Denssan

Då var helgen slut och man är tillbaka i verkligheten...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då sitter man på jobb igen efter en underbar helg tillsammans med Jenny och hennes familj. Vi åkte direkt efter mitt jobb i fredag. Var hemma hos Jennys pappa och Monica vid runt 6 tiden. Åt en grymt god middag, vi måste få det receptet eller vad säger du Jenny? =)
Sen blev det Så ska det låta, småtävlade, eller ja jag tävlade, tycker att det är grymt roligt =) Sen blev det en liten sväng med sötnosen Eddi så Jenny fick passa på att röka ;) Efter det så visade vi dem hur vi spelar Geni, som tur var så såg vi att de hade Genispelet hemma, så det blev några omgångar. Fysattan vad Jenny pappa kan mycket om allt, man hade inte en chans! Sen blev det sängen redan vid tolv tiden, helt slut!
Vaknade pigga kl kvart i 7, varför vaknar man alltid tidigt när man är ledig? Tog en 45 min promenad med Eddi, underbart att gå ut tidigt i skogen och bara finnas. Efter det blev det supergod frukost med smoothie, mumsigt! Tog sedan en tur med Monica till två seconhand affärer, jag älskar verkligen seconhand! Man kan shoppa snygga saker som ingen annan har och billigt är det =) Det blev lite väskor, öronhänge och skärp för mig och Jenny och jag spenderade HELA 60 kr och Jenny 80 kr. I den andra affären köpte jag en riktigt snygg rutig skjorta (i rosa så klart) och ett par öronhänge, hela 40 kr, vilka klipp =)
Sen körde vi hem till Jennys mamma och dags att kela med alla 7 bebisarna! Jennys söta mamma fixade lunch till oss, riktigt gottigt. =). Sen satt vi hos valparna och bara mös, underbart med valpdoft (som består av urin, bajs och matblandning) men det luktar bebis =). Blev en promenad med Diesel och Yamma med, härligt. Jag älskar skogen!
Det blev kinamat på kvällen för mig och jenny, gottigt =) Satt och snackade en hel del skit, mest om pojkarna faktiskt. Saknar de som tusan! Sen skulle vi ut, men det stället vi skulle till fanns inte längre, åkte och tittade om det fanns något annat skojigt, men nixpix. Men det gjorde inget för jag var helt slut. Somnade nästan direkt när vi kom hem, skönt!
I söndags blev det shopping på Torpet (tror att det hette så) Jag, Jenny och Jennys söta lillasyster Ellinore tog en sväng dit och jag inhandlade en snygg tröja, diadem, armband och hårblomma. jenny köpte en hel del och Ellinore fick nästan en helt ny garderod, åt god mat och hade supder trevligt =)
Hem till valparna igen, jag är helt förälskad i dem, helt underbart söta! Det finns inget som är så gulligt som valpar, man blir helt sjuk och man vill bara ha alla =)
Det blev spel också, TP och Yatzy, alltid skoj med spel =). Somnade tidigt i söndags med, härligt=)
Igår gick vi upp vid 6-tiden. Packade bilen och åkte till Ullared. När vi kom dit fick vi parkering nästan ända framme, jag har aldrig fått det innan, så det var väldigt lagom med folk, skönt! Det blev en hel del shopping, jag spenderade 2300 kr och det var väl spenderade pengar tycker jag. Jag har ju två lägenheter att handla till =) Ska göra fint i Marcus lägenhetn innan han kommer hem =)
Det blev även ett par skor i skoaffären utanför, jag och Jenny kan inte gå förbi en skoaffär utan att ha med oss ett par hem =)
Vi hämtade Shira vid 3 - 4 tiden, min älskade lilla Shishi =). Hem och packa, tvätta, städa, rensa och allt sånt skoj. Men det är ett måste, har mna handlat nytt måste gammalt ut. Måste rensa till Jenny ska flytta in till mig med. Hon sa upp sin lägenhet idag, så nu får vi se när hon flyttar in, snart blir det nog =)
Hade spelkväll och myskväll med Jenny igår, åt våfflor tills vi höll på att spy. Träffade min älskade syster med <3

Jag har haft en helt underbar helg, atck så mycket min underbara Jenny <3

idag ska jag antagligen hem till min syster och de älskade barnen <3

Marcus har kommit till Hollywood nu, jag är inte alls avis ;) Saknar dig så jag håller på att spricka! Älskar dig över allt!

Varför är livet så orättvist ibland? Jag förstår inte att hemska saker händer de som minst förtjänar det? Varför? Ibland orkar man inte mer men man måste kämpa vidare och vara stark. Visa att man finns där för de som behöver en. Det ska du veta (du vet vem ni är) att jag finns här för er både två i vått och torrt. Det är bara till att ringa eller komma jag finns där! Jag tänker på er hela tiden och jag kommer att göra allt jag kan för att allt ska bli bra! Jag älskar dig och hela din familj av hela mitt hjärta!


/Denise

Jag saknar mitt hjärta...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3



Jag saknar min älskling och hans underbara pussar!
Love you!!


/Denise

Nu är äntligen fredagen här!! =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Nu är det äntligen den fredagen jag har längtat ett tag efter.. =)... Idag är det dags för mig och Jenny att åka till Göteborg, härligt!
Ska åka direkt efter jobb, eller ja innan jag slutar egentligen. Idag ska jag helt enkelt gå tidigare, skönt! Så vi ska köra senast halv 3 idag. Ska först hem till Jennys pappa, ska äta och sova där till imorgon. Sen imorgon ska vi hem till Jenny mamma och kela med alla söta små bebisar. Jag kommer att bli helt sjuk när jag sitter där med 7 valpar omkring mig, åhh jag älskar valpar! Deras små söta tungor som pussar och deras små vassa tänder som småbits, kommer kanske att sno med en hem, vem vet?? =) Vi kommer nog att sitta hos valparna i evigeheter sen hoppas jag att det blir utgång på kvällen, det behövs. Jag måste komma ut och skaka på de lurviga. =).
Söndag blir nog en slappedag, ladda batterierna inför måndage då vi ska till Ullared, skojigt!
Så jag tror att detta kommer att bli en helt underbar helg <3

Igår efter jobb var jag helt slut. Gick direkt hem och kastade mig på sängen. Precis när jag höll på att somna så insåg jag att jag glömt att gå ut med Shishi, så det var bara till att resa sig upp och ut och rasta hunden. Efter det somnade jag som en stock. Åkte hem till Jenny lite över 6, sen mötte jag min kusin och Ronja lite över 7 på Valen. Gick en sväng, shoppade en skinjacka, även om jag sagt att jag inte alls ska shoppa, men det stod verkligen Denise på den =)
Det var en trevlig tur i staden, sen åkte jag hem till Jenny igen. Åt plättor och tittade på Rännstensungarna, min favvis film ;)
Sen somande vi gottigt. Vaknade tidigt idag, vi som hade tänkt att sova lite längre, men nä. Men det var iofs ganska så skönt att bara ligga i sängen och slappa, inte ofta man hinnder det på en vardag. =)

Nu sitter jag på jobb, hoppas att dagen ska gå snabbt!
Saknar min Marcus något så fruktansvärt mycket idag, min kropp och själ skriker efter honom. Men jag får klara mig i 3 veckor till. Jobbigt men det måste helt enkelt gå..


/Denise

Idag är det en bra dag...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Igår var en bra dag.. =).. Som alla andra dagar i denna veckan så sprang dagen bara förbi, skönt.. =)..
Hade en trevlig kväll nere på kryptan med goda våfflor och underbart sällskap. Sen när jag kom hem var jag helt slut! Jenny kom till mig efter hennes kurs. Vi pratade lite om vad som hänt under dagen sen somnade vi båda två som stockar.
Jag vaknade 20 min i 4 och såg att jag fått sms av min älskling, jag blir lika överlycklig varje gång =) Men ögonen halvt öppna skickade jag ett gulligt sms tillbaka sen somnade jag om lika snabbt som jag vaknat, härligt.. =)
Det var lite segt att komma upp i morse, jag och Jenny kände oss inte så motiverade men efter en stund var vi ute på vår häligt morgonpromenad. Vädret var helt underbart och det var riktigt skönt att vara ute i 40 min. Sen var det bara till att hoppa in i duschen, ta på sig, sminka sig och äta frukost och gå till jobb.
Jag har haft en lug och skön dag än så länge, jag älskar torsdagar när jag är själv =)

Idag var det planerat att jag skulle en sväng till mina söta systeryster men nu hade hon bokat in att hon skulle träna, så det sket sig.. =/.. Så jag får vara hemma och sysselsätta mig själv eftersom Jenny ska jobba. Sen ska jag möta min kusin vid 7, vi ska en sväng till stan. Ska bli roligt eftersom att vi två inte har träffats på evigheter, det är på tiden nu =)
men jag ska inte shopa idag, nej ajabaja på mig! Jag måste försöka att låta bli. Jag var i alla fall duktig idag när jag var inne på Tradera, inga nya bud, kryss i taket.. =).. Fast jag vann två saker igår, men det är en anna femma.. =)

/Denise

Shoppoholik??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Ja jag har insett det nu, jag Denise Ahlbeck är Shoppoholik!
Men jag kan inte säga annat än att jag älskar det! Jag älskar att shoppa och fylla den redan fyllda garderoben med nya klänningar och kjolar. För det är mest klänningar och kjolar jag shoppar, kan inte få nog av dem! Det är så grymt snyggt med en vacker klänning och ett par helt underbara skor, helst pumps. Skor har jag så att det räcker och blir över, jag har helt enkelt tappat räkningen. Jag har skor som jag köpt för många år sedan men aldrig använt men gud vad det är snygga. Jag nöjer mig med att bara titta på dem, har de på hyllan så att alla kan se =) Jag är nog inte enbart en shoppoholik utan även en samlare på skor och klänningar. Jag längtar tills den dagen då jag har en stoooor garderob där jag kan ha allt samlat och slippa att ha allt nere i källaren. Men den dagen kommer och det är väl som man säger, den som väntar på något gott.. ;)
Det var faktiskt just idag för exakt 45 minuter sedan då jag insåg att jag är shoppoholic. Jag och Jenny var och lunchade i satn och jag skulle in om ICA för att handla våfflor (det är våffeldagen idag) till mina KU:are. Vi stannade snabbt på DNA men där sa vi att vi inte skulle shoppa någonting alls nu innan vi varit på Ullared. Sen på vägen ut gick vi förbi Gina och vad ser jag inte genom rutan? En helt underbart bedårande söt klänning i rött med vita prickar. Sidan om hängde en likadan fast i marinblå med vita prickar. Jag tittade på Jenny och ja det slutade med att vi stod i ett trångt provrum med vars en klänning på oss. Det tog inte mer än 5 sek innan vi bestämt oss, denna klänningen ska med hem. Så så var det med shoppingen innan Ullared, haha. =)

Idag är den onsdag och hela dagen är planerad. Slutar om 2 timmar. Ska hem och gå en promenad med Shira sedan hem och städa. Kl 18 ska jag öppna på KU och ska träffa mina underbaringar! Där blir det antagligen spel som vanligt och sedan Efterlyst. Sen kommer Jenny hem till mig efter sin kurs och vi kommer att snacka lite skit innan vi tillsist somnar gottigt.
Imorgon är det upp tidigt och en långpromenad innan jobb.
Härligt med välplanerade dagar! Fick precis ett sms av min älskling, jag blir så jäkla glad när ajg får det, det pirrar i kroppen! Jag saknar honom så jäkla mycket! Vill ha honom här!


/Denise

Första dagen utan min älskling..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var första dagen utan min älskling avklarad. Känns ganska så bra ändå, även om det enda jag skulle vilja nu är att krama om honom! Men jag fick ett sms precis och nu är de framme i San Francisco efter 8 timmars försening. Skönt att veta att resan har gått bra och att han just nu ligger i sängen på hotellet och myser.
Idag var jag och Jenny riktigt duktiga. Vi gick upp kvar över 6, tog på oss kläder och gick ut med Shira. Vi gick i 40 min i rask tackt och jäkel vad skönt det var! Även om det var kallt och ruggigt så var det helt klart värt det. Vi hade också en jäkla tur för när vi kommit hem igen så började det snöa, perfekt tajming =)
Sen idag efter jobb ska vi hem en sväng till mina söta föräldrar, äta mammas goda mat och snacka skit =) Efter det blir det ännu en långpromenad och sedan en sväng in till solariumet, det behövs! Jag är så vit så att man nästan ser igeom mig, haha. =).

Igår påbörjade jag och Annika vår Rallylydnad ute på klubben. Det gick väldigt bra och lika roligt som vanligt =) Skönt var det också eftersom att vi var själva ute på klubben, vi hade båda planeran för oss själva, även om vi inte behövde dem =)
Tur var det att man hade packat på sig en massa kläder, för när man sjäkv bara står still och säger vad alla andra ska göra, så blir amn väldigt kall. Nästa gång ska jag ta med mig Shishi, hon måste verkligen komma igång nu.
Efter Rallyn körde jag hem till Jenny där jag nu har bosatt mig, haha. =). Söta jenny hade gjort en grymt god fruktsallad och det var precis vad jag behövde, tack snäckan =)
Sen somnade vi gott tills Shira väckte oss 20 min i 5, då ville hon pussas lite.. =)

Nu sitter jag på jobb, har precis haft möte, trevligt trevligt =)
Dags att fixa med dagens papper =)


/ Denise

Då var man gräsänkling..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Usch jag verkligen hatar det. Idag åkte min underbara älskling till USA och ska vara borta till den 17 april. Jag vet att han kommer att ha väldigt roligt och han behövde verkligen komma iväg, men jag vill inte vara här hemma själv. Tiden kommer att gå fort för honom eftersom han kommer att uppleva så mycket. Iofs så har jag bokat i en hel del jag med =) på fradgs ska jag och Jenny äntligen åka till Göteborg, jag längtar! Det ska bli så grymt skönt att komma ifrån lite och bara ta det lugnt. Men jag kommer att sakna mig älskling så fruktansvärt mycket, jag kommer att sakna att bara höra hans underbara röst. Men jag överlever, det har jag gjort innan. Jag hoppas att dessa veckorna går snabbt!

Jag har annars haft en grymt härlig helg. =). Direkt efter jobb i fredags körde jag och handlade mat och sedan hämtade jag världens sötaste Vince. Vi åkte hem till Marcus och han pratade hela tiden i bilen. =). Fixade mat och sedan hade vi piknick eftersom jag lovat detta. Vi la en filt på golvet farmföt tv:n och satte fram popcorn, godis, kex, chips och kinderägg. Vince var redan mätt efter maten, men han öppnade i alla fall kinderäggen och lekte med leksakerna. =). Sen gick vi till det nyöppnade Entré, fy för vad där var folk! Träffade Jenny och Danne, gick en sväng men det gick inte att gå in i några affärer. Vince somnade gott i vagnen, sen gick vi en sväng till China box och Jenny, Danne och Marcus åt. Efter det gick jag, Marcus och Vince hem. Marcus la sig och läste för Vince, så jäkla sött! Sen satte vi på Dumbo och vi alla tre somnade innan klockan var halv 10. Skönt =)
Vaknade kvart över 6 i lördags, Shira ville upp i sängen. Sen kunde ingen av oss somna om. Vi låg kvar och pratade sen var det dags att handla bullar. Vi stod utanför bageriet tjugo i 8, men de öppnade inte från klockan 8. Så vi fick gå en extra sväng, tyst och mysigt var det.
Efter frukosten kom Jenny och hämtade mig och Vince, åkte in till Malmöutställningen och tittade på hundar. =). Jag fastnade så klart i Ridgeback ringen och fick även träffa min uppfödares son. Eftersom min uppfödare gick bort för något år sedan och jag saknar henne fortfarande grymt mycket, så var detta ett väldigt trevligt möte. Det kändes nästan som vi känt varandra innan och hans tjej var också väldigt trevlig. Jag hoppas faktiskt att vi träffas igen så att ni i alla fall får träffa Shira. Vi blev båda två besvikna när vi insåg att inte en enda Blomsterängaren ställdes ut, jag skulle ha ställt Shira i alla fall, hon är ju helt klart snyggare än alla andra ;)
Vi träffade även mamma och Monica, moster och Bella. Jag vet inte exakt hur många timmar vi var där, emn det var helt enkelt en underbar dag. =) Det blev en hel del shopping och massa hundprat, tack alla för en underbar dag <3
När det var dags att köra hem och lämna Vince så ville ahn inte alls hem. Han ville stanna hos moster, sötunge! Han trivdes tydligen bra när han fick all uppmärksamhet mosters lilla hjärta <3 Jag och Jenny körde till Trelle och lämnade av sötnosen.
Sen gick jag, Jenny, Marcus och Danne ner till Syltan och åt underbart god mat. Sen somande jag och älsklingen direkt efter Robinson, mysigt <3

Igår jobbade jag hela dagen på auktionen, trevligt var det. =). Sen åkte jag och älski hem till ahsn föräldrar Mats och monica och åt grymt god mat, tack Monica =)
Sen hem och älskling fixade det sista inför resan. Usch jobbigt att titta på, jag ville bara hoppa ner i resväskan och säga till honom att ta med mig! Men jag vet att jag är med honom hela tiden, vi två är alltid tillsammans <3


/Denise

Myspys fredag..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Härliga underbara fredag!
Man mår alltid helt underbart när fredagen kommer, livet känns underbart. Idag ska vi ha världens sötaste Vince, vi ska ha myspys med godis, film och annat smått och gott..
Nu är det sista helgen min älskling är hemma på över 3 veckor, känns lite konstigt. Även om det var samma sak som förra året så är det minst lika jobbigt nu i år. Det känns konstigt att jag inte kommer att kunna höra hans underbara röst på flera veckor utan för "nöja" mig med sms. Klart jag blir överlycklig när jag får sms av honom, de betyder grymt mycket, men jag kommer att sakna hans röst! Så denna helgen ska jag försöka njuta av att lyssna på honom.. =)

Imorgon är det utställningen som gäller. Alltid lika trevligt att gå där, speciellt när jag ska ha Vince och Jenny med mig. =).. Ska även träffa Monica och mamma där. =) Det blir nog att man går där i ett antal timmar och tittar, shoppar.
Imorgon kväll har vi inget bokat. Det kommer nog att bli att vi bara är hemma. Älsklingen måsta packa och fixa det sista inför resan.
Sen ska jag jobba på auktionen på söndag. Så det blir en lugn och skön helg.. =)


/Denise

Snälla väx upp!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Haha vissa människor kan man inget annat än att skratta åt!

Förlorad vänskap...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vänskap är något som är väldigt viktigt för mig. Vänner är något man ska ha hela livet och som hjälper en när man mår dåligt och firar med en när allt är på topp. Man träffar många människor som kommer in i livet, vissa stannar för evigt vissa bara för en kort stund. Men de man bara har för ett tag, kan hjälpa en mycket på vägen, få en att inse saker som man inte kanske hade kunnat inse innan. De hjälper en på vägen, men kan tyvärr inte stanna kvar av olika anledningar.
Vänner är något som man ska kunna lite på i vått och torrt, som man kan berätta alla hemligheter som ingen annan får ha reda på, och man vet att de aldrig kommer att komma ut. Det är en härlig känsla när man vet att man har en vän som alltid finns för en.
För mig är det inte viktigt att ha många vänner, det räcker med ett fåtal som är en riktigt nära, det är de som ger en allt som man behöver.
Ibland så tar det lång tid innan man inser att en människa inte är det du hela tiden har trott. När den tiden kommer så försvinner den vänskapen du en gång känt. Det finns ingen vänskap om man aldrig kan lite på personen, då är vänskapen borta.
Det kan kännas ganska tungt först men efter ett tag så inser man att det var det rätta som hände. det är inte lönt att försöka fortsätta med något som är dömt att misslyckats. Speciellt inte när personen har sårat dig och din familj på det värsta sättet man kan.
Jag behöver inte många vänner, jag behöver bara de som jag verkligen kan lita på, de som aldrig skulle såra mig!
Det värsta en vän kan göra är att ljuga och snacka skit, vad är det då för en vän? Ingen vän som jag vill ha i mitt liv i alla fall!

Jag är nöjd med allt jag har och just nu så njuter jag bara av livet. Våren är påväg och livet känns helt underbart!


/Denise

Våren är här.. =)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Då var det torsdag och det innebär att man är själv på jobb, skönt.. =).. Har en hel del pappersarbete att göra men det går ganska snabbt.. =)
Det är grymt härligt väder ute, synd att det inte var lite varmare bara men det närmar sig och det känns helt underbart! Jag längtar tills jag kan springa barfota i gräset, sola på stranden och mysa framför grillen på kvällen. Livet känns så mycket lättare när sommaren är här och man kan bara njuta av att sitta stilla i solen. Jag hoppas att sommaren kommer snabbt.. =)

Idag ska jag en snabb sväng ut till klubben och träffa Annika. Måste planera inför kursen som vi ska ha nu på måndag. Det ska faktiskt bli skoj att ha en kurs nu, även under omständigheterna. Jag kommer inte att lägga mer av min energi på det som har hänt utan all min energi kommer att gå på de som går i min kurs och inget annat. Det är för deras skull jag är där.
Sen ska jag köra hem till älsklingen, laga mat och mysa, längtar <3

Imorgon ska jag hämta Vince direkt efter jobb. Han ska sova hos mig och Marcus, vi ska ha piknick, åka på kulhuset och bara mysa. Sen på lördag ska vi åka in på hundutställningen och titta på alla fina hundar. Där ska vara många Rhodesians så måste se. Tyvärr ställer jag inte upp med Shira i år, hon tycker inte att det är skoj. Då har hon det mycket bättre hemma i sängen där hon gör det hon älskar mest, att sova. =)


/Denise

Rinnande näsa och promenad i albäck...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag hatar verkligen att vara förkyld! Näsan bara rinner och det kittlas som sattan! Jag hatar hatar hatar det!
Idag är det onsdag, vart har måndagen och tisdagen tagit vägen? Dessa dagarna innan min älski åker springer bara iväg. Jag hoppas att dagarna kommer att göra det när han är iväg med så han snabbt kommer hem!

Igår blev det en sväng albäckskogen med Shira, mysigt. Tyvärr är skogen inte så stor så det tar bara 20 min att gå igenom hela, haha. =). Sen körde jag snabbt hem till min älskling, fixade mat. Sen körde vi en sväng till Jenny och Niklas. Såg så härligt ut när vi kom dit, jenny var iväg och tränade och Niklas satt hemma med barnen. De har en tös som heter Esther på 4 år och sen har de tvillingar på 6 månader. Där satt han själv och försökte mata barnen.. Riktigt sötnosar! Sen skulle Etsher visa sina rum och sen var det dags att fixa med pärlor. Jag fick ett armband och Marcus ett, så gulligt.. =)
Hade en jäkla magvärk igår, har inte haft det nu på några veckor. Men igår kom den tillbaka, visste inte vart jag skulel ta vägen! Så när vi kom hem hoppade jag in i duschen sen la jag mig direkt i soffan.
Tittade på Den rätta för Rosing, jag kan inget annat än skratta. I mina ögon är hon en "pedofil". Äckligt vad hon håller på med den där lilla Hugo. Hon har en dotter som är 3-4 år yngre, pinsamt! Vad ser hon hos en liten pojke?? Det är äckligt och hon skämmer bara ut sig riktigt ordentligen för det svenska folket. Men det är kanske det hon vill, ajg vet inte. Men hon ser för jävlig ut och beter sig som en 14-is. Pinsamt pinsamt!
Sen blev det sängen och desperata hemmafruar, i love it!!  =)

Nu sitter jag på jobb. Men ska snart hem till chefen. Vi ska gå igeom budgeten, skoj va?? =).. Är inte tillbaka på jobb från efter lunch, härligt.. =).. Har det ganska lugnt och skönt, perfekt nu när jag inte är riktigt frisk..
Idag längtar jag ännu mer till sommaren! När man tittar ut så är det helt underbart väder, men fy fan vad det var kallt! Man blir lite lurad, det tycker jag inte om. Jag längtar tilsl jag kan gå i enbart kjol, linne och ett par av mina underbara pumps, jag längtar!! =)


/Denise

Ge mig sommar och sol nu!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3



Jag vill ha sommar och sol. Goda drinkar och åka raggarbil!!
Åhh vad jag längtar, ge mig sommar nu!!!

Jäkla förkylning, åhh hatar!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vaknade i natt och var helt stopp i kranen, jag hatar verkligen att vara förkyld!!
Somnade som en stock på soffan igår efter en god middag med mitt hjärta, var helt slut! För det första sov jag inte en blund mellan söndag och måndag. Jobbade på som vanligt igår, träffade sedan Jenny för en härlig promenad. Vi gick i rask tackt en timme, härligt. =) Vi har planer nu när jag ska vara gräsänklig, ska bli så jäkla roligt.. =).. Även om jag kommer att tänka på älski varje minut, men ska försöka i alla fall.. =).. Jag längtar till vi ska till Göteborg, ska bli så jäkla roligt!
Sen körde jag direkt hem till älski efter promenaden, var hemam vid 6 tiden. Ställde mig och diska och gjorde fint i köket innan hjärtat kom hem. Sen fixade han tacos till oss två, gottgottigottgott.. ;) Sen somnade vi båda två i soffan, myspys. La oss i sängen redan halv nio och jag somnade gott till mitt favvisprogram Cityakuten, måste se reprisen..

Idag gick älski upp en timme innan mig, skönt att bara ligga kvar i sängen. Jag gick upp i lung och ro, fixade till mig och gick en promenad med Shishi. Det tog en jäkla tid att ta sig ut ur malmö och jag var sent på det när jag kom till trelle. Snabbt upp i lägenheten och när jag öppnar dörren så luktar där fan! Då är det stopp i vaken i köket, fan säger jag bara! Fick fixa lite med det, leta reda på kläder (allt är skitigt), fixa håret och snabbt ner i tvättstugan. Så jag var inte på jobb från lite över 8, usch vilken morgon!

Sen efter jobb ska jag hem till älski, jag tror att Jenny ska med, det är alltid lika trevligt.. Vet inte vad det blir för mat bara, men något gott i alla fall.. =)
Jag hoppas på att dagen blir bättre än den började. Iofs så kan det inte bli så mycket värre..


/ Denise

Trött som ett ålderdomshem...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Måndag måndag måndag. Veckans tråkigaste dag! Har inte sovit en blund i natt så just nu är jag trött som ett helt ålderdomshem! Jag har problem med att somna víssa söndagar, vet inte varför med det är grymt jobbigt! Man bara vrider och vänder på sig, svettas, fryser, måste gå på toa. Ja så håller det på hela natten. Som tur är har jag inte väckt mitt hjärta, han har lyckats att sova gott hela natten. Lite avundsjuk på honom var jag allt!
Igår hade jag en underbar dag. Vince ringde och väkte mig halv 9. Han ville att vi skulle gå på bio för det hade jag lovat honom. Så han satt hemma och väntade på mig och Marcus, så söt! Så när vi väl kom dit där vid 11 så hade han redan ytterkläderna på sig och hade väntat i flera timmar, den lilla sötnosen!
Så kl 12.45 var jag, älski och Vince på biografen här i Trelle och såg Pettson och Findus. Vince njöt av att vara där tillsammans med moster och Marcus. Han åt godis och skrattade och bara mös. Sen efter halva filmen la han sitt huvud på Marcus axel och mös, såg så gulligt ut!
Sen efter bion så hade vi lovat att åka till Mc Donalds. men Vince var nog redan så mätt av allt godis, men lite pommes och morrötter fick han i alla fall i sig och en ny ballong fick han med sig hem. Sen var han trött. Men han ville hem och sova hos moster, han ville sova hemma hos oss. Kände mig så elak när jag sa att det inte gick, men på fredag ska han komma. Då ska vi ha picknick och mysa. =). Sen ska vi till hundutställninge på lördag han, jag, Jenny och Marcus. =)

I lördags såg vi melodofestivalen hemma hos mamma. Jag kan inte säga annat att helt fel låt vann, det skulle ha varit Caroline af Ugglas utan tvekan! Men men det blir aldrig som man själv tycker.. =)

Jag har sagt detta innan men jag får säga det igen: Jag tänker inte lägga ner mer av min energi på klubben. Jag vill inte diskutera det med er mer! Det spelar ingen roll vad ni säger, jag ändrar inte på det jag tycker och tänker!

/Denise

Heja Caroline af Ugglas

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har fått lite mer läsare på min sida, väldigt trevligt måste jag säga.. =).. Välkomna!

Idag är det min favvsi dag, FREDAG! Den är lika underbar som vanligt. Jag har dagen och kvällen planerad och jag vet att det kommer att bli en helt perfekt dag. Jag jobbar till senast 3 idag, man får lov att gå hem tidigare när det är fredag ;) Kör ut till Skegrie så att Shira kan få busa med pojkvännen Diablo. Ant¨gligen så lämnar jag henne där eftersom hon hellre vill spendera kvällen med Diablo än själv hemma i lägenheten i malmö. Sen får jag se om det blir bio med min favvs Vince. Han frågade mig igår om vi inte kunde gå på bio och se Pettson och Findus. Men han var inte riktigt kry igår så vi får se hur han mår idag. Kanske bättre att vänta tills imorgon eller söndag. Vi har varit på bio en gång redan tillsammans och det tyckte han om, vi satt och åt godis och mös. <3
Sen kl 19 idag så ska jag, älski, mamma, pappa, lillbror, Mats och Monica äta på Syltan. De har VÄRLDENS godaste planka. Mmmmm längtar efter att få sätta tänderna i det goda köttet, mums! Det kommer att bli väldigt trevligt som vanligt. Sen går vi antagligen hem till mig och älski, spelar spel och snackar skit. Men jag är sugen på att spela biljard, det hade varit grymt skoj! Men vi får se vad som händer, trevligt lär det bli i alla fall.. =)

Morgondagen har jag inte planerat. Men jag är faktiskt sugen på att se Melodifestivalen, har ju inte sett någon del av det men nu är det ju final. Jag hejar helt klart på Caroline af ugglas, vilken underbar låt! Men hon är en av mina favvisar. Skivan hon har gjort på Janis Joplins låtar är helt underbar, hon är grym! Goo Caroline Goo Caroline!!
Men ajg är inte säker på att älski vill se det, men men får försöka övertala honom ;)
Annars blir det kanske utgång, Huggarna eller nåt. Får se vart helgen leder mig.. =)


/Denise

Underbaraste underbaringar...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag är så jäkla glad för allt som jag har. Mina underbara vänner, man har lärt sig genom åren vilka som står en närmst och vilka som finns där när man verkligen behöver. Ibland händer det ändå att man går på en nit, det man trodde var vänskap vara bara falskspel, lögner, allt för deras egen vinning. Men man lär sig alltid någonting av det. Jag är inte rädd för att träffa nya människor, jag tycker det är väldigt roligt. Men det tar tid innan man verkligen kan lita på en annan människa. Har man blivit sviken så många gånger som jag har så är man extra försiktig.
Men varför behöver man egentligen en massa vänner? Jag är grymt nöjd med de jag har, jag behöver inte fler. De jag har räcker mer än väl och det ställer upp i vått och torrt. Er vill jag aldrig bli av med, mitt liv hade varit tråkigt utan er vid min sida!

Idag ska jag hem till min underbara syster och världens underbaraste Vince och Alice <3 Jag tycker det är lika roligt var gång att få träffa dem, de blir bara större och större. Nu när jag tänker efter så är det svårt att förstå att de inte har funnits i ens liv så länge och redan betyder de så mycket för en. Att två små sötnosar kan värma ens hjärta så mycket och ge en så mycket kärlek kan man inte tro fråns man upplever det. Vince och Alice är mina små hjärta, mina änglar, mina små troll, busungar, ögonstenar och de äger hela mitt hjärta! För de två skulle jag helt klart gå över lik, jag skulle göra precis allt för dem! De är mosters allt! 

Ska hem till min underbara älskling sen! Jag har bara honom hemma en och en halv vecka till. Sitter och tänker på nu att jag inte kommer att kunna ringa när jag vill, jag kommer inte att höra din röst på nästan 4 veckor, hur ska jag kunna överleva?? Men jag överlevde förra året, så det ska jag nog göra i år med. Jag har ju alla mina underbara vänner och min älskade familj. Jag kommer att följa efter er som en svans och jag hoppas inte att jag blir allt för jobbig. =)
Bara så att du vet det Jenny, jag kommer nog att "sno" din soffa ett par dagar.. ;)

/ Denise

=)

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3


Man orkar inte hur mycket som helst...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag fick en del reaktioner på mitt inlägg igår gällande klubben. Men som sagt, det är så jag känner och inget som jag kan ändra på. Jag tycker inte att det är klokt att man gör på det sättet som de gör. Det är rena rama sandlådepolitiken där ute, det är så att man nästan skrattar åt det. Vuxna människor som beter sig som små barn. De vill ha "makt", de vill bestämma och de snackar skit. Det har varit likadant i alla år och även om det kommer in nya människor så slutar det tillsist likadant ändå. Väldigt tråkigt måste jag säga, jag har lagt ner mycket tid och energi på den klubben men nu orkar jag inte mer.
Jag har kommit fram till att inte lägga ner mer av min tid på det. De får göra precis vad de vill med "sin" klubb. Jag tänker ha en kurs till, eftersom att Annika vill att jag ska vara med, sen tänker jag inte vara där ute mer. Då får de sköta det själv, det är ju det de vill. Jag tänker köra mitt eget race och jag vet att det kommer att gå bra. Det kommer att bli skönt att slippa allt skitsnack och göra som man själv vill utan att andra lägger sig i, underbart! 

Idag är det onsdag, men det blir inte en vanlig onsdag för mig för det är inget KU. Det är inställt idag pga att det är fullt med skit och damm nere i kryptan, man kan inte vara där. Tråkigt men sant. Jag tycker om onsdagarna, spela kort och skratta med mina söta ungdomar ;) Men men en vecka går fort. =)
Idag blir det antagligen grillning nere i älsklingens garage. De har börjat att ha det nu på onsdagar. Trevligt trevligt, alltid gott med grillad korv. Tänkte först innan jag åker dit åka in om Skegire så att Shira får springa av sig tillsammans med pojkvännen Diablo. Det är så roligt att se när de springer och brottas, det är kärlek det =)

/ Denise

Är trött på den klubben!!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag började dagen väldigt bra. Jag har varit på underbart bra humör, men varför ska det vara för evigt?
Var inne och läste på Brukshundsklubbens hemsida. Jag blir bara så jäkla irriterad! Bara för att det sitter nya i styrelsen, så tror de verkligen att de är något. De är inte ens utbildade instruktörer men ska nu helt plötsligt hålla i läger och visa agility, rally, lydnad med mera. Utan att ens fråga de utbildade instruktörerna om de är intresserade! Vad är det för jäkla dålig stil? För det första så är det bara jag som är helt utbildad instruktör inom rallyn, Annika har halva utbildningen och det är vi två som håller i själva rallyn, hur kan de då få för sig att de två som är helt nya och inte ens utbildade ska visa detta? Jag blir så jäkla irriterad så jag finner inga ord. Man ska väl inte "gå över" de få instruktörer som finns kvar på klubben, tillsist kommer det inte att finnas några kvar. Lycka till då säger jag bara! De kan för det första inget om hur det går till att sitta i en styrelse, de vet ju varker ut eller in. Jag undrar verkligen hur detta kommer att sluta, men en sak är säker, fortsätter de så här som de gör nu så säger jag Tack och Hej. Jag tänker inte acceptera att det kommer några "nya" som tror att de äger stället och trampar på mig som har varit där i 4 år och 2 av åren suttit i styrelsen. Det kan de glömma!
Det finns säkert några av er som läser detta som tillhör klubben och sitter i styrelsen. Ni får gärna säga till de andra om ni vill, detta är hur det ligger till och som jag personligen tycker. Jag tänker inte ta skit! Tänk er för vad ni gör istället!

Igår var jag hos min frisör Helene, jag blev grymt nöjd! Satt med blekningen i håret över 1,5 timme, det tar evigheter att få det så som jag vill, men vill man vara fin får man lida pin. =). Det är lite lite gula nyanser kvar, men de tar jag bort med hjälpa av Silverschampo, riktigt snyggt. =)
Sen lagade jag och älski mat, usch mindre än 2 veckor kvar. Jag vill verkligen inte att du åker, kommer att sakna dig så jäkla mycket! Jag kommer att ha ont i hela kroppen tills du är hemma hos mig igen <3

Idag ska jag ut och gå med sötisen Jenny. Ska bli skönt, behöver verkligen röra på fläsket! Stod framför speglen igår och insåg att jag måste verkligen göra något åt mina ben! De är ingen vacker syn. Detta betyder att jag måste träna, hur kul tycker jag att det är?? Men men måste man så måste man. =)

/Denise

Wipeout - underbart program!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har haft en underbart mysig helg =)
I fredags visste jag och älski inte riktigt vad vi skulel hitta på. vi ringde tills hans föräldrar och de skulle göra 3 rätters middag, så vi bjöd in oss själva. Grymt gott! Sen blev det kortspel, vi körde inte hem från klockan var halv 3! Men det var en väldigt trevlig kväll, Tack Mats och Monica <3

I lördags blev det frukost på Rörsjöstadens kondis, billigt och gott. Sen blev det en sväng till Biltema och sedan till garaget. Behövde fixa lite med min bil, ny olja och oljefilter. min underbara älskling fixade det till mig, han är helt enkelt bäst. =) Sedan blev det Sushi tillsammans med älski och Danne. Tog en sväng till Robban i Lund och där blev jag förälskad i ett par skor och en väska! Åhh vill ha! Bara det att de kostar lite för mycket just nu, så jag får vänta och hoppas på att de finns kvar ett tag till =)
Jenny kom sedan hem till mig och älski. Det blev ostbricka, gottigt.. =) Det var planerat att vi 3 skulle spelan Monopol, men älski var så trött så klockan 8 låg han i sängen och sov som en stock, sötis! Så det blev bara jag och Jenny, men det var trevligt, även om Jenny är en väldigt dålig förlorare, haha. =)

Söndagen spenderades mest i garaget. Älski och Danne höll på med Jenny bil. Sen orkade jag inte sitta där så jag tvingade med mig Jenny till Nova. Hittade grymt snygga skor, men vi var duktiga och stod över. Men vars en riktigt snygg klänning blev det, precis vad vi behövde ;)
Sen lagade killarna mat till oss på kvällen, mumsigt! Paj blev det också medans vi satt och asgarvade åt det nya programen Wipeout, så jäkla ball!
Kunde tyvärr inte somna igår och jag har drömmt konstigt hela natten. Drömt att jag var med i en flygplansolycka och att jag var med i ett krig, usch jobbigt! Jag hatar när man vaknar på natten och är helt genom svettig! Skönt när det äntligen blev morgon, även om jag inte vill gå upp ifrån sängen, ville bara krypa nära min älskling och ligga där hela dagen!

/Denise

Vart har mitt liv tagit vägen??

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

I morse när jag var ute med Shira så började jag fundera. Tänk att i år blir jag gammal, hela 25 år vilket betyder att jag kommer att bli närmare 30 än 20. Det känns inte riktigt klokt när jag tänker efter. Var har alla åren tagit vägen? Vad har jag egentligen gjort de senaste 10 åren??
Jag hade en väldigt rolig tonåren faktiskt nu när jag tänker tillbaka, även om det var jobbigt när man väl var där. Det var mycket vänner, mycket partaj och man levde livet. Bara man hade råd till cigg och sprit så var man helnöjd! Det var utgång så ofta som vi kunde och var det inte jag som låg och spydde i ett hörn så satt jag sidan om och tog hand om min vän, behöver inte nämna namn ;) Att hångla med killar var inga problem, bara till att ta en i högen, haha. =)
Skolan var ingen höjdare men jag klarade högstatiet helt okey och kom in på den linjen jag valde, som jag idag aldrig skulle ha valt. Jag kom i en helt underbar klass som jag faktiskt ofta tänker tillbaka på och saknar, vi hade en bra sammanhållning och även under de 3 åren jag gick gymnasiet så var det partaj fredag och lördag. Sen när jag blev 17 år träffade jag Andreas. Då ändrades mitt liv en del. Jag blev faktiskt ganska så vuxen, men slutade inte att partaja =) Jag tog studenten 2003, inte klokt det är 6 år sedan nu i år! Det var det bästa dagen i hela mitt liv! Eller de två sista veckorna var helt underbara, det var en speciell känsla att veta att man snart skulle ut i vuxenvärlden. De två sista veckorna var helt galna och underbara. Jag skulle utan tvekan vilja göra om de igen. Vårt uppträde på Söderslättshallen var så jäkla grymt bra, lite för porrigt kanske, men vad gör det? =) Den dagen jag stod på trappan och hade min studentmössa i ena handen och andra armen om Linda (som jag gått i samma klass med sedan förskolan) och vi sjöng så högt vi kunde var helt underbar, jag kan nog inte beskriva med ord vilken känsla!
Tyvärr så var det inte lika roligt när man dagen efter vaknar och inser att man nu är arbetslös. Det var ingen höjdare. Men jag hade i alla fall fått ett sommar jobb tillsammans med Linda i Borås, vi jobbade på ett Hundpensioat, vilka härliga veckor det var. =)
Sen när jag kom hem sökte jag en massa jobb, inte lätt att veta vad man vill. Efter många om och med så lyckades jag få jobb på Städex. Men där stannade jag inte länge, fy för vilket skit jobb, inget för mig.
Läste en annons i hundtidningen att de sökte kenneltjej i småland, ja varför inte? Just denna perioden av mitt liv var ganska jobbig, jag och Andreas viste inte vad vi ville och vi bråkade samtidigt som vi ville vara vänner. Jag fick jobbet i småland och flyttade dit i januari 2004. Mitt ute i skogen, ingen granne i närheten och 6 hundar. helt underbart! Huset var från 1850- talet, stort och gammat. Jag träffade bara människor när jag var och handlade på Konsum eller var hos vetrinären. Jag behövde detta just då. Jag fick även åka hem var 3 helg, då skulle med hinna med och träffa alla nära och kära. Ibland kom där upp folk och hälsade på mig under helgen, riktigt myspysigt var det =) Jag behövde ha denna tiden för mig själv, jag behövde tänka på vad jag ville ha ut av mitt liv.
När jag flyttade hem en vecka innan jag fyllde 20 år, var jag nöjd med min tid hos Henrik och Catharina på Hayawani. Jag kom in på Läkarsekreterar på Komvux och började studera ett år. Det gick väldigt bra och jag har aldrig haft så bra betyg som då. Jag flyttade tillsammans med Andreas i malmö, fick jobb på Psykavdelningen i Trellebog. Där skrev jag en massa journaler och hade hand om alla papper och en massa samtal. Tog emot patienter och en hel del annat. Roligt var det och jag trivdes. Det höll inte länge med Andreas, vi insåg att vi bara var vänner, känslorna var borta. Så jag tog mitt pick och pack, hyrde ett rum ute på landet tillsammans med min älskade Shira. Det var ett väldigt litet rum, sängen och tv var det som fick plats. Men det räckte för oss två. =) Men efter sommaren fick jag min lägenhet här inne i Trelleborg.
Tyvärr så fick jag ingen fast anställning på sjukhuset och när jag fick ett erbjudande om att jobba som avdelsningssekreterare på Rådhuset så nappade jag. Det var bara ett sjukvikariat så efter 3 månader kom hon tillbaka och jag tackade för min tid. Vad skulle jag göra nu? Jag var arbetslös i hela 2 veckor, haha =) Sen fick jag jobb som telefonist i receptionen på Rådhuset. Här trivdes jag, speciellt med min underbara arbetskamrat Valentina. Världens underbaraste människa. Vi hade grymt skoj tillsammans och det var hon som gjorde mina dagar där på jobb =)  Jag träffade min kärlek i livet, Marcus. Han kom som en vind och fångade mitt hjärta. Han är mitt allt och det är han jag vill leva med resten av livet! Jag fick också en systerson och en systerdotter under tiden på Rådhuset. Mosters små hjärtan Vince och Alice. De vackarste som finns <3
Men efter 1,5 år hade jag fortfarande inte fått fast tjänst och detta retade mig. Dålig lön hade jag med. Så när jag var med mina underbara KU:are i Jukkasjärvi så fick jag ett erbjudande som assistent på Pastorsexpeditionen i Trelleborg. Har hade jag jobbat extra lite då och då och eftersom jag genom KU kände nästan alla som jobbade så tackade jag ja. Och här sitter jag nu, har varit här i ett år den 14 april och varit tillsammans med världens underbarase Marcus i snart 2 år <3 Jag träffade även min underbara vän Jenny förra året, tänk att det är ett helt år sedan!

Ja detta var lite av mitt liv, jag har ändå hunnit med en del när jag tänker efter, jag kan nog inte klaga. Jag har nog lyckats ganska bra, jag är nöjd! =)

Förresten idag är det ju FREDAG! Underbart =)


/Denise

Skrattretande Rosing...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Haha igår satt jag och älskling och tittade på Den rätta för Rosing, vilket pinsamt program! Hon ser för det första ut som en uppblåsbar Barbara och den där lilla skiten Hugo, det lyser igenom honom av falskhet! Det är bara roligt att sitta och titta som de skämmer ut sig själv. Linda är för det första 34 år, vad ska hon med en liten 19 åring till??? Inte ens jag som är 10 år yngre än henne skulle ta en liten 19 åring. Pinsamt är vad hon är! Man bara sitter och skrattar sig igenom programmet, vilket iofs är ganska så skoj. Det är roligt att se vad folk gör för att få vara med i tv, vissa gör tydligen allt för att få vara med 5 minuter i rampljuset, ja tyvärr så kan ju inte alla vara "normala".
Sen efter det var det favvis programmet Desperata Hemmafruar, det är så jäkla bra. Igår var det spännande från det börja till det slutade, man sitter helt fastklistrad. Till och med älsklingen tycker att det är bra, min sötis <3

Igår var jag och Jenny väldigt duktiga, vi gick 1,5 timme i snabb takt och jag kände mig riktigt duktig när jag kom hem. Eftersom min diet inte fungerade, min mage pallade inte det med pulver, så måste jag komma på något annat. Det är inte precis så att jag vill gå ner mycket, men kanske 3 kilo så den lilla bulan försvinner, men det är de som är det svåraste. Någon som kanske har någon bra ide? Jag vill inte sluta att äta mat, för det är grymt gott och det är verkligen inte bra för kroppen att sluta äta. Jag blev faktiskt riktigt stolt över mig själv igår, som vanligt blir jag supderduper sugen på något när jag sitter framför tv:n på kvällen. Det var nära att jag reste mig och tog glass och chockladsås, älskling erbjöd till och med sig att göra det till mig, men jag gjorde aldrig det. Ett steg i rätt riktning =)

Det är grymt skönt att vara själv på jobb, tantan är på semester. Jag sitter och fixar med mina papper och lyssnar på musik, jag älskar det verkligen! Jag tyvker att hon kan vara borta lite oftare =)

Nu är det inte många dagar kavr innan älsklingen åker till USA, åhh hoppas att tiden inte går snabbt nu, vill ha kvar han här hemma hos mig!!


/Denise

En helt underbar dag!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Idag är livet på topp, idag älskar jag allt som livet kommer med.. =)
Jag vet inte varför med just idag känns allt så bra. Att vakna tillsammans med sin älskling gör nog att hela dagen känns underbar. Jag har så många att tacka för att mitt liv känns så bra.

Min syster:

Hon är verkligen min ängel, hon är vacker som få och har ett hjärta av guld. Att jag har blivit moster till hennes små änglar är något som jag är grymt stolt över. Vince och Alice betyder allt för mig och de har tagit sin mosters hjärta med storm! Älskar er!



Mina föräldrar:
Utan er hade jag inte varit den jag är idag. Ni har en stor plats i mitt hjärta och jag kan nog aldrig beskriva med ord hur mycket ni betyder för mig. Jag har inte alltid varit så lätt att ha med att göra, men ni har stått ut med mig i alla år och jag är så jäkla glad över att just ni två blev mina föräldrar! Älskar er!



Min bror:
Han betyder mer för mig än jag tror att han vet. Han har ända sedan barnsben skyddat mig och Lollo på alla sätt han kunnat och det betyder mycket för mig. Jag finns alltid vid din sida min älskade bror, när du än behöver mig! Älskar dig!



Min underbara pojkvän:
Du var den sista pusselbiten som fattades i mitt liv. Du kom som en vind och ställde upp och ner på min värld. Jag vet att det kommer att vara vi två för evigt, inget kan stoppa oss. Min kärlek till dig blir starkare för var dag som går och jag vill ALDRIG vara utan dig! Du är min livs kärlek! Love you!



Jenny:
Du är min stjärna i livet. Du är en underbar vän och jag vet att du alltid finns där för mig så som jag finns där för dig. Att jag får ha dig som vän betyder väldigt mycket och jag skulle aldrig göra något som förstör vår vännskap. Du är min sötnöt! Love you!



Linda:
Även om vi inte träffas så ofta som vi gjort förr, så vet jag precis vart jag har dig. Vi berättar allt för varandra och stöttar varandra i vått och torrt. Vi har varit vänner sedan 6 års ålder och jag vill ha dig i mitt liv för evigt. Jag hoppas att allt går bra med studierna och du vet att jag håller tummarna här hemma! Love you!



Shira:
Mattes hjärta. Att få vakna av en blöt puss och en viftande svans var morgon, gör att man verkligen känner sig omtyckt. En hund är den enda på jorden som älskar sin matte/husse mer än hon älskar sig själv!



Det finns många personer som förgyller min vardag. Som Elisabeth - min partyprinsessa,  Mats & Monica - världens bästa "svärföräldrar", Mormor och morfar, Moster och kusiner - som jag tyvärr inte träffar så mycket nu för tiden men de har sin plats i mitt hjärta. Jag vill tacka alla underbaringar som finns för mig och utan er alla är jag inget! <3


/Denise

Måndag igen då...

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har haft en UNDERBAR helg, har spenderat den med nära och kära.. =)
I fredags åkte jag till Badhuset direkt efter jobb tillsammans med min älskade syster, Alice och Vince. Det var grymt mysigt. Jag busade med barnen och badade i bubbelpolen, härligt. =). Detta ska jag göra fler gånger.. =) Sen åkte vi hem till syster så kom älskling. Johan hade varit duktig och fixad middagen, anka och potatiosmos stod på menyn, gottigt.. =).. Sen blev det tv-tittande på mitt favvis progran Så ska det låta, bättre blev det när min favvis Brolle var med, han är grym ;)
Åkte hem redan vid halv 11, då var jag helt slut, Det tar på krafterna att busa med barnen i vattnet <3

I lördags åt vi frukost hemma hos syster. Sen tog jag med mig Vince till Skegrie så att han fick titta på Shira och Diablo när de busadem det gick undan! Han bara satt och skrattade hela tiden, han är världens sötaste!
Efter det blev det en tur på stan med Jenny. Jag köpte världens finaste gummistövlar, det kan man behöva nu =) Lite saker till håret blev det med.. =)
Åkte sedan hem till Jenny och vi kastade oss i hennes säng och tittade tv och sov, skönt! Sen var det bara till att åka och handla god mat, fixa mat och sen göra oss i ordning. Danne och Marcus kom efter många om och men och hämtade oss och det bar av till mina föräldrar i Klagstorp. Där blev det lite cider och vin innan vi åkte vidare till Dream cruisers. Där var det livat, eller nja lite i alla fall. =).. Roligt att bara sitta eller stå och titta på alla som är där, det är ett folk för sig. =)
Sen vid 1 var jag hemma och bäddade ner älsklingen, det blev lite mycket alkohol ;) Jag och Jenny tog och sedan vidare till Lyktan och dansade som aldrig förr. Tack sessan för en trevlig kväll!! <3<3<3<3<3<3

Gårdagen spenderade jag mest i sängen med älsklingen snarkandes sidan om mig. Myspysigt.. =)

Nu är det måndag igen och här sitter man och funderar på vad som händer i veckan.. =).. Idag är jag sugen på att åka en sväng till Skopunkten, så det blir det nog. =) Efter lördagens partaj så åkte ett par av mina stövlar i slasken, haha.. =)


/Denise