Denssan

Til Linda:

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Vad roligt att du hittade min sida =)
Tack för tipset! Jag hatar verkligen denna jäkla halsbrännan och bättre blir den inte! Jag går in i vecka 32 imorgon och jag vet inte hur jag ska överleva de sista veckorna! Men man har väl inget val, man får tvinga sig själv helt enkelt =)
Var i Malmö bor du?
Har du någon blogg eller mail man kan nå dig på?
Alltid roligt med nya vänner och speciellt roligt när man har samma intressen =)

Hör gärna av dig igen!

/Denise

Kommentarer

  • Linda säger:

    Hej igen!



    Åh vad kul!! Jag känner mig hedrad med ett "eget" blogginlägg. :) Ja jag håller verkligen med om att det är kul att lära känna nya människor i "samma sits", och liknande intressen är ju alltid ett stort plus så att säga. Jag inser att jag aldrig kommer att kunna bli en renodlad förtjusande rockabillychick som du (buhuu), men tro mig...intresset är löjligt stort ändå. Min sambo spelar bluegrass så jag antar att vi väl får räkna oss som hillbillies istället även om garnityret fortfarande är intakt. ;)



    Vi bor på Korsörvägen på Dammfri...ja precis vid Rönneholmsparken. Och ni?



    Jag har en blogg (hoppas adressen kommer med) vilken jag inte uppdaterat på hundra år, men den kan iallafall ge en liten hint om vilka vi är.



    Nu ska jag ta min löjligt trötta rygg och vippa ner mig i horisontalläge en stund innan jag ska på vattengympa med avslappning för gravida. (ja, jag vet...pensionärsvarning, men akta dig vad skönt!!)



    Hoppas på återseende/hörande!



    //Linda

    2011-02-16 | 15:39:17
    Bloggadress: http://gullfiaochlopporna.wordpress.com

Kommentera inlägget här: