Denssan

Livet på Solängen

Kategori:

Är ganska lugnt och skönt! Folke njuter :)

Verkligheten kommer

Kategori:

Nu närmar det sig verkligen, verkligheten!! Jobb startar på onsdag, hur ska det gå? Hur ska jag klara dagarna utan min lilla fisunge intill mig??!! Känner ångesten kommer krypande, vill inte! Jag tycker om mitt mammaliv alldeles för mycket! Men å andra sidan så tror jag att det blir bra att sätta igång att jobba också. Det blir nya rutiner i vår lilla familj och det blir nog bra. Har hämtat hem mitt sminkbord nu och ska sätta det på plats! Bild kommer sen :)

Det blev mer!

Kategori:

Det blev även en Emmafotölj :) Ska ha den i vårt sovrum när lille har flyttar ib helt till sitt eget rum :) Den är riktigt fin! Tack för en bra dag moster och Bettan! Skönt att sitta i lugn och ro utan barn ;)

Auktion

Kategori:

Är på auktion och shoppar! Har blivit med sminkbord, jag älskar det :)

Snart hemfärd!

Kategori:

Imorgon bär det hem igen! Vi har haft en super mysig semester och jag hoppas att vi är välkomna igen nästa år :) Så med välpackad bil men mina nya inköp så kör vi till skåneland imorgon efter frukost! På lördag ska vi hämta hem vår nya familjemedlem! Ser framemot vår lilla kisebebis och Hollie kommer att avguda honom :)

Nedräkning!

Kategori:

Ligger nerbäddad i sängen helt slut i huvudet! Idag har jag, syster och Sara shoppat en massa inne i stan. Jag fick med mig hem en del faktiskt för en billig peng, som ni vet att jag älskar :) Det blev ett par byxor, skor, linne, tröja, blus, 3 tröjor till lille, två koftor till lille. Hmm kommer inte ihåg allt :/ Men under 500 kr i alla fall (hade presentkort på hm med) Så jag är helnöjd :) Det blev riktigt god middag när vi kom hem, cider och en god drink. Tyvärr fick jag en jäkla huvudvärk som tog all min ork så nu har jag slängt in handduken medans de andra partajar utanför mitt fönster :) Har börjat nedräkningen nu, en vecka till sen är det jobb för denna svensken! Efter 16 månader ifrån jobb så känns det riktigt konstigt att snart vara tillbaka. Om jag ska vada ärlig hade jag kunnat vara hemma lika länge till. Kommer att sakna min lille så grymt mycket! Mammas tös har blivit stor och om en månad är det dagis som gäller! Kan inte förstå att hon blivit så stor! Men men tillbaka till verkligheten :) Nu ska jag kryps in till min absoluta favorit, mammas lilla älskling! Sov gott!

Matvrak

Kategori:

Eftersom det bara var jag och syster som var hungriga så slog vi på stort! Fisk och skaldjur var min och köttet systers! Bra jobbat av oss va :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_500b2421e087c332a90003c1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_500b2421e087c332a90003c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_500b2421e087c332a90003c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/812988/images/2012/pic_500b2421e087c332a90003c1.jpg" class="image">

Party!

Kategori:

Barnfria!! :)

Vi njuter!

Kategori:

Vi har varit en sväng nere i hamnen och tittat på båtar. Sen åt vi en god lunch och nu njuter vi i solen vid poolen. Livet kan nog inte bli bättre :)

Stockholm nästa

Kategori:

Nu bär det av med min lilla familj och syster med familj på vår semester till storstaden! Vi ska bo i vackra Nynäshamn hemma hos Ralf och Sara. Det blir bad i poolen, god dricka, Allsång på Skansen och Grönan. För att inte glömma shopping! Detta ser vi framemot!

Äntligen ny vagn till lille

Kategori:

Idag har vi äntligen köpt en ny fin vagn till lillen! Tack bästa svärmor för bidraget <3 Den är lila med fina stjärnor och jag är riktigt nöjd! Hollie med för hon satt fint när vi var på Ikea :)

Zlatan nr 2

Kategori:

Förresten idag på Parken så var där ett par dom trodde att jag och Marcus var Zlatan och Helena! de trodde att Helena färgat håret bara, haha ;) De missade kanske att vi gick med två töser, då de har två grabbar ;) Men ja vi kan låtsas att jag lever med Zlatan. Det hade inte varit fel om pengarna på kontot var det samma med :)

Folkets park

Kategori:

Idag blev det loppis igen, barnloppis i Folkets park och fynd har vi gjort, jag älskar loppis :) Nu leker barnen på lekplatsen och jag sitter här och myser :)

Loppisfynd 2

Kategori:

Loppisfynd

Kategori:

Jag och Linda tog med barnen på en loppisrunda och det blev lite fynd :) På Pingstkyrkan slösade jag hela 30 kr på en kruka och en Lp skiva! Riktigt nöjd! Sen tog vi en sväng till uteliggarnas loppis och där fick jag verkligen tömma plånboken! Men var ju så illa tvungen när jag hittade små guldklimpar :) Så det blev 8 st snappsglas och en lampett för hela 12 kr! Ja det sved till när jag skulle betala, det är en höjdare att gå på loppis ned prutexperten Linda :) Nu är vi påväg till Lomma på 40års galaj, det ser vi framemot! Ha en underbar lördag!

 

 

Underbart

Kategori:

All kärlek till dig <3

Kategori:

Äntligen!!

Kategori:

Nu fungerar appen igen, det var fantamig på tiden! Dagarna springer iväg och nu är det mindre än 3 veckor tills jag ska jobba!! Jag förstår nog inte riktigt att jag snart sitter på min stol tillbaka till verkligheten! Inga fler mammadagar med min prinsessa! Jo till jul ska jag ta några, det är jag bog värd då ;) Vi går i väntans tider på att vår lilla kisebebis ska komma hem. Vi har inte bestämt namn, förslag på namn till denna vackra pojke?? :)

Konstigt

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Är det bara jag som tycker blogg.se blivit konstigt? Jag förstår mig inte på ett skit, kan inte ladda upp bilder heller?
Jag vill börja blogga ordentligt igen men kanske ska öppna en helt ny istället? Får fundera lite :)

Idag har vi haft besök och lille har busat med sötaste Miller. De är verkligen så otroligt söta när de pussas, då slår mitt mammahjärta ett extra slag :)

Har även storstädat idag då vi får besök ifrån storstaden imorgon och det ser vi framemot! Då blir det full rulle i huset!

Grattis till migsjälv!

Kategori:

Idag är det min dag! Vilket betyder att man blivit ett år äldre och klokare :)
Vi har haft fullt upp hela dagen med barnloppis, Ikea och kalas. Jag gick upp tidigt iDag och bakade kladdkaka, två sorters muffins och två sorters pajer, kände mig duktig :) Sen hann vi handlat och fixat på Hollies rum och det blev riktigt fint! Hon älskar det :)
 
Tack till alla som gratulerar och firat mig idag, ni är bäst! 
Nu försöker jag natta en liten tös som har ont i munnen och är förkyld, lilla hjärtat <3
 
Flrresten from idag så är jag inte mammaledig längreminin semester har börjat och om en månad börjar jag jobba, ångest!