min bästa vän!
Shira lämnar aldrig min sida och min kärlek till henne kan jag aldrig förklara i ord.
Men det räcker att hon tittar på mig så läser hon av hela mig, hon vet vad hon betyder.
Shira vet att hon är mattes allt <3





En hund är den enda på jorden som älskar dig mer än vad hon/han älskar sig själv!



Shira finns alltid med mig!



/Denise

Min tripp i Stockholm...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har man varit iväg ett par dagar och min blogg har fått lida lite. Men jag ska försöka att göra en snabbgenomgång vad jag har hittat på de senatse dagarna:

Torsdag:
Jag och min älskling firade som sagt 2 år. Vi hade en underbar kväll tillsammans jag och min kärlek, den kunde inte ha varit bättre. Efter jobbet gick jag hem, vilade snabbt. Sedan gjorde jag mig färdig för kvällen. Det blev den röda klänningen med vita prickar och en stor röd ros i håret, riktigt snyggt! Jenny körde mig hem till hjärtat.
Sedan tog vi Taxi till La Roche (ursäkta stavningen) och där åt vi en grymt god middag. Jag har aldrig ätit tappas innan men det kommer utan tvekan att hände ett antal gånger till.
Det var skönt att vara ute och äta själv med älski, det händer inte så ofta. Jag njöt verkligen av att bara sitta där i hans sällskap, han är verkligen kärleken i mitt liv!
Efter den goda maten tog vi en sväng på Lilla torg, stannade på Friday´s och tog en god drink.
Vi var hemma runt 23 och då fick vi fixa det sista med packningen inför helgen.
Tack för en underbar kväll mitt hjärta <3

Fredag:
Upp tidigt och iväg till Skegrie för en god frukost. Mats körde oss sedan till Sturup och kl 08.30 landade vi i Stockholm, Bromma. Vi tog flygbussen och tunnelbanan och cirka en timme efter landning så mötte Fredrik upp oss. Fredirk och Åsa var så snälla så vi fick bo hos dem, tack ännu en gång!
De har en super mysig lägenhet i Hornstull.
Efter att vi lämnat väskorna gick jag, älski och Fredrik en runda på staden. Det blev lite shoppande i seconhand affärer, jag älskar verkligen seconhand och det kryllar av affärer i Stockholm!
Runt 4 tiden bar det av för att hämta älsklings nya bil, en Cadillac Eldorade 94, grym fin! Så nu åker man inte bil, utan Cadillac..;)
Tyvärr hann vi inte vila alls underdagen vilket medförde att på kvällen var både jag och hjärtat hel slut!
Efter att vi druckit lite öl och cider, ätit tunnbrödsrulle i parken och tagit oss till Debaser så kl 23.30 satt vi nästan båda två och somna. Så vi fick tacka för en underbar kväll och satte oss på tunnelbanan hem.
Sen somnade vi båda två innan vi la huvudena på kudden. Ingen av oss hörde när Fredirk och Åsa kom hem 3 timmar senare.. =)

Lördag:
Vaknade utvilad, skönt!
Fick god frukost och sedan bar det av på shopping..=).. Jag och älsklingen hade hela dagen för oss själva, Fredrik jobbade och Åsa skulle till släktingar i Göteborg. Jag och hjärtat körde med vår nya "familjemedlem" till DePalma och där shoppade jag en hel del.. =).. Det blev 2 par nya byxor, 2 t-shirtar, 2 skjortor till pappa och en tröja till mamma.
Efter att vi varit där, tittat på bilar och pratat med lite härliga människor så körde vi till Silvetto där Fredrik jobbar. Där blev det även lite inköp av skor, det blev 2 par till mig själv, precis vad jag behövde.. ;)
Sedan blev det Sushi med underbart sällskap. Efter det bar det av hem till Freidrik och där tittade vi lite på youtube, eller killarna tittade medans jag halvsov.. =)..
Klockan tickade bara iväg och rätt som det var var klockan redan 21. Bara till att ta på sig något varmt och ut och dricka gott. Vi satte oss på en grymt mysigt ställer, tror det hette typ Lasse i trädgården eller något. Det var jag, älski, Fredrik, Niklas, Alex och hennes kille ifrån Tyskland. Grymt mycket skratt blev det, en helt underbar kväll!
Sängen i lagom tid, dags för loppis dagen efter.

Söndag:
Söndagen spenderades förs med Fredrik och Niklas, det var loppis runt hela Hornstull, I love! Så även här fick jag shoppat en del, någon väska, klänning, hårspolar, My little ponny slott till Alice mm. En perfekt loppis måste jag säga.. =)
Efter det tacka jag och mitt hjärta för oss och för en underbar helg. Sen bar det av till Nynäshamn till älsklingens kusin Ralf och hans familj som består av snart hustrun Sara och söta Cassandra och Filip. Det blev en tur på deras båt hem till några bekanta som bodde helt underbart ute i skärgården. Fick god mat och härligt sällskap.
På kvällen blev det tv och godis, perfekt.. =)
Somande tidigt, helt slut!

Måndag:
Spenderade 6 timmar i bilen hem med älski. Det gick riktigt bra, satt som en prinsessa.. =)
Körde direkt hem till mina söta föräldrar för att fira min söta pappa som fyllde 51 år, GRATTIS!
Åt god mat och vilade i solen lite, skönt.
Sen stannade vi till hemma hos mina söta svärföräldrar, de ville ju e bilen.. =)

Sen kl 21 satt jag fastklistrad framför tv:n och Cityakuten, det är spännande nu.. =)
Sen somnade både jag och min kärlek som stockar, ville inte upp i morse.
Men nu sitter man på jobb igen, så är livet.. =)

Jag vill tacka alla underbara för en grymt bra helg!!


/Denise