Denssan

Nattsudd och Janne Loffe Karlsson

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Helgen har som vanligt bara sprungit förbi och jag börjar känna lite PANIK! Jag har fullt upp på jobb denna evckan, massor som måste fixas! Nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar sedan ska jag till Polen på Spa och är borta torsdag till söndag. Sen är jag bara hemam två dagar innan det är dags att äntligen åka till USA. Nu börjar jag fundera på hur jag ska hinna packa, växla pengar, leta fram kläder och planera inför min semester! Dagarna har bara rullat förbi och det är inte fråns idag jag inser hur mycket jag ska hinna med! Åhh jag måste sätta igång idag!

Fredag: Åkte faktiskt till gymmet direkt efter jobb, duktigt Denise! Träffade älsklingen och hans arbetskamrat Mikael. Jag lät grabbarna träna och jag tränade för mig själv. Perfekt att träna en fredag, knappt några människor! efter gymmet så bestämde jag och älsklingen oss för att köpa sushi och hyra film. Mikael blev då också sugen på sushi så han följde med hem och åt. Snackade en hel del skit och sedan blev det film, den nya Beck, väldigt bra måste jag säga! Sen somnade jag och älsklingen gottigt lite över 22, det är en perfekt fredag det.. =)

Lördag: Gick upp tidigt och körde till Skegire. Åt frukost och sedan begav vi oss till Marcus farmors lägenhet och rensade. Det blev mycket spring upp och ner i trapporna, körde till tippen och Erikshjälpen så snart är det färdigt.
Sen blev det lite mat i magen och slapp i soffan innan det var dags att åka hem, duscha och göra sig snygg inför kvällen. Blev hämtade runt kl 20 av Eddie och Pia. Hade bokat bord på Opera grillen och där mötte vi upp resten av gänget. Det var de två herrarna ifrån Nattsudd som stod för musiken. Och sedan kom även Janne Karlsson och hans band. När han gick in så stannade han och tittade på mig, och sa "men har finns granna tjejer med", haha gulligt.. =)..
Det var en riktigt trevlig kväll med bra musik, god mat och härligt sällskap!
Kl 12 var vi påväg hem igen och väl hemma somnade jag gottigt!




Söndag: Spenderade 4 timmar ute i friska luften och hade hundkurser. Första gruppen var vardagslydnad. Många hundar på plan och alla des möjliga raser. Underbart! Det var riktigt skoj och jag ser framemot att följa era framsteg i kursen.. =)
Efter vardagen så var det Rallylydnad. Duktiga hundar och duktiga förare, kan det bli bättre? Jag hoppas på tävlingar i sommar, nu är det hårdträning som gäller.. ;)
När jag kom hem var jag helt slut! La mig i ett varmt bad och läste boken "Inspärrad", det är en riktigt hemsk bok och jag kan rekommendera den! Är ni snälla kanske ni kan få den av mig.. ;)
Sen när älskligen kom hem så fixade han super god mat och det blev den sista filmen av Stig Larsson. Vi orkade bara se halva så slutet får vi se idag, spännande!! =)


Idag är det måndag och mycket på jobb!
Sen är det träning som gäller, härligt! Har inte många dagar på mig nu =)


/Denise

Kommentarer


Kommentera inlägget här: