Denssan

Wihhooo idag är det en bra dag!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag känns allt på topp! Jag vet inte varför men det känns som att detta kommer att bli en bra dag! Hela dagen är planerade, jobba, luncha med Liza, få håret hos älskade kussen, äta god mat och dricka vin med Jenny.. =).. Antagligen blir det en liten sväng ut också, trevligt trevligt..=)
Ska bli mysigt att spendera kvällen men bara Jenny, det var längesedan det bara var hon och jag! Samtidigt så hatar jag att inte vara med älsklingen, men jag klarar mig nog tills imorgon, älsklig du är med mig i mina tankar och drömmar hela tiden <3

Men innan min kväll kan börja så har jag en lång arbetsdag framför mig, har en hel del jag måste fixa. Men det är bara roligt, då går dagen fort.. =)

Imorgon ska jag först hem till Annika med Jenny. Vi har lite mer planer som vi ska fixa med innan våra kurser sätter igång (glöm inte att anmäla er)
Sen på kvällen ska vi på kalas till Marcus kusin, trevligt =)
På söndag hade jag tänkt mig en sväng på IKEA, jag hittade en garderob som skulle passa perfekt hemma hos mig och Marcus, jag vill ha!! =)


/Denise

Jag vill inte ha mer snö nu!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vilket jäkla väder det var igår, det gick inte att vara ute! Jag gick snabbt hem efter jobb, köpte mat på sibylla (man får synda när det är dåligt väder) sen upp och kastade mig i soffan, skönt! Kunde spendera nästan 2 timmar där i värmen innan det var dag för att packa på sig en massa klder, ta på Shira 2 täcken (hon är så jäkla frusen) och sedan ge sig ut i ovädret! Tur att det inte är långt till jobb! Men det tog lång tid innan jag fick ut Shira, hon riktigt vägrade!
Väl nere på Ku så kom det ner några av "mina" ungdomar och det blev en massa sällskapsspel och en hel del goa skratt, underbart! =)
Efter jobb var det bara till att gå kvällsrundan med Shishi som tur var hade det slutat att blåsa! Sen hem och bädda ner mig och Shishi i sängen, skönt! Men sen kunde jag inte somna! Jag är inte van vid att vara helt själv, jag hatar att inte ha älsklingen intill mig! Och när jag väl sover hemma vill jag ha Jenny i soffan intill mig, så att jag har henne nära! Jag vill inte vara själv, tur att jag i alla fall har Shishi! =)

Idag är det torsdag och helgen närmar sig. Jag och Jenny har lite planer på att gå ut imorgon, det var evigehter sedan! Bara hon och jag, en riktigt myskväll men god mat, god dricka och en massa snack och förhoppningsvis lite dans, det ser jag framemot.. =)
Förresten Jenny är inne och fixar färgen på tatueringen idag, spännande!! =)

Efter jobb så blir det träning, faktiskt skönt.. =).. Det behövs! Jag måste även säga att jag är väldigt duktig och äter inga sötsaker (jo på lördagar) men det är väldigt duktigt för att vara Denise, jag är faktiskt stolt över mig själv! =)


/Denise

Tillsammans är vi ett!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

 

Älskling

Det är du och jag emot världen! Tillsammans klarar vi allt och tillsammans är vi ett!
Min kärlek till dig är oändlig! Du är mitt liv!


/Denise

Onsdag hela dagen idag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var det insdag, igen. Men det känns faktiskt alltid lika bra när onsdagen kommer, då är det dags för KU. Jag hoppas på att det blir sällskapsspel idag, jag älskar sällskapsspel! Förra veckan skrattade man så mycket att man nästan kissade på sig, det tycker jag om, haha.. =)

Så idag är det jobb hela dagen. Har en del papper som jag ska fixa med nu, massa fakturor, alltid skoj.. =)
Sen blir det hem efter jobb, en snabb sväng till Williy´s och handla mat, en sväng ut med Shishi (om jag får ut henne i detta vädret) och sedan blir det Ku och mina söta ungdomar. Som inte längre är ungdomar, de är vuxna människor men för mig kommer ni alltid att vara mian små ungdomar.. ;)


Jag och mina två prinsessor, ni är guldvärda <3 <3 <3



/Denise

Hon hade inte alla hönsen hemma!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Förresten såg ni Outsiders på kanal 5 igår. Jag kan ärligt säga att jag blev rädd för den tjejen med dockorna, hon kan enligt mig inte vara riktigt frisk. För det första så säger hon att dockorna pratar med henne och sedan bygger hon upp en hel fantasivärld med dessa dockor. Är det bara jag som tycker att det är lite skrämmande? Är man inte sjuk om man hör röster i huvudet och spenderar flera timmar om dagen tillsammans med sina dockor och lever ett liv tillsammans med dem? Är det inte dags att denna tösen växer upp och lever sitt liv utanför sin fantasi? Skrämmande tycker jag!


Tack min prinsessa Linda för ditt tips, det ska jag utan tvekan testa imorgon. Du är bäst <3 <3 <3


/Denise

Jag får panik!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vet inte vad jag ska göra! När jag kommer hem. duschat och lagt mig till rätta i soffan så kommer det smygande, jag får panik! Jag får be älskling om hjälp! Ja detta jäkla kilande på mina fötter! Nu när det håller på att läka och går emot sitt slut så kliar det sattan! Jag får ta blöta handdukar och klia igenom dem, jag vrider mig i soffan/sängen och får rent ut sagt panik! Jag hatar det! Men jag hoppas att det snart går över och att läkningen blir bra! För det är ju värt allt, för fy satan vilka snygga fötter jag har nu!

Igår planerade vi inför vår kursstart och nu har vi kommit fram till första veckan i mars, då sätter vi på Ryttaregården igång våra hundkurser. Men redan nästa fredagen den 7:e fabruari så har vi allmän träning, så har du hund, vilken ålder som helst, så är du välkommen till oss den dagen. Vi tränar tillsammans, fikar och pratar hund! Hör av dig om du är intresserad.. =)


Idag blir det TRÄNING! Äntligen säger jag bara. Jag har haft ett låååångt uppehåll men nu jäklar är det dags att ta mig i kragen och göra min kropp vacker till bikinisäsongen.. =)




/Denise

Leopard såklart!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Mitt senaste fynd:

Klicka för att stänga fönstret 

Jag HOPPAS att den passar, håll tummarna!

/Denise

Jag älskar att vara moster!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har spenderat hela helgen med mina små trollungar och jag har älskat varje minut! Jag älskar verkligen att vara moster till världens sötaste barn!
Fredagen blev det lugnt och skönt. Calina kom en sväng, vi åt våfflor, drack te, tittade på Disneyfilmer, snackade och bara mös. Barnen somnade tidigt och älsklingen likaså <3 Jag själv somnade inte från klockan var närmare halv 1.

Kl 6 blev jag väckt av min sessa Alice. Så det var bara till att resa sig och sätta igång dagen. Jag fixade med tvätten, mös med Alice och kl 7 var det dags för Vince att vakna. Han hade kissat ner sängen så jag fick tvätta av honom i duschen. Sen var det dags för frukost och väckning av älsklingen. Kl kvart över 9 var vi framme vid Old Bones laddade med varm chocklad, bullar och frukt. Men tji fick vi för när vi kom så hade de redan satt upp nummerlappar, perfekt tajming! Så det blev raka vägen till Entré och leklandet. Där blev det mycket bus och skoj och efter lite mer än 1,5 timme var jag och älskling helt slut! Då blev det Burger King och Jenny kom och mötte oss.. =)
Iväg till old Bones igen och denna gången fick vi vänta över 1 timme i bilen med barnen medans älskling bokade tid. Men det gick bra.. =)
Sedan blev det en tur till Slottsmuseumet och titta på djuren, mysigt! Men det är inte klokt vad allt var mycket större förr.. =)
Efter vår härligt utflykt blev det en sväng på mobilia med Vince sovandes i kundvagnen och Alice överlycklig och helsade på allt och alla <3 det blev ett par grymt snygga jeans till mig och ett linné, träffade Monica, Malin och underbart söta Lo =)
Direkt hem och satte igång med maten som Vince hade beställt, Thaimat.. =).. Älskligen gjorde en grymt god gryta och mamma & pappa kom och åt med oss. Sen spelade vi Geni och jag vann en av gångerna, duktigt Denise! =)
Vid 22 tiden åkte mina underbara föräldrar hem och jag tänkte natta Vince. Men när halv Pippi Långstrump hade gått så somnade JAG! Vinde väckte mig när filmen var slut och sa "Mutter jag går ner till Marcus och tittar tv", haha söta unge <3
Älsklingen och Vince kom sedan upp och vi satte på en ny film Lucky Luuk så efter 20 min sov Vince som en stock och jag kunde smyga ut till min säng.. =)

Sönadegn tog vjag barnen på morgonen och sedan köre jag och lämnade Alice hos min moster. Naww mosters sessa ville inte gå ifrån mig, underbart <3
Sen blev det jobb på auktionen hela dagen. Där fanns lite saker som jag ville ha, men som vanligt så gick det alldeles för dyrt!

Väl hemma halv 7 blev det duschen, en bok och lite tv. En annan del av Köong förstås, det kan jag inte missa.. =).. Sen somnade jag gott kl 9. minns inte ens att jag pratade med älsklingen när han gick och lade sig.. =)


Idag blir en en sväng hem till Annika med Jenny och planera inför våra kommande hundkurser, skoj! Är du intresserad av valplydnad, allmänlydnad, Rallylydnad så hör av dig! =)


/Denise

Äntligen underbart älskade FREDAG!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Dagen startade väldigt bra, lugn och skön. Nu sitter man på jobb och bara längtar tills dagen är över!

Kvällen igår spenderades först tillsammans med lillebror hos Ols Bones och tittade på när pappa fick sitt nya konstverk. Det är riktigt snyggt och jag är stolt över min pappa! Tänk att han för evigt kommer att ha våra namn på sin kropp, finns det något finare att ge någon??

Färgerna kommer på den 10 februari, den kommer att bli grymt snygg!

 

Efter att jag och lillebror syndat på McDonalds och tittat på när pappis blev färdig så körde jag hem. Älsklingen jibbade över så jag spenderade resten av kvällen med att läsa boken "vår lilla hemlighet". Jag måste säga att den är riktigt bra och väldigt lättläst så den kan jag rekommendera.. =)

Idag är det äntligen fredag och hela helgen ska spenderas med mosters små hjärtan! Jag och älskling ska vara barnvakt till söndag, spännande! idag blir det myspys framföt tv:n, antagligen med Lejonkungen (min favorit). Imorgon ska vi upp tidigt, ta en sväng till Old Bones och boka nya tider.. =)
Sen ska vi på Museum och titta på uppstoppade djur.. =).. om vi sedan orkar blir det en sväng till leklandet på Entré. Kommer nog att somna tidigt båda dagarna, skönt.. =)
Söndagen kommer att spenderas på auktion. Ska stå i caféet som vanligt. Jag ska försöka att låta bli att bjuda hem något denna gången, men det är så svårt.. =)


Dagens Denise:

/Denise

Idag är det pappas tur...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

att lägga sig under nålen.. =).. Han ska göra en stor tatuering på sitt bröst, jag är riktigt stolt över vad min pappa ska göra. Han ska skriva min mammas namn, min systers namn, mitt namn, lillebrors namn och barnbarnens namn (han har även lämnat plats till framtida barnbarn) Jag fick tårar i ögonen när han berättade detta. Han sa: "Det är ni som står mig närmast och därför vill jag ha er intill mitt hjärta!" Jag har helt enkelt världens sötaste pappis! Så direkt när jobbet är slut idag så bär det av till Old Bones med lillebror för att hålla pappas hand.. ;)


Världens sötaste pappa!

Jag har sovit riktigt dåligt i natt. Jag klarar helt enkelt inte av att inte ha älsklingen intill mig! Eftersom KU startade igår så kommer jag nu att sova "i min lägenhet" på onsdagar. För det första så känns det inte som min lägenhet, jag har "flyttat" därifrån för längesedan. För det andra så har Shira fått för sig att hon ska ligga under täcket tillsammans med med mig, något som hon aldrig gör annars. Det är inte alltid så mysigt som det låter eftersom hon väcker en minst 10 gånger på natten, då har täcket åkt av henne, så då får man lyfta täcket och släppa in henne. Sen ska hon lägga sig till rätta innan man själv kan lyckas somna om.

Jag hade en mycket trevlig kväll på KU igår. eftersom det är nytt år så är det inköpt en massa nya roliga sällskapsspel så hela kvällen gick åt att testa och jag skarattade grymt mycket! Det som tar priset var när min lillebror skulle krypa runt bordet, han är så söta han.. =).. Han chockade mig också, sattan vilken vig lillebror jag har..=)

Idag blir det som sagt Old Bones för min del, alltid lika trevligt.. =)
Sen kommer jag nog att somna kl 21 med min bok i handen och min älskling intill mig <3


/Denise

Svar till Torgny:

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Eftersom jag inte vet vem du är så lägger jag inte ut dina kommentarer.
Jag vill veta vem det är som kommenterar, så de så.. =)

/Denise

Idag är det onsdag, hela långa dagen!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var det mitt i veckan igen, skönt helgen närmar sig.. =)
Idag är det jobb från morgon till kväll. Slutar här kl 16 och börjar kl 18 på KU. Men det är alltid lika trevligt att träffa mina ungdomar.. =)
Har haft möte idag på jobb med mitt arbetslag. Jag måste säga att jag trivs väldigt bra på jobb, stämningen har blivit så mycket bättre och jag hoppas att det kommer att förbli såhär.. =).. Allt blir mycket roligare när man kan skämta och skratta med varandra, det tycker jag om.. =)

Så idag efter jobb nr 1 blir det bara hem, fixa med mat, prata med Jenny och gå en sväng med Shishi. Sen är det bara att bege sig till jobb nr 2. Slutar kl 22 ikväll och då är det raka vägen hem till sängen som gäller, längtar redan dit.. =)
Men idag får jag sova utan älski ocg det hatar jag! Men jag tvinga upp Shishi i min säng och kramar om henne under täcket hela natten, det är tur att matte har sin Shira <3 <3 <3



/Denise

Det kilar sattar!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Just nu kliar mina fötter något fruktansvärt! Jag vet inte var jag ska ta vägen! Men som tur är så har jag mina stövlar på mig så jag kan inte klia.. =)..
Ska snart hem och lata mig, jag längtar! Krypa upp i soffan med min bok och mysa tills älsklingen kommer hem, då är det dags för mat.. =)

Planerar stort inför helgen så jag och älski ska passa Vince och Alice, hela helgen! Det ska bli spännande och jag längtar! Mosters små älsklingar <3 <3 <3


/Denise

Tisdagar är veckans tråkigaste dag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag tycker verkligen att tisdagar är grymt tråkiga. Jag vet inte varför!!?? Kanske för att helgen är långt ifrån och tröttheten ifrån helgen kommer smygande?? Tråkigt är det i alla fall..

Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Jobba ett antal timmar till sen hem, fixa med maten, städa och läsa.. =).. Vet inte riktigt vad det är på tv idag mer än halv 8 hos mig =)
Igår tittade jag på Spårlöst, jag blir alltid tårögd i slutet när de har hittat den de söker, underbart program.. =)

Hade många besökare igår igen, men inga kommentarer. Fegisar.. ;)


/Denise

Ibland hatar jag bloggen!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Skrev ett LÅNGT inlägg precis, men nej det försvann. Sånt kan göra mig grymt förbannad! Så nu får jag försöka en gång till!

Fredagen spenderades på soffan, med 2 filmer, suschi, lite godis och älsklingen. En helt perfekt fredag.. =)

Lördagen vaknade jag tidigt. Smög upp för att läsa färdigt min bok "Om det så skulle kosta mig livet". Handlar om en kvinna som lämnat Kristet Centersyd utanför Höör. En väldigt intressant bok där hon berättar om "misshandlen" ifrån pastorn och resten av församlingen. Eller nja jag vill mer kalla det en sekt. För mig är det inte kristet att "misshandla" och utsätta någon för det som hon blev utsatt för. De skulle driva ut demoner ifrån henne på ett väldigt omänskligt sätt. Ja jag kan helt enkelt rekommendera er denna boken.. =)
Kvällen spenderades med mina älskade föräldrar, älski och Jenny. Det blev god mat, efterrätt, godis och en del geni-spelande. Härligt..=). Det var en underbar kväll med mycket skatt och en del USA snack, men tyvärr inte så mycket som vi hade tänkt.
Sov över hos föräldrarna, jag och älski delade en liten säng, så jag låg intryckt till väggen hela natten! Men älski hade stor plats och Shira kunde bre ut sig i soffan. Det viktigaste är att de har det bra.. ;)

Sönadag: Åkte en tur till Britten på sjukhuset. Mötte upp Mats och Monica och stannade i ca en timme. Sen tog vi en sväng till Maxi, hämtade Shishi och sen hem till soffan. Såg en film (eller jag såg halva), tvättade och sedan var det mina favvis program. Project runaway, underbart program och sedan det bästa En annan del av Köping. Vilka underbara människor! Jag verkligen älskar detta programmet! De får en på bra humör =)


Idag har jag inga större planer. Jobba färdigt, hem och städa och sedan är det väl tv:n eller den nya boken "Vår lilla hemlighet". Den handlar om incest och jag bli alltid lika förbannad när jag läser om det. Men samtidigt tycker jag det är väldigt intressant att läsa hur man orkar gå vidare i livet. Men jag har precis börjat så jag berättar senare om den är bra eller inte.. =)


Igår hade jag två långa samtal med en av mina favvisar Linda! Det var evigheter sedan vi pratade i telefon och jag ska erkänna att jag saknat det! Jag hoppas att du fick lite hjälp av mig och jag vill att du ska veta att jag finns för dig när du än behöver! Även om vi har långt avstånd emellan oss, så har vår vänskap ingen gräns! Jag är stolt över dig att du klarar all den press som du gör! De dagar du inte klarar det så vet du att du kan/ska vända dig till mig!  Jag vet att du kommer att klara detta! Men det viktigaste är att du mår bra och att du tar hand om dig, jag vill ha hem min Linda hel! Jag hoppas att vi ses snart! Du ska veta att jag älskar dig <3






Dags att jobba!

 

/Denise

Ni är några små blygisar.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag ser att jag har en del besökare, men aldrig någon som lägger en kommentar så att jag kan få reda på vem ni är, det hade varit skoj.. Kom igen lämna ett spår.. ;)

Idag är det min favorit dag, FREDAG! Helgen blir lugn och skön, ja tur är väl det eftersom jag knappt kan gå. Mina fötter är väldigt svullna så jag får hålla mig till mina ballerina skor. Det är inte vackert men det är de bästa, helt omöjligt att få på sig sina stövlar!
Jag kan säga att det blir inga långa promenader med Shishi, men hon får klara sig i några dagar. Marcus fick gå sista rundan igår, mina fötter orkade inte.
Ikväll blir det säkerligen en sväng hem till Malin, Brian och söta Lo. Så jag räknar med någon god mat och lite Wii.. =)
Imorgon ska vi hem till mina älskade föräldrar. Ska planera inför vår kommande resa, boka bil och vad vi vill se, spännande.. =)

Så helgen blir lugn och skön och jag tycker om det.. =)

Nu ska jag fixa lite med papper, måste bli färdig med avstämningen idag!


/Denise

Snart är torsdagen över, härligt!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då har denna dagen sprungit iväg! Skönt!
Jag har haft fullt upp med alla papper och avstämning, börjar närma mig slutet men har en del kvar tills imorgon. Sen är det hekg! Känns iofs lite konstigt eftersom jag enbart jobbat 2 dagar denna vecka, men det är skönt. Tänk om man haft så alltid, härligt..=)

Har precis fikat med en clementin och en kopp varm choclkad, sitter och funderar över hur det går för söta Jenny! Jag önskar att jag kunde vara där med henne som hon var med mig, men lite svårt när jag jobbar! Men jag ska i alla fall träffa henne direkt efter och se resultatet =) Längtar!


/Denise

Sommarskor nu i kylan!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja har man svullna fötter så har man. Idag får jag gå med mina rosa ballerinaskor! hur kul är det?? Jag har två par strumpor så det värmer lite. Men det är inte nog med det, jag går som en jäkla pingvin med, haha.. =)
Men det är helt och håller självförvållat så inget jag ska gnälla på. Jag helt enkelt älskar mina fötter så jag klarar att lida ett tag till, jag hoppas att det läker fort!

Snart kommer det en bild på Marcus nya tattoo med, har inte tid just nu. Har fullt upp på jobb!

Idag håller jag tummarna för min sessa Jenny för idag är det hennes tur att sitta hos tatueraren! Jag vet att det kommer att bli grymt snyggt! =)


/Denise

Nu sitter de på plats!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Så, nu är det gjort!
Fy fan vad ont det gjorde! Men det var värt hela smärtan och jag älskar verkligen mina "nya" fina fötter!
Eller vad tycker ni?? =)




Fötterna är väldigt svullna nu och det svider som satan!
Ska bli skönt att hoppa in i duschen och avsluta denna dagen, jag är helnöjd!
Imorgon bär det av till tatueraren igen, då är det älsklingens tur.. =)



/Denise

Nu ska min kropp snart bli vacker!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är det inte många timmar kvar. Jag börjar känna nerverna. Jag som aldrig innan varit så nervös när jag ska tatuera mig, men det är nog för att jag vet att denna gången kommer det att göra riktigt ont. Fötterna är känsliga, men men jag klarar det.. =)
Ska träffa tatueraren om en timme och titta på skisserna och sen ska jag vara där halv 4. Min söta Jenny ska följa med <3 Tack snäckan!



Nej nu ska jag få ner sista frukosten, ta på mig och göra mig redo för dagen!


/Denise

Det närmar sig med STORA steg!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Imorgon är det dags, då blir mina fötter fina. Åhh jag längtar! Även om jag vet att det kommer göra riktigt ont, men vill man vara fin får man lida pin! Mina fötter kommer att bli finast i hela världen =)

Så nu var det månda igen. Helgen går helt för fort. Jag har haft en väldigt lugn helg, skönt! I fredags var det bara jag och älsklingen. Vi lagade god mat och somnade tidigt, akn det blir bättre? <3 <3 <3
Gick upp tidigt på lördagen och åkte till Trelle. Älski skulel jobba så jag åkte hem till min syster och mina små favoriter! Det blev film (Pippi och Askungen) lite spel (memory) pärlarmande (som jag fick med mig hem) och en hel del mys!! Moster älskar er supderduper mycket!
Kvällen spenderades hemma hos Malin och Brian och världens sötaste Lo. jenny var också med såklart =) Det blev hemmagjord pizza och sen gjorde jag fruktpaj (jordgybbar, hallon och blåbär) till efterrätt, MUMS! Det blev Wii (Mario Kart) det är vår nya sysselsättning, men man blir jäkligt förbannad ibland, elelr hur Jenny?? ;)
Var hemma i lagom tid!
Tack alla underbaringar som förgyllde min lördag!

Fick en bild på mig och Vince <3



Söndagen sov jag lääääänge, skönt! Hade tänkt att ta mig en långpromenad men jag ångrade mig när jag kom ut. Shira krympte ihop till en boll och gjorde snabbt det hon behövde, hon ville inte alls vara ute vilket jag förstod, det blåste sattan och kallt var det! Så det fick bli en runda på knappt 2 km och sen hem till soffan. Vilade en stund sen blev det städning. Fixade mina kläder (det behövdes verkligen), dammade, sopade och gjorde riktigt fint, var riktigt nöjd.. =)..
Sen blev det en tur till Maxi och sen en underbart god middag som avslutades med fruktsallad, mums.. =)



Nu måste jag fixa med en hel del papper. Jag har tagit ledigt imorgon och onsdag så får jobba extra mycket idag..=)



/Denise

Jag är en Docka...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag under frukosten på jobb blev jag kallad Dockan. Jag kan inte säga annat än att jag blev riktigt glad, jag har alltid velat vara en docka.. =).. Med mina flätor och min röda skarfs i håret så ser jag tydligen ut som en docka, jag ska nog ha håret såhär oftare.. Ska se om jag kan ta en bild sen.. =)



Idag är det äntligen FREDAG! Världens bästa dag! Vi har inga planer idag, vi ser vad kvällen har att erbjuda. Jag siktar in mig på god mat och myspys i soffan, det är vad jag orkar idag.. =)

Har inga planer för imorgon heller, förutom att jag ska ut och gå. tror att det blir Bulltofta imorgon och bokskogen på söndag, det är så skönt att komma ut och gå. Rensa huvudet och få frisk luft. Sen är man helt slut på kvällen och då får man inga skuldkänslor om man latar sig och går en snabb kissrunda med Shira för då är hon så nöjd.. =)


Världens sötaste Shira <3 <3 <3


/Denise

Jag älskar leopard...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är helt och hållet kär i min mössa! Den värmer och den är grymt snygg =) Jag kan köpa allt jag ser bara det är leopard, har kommit in i en leopardfas hel enkelt, men jag älskar det.. =)

Idag är det torsdag, konstigt nog. Det känns som måndag. Men helgen är snart har och det glädjer mig. Inte för att jag har något speciellt bokat, det blir nog lugn och ro och någon långpromenad, men det är precis det som jag känner för. Känner inte alls för ut och partaja, inte när det är såhär kallt, då vill jag bara vara hemma i soffan och mysa.. =)






Hittade 2 söta sphynxar som jag blev förälskade i, jag vill ha!!

/Denise

Egodag... =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3





/Denise

Dags att gå hem, härligt!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu har jag tänkt att plocka undan mina papper och förbereda mig för hemfärd, underbart! Skönt att börja efter sin semester med ledig dag mitt i veckan, det kan verkligen inte bli mycket bättre.. =)

Förresten jag har upptäckt att jag har fått nya läsare, trevligt och välkomna hit.. =).. Hade varit roligt om jag fått reda på vem ni är med så även jag kan snoka hos er.. ;) Jag älskar att snoka!!

Jag håller tummar och tår över att det inte kommer med snö idag, jag vill inte!



/Denise

Bara en vecka kvar...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är det bara en vecka kvar till mina nya gaddningar, åhh jag längtar! =)
Jag vet att det kommer att göra så fruktansvärt jäkla ont, men vill man vara fin så får man lida pin. ;)

Tråkigt väder är det idag och jag vill knappt gå utanför dörrarna, det vill absolut inte Shira heller. Hon hatar det! Hon håller sig i flera timmar bara för att slippa, hon vill stanna under täcket och bara bli liggandes och kela, hon är helt underbar mattes bebis <3
Så idag efter jobb (får sluta tidigare idag, skönt) så blir det raka vägen hem till Malmö. Vänta på att älkling slutar och sedan åka och handla för idag får vi fint besök av Jennypenny.. =).. Det blir nog någon bra film och god mat för vi har tvättid idag med, tråkigt!
Sen imorgon kan man sova länge och det ska jag göra, härligt!
Hade även tänkt att gå en långpromenad antingen i Bokskogen eller Bulltofta, får se hur det blir men minst 5 km ska jag gå i alla fall..=)

Nu ska jag fixa lite till på jobb.. :=)


Snart har jar fler snygga konstverk på min kropp och jag bara älskar det!!


/Denise

Nu är jag tillbax igen!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har som ni säkert har märkt haft ett lite uppehåll med bloggen, eller nja med livet kan man kanske säga.. =).. Jag har haft mina 2 veckors ledighet och det har varit underbart! Jag har hunnit spendera tid med mina nära och kära och haft det kanon, jag ville verkligen inte gå upp i morse och bege mig till jobb, men man har väl inget val.
Nu när ajg väl sitter på jobb så tycker jag det är helt okey. Här är inte så många människor så jag kan lyssna på min musik och fixa med mina papper samtidigt och det tycker jag om!

Hoppas att ni haft en bra slut på förra året och en underbar start på det nya! Nu är det nytt år vilket betyder nya utmaningar och jag ser verkligen framemot vad det nya året har att komma med, jag hoppas på att det är många roliga och spännande saker! Mest av allt så längtar jag efter SOMMAREN och vi går emot rätt håll, wiiieeeiii... =)

Denna veckan jobbar jag bara 4 dagar, härligt! Så jag tror att den första veckan i jaunari kommer att springa iväg snabbt vilket jag tycker är positivt, jag vill att januari och februari kan springa iväg så jag kan räkna ner till vår resa.. =).. Nu har vi även bokat biljetter till träffen i Las Vegas, åhh jag längtar!! =)

Nu har snön börjat komma igen och det hatar jag. Snö är bara skit här nere i skåne, det bidrar bara med en massa olyckor. Folk kör som galningar och det gör mig så jäkla förbannad. Jag sitter och svär och skriker i bilen. Okey om de skadar sig själva men tänk om de skadar någon annan! Det är väl bättre att man kommer 20 min för sent än att man inte dyker upp alls. Jag hoppas att det slutat snöa tills jag ska köra hem till älsklingen!


Dags för lunch!


Jenny, Jag och älsklingen på Mojo i lördags <3



/Denise