Denssan

Onsdag..

Kategori: Mitt underbara liv i ord och bilder <3

Jaha då var det redan onsdag igen, det är inte klokt! Var tar tiden vägen? Man rusar bara upp i åldern, nästa år är man ju 25 år, närmare 30 än 20. Då är man ju gammal! Men man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen och njuta av livet =)

Idag ska jag jobba med mina söta ungdomar, alltid lika trevligt. Det blir väl en del spel, mycket snack och Efterlyst, det kan man inte missa. =) Men först ska jag jobba några timmar till här på expeditionen, har inte så mycket att göra idag vilket är skönt. Helt plötsligt så har man fullt upp över öronen! Tvätta färdigt måste jag ockås göra, finns det något tråkigare? Att behöva springa upp och ner i trapporna fram och tillbaka hela dagen för att få rena kläder. Tur att man har mycket kläder så att man slipper tvätta så ofta, haha.. =)
3 timmar kvar till lunch nu, vet inte om det blir lunch med älski, annars blir det en härlig promenad med Shira, det är inte helt fel det heller. Det är ju skönt väder ute idag, kallt men skönt.
Hoppas även att söta Jenny kommer ner till mitt jobb idag. Förlåt om jag inte haft så mycket tid till dig de senaste veckorna, men jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Jag försöker! Men du vet att vad som än händer så har du mig, du kan ringa dag som natt, jag finns där för dig alltid! 

                                                                        Min pärla Jenny och jag på A-Bombers 08


Men det bästa av allt som händer idag är att min älskling kommer till mig! Han ska vara med mig på jobb ikväll. Bara han är i närheten så känner jag mig bättre, då är jag hel! Jag vill aldrig vara utan dig Marcus <3

                                                                        Jag och min kärlek Marcus Varberg 08


Fick mail ifrån min snäcka Linda idag, det är alltid lika roligt. Saknar dig här hemma! Men nu är det 1,5 månad kvar tills du kommer hem och hälsar på, då blir det partaj och mycket skvaller ;)

                                                                      Puss på min underbara Linda. Miss you!



Mosters små änglar Vince och Alice <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här: