Denssan

Inget Blåkulla för mig inte

Kategori:

Är det bara min blogg som är helt utflippad? Inget fungerar på den känns det som, jäkligt irriterande!! Men men jag försöker skriva i alla fall ;) Skärtorsdag idag och det innebär att man har långledigt from imorgon, härligt! Jag behöver all ledighet jag kan få! Men nedräkningen har verkligen börjat, inte många veckor kvar på jobb, känns faktiskt helt fantastiskt. Jag längtar efter att gå hemma och pyssla och mysa med de bästa jag har <3 Att ha tid till att städa, baka och göra vad man vill. Ja man kan faktiskt göra det även om man har barn, men man får ibland ändra på det liite ;) Men allt går, bara man vill! Ja med tanke på hur envis jag är så brukar det alltid gå som jag vill (lite ego får man vara) Dagen idag efter jobb ska spenderas hemma hos svärföräldrarna. Efter vi har storhandlat. Smarte jag (min hjärna har lagt av helt) glömde plånboken hemma så jag måste först hem och hämta den och resten av familjen innan det blir matshopping. Typiskt! Det är så skönt att få det gjort direkt efter jobb, men icke! Imorgon ska vi på kalas till sötaste Miller och då blir det mycket mys <3 Lille blev överlycklig när jag berättade för henne att hon ska till Miller på söndag, det är ett blivande kärlekspar <3 Hoppas ni får underbara dagar med de som ni har kära!

Marsipankurs

Kategori:

Har varit på en supermysig marsipankurs! Har fått med mig fina hönor och prickiga ägg hem! Riktigt nöjd :)

 

....

Kategori:

Måndagsmys med favoriterna

Kategori:

Igår efter jobb så kom bästa Bella och Philip till mig och lille då herren jobbade över. Vi åt god middag och mös. Men stackars Philip fick inte vara i fred i 2 sekunder, lille jaga honom hela tiden! När vi satt och åt så gick hon in på sitt rum,. satte sig där och kallade tyst "Philip" om och om igen tills han kom. Naww mammas lilla tös, hon väljer verkligen ut sina offer <3 Lille blev klippt också, så nu har hon en fin page ;) Tack Bella och Philip för en mysig måndagskväll!

Planering

Kategori:

Vi ska snart sätta igång med renovering av vårt badrum. Spännande!
Har hittat en väldigt fin platta till golvet, vad tror ni om denna? :)

Härliga fredag!

Kategori:

Känner mig som en 100-åring!

Kategori:

Jag kan knappt gå idag. Har så fruktansvärt ont i mina ben och min rygg. Tog precis en Alvedon och jag hoppas verkligen att det hjälper. Annars får jag jobba på som sattan idag på jobb så jag kan gå hem och vila lite innan lille kommer hem. Så jäkal skönt att det är fredag! Ska försöka att vila en del denna helgen (känner jag mig själv så blir det INTE så) Jag har så svårt med att vila. Har alltid någonting som måste göras, får liksom panik om det inte blir gjort. Så som städning, damning, bädda rent, leka med lille mm. Jag vill så mycket men orkar så lite =/ Tror det blir vagnshoppning denna helgen =) Vi har ju redan hittat den syskonvagnen som passar oss så den ska köpas och det allra sista ska också köpas hem så man kan börja förbereda och fixa där hemma inför lillprinsens ankomst!

Sista dagen är bokad

Kategori:

Idag har jag bestämt mig, jag känner att det är dags nu! Så den 19 april tackar jag för mig och går hem på mammaledighet, elelr först ska jag ta 3 veckors semester, härligt!! Sen har jag även tämnkt att ta en dag ledigt i veckan, jag behöver det. Antingen om jag tar en hel dag ledigt eller delar upp det på olika dagar. Jag kan bestämma detta själv. Börjar känna att jag behöver det, jag behöver vilan. Eller ja vila och vila, jag behöver fixa det sista inför lillemans ankomst =) Så i helgen blir det en sväng till IKEA för att köpa det sista. Förhoppningsvis blir det vagnköp nu i helgen också =) Mycket att planera och fixa, men det är spänannde och mysigt <3

Svärmor

Kategori:

Tack bästa svärmor för den underbart vackra vågen som nu pryder vårt kök! Jag älskar den!

Ullared

Kategori:

Nu är vi färdig shoppade! Riktigt nöjd med mina fynd även om det blev liiite dyrare än jag tänkt mig ;) Men saker till hemmet och våra små mirakel! Sitter i bilen nu och mina fötter gör jäkligt ont! Kommer att få lida sattan imorgon! Men men vad ska man göra?
Så tack svärmor och moster för en perfekt Ullaredstripp!!

Liten bebis i stor mage <3

Kategori:

Vi har varit på sista ultraljudet idag! Så himla mysigt att få se det lilla miraklet som lever rövare i mammas mage ;)
Det ser ut som att lillebror är i storlek med storasyster. De beräknar vikten på 3,2 kilo. En liten fisunge <3 Min mage är stor eftersom jag hat mycket fostervatten. Mer än 1 liter mer än "normalt".
Har i alla fall inte gått upp något mer i vikt tack och lov :)
Jag har börjat planerar lite om när jag ska sluta jobba. Vad det ser ut som nu så blir det om en månad. Funderar på att ta semester 3 veckor innan bf. Men usch det känns som evigheter till!!!



Idag lämnade vi lille på dagis utklädd till påskärring, åh världens sötaste! Hoppas att de fotograferar mycket!

En liten bild på miraklet:

3 ska snart bli 4

Kategori:

Jag tror inte att jag har riktigt förstått att vi snart kommer att vara 4 stycken i vår lilla familj <3 Att vi snart kommer att få en liten varelse till att älska högt! Men samtidigt så har jag svårt att förstå att någon annan kan vara lika underbar som vår älskade Hollie är. Hon förgyller verkligen våra dagar, hon får oss att skratta och vi avgudar verkligen vårt mirakel. Hon är det bästa vi gjort! Sen självklart så tror jag att vi kommer att känna precis likadant till den nya lilla varelsen som växer i magen <3 Men det är svårt att förstå innan man har honom i sin famn. Jag längtar efter att få mysa och gosa, att få känna bebisdoften och ha ett litet mirakel sovandes på mitt bröst. Jag längtar efter att få upp honom hos mig första gången, det ögonblicket är det bästa jag upplevt med lille <3 Jag längtar också väldigt mycket efter att få tillbaka min kropp, att få se ut som mig själv igen när jag kollar mig i speglen. Att få ha de kläder jag vill ha, alla mina underbara klänningar, jag längtar efter er! jag längtar efter att kunna gå utan stödstrumpor och att använda mina älskade pumps! Men men det är inte ås många veckor kvar, går in i vecka 33 idag =)

Jag är nöjd

Kategori:

Även om det inte blev precis den summan som jag och facket ville så kan jag inte klaga! Så jag säger bara, man ska aldrig ge sig! Stå på er när det inte känns rättvist! Skam den som ger sig ;)

Löneförhandling

Kategori:

Nu kommer snart mitt fack hit för att löneförhandla om min lön då jag tycker att den ligger i underkant. Önska mig lycka till ;)

https://cdn1.cdnme.se/812988/6-3/pic_514170caddf2b3690a510c13.jpg" class="image">

Trött, Tröttare, Tröttast

Kategori:

Jag är så galet trött! Kan knappt sova om nätterna, ingen ställning som är bekväm. Ja jag börjar bli ganska trött på min tyng och storlek nu! Hoppas de sista veckorna går snabbt!!

Lycklig Lycklig Lycklig

Kategori:

Idag känner jag min lyckligt lottad. Även om det inte hänt något speciellt eller det kommer inte hända något specielal alls idag. Jag känner mig enbart bara lycklig! Helgen har varit kanon. Fredagsmys blev det med moster och morbror med pizza och en hel del skratt år lille, hon är bara för goo vår lilla prinsessa. Hon kan underhålla 4 vuxna en hel kväll! På lördagen var det tänkt att jag, svärmor och moster skulle iväg en sväng på förmiddagen, vilekn blev att vi var hemma kl 17! Det blev Rusta, Ikea och Lärnerhems. Lite nytt till lillemannen i magen på Ikea och lite till hemmet. Mycket skratt, fika och ja bara en mysid dag tillsammans med ett perfekt sällskap! Eftersom vi skulle få gäster kl 18 så var det bara till att sätta igång med middagen och duka när jag kom hem och när klockan var lite över 18 så kom bästaste kusinen Bella med söta Ronja. Det blev god middag, bus med lille, god kaka och Melodifestivalen. Men som vanligt, den som vann var ingen höjdare i mina ögon/öron. Tycker inte alls om Robin. Hade mer hoppats på Gyllenhammar eller han som komtvåa. Men icke. Det var en lugn och skön kväll och jag somnade innan jag lagt huvudet på huvudkudden ;) Igår började vi med att rensa saker till Loppisen vi ska ha i Tommarp på lördag, missa inte den! Så vi gick igenom kartong efter kartong, sen var min rygg helt förstörd! Sen blev det en tur till bästa Therese, Jens, Miller och Bell. Miller och Hollie leker så himla fint tillsammans. De är så lika i sättet så det nästan är lite skrämmande ;) Men när de kramar om varandra och ger varandra pussen så smälter man, världens sötaste <3 Det blev god middag och en massa snack. Tiden springer verkligen iväg när vi träffas, alldeles för snabbt går det! Lille somnade gott i bilen hem och sov sedan i sin säng till kl 4 på morgonen! Kryss i taket! Mammas stora flicka <3 Men jag måste erkänna, det var väldigt tomt i sängen utan mitt lilla hjärtegull <3

Ett vackert leende

Kategori:

....

Kategori:

Ett litet hjärta

Kategori:

Har varit hos Bm idag och fått lyssna på det lilla hjärtat. Allt ser bra ut och låter bra. Typiska pojkljud ;) Det känns så skönt att gå dit och se att allt är bra! Min mage växer och ligger nu lite över kurvan. Men jag har inte gått upp mer i vikt sedan jag var där sist, skönt! Att magen är stor kan jag inte hjälpa, det är kanske en stor bebis där inne ;) Det får vi se på kommande UL, spännande!

Fredag!

Kategori:

Äntligen!!

Telefonkö

Kategori:

Att sitta i telefonkö till Skatteverket är ingen höjdare! Usch och blää säger jag bara!

Trött och tung

Kategori:

Nu börjar det kännas överallt! Andningen är tung, ryggen värker, fogarna värker, förkylning, vätska i benen, tung och klumpig. Det börjar märkas att det närmar sig. Bara några veckor kvar, tack och lov ;)

Dagens fynd!

Kategori:

Det blev inte mycket fyndet idag, nr ön dessa underbart fina keramiktavlorna :) Ja de är riktigt fina, kommer att passa utmärkt hemma hos mig :)

Auktion

Kategori:

Är på auktion med bästa moster idag! Inga fynd än så länge, men inte slut än ;) Är lite saker jag vill ha :)

Lördag

Kategori:

Lördags morgonmys hos bästa föräldrarna <3