Denssan

Söndag

Kategori:

Påväg till Mollies dop :)

Så fruktansvärt trött!!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Hmm jag vet inte vad jag ska skriva om längre. Har inte ork till så mycket just nu. Känner mig trött konstant! Hatar det!
Men det går väl över hooppas jag =)

Är i alla fall glad över att det är fredag! Dagen började bra då lille gick själv in på dagisavdelningen (jag tycker dagis låter bättre än förskola när de är så små). Hon vinkade glatt till sin mamma sen fortsatte hon in till kompisarna med nappen i munnen i kaninen i handen. Det värmde mitt mammahjärta <3 Hon verkar trivas så bra! Idag blir hon hämtad av favorit mormor <3

Har inte så mycket planer i helgen mer än dop på söndag. Så vi tar dagarna som de kommer =)

Äpplepaj

Kategori:

Snart middag :)
Har haft en väldigt bra dag på jobb! Fått mycket gjort, pratar om viktiga saker och ätit god lunch. Jag tycker om mitt jobb och mina arbetskamrater. De är underbara!

Herren har besök idag så för att festa till det lite extra så har jag gjort äpplepaj. Jag älskar paj! Det har blivit mycket av det i sommar, syns lite på figuren ;) Men det är ju så gott!

Ikväll ska jag se Bonde, hoppas de hittar kärleken! Min favorit är utan tvekan kamelbonden, vilken man :)

Middag på g

Kategori:

Maten står på spisen och det luktar juvligt! Idag blir det gryta, ris, broccoli och lite rödbetor vid sidan om, gottigt! Vår lilla sjukling står och leker i vasken, sötaste!

Herren har nu förberett för ny kakel i köket, det bruna fula är borta! Vi ska lämna in luckorna för målning och nya knoppar ska införskaffas :) Ska bli härligt med ett fräscht fint kök!

Ikväll kommer jag placera mig i soffan men en stor skål med chips och dippa, det ser jag verkligen framemot :)

Trevlig tisdag!

Helg med massos av mys!

Kategori:

Har haft en perfekt helg, lugnt och skönt =)
 
Fredagen spenderades med bästa Petra och Marcus. Det blev god mat och efterrätt, bästa sällskapet och ja jag slumrade till lite på soffan, härligt ;) Tack bästa ni för en fantastisk fredag!
 
Vaknade tidigt på lördagen. År frukost och fixade oss iordning. Sen åkte jag och Lille till Furulund där vi spenderade några timmar med våra bästa vänner. Töserna blir så glada när de ser varandra, det skrattas och kramas. Ja det är redan bästa vänner, precis som deras mödrar ;) Det blev en tur till Center Syd men inget inhandlat för min del. Mycket snack och mycket skratt!
Kvällen kom och då var det middag hemma hos mina älskade föräldrar. tacos och en massa massa godis! Det blev kortspel, men nja det gick inte bra för mig. Jag som alltid vinner! Men icke, var nog för trött ;)
 
Sista dagen av veckan var jag hemma hos systeryster. Hon fixade kålpudding och ja jag åt och åt. Hade grymt ont i magen sen! Fick med mig en DoggyBag hem ;)
Sen kom sötaste Linda på besök, hon åker tillbaka nu på tisdag! Kommer sakna dig massor min underbara vän <3
 
Nu är det åter igen måndag och en vanlig vecka på jobb. Veckan började bra då lille inte blev ledsen när jag lämnade henne på dagis, det går framåt =)

Sötaste syster

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Love you!

Efterlängtade fredag!

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag har verkligen längtat tills det ska bli fredag och nu äntligen! Härligt! Vi har inte så mycket bokat, ska försöka ta det lugnt och vila mig lite. Iofs inte så lätt när man har en liten busig flicka på 17 månader ;)
Ska i alla fall försöka träffa världens bästa vän, familjer och njuta av ledigheten =)

Torsdagsmys!

Kategori:

Idag har vi torsdagens på hög nivå! Vi är hemma hos våra grannar ifrån lägenheten! Har ätit underbart god middag och nu är det äppelpaj och film som gäller!
Hoppas ni har en lila mysig torsdag!

Små gullisar <3

Kategori:

 
Hittade dessa söta bilderna
på mig och min kärlek! Gud vad vi ser små ut, speciellt Marcus!
Små sötnötar!
 
Jag älskar dig mest i världen!
 
 
 

Trött tröttare tröttast

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jag vill bara ta mig själv i kragen och säga RYCK UPP DIG!! Känner mig trött hela tiden och kommer på mig själv vara i en annan värld! Tråkigt! Men jag får skylla på att det är hösten som är här, den gör mig trött!
Men jag hoppas verkligen det snart släpper!

Inte alla höns hemma!!

Kategori:

Trött och sliten

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Känner mig trött, känner mig inte alls på humör. Vet inte om det beror på att jag sover dåligt på nätterna. Kommer inte helt till ro. Somnar som en stock tidigt på kvällen, orkar inte med någonting. Är det för att hösten och vintern närmar sig? Min kropp kanske vill gå i ide? Ja det hade faktiskt varit ganska skönt! Lite avis på björnar blev jag nu =)

Lugn söndag

Kategori:

En lugn dag idag. Startade dagen med en tur till Vellingeblomman med Jenny och hennes lilla familj. Mysigt! Det blev inte mycket shoppat, kom endast hem med kattgräs till Folke, hoppas han tycker om det :)

Annars har det inte hänt så mycket. Har inte orkat. Sover så dåligt på nätterna. Har en liten tös som ska sova kloss intill mig vilket resulterar till att jag trillar av sängen! Men men det är smällar man får ta!

Fredag på hög nivå!

Kategori:

Fredag åter igen, jag undrar var denna veckan har tagit vägen??!!
 
Idag skulle vi egentlogen mys med syster och hennes familj. Men syster är lite krasslig så vi får ta det en annan dag. Direkt efter jag pratat med syster fick jag sms ifrån våra förra grannar som undra om vi kunde ses ikväll, perfekt tajming! Har varit så svårt att få ihop det under de senaste veckorna. Så ikväll bjuds det på middag på Solängen =)
 
 
Igår nar jag och älskling satt framför tv:n så hörde vi söta små snarkningar. Jag trode först det var älsklingen men sen tittade jag upp och ser Folke ligga i den andra fotöljen. Där ligger han på rygg och snarkar. Det var en så härlig syn! Ja han är en charmig katt
 
Idag fyller lillkusinen 19 år! Grattis till dig Ralle! Vi ses imorgon och jag förväntar mig god mat och mycket KAKOR ;)

Sep. 13, 2012

Kategori:

Finns det något jobbigare på morgonen när ingenting fungerar? Håret blir inte bra, sminket ser hemskt ut och alla kläder sitter fult! Jag hatar dessa morgnar! Inget vill som jag vill! Det slutade med myskläder men håret blev nästan helt okey! Jobbig start på dagen!

Efter jobb kommer Linda och då ska vi baka kladdmufffins, mums ;)

Dagens Denise

Kategori:

Helt oväntat så kom jag i mina underbara rosa byxor idag :) Det var längesedan de satt på mig, så jag är helnöjd! Sen behöver jag inte säga att jag ser ut som en muffins ;) Ni vet när byxorna sitter tajt upptill och "fläsket" hänger utanför, men det håller vi hemligt ;)

Pippi Långstrump

Kategori:

Idag när vi skulle köra hemifrån så springer lille efter mig och säger Pippi Pippa. Var är pippin frågar jag. Då springer hon fram till mina skor och pekar o säger pippi! Så idag är det jag som är Pippi Långstrump! :)

Vilket bröllop!!

Kategori:

Jag säger bara vilket bröllop och vilken underbart vackert par! Där var så mycket känslor och kärlek i luften hela dagen. Jag kan inte säga så mycket annat än att det var helt fantastiskt och det kom många tårar, jag tror inte ett öga var torrt när bruden sjöng för brudgummen i kyrkan ellert när brudgummen höll sitt tal till sin brud!
De båda var så ortoligt vackra så man knappt kan beskriva dem med ord. Petra var den vackraste brud jag någonsin sett, vilken klänning! Såg ut som en filmstjärna från 1920 talet.
Middagen var grymt god och jag lämnade inte någonting alls på mina tallrikar ;) Det blev mycket vin, var påfyllning hela tiden! Så man blev lite lullig måste jag erkänna ;)
Efter den utsöka tårtan så var det dags för party! Det var ett riktigt bra band och det dansades från första låten till sista. Vilket ös!
Kan inte säga annat än att det var en helt fantastisk dag! Tack för att jag/vi fick vara med och uppleva er dag och få dela er kärlek! Ni är verkligen värda all lycka och glädje i livet<3 All kärlek till er <3
 



Saknad

Kategori:

Jag har börjat saknar Shira mer och mer. Jag saknar att få klappa hennes vackra huvud, hennes mjuka öron och få pussa hennes kalla nos. Jag saknar hennes härliga päls, hennes underbara pussar och mest av allt saknar jag hennes "buffande". Jag saknar min trygghet och saknar hennes kärlek! Jag önskar jag kunde få dig tillbaka!

 




 

....

Kategori:

Känner stressen komma

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Börjar få lite panik just nu! Hur ska jag hinna med allt?? Jag måste verkligen gå upp tidigt imorgon för att hinna med att göra mig avcker. nej jag ska inte vara vackrare än bruden men man får lov att vara nära ;) Jag lovar bilder kommer på min underbart fina vintage klänning! Jag älskar den! Men ucsh och pii, om jag är så nervös inför någon annans bröllop hur i helvete kommer jag då att vara den dagen det är min tur att stå brud??

Allt snart färdigt

Kategori:

Nu är snart allt fixat inför den stora dagen imorgon. KLänningen är tvättad och strykt med stärkelse. Skor är bestämt, ska bara ner till stan och fixa en sula (de är lite stora) Hoppas mormor hittade den kappan jag ville låna bara! Vänta ett tag till innan jag ringer. Jag hoppas verkligen att allt blir bra och att min klänning håller ;)
 
 
Idag var det ingen höjdare att lämna lille =/
Först när jag satt i bilen halvvägs till jobb så kommer jag på mig själv, shir jag glämde att lämna lille! Då sitter hon och snacka gulligt där bak och jag sitter i min egen värld, typiskt mig! Men det gjorde ingen då fick vi lite mer tid tillsammans i morse =)
Väl på dagis och jag ska lämna henne ifrån mig så blir hon jätteledsen! Hon vill inte lämna min famn och bara storgråter! Måste vara stark för hennes skull och vinkar glatt Hej Då och säger ses sen men jag känner tårarna komma lite smått. Usch och fy! Jag hoppas det går över snabbt!
 
 
Fick mina bryn fixade av bästa kusinen, nu är det också snygga =)
 
 

Mitt mammahjärta värker

Kategori:

Det gör ont i ens mammahjärta när man lämnar ifrån sig sin älskade tös till fröken och hon bara gråter. Jag ville bara ta tillbaka henne och köra hem och spendera dagen med min absoluta favorit! Men jag vet och jag intalar mig att hon är glad på dagis nu och att hon har roligt. Men ja ibland saknar jag mammadagarna då det bara var vi två!
 
Planerar för fullt inför det stora bröllopet på lördag! Fick tvättat min klänning själv då tvätteriet här i Trelleborg inte ville ta emot klänningen! Jag kom in glad och trevlig och sa att jag ville lämna min klänning på tvätt. Hon börjar leta efter tvättråd, jag säger "klänningen är hemmasydd på 50-talet, där finns inga tvättråd" får till svar "Nehä ,men då vet vi inte hur vi ska tvätta den". Jag blir stum ett tag men sen frågar jag damen "ursäka mig med är jag inte på ett tvätteri? Är det inte er uppgift att veta hur man ska tvätta olika material?"
Tillsist blir jag bara irriterad över att de inte ville ta emot min klänning, tackar för mig och går där ifrån.
Så nu har jag tvättat den själv och hoppas att den blir bra! Måste köpa stärkelse, var köper man det?
 
Ska få mina bryn fixade idag så de också är snygga tills lördag då Petras och Marcus stora dag! Det ska bli så spännande och mysigt. Jag vet att det kommer att komma många tårar ifrån mina kinder (jag är en bölfia) Men deras kärlek är så stark och så fin <3

Vänner för evigt

Kategori:

Jag kom i klänningen!! Nu kan jag planera för fukkt hur jag ska se ut med resten, skor, väska, hårblommor mm. Tack bästa Tjappe på jobb för hjälpen! Nu känner jag mig nöjd =)
 
 
Har grymt ont i mina revben idag, undrar om jag hostat mycket i natt? Eller är det efter festen i lördags? Nej det tror jag inte, jag tog faktiskt det ganska lugnt ;)
Hoppas du hade en bra kväll Linda! Jag gjorde mitt bästa för att hålla partyt igång. Synd att så många gick innan kl var 22, men vi klarade oss väldigt bra i alla fall =) Jag hade grymt skoj!
Det blev aldrig något tal, hittade inte rätt tid!
 
Men jag hade tänkt att säga till dig att även om det kan gå veckor eller månader mellan våra samtal eller mail så vet vi alltid var vi har varandra. Vi har varit vänner sedan 6 års ålder och vi känner varandra innan och utantill. Det finns inte mycket vi inte vet om varandra och jag kan berätta allt för dig. Du är en otrolig vän för mig och jag är oerhört stolt över dig! Tänk om 2 år är du färdig läkare! Du är grym! Love you <3
 

 
 
 
 
Gårdagen slappade jag en del på soffan innan det var dags för loppis =)
Sen kom lillfisen hem och det blev pizza hemam hos moster! Lugn och skön söndag med andra ord =)